narava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Ene so na pregledu, ene rojevajo, ene so na sončku. Ene pa štrajkajo. ... ene pa jemo snickers sladoled in sveze breskve Pozdravljene tetke! Vreme v lj je super, pasulj se ze kuha (jah, ga mam ful rada in je treba izkoristit preden Poba pride, ker pol bo prepovedan ), jem snickers sladoled in pikiram breskve noc je bila spet ena taka s krci in menstruac. bolecinami, ampak kar konkretno, sem zaspala sele ko sem mojega pospremila v sluzbo. pa se to komaj nic ni periodicno, sedaj pa se je umirilo..ocitno me dajejo lazni popadki in to lahko traaajaaaa joj, katy, kaksna neodgovorna zdravnica!? upam, da se je sedaj zadeva umirila, ce ne pa kar spet idi in povej, da se od sinoci opazujes in da ni nikakrsnih sprememb na bolje, le stopnjuje se (ob pocitku bi zadeva mogla izginit). ja naaaaaty, velkom bek, sem mislila, da si ze rodila **** v lj?? kako pa sem to zgresila?? sedaj je verjetno ze na poti nazaj domov..eh aurora, a loh se men mal strudla? mene je vsa volja do kuhanja minila, pa sem mislila, da me bo zagrabilo ko bom na dopustu, pa se mi zdi, da sem imela vec volje in elana za delo prej (ko sem bila v guzvi s casom) kot sedaj, ko ga imam na pretek. fora je, da si sploh ne znam organizirat casa sedaj ko sem doma?! ah, bo ze potem bolje steklo, ko bo Poba tle.. aja, a katera ve kaj je s filipinko?? pa skye se danes tudi ni nic javila?? tko, sedaj ste verjetno napisale ze kako stran vmes ko jaz to pisem, pa grem brat
< Sporočilo je popravil narava -- 25.4.2008 13:29:57 >
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|