barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 zdej pa grem mal pospravljat po omarah,stare cote morem zmetat ven, ker drugače se bo omara podrla. Pa hvala za novice o Aurori. Samo, da je z njo in vse ok. Hijenca ne vem kako je s Pamperskami, ker jih ne maram in jih moj škratek ni prenesel. Vem pa, da je ful pomembno pri VSEH plenicah kje jih delajo. Niso vse dobre. Sploh kakšne poljske in češke so ponavadi slabe kvalitete. Zdaj pa se še jaz pridružujem klubu zatekanja. Ni pa tako strašno, ker čutim smao rahlo napetost ko počepnem ali pokleknem. Ni večjih težav. Špelin@ kaj moraš za drugega dat nov obrazec, če je sprememba zaradi povečanja ali to smi uredijo? Hvala. Sem že dobila odgovor od Estrelle. Hvala obema. Kasso hvala tudi tebi. To pa vem, da moram oddat čimprej vlogo, da dobim preživnino od rojstva dalje. Bolečine!! Skoraj vse nas mučijo. Kaj je to kaj z vremenom poveznao??? Vidim, da tudi ostle, ki niste prvič noseče trpite za raznimi bolečinami. Tebe Špelin@ pa razumem, ker prečna lega pa fulll boli. Pa naj te potolažim, da mene ko je na glavo nič kaj manj, ker mi rit tišči v rebra. Očitno jih imam premalo narazen. tally probaj delat vaje, ki se jih dela, da se obrnejo. Bi mogla link pripopat. Probat ni greh. Meni so prvič pomagale. Jah no, ne morem 100% trdit, da so vaje pomagale. edinaos moja bo tudi imela kar nekaj roza stvari, pa jih jaz tudi nisem marala do predlanskega leta. Upam za tvojo in mojo in vse ostale, da bodo punčke v pravem smislu. Imamo pa dve v ulici, ki sta tako oblečeni in se tudi obnašata kot fantje. Estrella jaz sem bila tudi bolj kot ti. Avtov res ne znam šraufat, kaj drugega pa. Pa barvam, pa kitam, pa pohištvo sestavljam, .... Ful stvari sem že probala delat, tudi kmetijska opravila. Celo traktor sem vozila. **** Se sprašujem zakaj so ti naložene take težke preizkušnje. Te prav občudujem in mi je hudo zate, ker te non-stop nekaj čaka. Ne vem sicer zakaj sta se z možem skregala, upam pa, da se bo vse porihtalo. Zdaj pa res rabiš njegovo podporo, moški pa so včasih (beri vedno) zelo trmasti.