|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
25.4.2008 12:12:13   
aurora28
Katy pojdi se nazaj pokazati v P, morajo te sprejeti in opazovati, pa po moje ti lahko celo prej kot v ponedeljek sprožijo porod. Drži se. user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Takega atleta pa nimam.

user posted image user posted image user posted image

Pa kako je kaj s Filipinko, ne duha ne sluha o njej user posted image
Kaj pa z Jano, po moje bi že morala biti doma user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
25.4.2008 12:12:21   
Estrella*
Štrudelj???????????????!!!!!!!!!!!!!!!Daj ga še meni malo. Sedaj ga lahko papcam, ker se mi je zgaga malo umirila. Cvetačnino juho lahko preskočim,user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
25.4.2008 12:17:10   
Estrella*
Aurora: meni je Špelin itak sumljiva in mislim, da ji ne bo uspelo do konca maja zadržat podnajemništvouser posted image  Sredina maja je njen rok.
Jaz sem mojga rodila tudi 8 dni prej in upam na podobno situacijo sedaj. Sam sem mal gruntala; moja sestra je fanta rodila 1 teden prej,punco pa 11 dni po PDP ju. No toliko o sočasnosti.
Se pa moram pohvalit, da sem se jaz rodila točno na PDPuser posted image

Filipinka in Jana se nista nič javili...user posted image Sem pa vidla , da je mozart brala naš forum.

Neposredna povezava do sporočila: 2753
25.4.2008 12:20:25   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Aurora:user posted image  čestitke!!!! A nimaš ti 39t v nedeljo, glede na to, da je tvoj PDP 4.5.in je nedelja, boš takrat polnih 40t???No, saj nima veze, tile tickerji so naštelani na nevem kajuser posted image

V bistvu je tako, da me pri dr. Jurci vodijo pod PDP 2.5., ker je tako tudi pokazala NS, ampak po ZM pa 4.5., tak, da nevem, sej dva dni gor ali pa dol. A veš prav hecno je to, da ko grem na GP mi sestra vedno gleda, da je na petek polni teden, ko pa grem na CTG pa mi vedno gledajo po ZM in mi napišejo vedno -2 dni.  user posted image user posted image

Štrudelj???????????????!!!!!!!!!!!!!!!Daj ga še meni malo. Sedaj ga lahko papcam, ker se mi je zgaga malo umirila. Cvetačnino juho lahko preskočim,

Pošiljam štrudelj user posted image user posted image , sam a veš moje juhice pa ne bi mogla preskočiti, ker je zelo dobra. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 25.4.2008 12:22:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 2754
25.4.2008 12:23:10   
Taula
V kateri P pa je rodila Jana?

Eno vpr. ve ki ste tik pred porodom...a se vam je kaj povečala sluz? Sem brala da naj bi bil to znak, da se MV mehča. Upam da res.user posted image

Špelin@ bo pa itak prej rodila..sej je tudi user posted image user posted image  prej rodila se mi zdi.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
25.4.2008 12:28:46   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Aurora:user posted image  čestitke!!!! A nimaš ti 39t v nedeljo, glede na to, da je tvoj PDP 4.5.in je nedelja, boš takrat polnih 40t???No, saj nima veze, tile tickerji so naštelani na nevem kajuser posted image

V bistvu je tako, da me pri dr. Jurci vodijo pod PDP 2.5., ker je tako tudi pokazala NS, ampak po ZM pa 4.5., tak, da nevem, sej dva dni gor ali pa dol. A veš prav hecno je to, da ko grem na GP mi sestra vedno gleda, da je na petek polni teden, ko pa grem na CTG pa mi vedno gledajo po ZM in mi napišejo vedno -2 dni.  user posted image user posted image

Štrudelj???????????????!!!!!!!!!!!!!!!Daj ga še meni malo. Sedaj ga lahko papcam, ker se mi je zgaga malo umirila. Cvetačnino juho lahko preskočim,

Pošiljam štrudelj user posted image user posted image , sam a veš moje juhice pa ne bi mogla preskočiti, ker je zelo dobra. user posted image user posted image

A, tako je torej s tvojim PDP jem. Sicer nima veze, ker boš očitno itak aprilčicauser posted image

Juho sicer bi jedla, a nisem hotla izpasti požeruh in sem se priporočila samo za štrudeljuser posted image Se mi nič ne da kuhat.....

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
25.4.2008 12:32:53   
Estrella*

V kateri P pa je rodila Jana?

Mislim, da v CE

Eno vpr. ve ki ste tik pred porodom...a se vam je kaj povečala sluz? Sem brala da naj bi bil to znak, da se MV mehča. Upam da res.user posted image

Joj, mislim, da se na to sluz ni za zanašat. Jaz jo imam že celo user posted image  v potokih in tudi v prvi user posted image  je bilo tako. Tako, da jaz nikakor nisem mogla govorit o povečanjuuser posted image  Mogoče to velja za tiste, ki njo imajo malo in se jim potem poveča???
Špelin@ bo pa itak prej rodila..sej je tudi user posted image user posted image  prej rodila se mi zdi.

Kaj hočemo, nekateri so modri dirkačiuser posted image user posted image  Špelin, pa brez zamere, ni mišljeno v slabi lučiuser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
25.4.2008 12:35:00   
Taula
Joj, mislim, da se na to sluz ni za zanašat

Ja sej vem. Bomo videli na pregledu.user posted image Me pa moti..sem jo imela že prej dosti, sedaj me pa kar zaliva in pol ne vem ali je plodovnica, sluz ali kajuser posted image tretjega.

Neposredna povezava do sporočila: 2758
25.4.2008 12:35:57   
aurora28
Estrella* kaj se sekiraš ali si požeruh, itak obe veva, da obe radi jeva user posted image user posted image user posted image .

Taula ja meni se je sluz full povečala, danes zjutraj sem jo imela ogromno. Me je pa zdajle tolk zašraufalo in trebuh sem imela trd ziher 1 minuto, ampak pri tem šraufanjusem morala iti na veliko potrebo user posted image A je to kakorkoli povezano s popadki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2759
25.4.2008 12:37:54   
aurora28

Joj, mislim, da se na to sluz ni za zanašat

Ja sej vem. Bomo videli na pregledu.user posted image Me pa moti..sem jo imela že prej dosti, sedaj me pa kar zaliva in pol ne vem ali je plodovnica, sluz ali kajuser posted image tretjega.

Taula kolker sem jaz razumela Pušenjaka je enkrat dejal, da če začne plodovnica odtekati počasi, se začnejo slej ko prej tudi popadki, tak da mislim, da smo iz tega stališča lahko pomirjene.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
25.4.2008 12:41:58   
barbaw

To si ti misliš. user posted image  Jaz bi tudi z veseljem preskočila juho, ker ne maram cvetače. Še dobro, da jo moj škratek. Zdaj pa sem pridna, pa mu zavijam darila in pa malo bom okrasila našo hiško z baloni, da bo vesel ko pride domov. Vam povem, da mi je šlo kar na jok, ko sem pomislila, da sem ga rodila 3 leta nazaj. Je tako velik zakladek in ne morem verjet, da je že tak fant. user posted image  Še zdaj se mi orosijo oči ko samo pomislim na trenutek ko so mi ga dali v porodni na roke celega zgužvanega.

Največji hec bi bil, da bi naša Špelin@ Gregorja prenosila. Nikoli se ne ve. Eni pravijo, da so punčke hitrejše ni pa se za zanašat na to.

Naše novopečene mamice pa se privajajo na novo življenje in jim je treba dat malo časa. Bodo se že javile. To je tako čustveno obdobje, da si je kar težko rpedstavljat. Boste same videle kakšna poplava hormonov vas bo zajela.

Zdaj pa grem nazaj pripravljat, da me čas ne povozi. user posted image  Sem bila pridna in sem vsi vse rože zrihtala in polovico pokosila. Zdaj pa okrasim pa še na druge pol s kosilnico letim.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
25.4.2008 12:44:00   
Taula
Me je pa zdajle tolk zašraufalo in trebuh sem imela trd ziher 1 minuto, ampak pri tem šraufanjusem morala iti na veliko potrebo A je to kakorkoli povezano s popadki

To bodo vedele punce ki so že rodile.user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
25.4.2008 12:48:22   
darmar
sončnica Sandra sevede sem ful mislna nate, glej da poročaš kakšna je situacija. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
25.4.2008 13:08:02   
aurora28
Kje pa ste vse user posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
25.4.2008 13:08:55   
Taula
Ene so na pregledu, ene rojevajo, ene so na sončku. Ene pa štrajkajo.user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
25.4.2008 13:28:23   
narava

Ene so na pregledu, ene rojevajo, ene so na sončku. Ene pa štrajkajo.user posted image

... ene pa jemo snickers sladoled in sveze breskve user posted image

Pozdravljene tetke!

Vreme v lj je super, pasulj se ze kuha (jah, ga mam ful rada in je treba izkoristit preden Poba pride, ker pol bo prepovedanuser posted image ), jem snickers sladoled in pikiram breskveuser posted image

noc je bila spet ena taka s krci in menstruac. bolecinami, ampak kar konkretno, sem zaspala sele ko sem mojega pospremila v sluzbo. pa se to komajuser posted image  nic ni periodicno, sedaj pa se je umirilo..ocitno me dajejo lazni popadki in to lahko traaajaaaa user posted image

joj, katy, kaksna neodgovorna zdravnica!? upam, da se je sedaj zadeva umirila, ce ne pa kar spet idi in povej, da se od sinoci opazujesuser posted image  in da ni nikakrsnih sprememb na bolje, le stopnjuje se (ob pocitku bi zadeva mogla izginit).

ja naaaaaty, velkom bek, sem mislila, da si ze rodilauser posted image

**** v lj?? kako pa sem to zgresila??user posted image  sedaj je verjetno ze na poti nazaj domov..ehuser posted image

aurora, a loh se men mal strudla? mene je vsa volja do kuhanja minila, pa sem mislila, da me bo zagrabilo ko bom na dopustu, pa se mi zdi, da sem imela vec volje in elana za delo prej (ko sem bila v guzvi s casom) kot sedaj, ko ga imam na pretek. fora je, da si sploh ne znam organizirat casa sedaj ko sem doma?! ah, bo ze potem bolje steklo, ko bo Poba tle..

aja, a katera ve kaj je s filipinko?? pa skye se danes tudi ni nic javila??

tko, sedaj ste verjetno napisale ze kako stran vmes ko jaz to pisem, pa grem bratuser posted image

< Sporočilo je popravil narava -- 25.4.2008 13:29:57 >

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
25.4.2008 13:35:23   
Naty*
Punce hvala za dobrodošlico, it's good to be back user posted image ! Pa še net hitrej dela na novem compu, kokr na uni stari škatli. Vse je za neki dobr user posted image .

katy držim pesti, da čimlažje preživiš tele dneve do ponedeljka. Sej bo hitr tu user posted image .

narava, da se ti riječi pozlate, pa da bi šla rodit user posted image , ampak žal so ble sam tehnične težave!

Taula men se je sluz povečala. Js sm mela sicer skoz izcedek, ampak zdej je precej gostejši, tko kot beli tok pa dost več je tega, včasih pa še brezbarvni izcedek zraven. Opazno povečanje... Glede na to, da pridno pijem čaj iz malinovih listov, tud js upam, da je to znak mehčanja MV user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
25.4.2008 13:52:45   
aurora28
Niste fajne, ker bi kar vse jedle štrudelj, nobena pa ne bi juhice user posted image user posted image user posted image ,
user posted image user posted image user posted image sploh ne veste kaj zamujate user posted image user posted image .

Naty ja izcedek je kar gostejši, ker pri meni je tudi in kar naprej čutim, da leže nekaj ven iz nožnice user posted image . Jaz tudi pijem čas iz melinovih listov in očitno malo pomagajo. No ja včeraj sem ga pozabila, danes mi pa ne uide. user posted image

Narava jaz bi tudi snikers in breskve user posted image user posted image user posted image , wata combinejšon  user posted image user posted image .

Moja sodelavka je jedla poleg sladoleda še suho salamo user posted image user posted image user posted image .  V user posted image nam je vse dovoljeno.

Aja še nekaj a mislite da široki boki vplivajo kaj na to, da prej in lažje rodimo???
Meni je zadnjič babica ko sem bila v P merila širino bokov user posted image

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 25.4.2008 13:53:43 >

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
25.4.2008 14:00:14   
narava

Aja še nekaj a mislite da široki boki vplivajo kaj na to, da prej in lažje rodimo???
Meni je zadnjič babica ko sem bila v P merila širino bokov user posted image

ce pa to drzi, sem pa carica! Ob mojem nenehnem sprehajanju po stopnicah gor in dol (zivim v 4. nadstropju, kjer je pritlicje dejansko prvo nadstropje) ter sirokih bokih bom prisla v P in rekla AH ter ze drzala strucko v rokah! user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
25.4.2008 14:04:54   
aurora28
Narava ja če drži trditev o širokih bokih, potem bom jaz prišla v porodno in hopa cupa, moj fantiček bo že zunaj user posted image user posted image user posted image .

ne sam res, prav zanima me, ker ko sem ležala na postelji mi je babica rekla, da naj se vležem na hrbet, noge iztegnem in dam pete skupaj, potem pa je vzela nek kovinski pripomoček in mi ga iz vsake strani dala na boke in si nekaj zapisala. user posted image
Lahko, da tako malo ocenijo, glede na to kako široka je medenica in kako velik je otrok user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
25.4.2008 14:05:00   
Taula
Meni je zadnjič babica ko sem bila v P merila širino bokov

Upam. Jaz imam široke boke in mama mi je vedno govorila, da mi bodo koristili pri porodu. Na koncu bo pa ena trlica brez bokov rodila v pol ure, jaz se bom pa **** dva dni.user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
25.4.2008 14:23:16   
narava
Ej, tetke, a ste kaj razmisljale o kontracepciji po porodu (seveda tiste, ki ne nameravate takoj nastimat se kako bebouser posted image )?? sedaj nekaj berem po pusenjakovem forumu in najbolj priporoca mireno ali neko inekcijo, ki ju lahko uporablja zenska tudi ce polno doji..

vec: http://med.over.net/forum5/read.php?19,4524563

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
25.4.2008 14:33:23   
Taula
Jaz že razmišljam. Samo tole pisanje

če boste polno dojili, ni razloga za skrbi vsaj do 6 tednov po porodu

malo zavaja. Kljub polnemu dojenju lahko zanosiš. Mogoče je mislil v stilu da 6 tednov itak ne bi user posted image  Mirena mene mika, samo ene imajo pa slabe izkušnje z njo.user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
25.4.2008 14:43:13   
narava
ja, po moje je mislil na to, vsaj po odgovoru DO 6 tednov (ker cisca lahko traja tudi do 6 tednov). med cisco pa tak naus meu spolnih odnosov user posted image  sam ene majo res ful probleme z mireno..ma ne vem, bomo vidli, ce bomo sploh lahko dojili (ker ce ne, pol ni panike in lahko vzamem KT), ce pa ja, se bomo pa se odlocili..

jest pa vidim jano, jano vidim jest! jest pa vidim jano, jano vidim jest! user posted image  kako si mamica??

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
25.4.2008 14:53:46   
.muki.
[

Taula ja meni se je sluz full povečala, danes zjutraj sem jo imela ogromno. Me je pa zdajle tolk zašraufalo in trebuh sem imela trd ziher 1 minuto, ampak pri tem šraufanjusem morala iti na veliko potrebo user posted image A je to kakorkoli povezano s popadki user posted image

Nekaj malega je že, ker se namreč telo samo pred porodom začne čistiti. To mi je povedala babca ki je vodila moj prvi porod.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.