Anonimen
|
Ojla Majčice, Jaz sem imela včeraj namen še nekaj napisat , pa me je klical dragi in potem seveda 3 ure čveka ( še dobro da je vsaj msn zastonj)... Seveda že 100x videni scenarij. Sedaj je vse lepo in prav...hm,do kdaj? Dokler se moja draga tašča spet ne odloči malce problemčkov narest... No ja seveda sem med pogovoro, spet dobila pod nos: HB, da je to tvoja zadnaj nosečnost,ker si tečna in to zame predtavlja 9 mesecev pekla... Ni se mi sploh zdelo vredno pokomentirat te izjave... No sedaj nisem še šla prebrat, kaj ste vmes napisale, ampak bom povedala kar sem imela namen, pa še sproti pokomentirala... Katy: Tvoj je če se prav spomnim po opisih in po eni slikci zelo ljubeč partner, zato imata lahko res lepo prihodnost pred sabo in bi bilo škoda, da jo ON zavozi zaradi ugajanja šefu. Mene namreč to da se usede za volan malce okajen ni tako zbodlo, čeprav seveda je to obsojanja vredno. Bolj me je zbodlo to, da se bojim da mu zaradi ugajanja šefu pirček po službi pride v navado...In tudi če bo zamenjal službo ali pa šefa bo pirček ostal. To zna biti problem. In seveda če ne bo tistega pirčka po službi tudi problema za volanom ne bo... Zato ti polagam na srce, da enkrat ko bo pravi trenutek, malce po ovinkih načneš to temo in mu odpreš oči, da sta le vidva z bolj važna od šefa in naj mu to lepo pove, bolje prva zamera kot zadnja. Res ti nočem nabijat in upam da tole vzameš dobronamerno. Sama imam izkušnje iz obeh skrajnosti glede alkohola. Brat je bil totalen alkoholik, HB je že čez 10 let trezen, ampak je šel čez dolgo zdravljenje. Tako da vem kako je to... Imam pa moža, ki niti ne ve kakšnega okusa je alkohol, saj ne samo da ga nikoli ni pil tudi embalaže z alkoholom se ne dotakne z golo roko... Prav smešno je bilo, ko so nama kaki prijatelji,ki tega niso vedeli v Sloveniji za novo leto prinesli, kako buteljko on pa jo je po njihovem odhodu z papirnato brisačo prijel in oddnesel direkt v kontejner... Niti z roko se je ni hotel dotakniti, kot da je kužna... In jaz ga imam zaradi tega takooooo radaaaaa. Vsem hvala : ponovno za spodbudne besede in za ... Estrella: le glej da se res oglasiš... samo malo pred Vrhniko me zvrcni in greva na čvek. Seveda isto velja za vse ostale,ki imate kake opravke ali pot čez Vrhniko... Valentina: Upam da se tvoja čim prej pozdravi. Baje da to ni nevarno zate če si prebolela...Drugače pa nimam pojma, ker jaz še nisem imela nobene otroške bolezni... Me pa zanima, ali norice slučajno zdaj razhajajo? In pa ali se v Sloveniji ne cepi za norice, kajti moja tamala je bila pri enem letu..kao cepljena za norice. Če katera ve no, me zanima... Vidim da nas je danes več z glavobolom... no mene je minilo, sem pa čez celo noč vzela 3 lekadole.Ker mi je zdravnica tako naročila, da je bolje takoj pa tud če jih več pojem samo da se ne razboli, ker pol pa traja par dni...Evo sem jo ubogala in res nuca...Sem čist o.k. Naty: jaz sem spraševala za odločbe... ampak ni bil kriv CSD da jih ni bilo skor 1 mesec ampak moj podnajemnik,ki se mu ni zdelo vredno da me obvesti, da imam priporočeno pošto...res no comment!!!!
|