|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
22.4.2008 11:53:09   
aurora28
Tally tudi jaz bom močno držala pestke za zunanji obrat in upam, da uspe. user posted image user posted image user posted image

Pa za Filipinko držim pesti, da bo kmalu držala svoji štručki v rokah, madonca sploh si ne morem predstavljati, da kar DVE. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
22.4.2008 11:54:30   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Skye

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

JAOOO mene pa je prej ena sodnica klicala in moram prit na zaslišanje zaradi enega karambola.....pa sploh ga nisem jaz obravnavala....user posted image   SAMO DA PODPIŠEM IZJAVO!!!!! A bolj ji govorim, da ni najbolj primeren trenutek, glede na moje stanje, bolj ona vztraja....že tko mi grejo sodišča na živce.
Spet ena slaba stran policijskega dela....tip koma pijan povzroči prometno nesrečo....a sodstvo še kar ne verjame policiji....zato ker je tip najel enga sitnega odvetnika...user posted image user posted image user posted image

In potem bi še sodniki radi imeli višjo plačouser posted image

ne samo policiji, tudi poštenemu državljanu ne, raje verjamejo obdolžencu, ki laže tako kot pes teče....joj, ne mi govorit o sodnikih, ker mi gredo kar dlake pokonci (čeprav mi sedaj v nosečnosti ne rastejo kaj preveč). kolikor sem bila na sodišču, sicer vse zaradi službenih obveznosti je en poden od podna. potem se človek vpraša za kaj se porablja denar...ne, ne bi o tem.user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
22.4.2008 11:54:54   
Anonimen
Aha Aurora se je javila na raport...user posted image user posted image user posted image  Moraš veš, da vemo da si še tle.

Kje je pa soncnica sandra..ona je tudi bolj na začetku seznama pa Taula če se ne motim...

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2228
22.4.2008 11:56:51   
barbaw
sesil jaz sem bila ful razočarana pri tej solidarnostni pomoči, ker pač delam v privat firmi. Kaj čmo drugega pričakovat. Še zdaj se tako izmikajo kot da bo firma bankrotirala zaradi 10,5h, ki sem jih lani naredila viška in to noseča s krči. Mater sem bila jezna kot hudič. Imela sem ful bolečine zaradi prepogibanja, potem pa še krče in je bila ful katastrofa, ker sem šla na bolniško, a v mesecu dni sem naredila 26h in nekaj viška. Ena je še imela eno uro več, ostale pa po kaki dve uri ali podobno. Jaz pa edina noseča tam noter.HAAALOOO! Ne bi o tem koliko smo vredni oz. nič vredni.

Filipinka že ima verjetno svoji dve štručki, samo na cartanje bo mogla počakat. Verjetno pa srečen ati carta. Uf, dve. Če so dvojčki usklajeni sploh ni panike, kaj pa če niso. To je pravi izziv. Pri trojčkih bi pa jaz verjetno kar obupala. user posted image  Niti podojit pa kupčka ne uspeš podret ko je naslednji lačen. Kdaj pa spiš? Jaz sem že pri svojem med dojenjem od utrujenosti zaspala. Potem pa sem se zbudila ko je nehal sesat, podrla kupčka in spala dalje. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
22.4.2008 12:01:46   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Če so dvojčki usklajeni sploh ni panike, kaj pa če niso. To je pravi izziv. Pri trojčkih bi pa jaz verjetno kar obupala. user posted image  Niti podojit pa kupčka ne uspeš podret ko je naslednji lačen. Kdaj pa spiš? Jaz sem že pri svojem med dojenjem od utrujenosti zaspala. Potem pa sem se zbudila ko je nehal sesat, podrla kupčka in spala dalje. user posted image

Uh ne me strašiti user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
22.4.2008 12:05:08   
sesil
barbaw, največja ironija je, da sem jaz zaposlena v državni firmi, kjer bi moralo pa res vse štimat, pa tudi tu eni lahko delajo kar hočejo.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
22.4.2008 12:13:19   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Skye

Če so dvojčki usklajeni sploh ni panike, kaj pa če niso. To je pravi izziv. Pri trojčkih bi pa jaz verjetno kar obupala. user posted image  Niti podojit pa kupčka ne uspeš podret ko je naslednji lačen. Kdaj pa spiš? Jaz sem že pri svojem med dojenjem od utrujenosti zaspala. Potem pa sem se zbudila ko je nehal sesat, podrla kupčka in spala dalje. user posted image

Uh ne me strašiti user posted image

Veš kaj, ti boš imela pomoč jaz pa sem bila čisto sama, pa še moj je takrat bolj kot ne bežal od doma. user posted image  Nič ga ni bilo doma in sem bila cele dneve sama, pa še dolgo nisem bila v MB in nisem imela prijateljic. Je malo drugače. Moja mama je v LJ, tašča pa je bila takrat moja "sovražnica". user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
22.4.2008 12:17:52   
Anonimen
Spet ta trapasti deeeežuser posted image , jooj res upam, da se zdaj napada, da bo maja miruser posted image .

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2233
22.4.2008 12:24:26   
Anonimen
Joj, men je pa tok dolgčas za umret... pa to blesovo vreme, nikamor ne morem, ker sem vezana na bus.
Pol mi pa kolegica iz Egipta pošlje e-mail pa mi napiše da imajo 40 stopinj....pol me pa spet vse mine - tud tam ne bi rada bila zdele...

Ampak ta dež, dež in dež...user posted image user posted image  tega mi je pa tud že zadosti.

Pa še neki mi ni jasno in mi nikoli ne bo... tok rek pa tok vode v tej Sloveniji pa je poleti suša pa opzarjajo da ne prat avtov pa biti varčen pri zalivanju...
V Egiptu pa samo Nil pa nikoli pomankanja poleti in pozimi celo opozorila da jo je treba točit in povečat porabo zaradi tega ker je v tem času baje v Ugandi al Keniji al kje že izvira ravno deževno obdobje in je potem strah pred poplavami...
Ma kdo bi to razumel... ena reka za ne vem kom miljonov Sudancev pa 87 miljonov Egipčanov... pa je še zadosti vode...
Tukaj pa skoz dež, dež... pa če en mesec ne bo dežja bo pa suša...

Sorry k mal fantaziram ampak glih dolgcajt mi je, pa ne da se mi skoz samo na nosečnost pa na dojenčka mislit...pol pa mal zabluzim...user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, kaka ideja kaj lahko počne ženska ki se skoraj da ne more sklonit, zato imam pripomoček ki mu je ime Samia ima skoraj 23 mesecev in je bolj pri tleh pa to lažje opravi pa še hvala mi reče..user posted image
Torej ženska ki se ne more sklonit, ne more hoditi več kot 500m ... se ji ne da več niti tv gledat niti za računalnikom sedet.... pa kaj naj počnem?? Uff, res mi je dolg cajt..

Aja pa za dojenčka imam že vse pripravljeno...user posted image user posted image  Sem sedajle v zadnjih dveh dneh oprala in polikala...

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 2234
22.4.2008 12:24:46   
aurora28
**** ja, ja še vedno tukaj visim user posted image user posted image user posted image in se javljam na raport. user posted image
Kaj pa je z Petrahh??? Ona je tudi na začetku seznama?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
22.4.2008 12:27:58   
kasso

Filipinka že ima verjetno svoji dve štručki, samo na cartanje bo mogla počakat. Verjetno pa srečen ati carta. Uf, dve. Če so dvojčki usklajeni sploh ni panike, kaj pa če niso. To je pravi izziv. Pri trojčkih bi pa jaz verjetno kar obupala. user posted image Niti podojit pa kupčka ne uspeš podret ko je naslednji lačen. Kdaj pa spiš? Jaz sem že pri svojem med dojenjem od utrujenosti zaspala. Potem pa sem se zbudila ko je nehal sesat, podrla kupčka in spala dalje. user posted image

pri trojčkih izgleda točno tako ja, enga preoblečeš, podojiš in je na vrsti drugii , potem še tretji..... spiš pa ne nič, sploh če vse tri polno dojiš in spijo največ po tri ure skupaj...ampak ne poznam nobene tako močne in disciplinirane ženske kot je moja prijateljica...vsaka ji čast!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
22.4.2008 12:28:26   
kodrana
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

sesil, oče odnese papirje po porodu, gor napiše tudi datum rojstva (tam, kjer je emšo)

to niso tej papirji z datumom poroda ampak so tisti ki jih izpolni delodajalec o plači očeta. mislim da bi blo dobro jih že sedaj nesti na csd. načeloma mislim da jih delodajalci pošljejo kar na csd. samo predvidevam.

za očetovski dopust moraš vložit papirje vsaj en mesec preden se dopust uveljavlja. meni je to na csd zabičala eneih 5x. da vloživa vsaj en mesec pred pdp-jem. torej, tiste ki še niste tega storile in bi rade imele možove/partnerje doma takoj po porodu, to naredite čim prej.
ko se otrok rodi, pa moraš itak tja in sporočit podatke otroka..

mene tale pritsik še vedno neki heca.. sploh en vem, kaj je. skos mam povišanega.. ampak sem tudi skos neki nervozna in je to to..

jani čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za malega korenjaka Nejca.  upam,da se ni preveč namatrala.

filipinki
pa tudi želim veliko cartanja..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dvojno srečo.

včeraj sme nakupila še zadnje malenkosti za bebico. no, najbrš mi še kaj fali.. ampak to bomo potem še sproti.

nekaj mi povejte. jaz sme dobila odločbo za enkratno denarno pomoč-namesto paketa že 26.3. odločbo sem dobila 31.3., denarja mi pa še niso nakazali. kaj naj ne bi bilo to enkrat do 15. v mesecu? včeraj 21.4 še nisme imela nič nakazanegauser posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
22.4.2008 12:28:27   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Joj, men je pa tok dolgčas za umret... pa to blesovo vreme, nikamor ne morem, ker sem vezana na bus.
Pol mi pa kolegica iz Egipta pošlje e-mail pa mi napiše da imajo 40 stopinj....pol me pa spet vse mine - tud tam ne bi rada bila zdele...

Ampak ta dež, dež in dež...user posted image user posted image  tega mi je pa tud že zadosti.

Pa še neki mi ni jasno in mi nikoli ne bo... tok rek pa tok vode v tej Sloveniji pa je poleti suša pa opzarjajo da ne prat avtov pa biti varčen pri zalivanju...
V Egiptu pa samo Nil pa nikoli pomankanja poleti in pozimi celo opozorila da jo je treba točit in povečat porabo zaradi tega ker je v tem času baje v Ugandi al Keniji al kje že izvira ravno deževno obdobje in je potem strah pred poplavami...
Ma kdo bi to razumel... ena reka za ne vem kom miljonov Sudancev pa 87 miljonov Egipčanov... pa je še zadosti vode...
Tukaj pa skoz dež, dež... pa če en mesec ne bo dežja bo pa suša...

Tega tudi jaz ne razumem user posted image user posted image user posted image

Sorry k mal fantaziram ampak glih dolgcajt mi je, pa ne da se mi skoz samo na nosečnost pa na dojenčka mislit...pol pa mal zabluzim...user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, kaka ideja kaj lahko počne ženska ki se skoraj da ne more sklonit, zato imam pripomoček ki mu je ime Samia ima skoraj 23 mesecev in je bolj pri tleh pa to lažje opravi pa še hvala mi reče..user posted image

Ta je dobra, sem se nasmejala user posted image user posted image user posted image , dober pripomoček. user posted image

Torej ženska ki se ne more sklonit, ne more hoditi več kot 500m ... se ji ne da več niti tv gledat niti za računalnikom sedet.... pa kaj naj počnem?? Uff, res mi je dolg cajt..

Aja pa za dojenčka imam že vse pripravljeno...user posted image user posted image  Sem sedajle v zadnjih dveh dneh oprala in polikala...

Sej meni je tudi dolgčas in mislim, da bom šla zdajle malo odremat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
22.4.2008 12:32:08   
kasso
****, si nabaviš en računalnik, ki crkuje, he he... še ta post bo najbrž pirjel, potem bo spet crknilo user posted image user posted image user posted image

Danes pa sem si tudi jaz pripravila torbo za v porodnišnico

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
22.4.2008 12:40:48   
kasso
Kodrana, vsak csd ima po svoje pravila. Meni je rekla in s svinčkom napisala na vlogo za uveljavljanje pravice do očetovskega dopusta ODDATI NAJKASNEJE NEKAJ DNI PRED NASTOPOM... sesil, najbolje da kar pokličeš tvoj csd in vprašaš.
vlogo za uveljavitev pravice do dopusta za nego in vastvo otroka pa v tridesetih dneh po rojstvu otroka.

tudi meni je danes dolgčassssss, pa tako grozno vreme, pa psica se goni in snubci so že okrog hiše, da je ne morem peljat na sprehod, ker če povleče ta moja zverina (zdaj je na višku in čisto znorjena) grem le še rodit. Tako, da sem prej prečekirala teren pred hišo in jo na hitrco peljala lulat na travco.... bogica, se mi prav smili....
niti malo si ne želim rodit v tem tudobnem aprilu...čakam na vroč maj

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
22.4.2008 12:41:51   
MARTINA25
Ja **** moram it.....mi je rekla, da če ne pridem, se lahko zgodi, da me bodo morali uradno vabiti (kar bi me že itak moraliuser posted image ) in če se vabilu ne bi odzvala bi me prisilno privedli....hehhehe to pomeni, da bi me moji sodelavci prišli z marico iskat!!!!hahahha
Eh no comment!!!

Jst pa nimam še nič oprano za bebico....se kar nekaj obiram...sicer imam še čas...čakam na sončka, da bom posušila na sončku!!!user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
22.4.2008 12:51:33   
Anonimen
Kasso... to pa verjamem da sedaj ne moreš "zverine" na sprehod vozit, če jo snubci obletavajo...Se spomnim iz mladih let kako je če imaš psa...kako izgledajo dnevi gonjenjauser posted image user posted image  Nič ti ne zavidam.

Martina: res no cooment to z sodnico...

Punce tiste ki imate otroke, kje se kupi in kako se uporablja tiste trakove za otroke. Baje izgleda podobno kot povodec za kužka...
Ker moja Samia se ne boji ne avta ne ceste in gre kar z vsakim... pa zadnjič sem jo v Sparu skor zgubila...Mi je srce zastalo ko je ni bilo poleg...
Tako da bi bila sedaj ko bosta dva to idealna rešitev za varnost...čeprav je morda malo čudno za pogledat.

(odgovor članu MARTINA25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2242
22.4.2008 12:52:16   
petrahh
Pozdravljene po zeloooooo dolgem času.

Še sem tukaj in v enem kosu user posted image .
Aurora28  . . . . . .lepo da si se spomnila tudi name.

Zadnje 2 meseca sem bolj počivala, ležala in opravila res nujne stvari, tako da je računalnik sameval.
Imela  oz imam zopet krče, tako da sem morala bolj ali manj počivat.
Ko pa sem utegnila it na forum majčic, sem pa samo malo prebrala . . .  skratka bila sem še vedno delno prisotna.

Preberam pa tudi seznam naših novopečenih mamic in jim vsem čestitam in želim lepo materinstvo. user posted image  user posted image

Ko pa bom sama postala mamica pa vas vsekakor obvestim.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2243
22.4.2008 12:57:20   
Estrella*
Ojla!

Sem malo oddremala, pa še vedno pada ta user posted image dež. Mam ga že vrh glave in resnično upam, da je izkoristil svoj bonus v aprilu. Maja hočem suho vreme in toplo.

Grem pod tuš (mukaaaa) in okoli 14h k moji dr. Sem še vedno čist fertik.

edina: se vidi, da sen blond. Ja res brojim sitno. Me je kar groza ko pomislim kam gremuser posted image  Hvala za povabilo, a sem tako fuč, da ne prilezem nikamor, pa še ne bi rada trosila bakterij in bacilov naokrog. Drugo rundo pa mi ne uideteuser posted image

kodrana: tudi na našem CSD ju pravijo, da se vsi papirji, tudi tisti s poprečno plačo oddajo do 2 dni pred nastopom dopusta.

****: tole z vodo je v SLO problem, ker je 3/4 slovenije iz apnenca oz. dolomita in prevladuje karaški svet, kar pomeni, da veliko vode izgine globoko v podzemlje in ne moremo do nje. Zato imamo slovenci to fobijo pred pomanjkanjem vode. Načeloma jo je več kot dovolj, a če se pojavi mesečna suša, kaj kmalu zaloge gredo v franže.

Neposredna povezava do sporočila: 2244
22.4.2008 12:57:22   
Pepita
Danes je pa res en dolgočasen dan. Tudi meni ja taaaaaak dolgčas, pa še vreme je tako kislo. Pa kar naprej dremam, potem sem pa kot cunja.
Mi smo tudi danes pričeli 39 teden in priznam sem že rahlo naveličana, komaj čakam, da grem rodit, samo se mi zdi, da to še ne bo tako kmalu.

Glede očetovskega dopusta je pa res povsod drugače, pri nas je rekla, da je njej treba sporočit vsaj 1 dan prej, je pa res da delodajalcu pa mora sporočiti 1 mesec naprej, mislim da je tako po zakonu. Moj user posted image bo očetovskega koristil poleti za morje, ko pa rodim bo pa kar svojega rednega, ker ga ima še kar nekaj od lani.

Jaz sem tudi danes zadnje stvari oprala - dekice, pa za zibko obloge, pa baldahin, user posted image sem pripravila kaj mi mora prinesti za user posted image ...

Nič, grem malo poležavat, kot že ves dan ....

Neposredna povezava do sporočila: 2245
22.4.2008 12:57:29   
barbaw
**** mi imamo sončka in ti ga pošiljam en vagon, pa tebi tudi Edinaos.
Kaj pa bi delala pa ne vem. Uf. Ta pa je težka. Kaj pa če bi štrikala. user posted image  Sem totalno brez idej.
Glede rek in suše in ... pa tudi mene ne bo nikoli jasno. Bi prej rekla, da je v kakšnem Egiptu pomanjkanje vode kot pri nas. Mogoče pa je problem v tem, da se pri nas ful več vode potroši? Samo je še vedndo nas recimo da 2 mio, v Kairu je pa prebivalcev x krat več. da ne govorim o celem Egiptu in Sudanu. user posted image  To pa ne bomo nikoli vedeli, v čem je fora.

Kasso jaz dam kapo dol že pred ženskami, ki imajo dvojčke, tako kot jih bo imela nekaj naših majčic. Pri trojčkih pa bi še verjetno pokleknila. user posted image  Res moraš biti discipliniran kot naša Katina in vse na uro in ... Saj izbire glih nimaš in se moraš navadit. Pogledaš pa po drugi strani mamice, ki še enega ne zmorejo in je rzpuščen. user posted image  Jaz priznam, da omagam pri mojem kdaj pa kdaj, ker je bi lahko rekli hiperaktiven. Non-stop v gibanju, radoveden za 3, mora se mu dogajat, ... zna biti pa pri miru za pravljico. Ful je od otrok odvisno in pa mamic, koliko so fizično pripravljene. Saj te otrok prisili, da si fit. Jaz sem zelo dolgo vstajala ob 6.30, spat pa hodila po polnoči, pa sem bila vedno v elementu. Mi ni bilo težko vstat. Mojega bi ubilo, če bi ga kdaj zbudila tako zgodaj. user posted image  Človek oz. ženska se vsega hudega navadi. Nimamo neke izbire. So pa take, ki so rade komot, ampak pustimo to.

Vidim, da moram še ostalim poslat sončka. Upam, da ga nam ne zmanjka. user posted image

ČU ČU ČUUUUUU, VLAK JE ODPELJAL. PROSIM PRIČAKAJTE GA NA POSTAJI.

Mal me cufa. Zdaj pa se jaz spakiram in odpeketam na CTG pa še stvari moram nakupit za roj. dan, ker moramo nesti še v vrtec balone, ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
22.4.2008 12:58:57   
Estrella*
MARTINA: Jaz ti delam družbo, ker nimam še prav nič prištimano ne zame ne za user posted image . Tudi jaz čakam lepše vremeuser posted image

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
22.4.2008 13:02:06   
Taula
Punce tiste ki imate otroke, kje se kupi in kako se uporablja tiste trakove za otroke. Baje izgleda podobno kot povodec za kužka...

Vem kaj misliš..pa ne zgleda čudno. Tako zadaj na hrbtu se prekriža, otroka nič ne tišči. Kje se ga pa kupi pa žal ne vem.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
22.4.2008 13:06:23   
Anonimen
Estrella: hvala, se mi je zdelo da bi to z vodo ti najbolj vedela... Kot sem pa razbrala si nekaj bolna ?? Upam da se te ne loti kaj hujšega in da mine..
Pa danes dobro opravi.user posted image user posted image user posted image

petrahh in pepita lepo da se nam javljata... user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2249
22.4.2008 13:09:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Vem kaj misliš..pa ne zgleda čudno. Tako zadaj na hrbtu se prekriža, otroka nič ne tišči. Kje se ga pa kupi pa žal ne vem.user posted image

Oh sem te danes že pogrešala.... imaš tok mal še do day D... user posted image user posted image user posted image

Ja tak pas mislim ja...sedaj gledam po spletu pa nič ne najdem...user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.