|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
23.4.2008 17:02:08   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image

Hvala, Špelin@ user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
23.4.2008 17:02:28   
aurora28
Narava glavno, da si zdaj v dobrih rokah user posted image user posted image user posted image .

Edinaos lepa lupinica in prav presenečena sem, da ni roza, sam zdaj ji pa ne bo pasalo zraven, če pa je tvoja pupa rozika. user posted image Mal se hecam, krasna je. user posted image user posted image user posted image
Pa lepo sta ji sobico uredila, ta prava kraljična bo. user posted image

Prejle sem hodila malo po centru in me je tako zdelovalo, trebuh skoz trd, ampak ko se usedem pa je ok in popusti. Zdaj ko sem doma pa je vse v najlepšem redu. Bomo videli kaj bo Jurca rekel jutri, po moje se še nič ne dogaja. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
23.4.2008 17:06:39   
CatJa
Čmrlika, bravo, lepo pupiko sta naredila user posted image  user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
23.4.2008 17:30:05   
Anonimen
barbaw: helpp pls user posted image  

Evo jaz sem sedaj naročila, kaj pa zdaj, ker sem izbrala da plačam preko postal order/banker's draft ? Kako grem sedaj to plačat...imam njegov naslov. Ampak ni mi jasno, ker ni nobenega računa kam nakazat??

Sorry ker sem tok blond ampak nimam pojma res kako in kaj....prosim pomagaj.

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2454
23.4.2008 17:32:06   
barbaw
Pošlji jim mail naj ti napišejo vse podatke, ker rabiš IBAN, kompleten njihov naslov, ..., da jim lahko nakažeš. Bom šla zdaj preverit katere vse podatke potrebuješ.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
23.4.2008 17:34:45   
barbaw
Sem šla preverit in potrebuješ njihov IBAN, BIC, naziv in kompleten naslov. To pa ti bodo poslali po mailu. Pri meni je to že pisalo na računu.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
23.4.2008 17:35:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Sem šla preverit in potrebuješ njihov IBAN, BIC, naziv in kompleten naslov. To pa ti bodo poslali po mailu. Pri meni je to že pisalo na računu.

Thanks user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2457
23.4.2008 17:38:43   
Anitka
**** poglej še tu:

http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=87108&Do=87294&_SSL=0&pNummer=742&pRubrikNummer=734

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
23.4.2008 17:41:24   
barbaw
**** ne vem koliko ti nemščina laufa zato tukaj še ena bližnjica
oprsnica

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
23.4.2008 17:44:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

**** poglej še tu:

http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=87108&Do=87294&_SSL=0&pNummer=742&pRubrikNummer=734

Anitka.. jaz ne znam nemško pa niti francosko user posted image user posted image  Engliš al pa arabik..pa slovenščina pol se pa neha moja učenost user posted image user posted image

Aha saj je engliš.....thanks user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2460
23.4.2008 17:45:51   
barbaw
**** meni glih ne laufa, ampak se nekaj še znajdem pa gre. Poštnina za Slovenijo je 9,95, če bi naročila samo pasek. Ga pa lahko uporabljaš za sprehod, v trip-trapu ali pa  podobnem stolčku in vozičku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
23.4.2008 17:51:44   
Anonimen

**** meni glih ne laufa, ampak se nekaj še znajdem pa gre. Poštnina za Slovenijo je 9,95, če bi naročila samo pasek. Ga pa lahko uporabljaš za sprehod, v trip-trapu ali pa  podobnem stolčku in vozičku.

Jup... na e bayu me bo ceneje prišlo...čeprav so tile na Anitkinem linku lepši za pogledat...Tam bo z poštnino vred 8.99 funtov...

Nič sedaj sem že tam na e-bayu naročila samo še čakam da mi tip pošlje podatke, pa jutri plačam...(inshallah)

HVALA PUNCE ZA POMOČuser posted image user posted image  ZLATE STE!!!!

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2462
23.4.2008 17:51:57   
barbaw
Zdaj pa je že tako dolgo zatišj, da bi lahko šla ena rodit. user posted image  Bi vsaj nekaj napisale. Zgleda, da smo že vse obdelale in da je čas da začnemo novo obdobje z user posted image . Kako premagati krče, naučiti otroka zaspat sam in ne  na rokah, ...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
23.4.2008 17:52:40   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Jup... na e bayu me bo ceneje prišlo...čeprav so tile lepši za pogledat...Tam bo z poštnino vred 8.99 funtov...

Nič sedaj sem že tam na e-bayu naročila samo še čakam da mi tip pošlje podatke, pa jutri plačam...(inshallah)

HVALA PUNCE ZA POMOČuser posted image user posted image  ZLATE STE!!!!

Ni zakaj!!!  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
23.4.2008 17:53:06   
Taula
Ja lahko bi šla kaka roditi.user posted image  Jaz se takoj javim, samo šefica v trebuhu se še noče izseliti.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
23.4.2008 17:53:22   
Anitka
****, če bom jaz kaj naroča iz tega kataloga preko ene kolegice v Avstriji ti lahko naročim, če boš želela in če še paseka ne boš nabavila.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
23.4.2008 17:54:17   
Anonimen

Zdaj pa je že tako dolgo zatišj, da bi lahko šla ena rodit. user posted image  Bi vsaj nekaj napisale. Zgleda, da smo že vse obdelale in da je čas da začnemo novo obdobje z user posted image . Kako premagati krče, naučiti otroka zaspat sam in ne  na rokah, ...

LOOOOL user posted image user posted image user posted image user posted image   Jao, sej res, kaj vse me spet čaka...Najmanj eno leto nespanja... nobenega filma, hitro tuširanje... hranjenje kar stoje tako uzput....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2467
23.4.2008 17:57:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

****, če bom jaz kaj naroča iz tega kataloga preko ene kolegice v Avstriji ti lahko naročim, če boš želela in če še paseka ne boš nabavila.

Hvala Anitka, sem že link dala med favorites in sem ga imela namen mal pregledat... samo zdele čakam avto na sposojo da grem v spar po fasngo v spar... Moja mami namreč ne zna kupovati na drobno..enkrat pa takrat ko da bo jutri konec sveta...user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2468
23.4.2008 17:58:20   
mixi
kera je pa zdaj na vrsti za v rim? predvidevam da aurora ona ma taboljše možnosti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
23.4.2008 18:02:52   
Anitka
Tudi mene zanima. Pa zanima me kako je s Filipinko.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
23.4.2008 18:04:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Edinaos lepa lupinica in prav presenečena sem, da ni roza, sam zdaj ji pa ne bo pasalo zraven, če pa je tvoja pupa rozika. user posted image Mal se hecam, krasna je. user posted image user posted image user posted image
Pa lepo sta ji sobico uredila, ta prava kraljična bo. user posted image
Bo bo pasalo zraven moje rozike, ker imam itak tako, odejico, čisto majhno dekico v rozasti barvi, ki jo bom dala na lupinicouser posted image

Prejle sem hodila malo po centru in me je tako zdelovalo, trebuh skoz trd, ampak ko se usedem pa je ok in popusti. Zdaj ko sem doma pa je vse v najlepšem redu. Bomo videli kaj bo Jurca rekel jutri, po moje se še nič ne dogaja. user posted image

A si že upala, da bo kej?user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2471
23.4.2008 18:05:00   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****

LOOOOL user posted image user posted image user posted image user posted image   Jao, sej res, kaj vse me spet čaka...Najmanj eno leto nespanja... nobenega filma, hitro tuširanje... hranjenje kar stoje tako uzput....user posted image user posted image user posted image

Pestro bo user posted image user posted image user posted image  Zdajle se še režim, ja... user posted image  

No, mene več pretirano ne gane in sem že navajena dretja user posted image  user posted image  

Mogoče sem kruta, ampak pri mali piki sem po dolgih urah nošnje na rokah že znala odložiti jo na varno, se zapreti v kopalnico in si vzeti čas za prijetno tuširanje ali za obešanje perila - vedela sem, da ji ni hudega, da je sita, previta, pocrkljana,... Se je pač 10 minut drla, potem pa sem jo spet crkljala.

Pa vseeno še ohranjam malce upanja, da bo naš fantiček bolj priden user posted image  Obe punci sta bili prve mesece namreč user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
23.4.2008 18:09:08   
mixi
ja potem pa le upaj da bo tamali priden če sta pikici bliuser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
23.4.2008 18:20:54   
hijenca
Punce!

Vse, ki ste že rodile. Kako se začnejo popadki?

Mene nekam šraufa na desni strani. Kot pri menzesu. Ampak zelo rahlo, pa kr en za drugim. Sem šla na wc, zdaj pa čakam, če je bila to samo prebava, ali je kaj drugega.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
23.4.2008 18:22:01   
barbaw
Špelin@ in **** me se lahko smejimo ko vemo kaj vse  čaka naše prvič to be mamice. Kako dolgo jaz nisem jedla normalno, ampak v delih in hladno, pa o tuširanju in ostalih stvareh raje ne bi. Tudi meni se je koža utrdila in sem ga pustila se dret ko nisem več mogla. Pa je glih tako se naučil zaspat in vse ostalo. Za tole spanje pa sem jaz hvaležna eni knjigi. Ostalo pa po občutku, pa včasih sem si kakšno knjigo izposodila in videla, da smo še daleč od primerov v njej. Je pa pomagala meni in moji samozavesti.
Bomo videle kako bo. Saj drugega ne moremo kot čakati.
Špelin@ ti pa kar čakaj na Gregorja in upaj, da bo kaj manj user posted image  kot piki. Mogoče pa bo res čisto nasprotje svojih sestric. Nikoli se ne ve, obupat pa tudi ne smeš.

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.