|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
11.4.2008 17:34:59   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Men je user posted image  zbolela... sam leži, pa slab se počut, pa ene pikce ma po telesu (norice?). Tko da so vsi načrti, ki sem jih mela za dons šli po vod.

boga mala, naj se hitro pozdravi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Ta otrok je čisto nor, booooooooli

še vedno te matra... ... mene to čaka zvečer

tally, a tvoja pa noče na glavco...madonca

Od vsega raztura v trebuha sem se razpizdila in šla spatttt, sem mislila da bo bolje ko se malo spočijeve, ja vrajt naju je telefon zbudil (mi je žal, da sem se sploh javla, dobim obiskeeeuser posted image na kar sem zadnje čase kar elergična) in seveda s tem se je zbudila tudi naša nogometašicauser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
11.4.2008 17:40:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

edina sej je najboljš da dec po mizi udar, pa reče, da grete v Postojno, ker bi ti verjetno še s popadki na poti do avta razmišljala, kam hudiča bi šla user posted image ! Glede roza barve pa uživaj dokler še ne bo mogla sama povedat, da ji ni všeč. Pol bote šle pa na vojaški vzorec pa kopačke ji boš kupovala!user posted image

koparčke??? Punce pri nas ni punce že 26 let user posted image , vsi bolj na kakšne mažoretke, baletke računamo. Ne bo valda tako dolgo čakana punčka, bolj fantovske narave. O JOOOJuser posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 377
11.4.2008 17:41:39   
katy82
Ajoj boga ****,že tko je zoprn na pregledih,če maš kake komplikacije pol pa še problemi z lubijem.Ma sj se bo uštimal boš vidla,mogoče sta oba živčna ker se bliža pomemben dan med vama pa velika razdalja,pa še zraven en kup stvari brez katerih bi blo lažje.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 378
11.4.2008 17:45:11   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Dejte mi povedat kje v Mulerju najdete moderce za dojenje?Pa kolk je največja cifra?Jst kadarkol sem tam nč ne vidm.user posted image

Ponavadi so zraven stvari za dojenčke (tetra plenic, slinčkov, blazinic za dojenje..). So pa pakirani v škatlice, verjetno jih zato nikoli ne vidiš. Sicer pa mislim, da je največja cifra nekje 90 D.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 379
11.4.2008 17:47:16   
špelin@
kasso, res si eno zlato user posted image  Hvala ti za pomoč user posted image user posted image user posted image  user posted image

Aja, jutri me očitno ne bo na Notranjsko - za nameček mi je moja velika pika šele prejle blagovolila povedati, da je jutri plesno tekmovanje in jo grem gledat. Bi jo kar za ušesa, ker ne zna pravočasno povedat!! user posted image  Računam pa nekako na prihodnjo soboto user posted image
Me veseli, da ste Notranjke danes uživale v čveku user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače se pa tudi moj mali kar naprej drugače obrača user posted image  Na morfologiji je sedel nizko na ritki, čez cca. 3 tedne je bil na 3D UZ na glavi, trenutno je prečno,... user posted image

tally, upam, da se tvoja deklinca vseeno premakne na glavico user posted image user posted image  Drugače pa bi šla na tvojem mestu jaz lepo pogumno na zunanji obrat - no, bom tudi šla, če se moj mali ne spravi na glavo user posted image

sesil, tudi jaz sem bila v otroštvu zelo fantovska - igrala sem se pretežno z avtki, razšraufala vse, kar mi je prišlo pod roke, norela okrog s kolesom,... user posted image  Roza barvo in kiklice sem naravnost sovražila. Pa me poglej zdaj: roza in rdečo imam najraje user posted image  Čeprav avte tudi še vedno rada šraufam user posted image user posted image user posted image user posted image  In moj user posted image  včasih pravi, da sem itak napol dedec - no, ne fizično user posted image

****, tebe se je pa danes za bat user posted image  Si zelo huda user posted image  Žal mi je, da sta se s tvojim user posted image  spičila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 380
11.4.2008 17:49:45   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
koparčke??? Punce pri nas ni punce že 26 let user posted image , vsi bolj na kakšne mažoretke, baletke računamo. Ne bo valda tako dolgo čakana punčka, bolj fantovske narave. O JOOOJuser posted image user posted image

Nč bat user posted image  Moja velika pika je tudi bolj fantovske narave, iz šole prihaja s fanti, z njimi igra nogomet,... Ampak je po drugi strani tudi nora na balet (obiskuje ga že 4 leta) in na barbike user posted image user posted image  Multitasking user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 381
11.4.2008 17:52:28   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

zdej pa grem mal pospravljat po omarah,stare cote morem zmetat ven, ker drugače se bo omara podrla.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa hvala za novice o Aurori. Samo, da je z njo in user posted image  vse ok.

Hijenca ne vem kako je s Pamperskami, ker jih ne maram in jih moj škratek ni prenesel. Vem pa, da je ful pomembno pri VSEH plenicah kje jih delajo. Niso vse dobre. Sploh kakšne poljske in češke so ponavadi slabe kvalitete.

Zdaj pa se še jaz pridružujem klubu zatekanja. user posted image  Ni pa tako strašno, ker čutim smao rahlo napetost ko počepnem ali pokleknem. Ni večjih težav.

Špelin@ kaj moraš za drugega user posted image  dat nov obrazec, če je sprememba zaradi povečanja ali to smi uredijo? Hvala. Sem že dobila odgovor od Estrelle. Hvala obema.
Kasso hvala tudi tebi. To pa vem, da moram oddat čimprej vlogo, da dobim preživnino od rojstva dalje.

Bolečine!! Skoraj vse nas mučijo. Kaj je to kaj z vremenom poveznao??? user posted image  Vidim, da tudi ostle, ki niste prvič noseče trpite za raznimi bolečinami. Tebe Špelin@ pa razumem, ker prečna lega pa fulll boli. Pa naj te potolažim, da mene ko je na glavo nič kaj manj, ker mi rit tišči v rebra. Očitno jih imam premalo narazen.user posted image

tally probaj delat vaje, ki se jih dela, da se user posted image  obrnejo. Bi mogla link pripopat. Probat ni greh. Meni so prvič pomagale. Jah no, ne morem 100% trdit, da so vaje pomagale.

edinaos moja bo tudi imela kar nekaj roza stvari, pa jih jaz tudi nisem marala do predlanskega leta. user posted image  Upam za tvojo in mojo in vse ostale, da bodo punčke v pravem smislu. Imamo pa dve v ulici, ki sta tako oblečeni in se tudi obnašata kot fantje.

Estrella jaz sem bila tudi bolj kot ti. Avtov res ne znam šraufat, kaj  drugega pa. Pa barvam, pa kitam, pa pohištvo sestavljam, .... Ful stvari sem že probala delat, tudi kmetijska opravila. Celo traktor sem vozila. user posted image

**** user posted image user posted image user posted image  Se sprašujem zakaj so ti naložene take težke preizkušnje. Te prav občudujem in mi je hudo zate, ker te non-stop nekaj čaka. Ne vem sicer zakaj sta se z možem skregala, upam pa, da se bo vse porihtalo. Zdaj pa res rabiš njegovo podporo, moški pa so včasih (beri vedno) zelo trmasti.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 382
11.4.2008 17:53:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mya26

****:  Žal mi je da sta se s tvojim skregala. Upam, da se bo čim hitreje umiril in da bo bolje.
Glede bruto/neto. Dobila boš 410 eurov (nisem upošteval otrok, ker ne vem kdo uveljavlja olajšavo, če jih uveljaviš ti bo še nekaj več).

Oh, iz tvojih ust v Božja ušesa...user posted image user posted image  Ja otroka sta oba name...

Naty:
Ma sem kar zadovoljna z pregledom, vzela si je cajt in mi vsaj na vsa vprašanja odgovorila, pa še stvari sem ji povedala, k bi jih drugače teško komu ona pa me he lepo poslušala in mi celo svetovala kot prijateljica..
Zelo sem zadovoljan da sem jo izbrala...

Glede mojega pa.... no comment. Bom trmasta...ne bom prva poklicala.
Ne razumem moških ,ki jim ni jasno, da v nosečnosti hormoni podivjajo in nimajo razumevanja za nas...Pa saj nisem prvič noseča, bi že lahko vedel.Itak ne bom nikoli pozabila ko sem mu povedala da bo spet očka najprej veselje in smeh pol čez pol ure pa izjava v smislu uff spet boš 9 mesecev tečna a ne?

Estrella: do napotnice sem prišla zaradi tega ker imam prazno materinsko knjižico in pa ker je že na tistih UZ-jih, ki sem jih prinesla iz Kaira vidno da PDP 22.5. ni najbolj pravi. In ker te ponavadi na CR naročijo en teden prej bi to lahko pomenilo da bi bil user posted image  takrat šele 36/37 teden. Tako da je rekla da nabolje da se to pogleda pa se potem glede na velikost pove kdaj bi bil ustrezen datum za CR...

Hm, Katina na vse prebrano ti rečem drži se.user posted image user posted image user posted image

Špelin@: moj brat je tud Gregor, fejst dečko....

Tudi Alja mi je zelo lepo ime...

Edina zakaj ne poročaš več o BB??

Pa a boste jutri pol na Vrhniko prišle? Jaz bi bila tok veseeeeeeelaaaa. Jaz sem skoz tok samaaaaa.user posted image user posted image

(odgovor članu mya26)
  Neposredna povezava do sporočila: 383
11.4.2008 17:55:29   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Pa a boste jutri pol na Vrhniko prišle? Jaz bi bila tok veseeeeeeelaaaa. Jaz sem skoz tok samaaaaa.user posted image user posted image

****, žal jutri jaz ne morem user posted image  Se pa priporočam za prihodnjo soboto user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 384
11.4.2008 17:58:20   
špelin@
Samo za informacijo: imam narejene odpustnice (no, seveda brez datuma user posted image ) za 33 najbolj aktivnih majčic user posted image  Po načelu NNNSP (nič nas ne sme presenetiti) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 385
11.4.2008 17:58:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

**** user posted image user posted image user posted image  Se sprašujem zakaj so ti naložene take težke preizkušnje. Te prav občudujem in mi je hudo zate, ker te non-stop nekaj čaka. Ne vem sicer zakaj sta se z možem skregala, upam pa, da se bo vse porihtalo. Zdaj pa res rabiš njegovo podporo, moški pa so včasih (beri vedno) zelo trmasti.

Veš kaj saj bo... Lahko pa povem, da je drugače super dečko ampak že 4 leta imava samo en problem. In še nikoli se nisva skregala zaradi česar koli drugega...Tudi tokrat je isti problem. Ta problem pa se imenuje moja tašča...

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 386
11.4.2008 18:00:46   
katy82
Evo jst sm se pa zdle z mojim vžgala,je neki u luftu,je šel na zaprisego k je ratal paznik pa me je klicu,da gre že domov pa da mi bo spotoma pico prpelu,valda jst vsa vesela naročim pico k me kliče nazaj da mora s šefico in šefom na pjačo.Nimam nč proti če gre,sam zadnje cajte je tko da kadar sta šla s šefom na pjačo mu je zmeri ful težil,da mora vsaj en pir spit in valda je domu hodu ves okrogel k sta se ga nacukala.Pol je pa moj tolk deca da sam pele domov,k mene noče obremenjevat k sm kao noseča pa pred koncem.Se sploh ne zaveda da mi je hujš da bi mal al pa ful okajen lahk kako ****rijo naredu seb pa bognedaj še komu drugmu.Šef pa itak nima ženske k ga je sterala pa sploh noče slišat,da ga jst doma čakam.Prase jedno,sam moj se mu ne upa rečt ne k je šele začel pa se mu noče zamert.Drgač je ta šef ful v redu tko v službi sam po službi je kriza k se nima kam dat pol pa tkole preživlja popoldneve ob pjački pa čaka žrtve za napit se ga.Men pa sploh ni več vseen,če ga moj kej spije kaj pa da me kej zagrab ponoč a me bo pjan vozu okol pa bil tak pr porodu?user posted image To mu pa nebi oprostila

Sj vem da pretiravam pa da hormončki delajo sam tolk se mi zamal zdi vse skup k vem kaj bo k bo pršu domov.Po moje je najbolj pametn da ga dam mal na ignore .

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 387
11.4.2008 18:07:35   
katy82
**** sej to sm te zmeri hotla vprašat pa vedno pozabm,kako te je pa njegova familija sprejela?Vidm da tašča najbrž ne najbolš?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 388
11.4.2008 18:11:07   
Estrella*
user posted image ****. jaz grem med tednom skoraj vsaki dan čez Vrhniko. Če ti je dolgčas se javi, pa greva na kakšen klepetuser posted image  Jaz sem vedno za čvekanjeuser posted image
Tašče....to zna biti trdovraten problem. Jaz ga k sreči nimam, je bilo pa kar nekaj krega zaradi moje mame.....sedaj ko je ni več pa  pa zaradi njegovih bratov in sester. To z žlahto jeuser posted image .
Moramo biti pametne in se čim manj zapletat v take vode.

Katy: tole žinklanje je pri nas k sreči preteklost. Mi je šlo pa 100 na uro na živce, ker moj spije 2 pira in je že pod gasomuser posted image jaz pa alkohola ne prenesem , še manj pa pijanih ljudi, ki po možnosti spijo v isti postelji

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 389
11.4.2008 18:12:41   
špelin@
Sj vem da pretiravam

Sori, ampak po prebranem si upam trditi, da ne pretiravaš! Tudi moj user posted image  gre po službi s šefom (ki se mu nikoli ne mudi domov user posted image ) in kolegi dostikrat na pijačo, ampak spije en tamal pir, Radler ali Schweppes in finito. Samo parkrat mi je v preteklosti zakuhal to, da je prišel (se pripeljal!!) domov pijan in sem totalno znorela. Toliko me pa že pozna, da ve, da bom grožnjo, ki sem jo izrekla (da bom drugič poklicala policijo in ga bodo ustavili), tudi uresničila. Itak ga po glasu preko telefona takoj prepoznam v kakšnem stanju je, čeprav reče samo živjo.

Ko imaš enkrat otroke in vidiš, kaj delajo pijani bebci po cestah, vzameš to težavo zelo resno user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 390
11.4.2008 18:13:00   
Estrella*
joj, kam mi je vrglo user posted image , ni namenjen tebi ****, sorry. Paše čisto na  koncu zadnjega stavka.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 391
11.4.2008 18:14:08   
špelin@
Ta problem pa se imenuje moja tašča...

user posted image  Sruser posted image nje. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 392
11.4.2008 18:20:41   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Sj vem da pretiravam

Sori, ampak po prebranem si upam trditi, da ne pretiravaš! Tudi moj user posted image  gre po službi s šefom (ki se mu nikoli ne mudi domov user posted image ) in kolegi dostikrat na pijačo, ampak spije en tamal pir, Radler ali Schweppes in finito. Samo parkrat mi je v preteklosti zakuhal to, da je prišel (se pripeljal!!) domov pijan in sem totalno znorela. Toliko me pa že pozna, da ve, da bom grožnjo, ki sem jo izrekla (da bom drugič poklicala policijo in ga bodo ustavili), tudi uresničila. Itak ga po glasu preko telefona takoj prepoznam v kakšnem stanju je, čeprav reče samo živjo.

Ko imaš enkrat otroke in vidiš, kaj delajo pijani bebci po cestah, vzameš to težavo zelo resno user posted image

user posted image user posted image  Tako se govori Špelin@!
user posted image za oblikovane odpustnice, me pa zanima kako boš ti do nje prišla. Mislim, da ne bi bilo fer, če si jo izdaš sama. Hmmmm, bo potrebeno sklicat kozilij RR majčicuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 393
11.4.2008 18:20:43   
Anonimen

**** sej to sm te zmeri hotla vprašat pa vedno pozabm,kako te je pa njegova familija sprejela?Vidm da tašča najbrž ne najbolš?

Ne, ne, vsi so me sprejeli zelo, zelo super. Res in tudi mojo mami... sploh so super bratje in sestre. Tašča pa kaj naj rečem do mene je bila vedno prijazna... kaj govori za hrbtom sicer ne vem. Ampak čudne poglede na življenje ima, pa po pameti ne greva skupaj.Itak se z nobeno arabko ne morem ujeti, ker pač čist drugače razmišljajo, med tem ko se z vsemi moškimi v familiji odlično razumem...

Tašča ima en problem, ljubosumna je name, ker njen edinček ( moj ima drugače 2 pol brata in eno pol sestro)  ni več samo njen. Pa posesivna je, zahteva in se ji zdi samo po sebi umevno, da je ona prva in da vedno bo prva v njegovem življenju..
Saj jaz ji tega ne mislim odvzet, ker če mamo tako spoštuje in jo ima tok rad potem je logično da tud mene kot ženo.

Ampak ona mene kliče po telefonu, ko njega ni doma in me mori... mah dober ve kaj mora narest ali rečt, da me razživcira...On jo seveda brani, da je nisem prav razumela in... bla, bla.... in pol bummmm.

Škoda besed, ker je itak nerešljiv problem...

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 394
11.4.2008 18:22:08   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

TamaraJ, kako ne veš nič novega s pregleda? Saj je Jkec OK, to je važno! Slabokrvnost lahko preženeš s pomočjo dodajanja vitaminov in mineralov. Ketoni v urinu pa so znak, da ješ premalo OH ali maščob. Jaz si jih moram merit 2x dnevno in včasih jih imam - sicer v manjših vrednostih. O nevarnosti ketonov v urinu sem povprašala mojo diabetologinjo, ki mi je razložila, da naj bi po neki študiji otroci nosečnic, ki so imele (konstantno veliko količino ketonov v urinu, ki so posledica hujšanja med nosečnostjo) imeli slabše rezultate pri matematičnih testih, saj naj bi ketoni v krvi zmanjšali razvoj višjih možganskih celic.
Verjetno se nepravilno in premalo prehranjuješ ob vseh obveznostih, ki jih imaš, zato začni skrbet zase in za Jakca.

Hvala Katina za tole informacijo. So me danes punce na kavi opozorile na tvoj post, zato sem si ukradla nekaj minutk, da se ti zahvalim. In seveda vsem ostalim (spelin@... sem se tako tvojega valjarja ustrašila, da sem danes res lenarila. Jutri pa cotke zlagamuser posted image ).

Ja, res sem zaradi preobilice dela (ki si ga tudi sama naložim..) pozabila na uravnoteženo prehrano in tudi pila sem bistveno manj, kot ponavadi. Danes sem pridna in nameravam bit tudi v nadaljne. Glavno je za mano in zdaj se bom res posvetila le še urejanju stvari za prihajajoče dete. Te dni sem kar nekajkrat pozabila, da nisem jedla kosila in sem zvečer nekaj na hitro vrgla vase.. ja in se takoj pozna. je pa res, da sem do sedaj imela urin in kri BP in se bom potrudila tudi v nadaljne. Hujšam pa ne. V bistvu še nikoli v življenju nisem bila na namerni dieti in z mojimi kilami je vedno operiral tempo življenja. kar niti ni preveč zdravo.. do sedaj se na srečo ni poznalo..tole s ketoni je prvič, ko me je telo malo opozorilo.

Hvala vsem za lepe besede.

Sem pa prebrala za Murvo...me je prizadelo. saj sem bila zelo vesela, da ji je spet uspelo... zdaj pa tole. Murva...en topel objem ti pošiljam.

Zdaj grem pa s Timijem skuhat roza puding (ga je videl v risankiuser posted image ) Sva kupila modelček in zdaj akcija. Upam, da mi uspe še kaj prebrat danes..

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 395
11.4.2008 18:24:57   
TamaraJ

Če se kaj zmenite mi prosim sporočite na sms. Znam tudi jaz priti, saj mojega ni jutri in sva s Timijem sama. V bistvu bi mi pasalo, da se spet mal dobimo. ne vem, koliko bom lahko danes sledila na forumu.. zato spelin@, ****... ali še katera.. pobarajte me za uro in kje se dobimo, če se.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 396
11.4.2008 18:32:29   
katy82
Špelina saj vem poln k... mam tega da moram gledat nanjga da ne bo živčn pa da bom v redu ženska do njega k da mi ga je sam bog pred nos zabrisu. Če pa zdle tale mesec nism jst v prednosti pol pa tud user posted image no.Upam da bo po pameti, k da bo pol kej narobe se mi glih strga.Pa vožne ma za pol ure pol mi pa pametuje,da itak njemu policaji ne bojo nč nardil k ma nalepko od IPPE gor k je kao njihov sindikat.Sej bom vidla kak bo domov uletu.Sam če zdle ne zrihtam tega pa mu to dopovem se bo to nadaljeval še pol po porodu,pol bomo pa perfect family.Mati doma z otrokom očka mora pa po službi na pivce za živce k je doma tko hudo za zdržat.Sam če bom pizdila ne bom pr njemu nč nardila,razen,če res ful znorm,kar se mi zdi pa bedno k bom sam tamalo živcirala.

Estrella saj midva sva šla že tri leta nazaj narazen glih zarad gostilne pa do zdej je bil ful v redu,še vprašu me je če mam kaj proti,če skoč na kak kofe.Sam to je bil res kofe ne pa zdej odkar je tle obvezno pir.Pa ponavad sm šla še jst zraven na kofe,če sva šla slučajn v trgovino al pa kam v šoping,mi je reku zmeri da mu tko paše kavica pa čik.Včasih komi še sedim tm v kafiču ampak grem k vem da mu velik pomen,on pa takoj pod vpliv drugih.

Ne vem no čist smuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 397
11.4.2008 18:32:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image ****. jaz grem med tednom skoraj vsaki dan čez Vrhniko. Če ti je dolgčas se javi, pa greva na kakšen klepetuser posted image  Jaz sem vedno za čvekanjeuser posted image

Daj pokliči me no, kadar si v bližini.... Veš kok bom vesela.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 398
11.4.2008 18:35:56   
barbaw
**** tašča je lahko zelo hud problem. Midva sva se zaradi tega kregala več kot leto dni. Sva obe razčistili sami pri sebi in danes sva skoraj prijateljici. Lahko greve skupaj v trgovino, ... Da pa imaš ti večje težave me ne čudi, ker si prišla iz Slovenije in je verjetno ona imela kaj drugega v mislih za svojega sina. Žal pač take ene mame so. Kaj je mogoče edinček? Je pa tako, da mam je ena, žena pa .... Mene je moj postavil pred svojo mamo za kar se mu še danes hvaležna. Je bil hudo razdvojen med mano in družino, pa se je vse porihtalo. user posted image user posted image user posted image

Katy prav nič ne pretiravaš, pa nič ni v luftu. Te čisto razumem. Moški pa tega ne razumejo, ker se oni ne zredijo za xx kil, ne bruhajo, ni jim slabo , telo se jim ne spremeni, ... Malo bi lahko imeli razumevanju, sploh ker smo že vse na koncu in ne vemo kdaj bo treb v Rim. user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 399
11.4.2008 18:38:48   
Soncnica Sandra ***
No drage moje, samo da se vam na hitro javim. Včeraj in danes je bil precej napored dan za mano, tako da od včeraj dopoldan nisem bila nič za računalnikom.

ORIGINALNO SPOROČILO: darmar
Valentina in Sardra: sem včeraj kaj pomembnega zamudila na MŠ?

Darmar tudi jaz nisem bila včeraj na MŠ, ker so dopoldan mojega očeta z rešilcem odpeljali na urgenco, ker ni mogel dihati. Tako da sva z mami bile pri njemu do cca.6h zvečer ko smo izvedeli, da bo noter ostal na opazovanju.
Tako da ti ne vem povedati kaj je bilo včeraj. Jaz bi mogla imeti še dihalne vaje, tako da se bom v eno drugo skupino "prešvercala",

ORIGINALNO SPOROČILO: Špelin@
Samo za informacijo: imam narejene odpustnice (no, seveda brez datuma user posted image ) za 33 najbolj aktivnih majčic user posted image  Po načelu NNNSP (nič nas ne sme presenetiti) user posted image user posted image user posted image

Ful lepe odpustnice. Ko jih boš talala se tudi jaz priporočam, če mi jo boš lahko poslala na ZS, ker bi si jo tudi jaz rada sprintala, da jo bom imela za spomin, velja?

Pridne bodite in se še kaj beremo....

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?