|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
17.4.2008 22:42:30   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Pa če lahko prosim še ena za LJ napišeuser posted image

V LJ imaš user posted image  ves čas pri sebi in ti ga ponoči ne odpeljejo.

aja saj res hvala špelin@, sve se glih kar z mami pogovarjale in sem ji rekla da v P Postojni ti ga od 23-5h odpeljejo in ne more verjeti, da otrok toliko časa nič ne jeuser posted image , ali ga po flaški hranijo??? Nimam pojma, pa me firbec matraaaauser posted image

podojiš preden ga odpeljejo in če se zbudi, najprej dajo dudko in če ne pomaga ga nahranijo..zjutraj pride lačen, da ga spet nahrani mamica user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
18.4.2008 6:43:52   
Katina
Jaz sem že v kuhinji in kuham kavico, čajček in kakav.Dobi se tudi toplo mleko za lepo dobro jutro.

user posted image

user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
18.4.2008 6:51:14   
Katina
Me pa spet nekaj zanima (sem firbčna),  kako že poteka pridobivanje vseh dokumentov po porodu.
To vem da moraš iti na CSD podpisat priznanje o očetovstvu (če nisi poročen tako kot jaz),  na prvi pregled lahko pelješ otroka na svojo  zdravstveno kartico ( to velja do 60 dni) potem pa že moraš urediti, kako pa je z davčno št?
In do koliko dni je potrebno vložiti papirje za otroške doklade?

***Na CSD gresta lahko že sedaj podpisat očetovstvo - to nas je že kar nekaj naredilo. Iti morata oba naenkrat, referentka naredi zapisnik in to je to.
***na prvi pregled lahko pelješ otroka na svojo  zdravstveno kartico ( to velja do 60 dni) potem pa že moraš urediti --> tole je zame novo. Punce, a res to velja?
*** kako pa je z davčno št? - to tudi mene zanima

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
18.4.2008 7:03:08   
Estrella*
muki: welcome back! Le pridi si malo čas krajšat k nam, saj nismo tako slabe babniceuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: .muki.

Katina, zdaj mi bo pa verjetno res večkrat ratalo priti na RR in še kaj zapisati.

Kot prvo  srečno vsem ki imate jutri G  edinaos , sesil , jana81, **** , bobika !

Me pa spet nekaj zanima (sem firbčna),  kako že poteka pridobivanje vseh dokumentov po porodu.
To vem da moraš iti na CSD podpisat priznanje o očetovstvu (če nisi poročen tako kot jaz),  na prvi pregled lahko pelješ otroka na svojo  zdravstveno kartico ( to velja do 60 dni) potem pa že moraš urediti, kako pa je z davčno št? Z rojstnim listom greš na DURS oz izpostavo tvojega stalnega prebivališča in zaprosiš za novo davčno, ki jo izdajo na podlagi EMŠO user posted image
In do koliko dni je potrebno vložiti papirje za otroške doklade?
 Za OD je potrebno vložiti v 3 mesecih po rojstvu otroka. Če zamudiš rok, ti ne pripadajo več z mesecem rojstva user posted image (ne dobiš za nazaj) ampak šele z naslednjim mesecem po oddani vlogi.
Sem že veliko pozabila od prvega tako da, se priporočam za kakšen odgovor, pa verjetno bo še kateri prav prišel.

Jutro!

Katina: ja zgleda, da boš morala malo prej na RR user posted image  Meni prehitevanje po desni zelo ležiuser posted image  Pol se vidimo jutri v Mantovi?

TamaraJ: pol praviš , da Peli ni naša anonimka???Hmmmm kdo bi pa pol bil za user posted image  Zanimivo je, da sta se datuma pokrila. Lahko nas je pa res kaka malo za nos potegnila in se sedaj prav prijetno zabava.

St Barbara: hvala. Me pa zanima, če je tvoji pupi slučajno zrastel lulčekuser posted image  Ko si se ponovno javila, sem se prvo spomnila, da zamenjavo spolov.

Včeraj je sosed pripeljal 3 sode nafte, ki naj bi jih prečrpali v našo cisterno. Seveda sem bila jaz proti in težila, da naročimo celo 1500l cisterno. In se je pripetila nesreča. Naše gospod ni bil vseskozi zraven pri prečpavanju in je nafata zalila kletuser posted image user posted image user posted image user posted image  Sedaj grem ponovno dol pogledat kaj se da storiti in koliko je škode. Tako sem jezna, da se kar tresemmmmmmm
Se pišemo zvečer.

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
18.4.2008 7:07:11   
Estrella*
Katina: hvala za kofi. Danes si pa ti na desni straniuser posted image
Tisto o 60 dneh je res. Mali gre na tvojo ali pa na očetovo kartico na 1 pregled, potem pa ga zavaruješ po želji ;ali po sebi ali po očetu.
Za davčno sem pa že muki odgovorila. Če imate DURS izpostavo v Domžalah se kar pri njih oglasi z RL user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
18.4.2008 7:21:45   
.muki.
Dobro jutro,

o vidim da že kavice in čajčke pijete!
Estrella in Katina hvala za odgovore!

Estella bogica, to je pa grozljivka, če ti je nafta zalila klet. Najhuje je to sčistit, ker je mastna in se dobesedno vžre maščoba v stvai.
Mislim, da jo moj oči čisti z razredčilom (kadar popravlja gorilce).
držim pesti da boš čimprej poštimala, samo zate ni preveč dobro da si preveč med temi hlapi.

Neposredna povezava do sporočila: 1556
18.4.2008 7:39:15   
mya26
Dobro jutro! Ene ste pa res zgodnje user posted image
edinaos, sesil, jana81, ****, bobika: veliko sreče na pregledih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa zanima kdaj dobiš denar, ki sem ga izbrala namesto paketa. Včeraj sem dobila odločbo. A je to potem naslednji mesec 15. ali po rojstvu otroka? Sem že čist v minusu plača pa šele čez 10 dni. Pa ker sem na bolniški dobim ful manj in ker ima visok kredit za parcelo bo kriza do prvega nakazila porodniške (od 28.4 do 15.6 ko dobim 1. porodniško nadomestilo). Bomo že user posted image sam mami ne bo smela preveč v trgovino hodit in zapravljat user posted image user posted image Ta bo pa težka.

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
18.4.2008 7:39:37   
Katina
Estrella*, ja pridem jutri - ampak bom probala kar po stari cesti, se mi zdi neumno plačevat cestnino. Če je ob glavni cesti (kar mislim, da je bom brez dvoma najdla). Bo kakšna prišla kaj prej kot ob 10ih?
Ja, navadno imamo ženske kar neko intuicijo, da bo šlo kaj narobe, ko se moški lotijo kakšnega opravila, žal. Te zelo dobro razumem, da si jezna kot user posted image . Lahko te le user posted image , pobožam in potolažim.
Daj, povej mi še to, kako je s tem zavarovanjem - a v službo pošlješ rojstni list ali kaj? Jaz moram tko poklicat v službo, ker moram zdaj sama sklenit PZZ in ne vem kako to uredit.

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
18.4.2008 7:42:57   
zalazoya
dobro jutro majčice

po dolgem času se javljam. Vidim da veselo čebljate, luštno user posted image .

Najprej čestitke prvi majčici Peli za sinčka user posted image  user posted image  user posted image . No pa se je odprla sezona majčic.

Drugač pa vidim da se vam je pridružla Darmar, pa kje si sotrpinka, kako gre čas hitro, vidim da pričakujete pupo, lepo. Pr nas bo baje fantek, najprej so rekli da bo punčka pa ji je na morfo zrastel lulček user posted image . Upam da je to to, ker za punčko sploh še nimam imena, če bo res fantek bo Luka.

Drugač majčice vidim, da se držite in čakate na maj. Jaz sem kar v redu, razen da malo spim in da me zgaga peče. Zadnji UZ sem imela 03.03.08 user posted image  v porodnišnici, zaradi nizko ležeče posteljice, ki pa se je dvignila. Niti enkrat mi niso povedali teže dojenčka. Samo da je za 1 teden mičkan. Tako, da me zdej skoz majčkeno skrbi. Ampak je beje normalno. Pol pa niso več preverjal. Tako, da upam da je vse OK.

Pa še malce podatkov za seznam: Naslednji GP imam 28.04.2008 hkrati bom šla prvič na CTG. Zredila sem se za 14 kg.

Drugač smo pa pr koncu z zidanjem, pospravljanjem in si bom prvoščla več časa za počivanje user posted image , tko da bom več z vami.  Aja a ste že vse spakirane, jaz sem šele pr peglanju za user posted image , pol pa še šoping, pakiram po 01.05.08.

Lep dan vam želim.  

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
18.4.2008 7:44:08   
Katina
mya26, načeloma ga boš dobila 15.5., morda celo prej, saj je bilo v aprilu izplačilo 10.4.. Mislim, da denar, ki ga dobiš namesto paketa nakazujejo navadno 12 v mesecu, ker pa je bila to v aprilu sobota smo denar dobili že 10.

Uf, a veste, da bom naslednjo plačo dobila že od dveh izplačevalcev? En del 10. v mesecu, drug del pa 15. Baje pa konec meseca izplačujejo že regres za LD user posted image user posted image user posted image - bo dnarja ko toče user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
18.4.2008 7:47:44   
darmar
Pozdravljena Zalazoya lepo te je slišat. A fantek, jupi, pa še ime bo imel zelo lepo. Ha ha, jaz imam prvega fanka Luka, sedaj bo pa Zala. Važno, da bosta najini hudo pričakovani štručki zdravi. Pa kaj pogosteje se javi.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
18.4.2008 7:59:06   
Anitka
Dobro jutro majčice!

Me je prebudil čudovit sonček.user posted image user posted image

Počasi bom vstala, pozajtrkovala, šla na kavo k mami in sestri nato pa šibava z dragim proti Grazuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem želim en lep petkov dan in se beremo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
18.4.2008 8:13:55   
Estrella*
Mya26. tako je kot ti je na pisala Katina. Izplačano boš dobila od 12.5(pon) do 15.5. Če so dobre volje bo prej , če ne pa šele 15user posted image Jaz tudi čakam teh 260 evrov.

Katina: Mantova je ob cesti na desni strani v samem centru Vrhnike. Jaz bom verjetno že pred 10h tam.
Za zavarovanje pa le pohiti. Jaz ga plačujem že skoz po položnicah in nimam tega problemauser posted image

Ko dobiš RL, ga enostavno nesi v kadrovsko službe in ti oni zrihtajo zavarovanje za user posted image . Kartico dobiš po pošti, še prej pa neko potrdilo, da je zavarovan preko tebe. Vsaj pred 5 leti je bilo tako.

zalazoya: no se ena gradbenica se nam je pridružila. Pa se le večkrat oglasi in malo počvekaj z namiuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
18.4.2008 8:28:20   
aurora28
Dobro jutro! user posted image

Katina hvala za kavico user posted image , sem zelo vesela zate, da so laboratorijski izvidi urina in krvi ok, kar tako naprej user posted image user posted image user posted image .

Peli je ena najbolj aktivnih na majčicah na Mama.si. Tam je glavna od začetka nosečnosti za urejanje seznama nosečk. Jaz se pa tam samo vsake toliko javljam. Ja, meni nekako bolj paše RR, Peli pa mama.si. Sicer pa dvomim, da bi se Peli javila kot anonimna, ker je tale anonimna napisala, da je odprta in to pomeni, da je najbrž vaginalno rodila. Peli pa je bila, kolikor vem, naročena na CR.

Ah potem smo pa spet v ugibanju. No kakorkoli, katera je bila anonimna sama že ve, v glavnem želim ji vso srečo in upam, da nam čimprej javi kako in kaj. user posted image

Estrella* joj a zdaj pa vas je še to doletelo, kako pa se očisti nafto user posted image Če ti ne morem fizično pomagati, ti pa lahko vsaj moralno user posted image , drži se in ne naprezaj se preveč, da nam ne boš še prehitro odletela v P. Čeprav vem, da bi si ti to zeloooo želela. user posted image user posted image

Mya26 ja nakazilo denarne pomoči boš dobila do 15.5., ker MDDSZ samo enkrat mesečno nakazuje znesek.

Anitka daj mi pošlji nekaj sončka, ker pri nas je vreme za user posted image .
U danes pa po pohištvo user posted image user posted image user posted image .

Zalazoya user posted image user posted image user posted image za pregled. Ja ja me še vse vztrajamo do maja. user posted image user posted image

Sploh nimam idej kaj bi danes počela user posted image

Aja in zelo pomembno user posted image , danes sva z mojim korenjakom dopolnila 38. teden in ONLY 14 DAYS TO GO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 18.4.2008 8:29:19 >

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 1564
18.4.2008 8:33:25   
mya26
Tole sicer nima veze z nosečnostjo, ampak če niste gledale včeraj poročil: tole je pa višek nesramnosti!user posted image user posted image Pomembno predvsem za tiste ki imate starejše otročke, za pot na Hrvaško z babico in dedkom potrebujejo otroci prevedeno dovolilnico v hrvaški ali angleški jezik. Več o tem si lahko preberete na: http://24ur.com/novice/slovenija/samo-za-sodnega-tolmaca-54-evrov.html

To me je pa tolk razjezil, pa kaj se grejo.user posted image user posted image user posted image

Zalazoya: to da so ti rekli da je za 1 teden premajhen otroček ni nič narobe. Za mojo Lano so to ves čas govorili, pa se je rodila na rok in imel 3200g in 50cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1565
18.4.2008 8:36:13   
Anitka
Aurora izvoli sončka  user posted image

in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 14 days to go.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
18.4.2008 8:39:37   
Katina

Za  začetek dneva še en vic:
V porodnišnici so sestre po nesreči zamenjale tri identifikacijske zapestnice. Tako v posteljicah ležijo trije novorojenčki, sestre pa vedo le to, da so očetje temnopolti turist, neki Hrvat in Zmago Jelinčič. V tistem trenutku pridejo očetje, vidijo zaskrbljene sestre in te jih prosijo, naj jim pomagajo urediti zmedo. Očetje se popraskajo po glavah, nakar Jelinčič zagrabi malega črnčka, ga nežno, poln očetovskega ponosa stisne k sebi in že hiti proti vratom.

Sestre zavpijejo: "Gospod Plemeniti, kaj pa je z vami. Vi in vaša žena sta belca!"

Jelinič naglo odvrne: "Veste kaj, ne bi rad vsega življenja preživel v dilemi, da morda hranim Hrvata!"

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
18.4.2008 8:43:05   
aurora28
user posted image user posted image dober vic Katina.

Anitka hvala za sonček. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
18.4.2008 8:47:25   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Katina, tvoje slikice so res ful lepe - imaš kaj "viška"? Oz. kje si jih našla? user posted image  Mmmmmmmmm, kakšen kofetek user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Jaz tud grem počasi v kopalnico. Joj men je tuširanje postal pravi akrobatski podvig. Iz koplanice pridem čist fertik...user posted image user posted image  Najtežje mi je ko se umijem med prsti na nogah....

Hvala enako user posted image  Še dobro, da se z eno roko lahko oprimem tuša user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
danes so prišli od elektro in mi kar izključili tok, medtem ko je bil rač. prižgan, ker so menjavali števec, tako da sem bila skoraj cel dan brez.... je crknil...zdaj sem začasno na  prenosniku.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Za popiuser posted image dit!
Ko so prišli menjat števce k nam, je tip na vsakih vratih pozvonil in povedal, da bo za nekaj minut izklopil tok, da smo lahko prej normalno izklopili računalnike in podobno.

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Včeraj je sosed pripeljal 3 sode nafte, ki naj bi jih prečrpali v našo cisterno. Seveda sem bila jaz proti in težila, da naročimo celo 1500l cisterno. In se je pripetila nesreča. Naše gospod ni bil vseskozi zraven pri prečpavanju in je nafata zalila kletuser posted image user posted image user posted image user posted image  Sedaj grem ponovno dol pogledat kaj se da storiti in koliko je škode. Tako sem jezna, da se kar tresemmmmmmm
Se pišemo zvečer.

user posted image user posted image user posted image user posted image  O ti user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: mya26
Mene pa zanima kdaj dobiš denar, ki sem ga izbrala namesto paketa. Včeraj sem dobila odločbo. A je to potem naslednji mesec 15. ali po rojstvu otroka?

Kolikor vem, približno sredi naslednjega meseca. No, če ima katera drugačno informacijo, naj pove user posted image  Jaz sem dobila odločbo pred nekaj dnevi, keš pa bo nekje sredi maja - tako je rekla teta na CSD.

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Bo kakšna prišla kaj prej kot ob 10ih?

Najverjetneje jaz - znam biti že ob pol desetih tam user posted image

zalazoya, super, da si se nam spet "priklopila" user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Počasi bom vstala, pozajtrkovala, šla na kavo k mami in sestri nato pa šibava z dragim proti Grazuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prijeten izlet vama želim user posted image

aurora28, zdaj si pa stoprocentno v roku - še malo in te bomo podile v porodnišnico user posted image user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mya26
Tole sicer nima veze z nosečnostjo, ampak če niste gledale včeraj poročil: tole je pa višek nesramnosti!user posted image user posted image Pomembno predvsem za tiste ki imate starejše otročke, za pot na Hrvaško z babico in dedkom potrebujejo otroci prevedeno dovolilnico v hrvaški ali angleški jezik. Več o tem si lahko preberete na: http://24ur.com/novice/slovenija/samo-za-sodnega-tolmaca-54-evrov.html

To me je pa tolk razjezil, pa kaj se grejo.user posted image user posted image user posted image

Tudi Slovenci nismo ravno čistuni (oz. naši politiki) user posted image  Preko predpisov s(m)o se spravili jeuser posted image at en drugega, nasrkali bomo pa itak navadni državljani, tako Slovenije kot Hrvaške user posted image user posted image

Katina, hud vic user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
18.4.2008 8:50:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara

Čer,

samo odgovor Edini oz tisti, ki je spraševala: V P Postojna, ti otroka odpeljejo od 23h-5h zjutraj in nahranijo ga z umetnim mlekom ob 23h in ob 2h ob 5h pa se otroček doji pri mamici. Tiste 3-4 dni, ko si tam se otrok ne odvadi od dojenja, kot je zmotno prepričanje mnogih. Jaz sem mojega dojila 3 leta, pa je bil v porodnišnici večinoma na umetnem mleku.

hvala za odgovor, veš nama z mami nikakor ni bilo jasno. Verjamem, pa da se user posted image v tem času ne odvadi od dojenja....

Mixi a tašča in teta od tvojega sta imeli EA pri porodu user posted image (koliko sta pa stari?)

Ja, Mixi meni tudi to ni bilo čisto jasno??
No, meni EA ni podaljšal poroda za4-5h, vakum sem pa imela zaradi stvari, ki se ne tičejo EA; 

Že 100krat sem rekla, da o EA ne bom več pisala, ker je folk v veliki večini itak nastrojen proti temu in potem zgleda, kot da imam kakšne procente v P, če hvalim EAuser posted image . Ampak jaz sem bila res zadovoljna user posted image .
Im

Veš meni se tudi ne da s takim folkom ukvarjat, to kr neki bluzijo in govorijo brez konkretnih argumentov, na take se jaz samo POŽVIŽGAMNoMMMMuser posted image user posted image
am pa rada utemeljena nasprotna mnenja, tisto rekla kazala pri meni ne pali user posted image

No hvala ti za odgovoreuser posted image

(odgovor članu StBarbara)
  Neposredna povezava do sporočila: 1570
18.4.2008 8:52:42   
špelin@
MAJČICE 2008

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 110cm, +13kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008 
user posted image  medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image  Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:107 cm, +10kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image , user posted image  ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image ,Trbovlje, ( O:124cm, +21Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:99 cm, +12kg)
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:120 cm, +14,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:107 cm, +20 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:105 cm, +15 kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image  Anže
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:+31/105 cm; 13,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image  
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:102cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image Luka, LJ, (O:97cm, +14 kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:106 cm,+11kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:97cm /+27cm/; +11kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +9-10kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted imageuser posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:103 cm /+36 cm/;+18 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ
user posted image  žanka ('76), 2.user posted image  user posted image :user posted image , CE

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: xxcm, +15kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O:XX cm, +10Kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , LJ ( O: 91cm, +13kg ) 

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image    

SKUPAJ NAS JE 81 SREČK user posted image            

Majskih 13 user posted image :       

Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image  stumfek 
user posted image  aradej 
user posted image  KAHLO
user posted image  maska 
user posted image Anonimnauser posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 20Xuser posted image ,user posted image : 25Xuser posted image  in user posted image : 36X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image

18.04.2008: edinaos (GP), sesil (GP), jana81 (GP+CTG), **** (UZ), bobika (CTG)
21.04.2008: Estrella (GP+CTG), Aurea (GP+CTG), Tally (GP+CTG), Pepita (GP), Sashy (CTG)
22.04.2008: Mya26 (GP+UZ), čmrlika (CTG), barbaw(CTG), Katina (Pat. Amb.)
23.04.2008: suzy85 (GP), Skye (GP), CatJa (CTG)
24.04.2008: Kasso (GP+CTG), Katy82 (CTG), hijenca (CTG), aurora28 (GP+CTG), .muki. (CTG), jana81 (GP)
25.04.2008: 80Kaja (GP), **** (GP), mixi (CTG), Sončnica Sandra (GP)
28.04.2008: MARTINA25 (GP), kodrana (GP), buccka (GP), Taula (GP+CTG), zalazoya (GP+CTG)
30.04.2008: narava (GP)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
05.05.2008: darmar (GP)
06.05.2008: Valentina 2006(GP)
08.05.2008: TamaraJ (GP), Naty (sprejem v P), Špelin@ (GP), Anitka (GP+CTG)

user posted image NAROČENI CR- jiuser posted image

22.04.2008: filipinka user posted image , user posted image
08.05.2008: hijenca

SREČNO!!!!!!!! user posted image user posted image

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE 
DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

NAŠI MAJSKI HROŠČKI  

user posted image   
17. april 2008 ob 9:44, Peli (PDP: 01.05.2008), user posted image  Urban, 2400 g, 48 cm

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
18.4.2008 9:03:00   
barbaw
Sončno jutro!!!!

Evo mene na raport. Nič ne bom pisala o spanju, ker sem se že tako navadila na situacijo, da lahko rečem da mirno spim.

Estrella ti verjamem, da ti vožnja preseda, ker se meni zdi včasih 15 km odveč. Upam, da imaš vsa kakšno pomoč, ker vse sama delat v takem stanju mora bit ful naporno. Vsaj meni je pospravljanje že pravi izziv.
user posted image  kako bi pa sčistili kurilno olje pa nimam pojma. Ne zadržuje se preveč v tistem prostoru, da se ne boš zastrupila s hlapi. Pomagat ti ravno ne more, sem pa tu za podporo.

Špelin@ slikice bi res lahko bile manjše, pa če bi kakšen dan rodili dve ali več po moje tudi ne bi bili jezni, če bi imeli eno slikico. Jaz vem, da ne bi bila. Drugače bomo hitro v 5. delu, ker bo seznam dolg dve strani. user posted image
Se strinjam z brisanjem linkov. user posted image

Anitka imena trgovine res ne vem, vem pa da je na desni strani, če greš iz Moravskih v center MS. Na desni imaš prvo Spar, potem pa je  user posted image  , Kik, vmes je ta trgovina, naprej pa je črpalka in mislim da nekje vmes tudi Kalia. Saj tako se jaz spomnim. Se pa s ceste dol vidi križ pa v njem zeleni list. Upam, da ti kaj pomaga tole.

Aurora user posted image user posted image user posted image  za 14 dni. user posted image  Zdaj pa vztrajno slediš Čmrliki, potem pa že jaz počasi capljam za vama.

Katina vic je pa res dober. user posted image  Nam pa res ni n ikoli dolgčas poleg Hrvatov.

**** mene pa matra tole plazenje iz kadi in noter. Se vsedem nekako, ven pa ko stara babica lezem. user posted image  Ni glih lep prizor. Pa še levo zapestje imam uničeno zaradi moje preljube službe in me zdaj muči že en čas, ker sem se oparila nanj. Zato je moj podvig še večji s tem bolečim zapestjem. Stat pa tuširat pa se ne morem, ker mi je tla še težje brisat. Še malo pa bo spet vse v normali. kolikor ne maram tuša ga je fajn imet. Ko bomo delali mansardo ga bomo ziher delali, samo noseča ga ne bom uporabljala.

Kasso jaz bi popenila. Ker ti tak nenaden izpad el. lahko pokuri ful elektronike ne samo računalnik. To mene ful jezi pri nas, ker nas nikoli ne obvestjo kdaj bodo izklopili elektriko. Naenkrat ostaneš brez.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
18.4.2008 9:05:53   
Anonimen
Dobro jutroooo,

šibam na pregled in se javim popoldanuser posted image ,

joooj komaj, da bove tudi midve na spisku majski hroščkiuser posted image

lep dan vam želim

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1573
18.4.2008 9:06:35   
aurora28
**** jaz si tudi komaj umivam noge in prste, se prav namatram in pri tem moram še paziti, da ne padem, ker imava kad, malo lažje je, če imaš tuš kabino. Zato se mi je bilo prav fino tuširati v P, ker so tuš kabine in še ročke za oprijem imajo-  ti je res olajšano. user posted image

Sem pa ozila, da imajo lepše kopalnice na ginekološkem oddelku, kot na porodnem oddelku, tam je bolj žalost. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
18.4.2008 9:09:11   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Špelin@ slikice bi res lahko bile manjše, pa če bi kakšen dan rodili dve ali več po moje tudi ne bi bili jezni, če bi imeli eno slikico. Jaz vem, da ne bi bila. Drugače bomo hitro v 5. delu, ker bo seznam dolg dve strani. user posted image
Se strinjam z brisanjem linkov. user posted image

Evo, nekaj linkov sem pobrisala, druge pa "zgostila" user posted image , da ne zavzamejo preveč prostora. Kot zanimivost naj pa le še ostanejo, zase osebno lahko rečem, da kar dostikrat kakšnega kliknem user posted image  

Glede slikic: a bi bilo hudo narobe, če bi res za vsak datum dale samo po eno slikico?? Tudi če jih - recimo - na tisti dan rodi 5. Naj bodo slikice bolj za pregledno razmejitev med datumi, da bomo spisek potem "potegnile" s sabo na dojenčkast čvek in lažje spremljale mejnike naših user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?