Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.6.2008 9:39:54
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: vita80 Maša 82 iskrene čestitke, mal pozno vendar iz srca! Punce moje jaz sem uspela končno diplomirat. Pa mi je le uspelo! Vmes pa sem žal dobila tak, da grem novim bojem naproti. P.S. (Murko je pa res tak ženin ko bi si ga lahko vsaka želela!) VITA, ČESTITKE ZA DIPLOMO!!!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.6.2008 10:05:32
|
|
|
|
beyba
|
Evo mene vo zalimano tuki gor...moj tolk smrča ko na hrbtu spi, obrnit se pa ne more ker je poškodvan in potem cele noči nič ne spim pa poslušam žaganje v različnih tonih...In potem zaspim ob 6-ih ko on vstane in gre delat, jst pa probam potegnit spanje do ene 10-ih.... Kakae sanje sem mela dans pa to ni res, najprej sem se v eni stolpnici z nekim dvigalom vozila, ki sploh ni mel trde podlage na kateri si stal, ampak je bla mehka pa še pri vzpenjanju ali spustu se je premikala, jst pa noseča v tem liftu....potem se pa spomnim da sem se šla še poteplat in to na dih, niti ne z jeklenko, pa sam z eno plavutko, da sem se ja matrala ko sem iskala neke zaklade....Pol smo bli pa še obtoženi da tega sploh nismo stauhali, ampak smo ukradli, aja pa ja še vedno sem bla par dni pred rokom.... Uglavnem vita za diplomo čestitam iz vsega srca, sem ti mal fouš ker se meni ne da...pa mi čist še mal manjka...pa kar odlašam... Se* sem se kar mal zbrihtala ko sem se tvojemu postu tko smejat začela A si predstavljaš da maš tipa ki zapravi 10* tolk za kozmetiko kot ti pa da more met svojo kopalnico, ker drugače ti nebi prišla v njej nikol na vrsto, aja pa kar naenkrat potem nisi več boljša oz.lepša polovica, ker itak se z njim ne more noben oz. nobena primerjat.... Sonček33 kako? Oktavia , ledenka..... grem še v vajini mesti pogledat.... Potem zajtrk in čaka me gora cunj za speglat...sam je moj dobr, mi dovoli likanje sam eno uro potem se morm pa vlešt, da bo glava nižje od rite, da ne bo pred nedeljo kej ven padlo, me čist skoz podi ležat....Sem pa rekla da najbolš da 4 dni čez rok počaka da bo rakica pa pravi....ne ne ne roki so pa zato da se jih upošteva
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.6.2008 10:08:05
|
|
|
|
ledenka
|
aqua, shopping center je že, v hiši z modro streho poleg bloka in noter imaš ene 500 kvadratov veliko trgovino, sam še čevlje daj tja meni je bil tvoj prejšnji nick tud bolj všeč... pa kaj češ. vita, čestitke za diplomo sonček še malo pa dekliščina, pol pa boš gospa sonček maša, kdaj imaš UZ? sem RADOVEDNAAAAAA
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.6.2008 10:09:52
|
|
|
|
ledenka
|
beyba, ko bo Ela hotla prit ven, bo prišla tud meni so raki bolj všeč hja, moja tašča je pač dvojček, kaj češ
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.6.2008 10:11:01
|
|
|
|
aqua77
|
beyba.... kolk je šlo hitro, zdej pa že res brojiš stino... še čisto malo... a maš kaj treme ?? jaz sem jo imela fuuul, pol pa ko sem v porodnišnico prišla sem pa na tremo čist pozabla, so me popadki zamotli... a si se odločila za epiduralno al za naravi porod? sem firbec me take stvari zanimajo... zbiram info za naslednjič...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.6.2008 10:13:36
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka aqua, shopping center je že, v hiši z modro streho poleg bloka in noter imaš ene 500 kvadratov veliko trgovino, sam še čevlje daj tja meni je bil tvoj prejšnji nick tud bolj všeč... pa kaj češ. vita, čestitke za diplomo sonček še malo pa dekliščina, pol pa boš gospa sonček maša, kdaj imaš UZ? sem RADOVEDNAAAAAA ja kva čmo, sem bla preveč očitna ( mi je tako ime), sej sam blondinka se da na forum z pravim imenom.... tud men je bolj všeč....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.6.2008 10:16:43
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka aqua, shopping center je že, v hiši z modro streho poleg bloka in noter imaš ene 500 kvadratov veliko trgovino, sam še čevlje daj tja meni je bil tvoj prejšnji nick tud bolj všeč... pa kaj češ. vita, čestitke za diplomo sonček še malo pa dekliščina, pol pa boš gospa sonček maša, kdaj imaš UZ? sem RADOVEDNAAAAAA ja kva čmo, sem bla preveč očitna ( mi je tako ime), sej sam blondinka se da na forum z pravim imenom.... tud men je bolj všeč.... A zdej sem pa zvedla zakaj si zamenjala nick Ampak mi je bil res všeč.vedno sem občudovala tvoj nick in čeveljček
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.6.2008 10:20:52
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka aqua, shopping center je že, v hiši z modro streho poleg bloka in noter imaš ene 500 kvadratov veliko trgovino, sam še čevlje daj tja meni je bil tvoj prejšnji nick tud bolj všeč... pa kaj češ. vita, čestitke za diplomo sonček še malo pa dekliščina, pol pa boš gospa sonček maša, kdaj imaš UZ? sem RADOVEDNAAAAAA ja kva čmo, sem bla preveč očitna ( mi je tako ime), sej sam blondinka se da na forum z pravim imenom.... tud men je bolj všeč.... A zdej sem pa zvedla zakaj si zamenjala nick Ampak mi je bil res všeč.vedno sem občudovala tvoj nick in čeveljček nick je drugi, ime še vedno isto, čevelčki pa na varnem v omari, avtarček pa za mojo dušo....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.6.2008 10:29:53
|
|
|
|
pikovit
|
Lepo ime imaš .Kdaj bodo pa čeveljčkliiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.6.2008 10:33:28
|
|
|
|
aqua77
|
sej bojo... čakam da mi fotič priese mi ga je zaplenil je nekaj rabil za službo, pa ga še ni vrnil... pridejo nič bat....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.6.2008 10:34:22
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 sej bojo... čakam da mi fotič priese mi ga je zaplenil je nekaj rabil za službo, pa ga še ni vrnil... pridejo nič bat....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.6.2008 10:39:34
|
|
|
|
spelka12
|
pikovitek a si rekla da bi me? Veš na kaj sem se spomnila? Na pesmco od DMP. Me že ma da bi te vulevu kuše(al nekej takega) . Faca. mašika vse sem ti napisala na z.s. tukaj samo še potrjujem iskrene čestitke ob ugledanem plusku. Joj kolko sem vesela za tebe. - solze sreče. Zdaj pa za nazaj prebrat da vidim kolk je novih in kje so stare babe žabe.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.6.2008 10:48:06
|
|
|
|
ledenka
|
špelčiiiiiiii sem vidla sliko iz krsta, si leeepaaaaa kje pa je buši-striptiz???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.6.2008 10:48:16
|
|
|
|
beyba
|
Ledenka- ja jst mam fotra ka je dvojček, pa sestro ka je rakica...in če morm že nga dam vzet za stalno, mam rajš sestro doma kot fotra Aqua ne nimam treme, ker vem da še noben ni notri ostal, pa tut at ne bo in ga bo treba tako ali drugače izseliti iz tople, varne posteljice, kjer je pikica 9 mesecev uživala in mami delala probleme... tko da s tem se ne obremenjujem, vem da boli, ampak mislim da me bo bistveno manj bolel kot me je pa pri splavu ki so mi ga umetno sprožli v 21 t nosečnosti, čist na srovo, ko je bil maternični vrat visoko, 5,5 cm nič pripravljeno na porod, nobenih hormonov, nič odpiranja...sam umetni popadki do onemoglosti...Tko da mislim da bo tokrat bist veno lažje glede na to da bo sodelovalo tudi moje telo...Nisem se odločila za nobeno protibolečinsko sredstvo, ker ga tudi takrat nisem dobila, pa če sem tisto preživela....sama v sobi, tri dni ummetnih popadkov, pa 2* na dan umetni popadki direktno z inekcijo v maternični vrat...Bom tut to preživela brez Ea, ultive, plinov in podobno....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.6.2008 10:57:05
|
|
|
|
aqua77
|
borka si ni kej!!! veliko sreče pa upajmo da bo zate čim lažje... ne pozabi nam namignit ko boš šla, da bomo pričakovale in trepetale s teboj...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.6.2008 11:01:02
|
|
|
|
ledenka
|
beyba tokrat bo drugače!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.6.2008 11:01:07
|
|
|
|
beyba
|
Men pa sam še 75 postov manjka do nove zvezdice...kolk je to strani
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.6.2008 11:05:05
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Men pa sam še 75 postov manjka do nove zvezdice...kolk je to strani 3 strani
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.6.2008 11:05:27
|
|
|
|
beyba
|
Sej vem da bo drugače...zdej ne bom sama v sobi, amapk bo lahko moj pri meni, me tolažil in vzpodbujel...aja pa itak me nakoncu čaka najlepša nagrada na svetu Tko da me zaradi vsega tega vrjetno ni nič strah..... Joj jst sem še kar v šlafroku tuki pred računalnikom ko največja odvisnica od rr-a tko da najbolš da se grem vsaj oblečt, v tem deževnem vremenu tko nimamo kej dost več delat ko tuki gor viset, pa kosilo si skuhat, pa goro cun likat...sam to zadnje ne diši prov preveč.... Aja kuhli bomo pa danes bučkino rižoto, pa solato, pa jagodni domači sladoled Špelči...kako je s tabo, kako kaj fižolčka, mi bi kako slikico spet....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.6.2008 11:07:03
|
|
|
|
beyba
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: beyba Men pa sam še 75 postov manjka do nove zvezdice...kolk je to strani 3 strani A potem kar začnem pisat življensko zgodbo, pa vsak stavek v svojem postu
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.6.2008 11:11:00
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: beyba Men pa sam še 75 postov manjka do nove zvezdice...kolk je to strani 3 strani A potem kar začnem pisat življensko zgodbo, pa vsak stavek v svojem postu ja pa daj, no likat pa raje ne, to škodi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.6.2008 11:13:53
|
|
|
|
beyba
|
Ja mojemu bebyju v trebuhu ni prav zeklo všeč računalnik....vedno ko sedem za računalnik se mu oz. ji kovcat začne..... Tko da računalničar ne bo kot sta oči in mami
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.6.2008 11:15:45
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 pikovitek a si rekla da bi me? Veš na kaj sem se spomnila? Na pesmco od DMP. Me že ma da bi te vulevu kuše(al nekej takega) . Faca. Zdaj pa za nazaj prebrat da vidim kolk je novih in kje so stare babe žabe. A sem fejst a...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.6.2008 11:16:09
|
|
|
|
ledenka
|
ah, mogoče pa misli, da če kovca, lahko usmerja, kam zasrfaš k tipkat pač ta moment še ne more
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.6.2008 11:18:49
|
|
|
|
spelka12
|
napišem reees dolgo kačo in me vrže ven. Matr vola. Besna sem. Zdej sem pa vse pozabila za nazaj. Če bom na katero pozabila se opravičujem. Proklet compjuter. lunči - super avatar. Tvoj osliček in moje pišče. Odlična kombinacija. ajsika - jp striptiz bo. in to ne tak z mokro majico ampak ornk striptiz z veliiiko gole kože. jazzzika - danes imava pa obe pregled. Žal mi je, da moraš k Rešu. Upam, da vama vseeno prej uspe po naravni poti. Postopki so pa cca. IVF - 1480€ in ICSI - 1600€. trinity naša nova nevesta a maš kaj treme? Kdaj bo srečni dan? Se* kak si mi kaj gospa? Praviš da si že natrenirala tvojega? V čem pa? (mam same pokvarjene misli) erin in beyba - meni že sedaj ful dol pritiskata. Včasih mam občutek, da bosta ven padla . Pa ponoči ne spim nič, wc sem si pa spremenila v bunker - itak sem več tam kot v postelji. beyba - hm za kako me pa imaš? Res nisem veliko gor ampak ko bom dobila tvoj sms bom šla še isto sekundo na RR sporočit borkam, da bomo kmalu tetke. Zato mi prosim pošlji sms da bomo s tabo pihale, dihale in potiskale. Važi?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?