|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja II.
12.6.2008 9:39:54   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: vita80

Maša 82 iskrene čestitke, mal pozno vendar iz srca! user posted image user posted image user posted image
Punce moje jaz sem uspela končno diplomirat. Pa mi je le uspelo! user posted image user posted image
Vmes pa sem žal dobilauser posted image tak, da grem novim bojem naproti.
P.S. (Murko je pa res tak ženin ko bi si ga lahko vsaka želela!)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VITA, ČESTITKE ZA DIPLOMO!!!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
12.6.2008 10:05:32   
beyba
Evo mene vo zalimano tuki gor...moj tolk smrča ko na hrbtu spi, obrnit se pa ne more ker je poškodvan in potem cele noči nič ne spim pa poslušam žaganje v različnih tonih...In potem zaspim ob 6-ih ko on vstane in gre delat, jst pa probam potegnit spanje do ene 10-ih....

Kakae sanje sem mela dans pa to ni res, najprej sem se v eni stolpnici z nekim dvigalom vozila, ki sploh ni mel trde podlage na kateri si stal, ampak je bla mehka pa še pri vzpenjanju ali spustu se je premikala, jst pa noseča v tem liftu....potem se pa spomnim da sem se šla še poteplat in to na dih, niti ne z jeklenko, pa sam z eno plavutko, da sem se ja matrala ko sem iskala neke zaklade....Pol smo bli pa še obtoženi da tega sploh nismo stauhali, ampak smo ukradli, aja pa ja še vedno sem bla par dni pred rokom....

Uglavnem vita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za diplomo čestitam iz vsega srca, sem ti mal fouš ker se meni ne da...pa mi čist še mal manjka...pa kar odlašam...

Se* sem se kar mal zbrihtala ko sem se tvojemu postu tko smejat začelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   A si predstavljaš da maš tipa ki zapravi 10* tolk za kozmetiko kot ti pa da more met svojo kopalnico, ker drugače ti nebi prišla v njej nikol na vrsto, aja pa kar naenkrat potemuser posted image nisi več boljša oz.lepša polovica, ker itak se user posted image z njim ne more noben oz. nobena primerjat....

Sonček33 kako?

Oktavia , ledenka.....  grem še v vajini mesti pogledat....

Potem zajtrk in čaka me gora cunj za speglat...sam je moj dobr, mi dovoli likanje sam eno uro potem se morm pa vlešt, da bo glava nižje od rite, da ne bo pred nedeljo kej ven padlo, me čist skoz podi ležat....Sem pa rekla da najbolš da 4 dni čez rok počaka da bo rakica pa pravi....ne ne ne roki so pa zato da se jih upošteva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
12.6.2008 10:08:05   
ledenka
aqua, shopping center je že, v hiši z modro streho poleg bloka user posted image  in noter imaš ene 500 kvadratov veliko trgovino, sam še čevlje daj tja user posted image  meni je bil tvoj prejšnji nick tud bolj všeč... pa kaj češ.

vita, čestitke za diplomo user posted image  

sonček user posted image  še malo pa dekliščina, pol pa boš gospa sonček user posted image  

maša, kdaj imaš UZ?  sem RADOVEDNAAAAAA user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
12.6.2008 10:09:52   
ledenka
beyba, ko bo Ela hotla prit ven, bo prišla user posted image  tud meni so raki bolj všeč user posted image  hja, moja tašča je pač dvojček, kaj češ user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
12.6.2008 10:11:01   
aqua77
beyba.... kolk je šlo hitro, zdej pa že res brojiš stino...user posted image user posted image user posted image še čisto malo...user posted image a maš kaj treme ?? jaz sem jo imela fuuul, pol pa ko sem v porodnišnico prišla sem pa na tremo čist pozabla, so me popadki zamotli... user posted image user posted image user posted image user posted image  a si se odločila za epiduralno al za naravi porod? sem firbec me take stvari zanimajo... zbiram info za naslednjič... user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
12.6.2008 10:13:36   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

aqua, shopping center je že, v hiši z modro streho poleg bloka user posted image  in noter imaš ene 500 kvadratov veliko trgovino, sam še čevlje daj tja user posted image  meni je bil tvoj prejšnji nick tud bolj všeč... pa kaj češ.

sonček user posted image  še malo pa dekliščina, pol pa boš gospa sonček user posted image  

ja kva čmo, sem bla preveč očitna ( mi je tako ime), sej sam blondinka se da na forum z pravim imenom.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tud men je bolj všeč....user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
12.6.2008 10:16:43   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

ja kva čmo, sem bla preveč očitna ( mi je tako ime), sej sam blondinka se da na forum z pravim imenom.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tud men je bolj všeč....user posted image user posted image user posted image

A zdej sem pa zvedla zakaj si zamenjala nickuser posted image Ampak mi je bil res všeč.vedno sem občudovala tvoj nick in čeveljčekuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
12.6.2008 10:20:52   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

A zdej sem pa zvedla zakaj si zamenjala nickuser posted image Ampak mi je bil res všeč.vedno sem občudovala tvoj nick in čeveljčekuser posted image

nick je drugi, ime še vedno isto, čevelčki pa na varnem v omari, avtarček pa za mojo dušo.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
12.6.2008 10:29:53   
pikovit
Lepo ime imašuser posted image .Kdaj bodo pa čeveljčkliiiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
12.6.2008 10:33:28   
aqua77
user posted image user posted image user posted image  sej bojo... čakam user posted image  da mi fotič priese mi ga je zaplenil je nekaj rabil za službo, pa ga še ni vrnil... pridejo nič bat....

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
12.6.2008 10:34:22   
pikovit

user posted image user posted image user posted image  sej bojo... čakam user posted image  da mi fotič priese mi ga je zaplenil je nekaj rabil za službo, pa ga še ni vrnil... pridejo nič bat....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
12.6.2008 10:39:34   
spelka12
pikovitek a si rekla da bi me?user posted image  Veš na kaj sem se spomnila? Na pesmco od DMP. Me že ma da bi te vulevu kuše(al nekej takega)user posted image user posted image . Faca.
mašika user posted image user posted image user posted image  vse sem ti napisala na z.s. tukaj samo še potrjujem iskrene čestitke ob ugledanem plusku. Joj kolko sem vesela za tebe.user posted image  - solze sreče.
Zdaj pa za nazaj prebrat da vidim kolk je novih in kje so stare babe žabe.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
12.6.2008 10:48:06   
ledenka
špelčiiiiiiii user posted image user posted image user posted image  sem vidla sliko iz krsta, si leeepaaaaa user posted image  kje pa je buši-striptiz???

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
12.6.2008 10:48:16   
beyba
Ledenka- ja jst mam fotra ka je dvojček, pa sestro ka je rakica...in če morm že nga dam vzet za stalno, mam rajš sestro doma kot fotrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aqua ne nimam treme, ker vem da še noben ni notri ostal, pa tut at ne bo in ga bo treba tako ali drugače izseliti iz tople, varne posteljice, kjer je pikica 9 mesecev uživala in mami delala probleme... tko da s tem se ne obremenjujem, vem da boli, ampak mislim da me bo bistveno manj bolel kot me je pa pri splavu ki so mi ga umetno sprožli v 21 t nosečnosti, čist na srovo, ko je bil maternični vrat visoko, 5,5 cm nič pripravljeno na porod, nobenih hormonov, nič odpiranja...sam umetni popadki do onemoglosti...Tko da mislim da bo tokrat bistuser posted image veno lažje glede na to da bo sodelovalo tudi moje telo...Nisem se odločila za nobeno protibolečinsko sredstvo, ker ga tudi takrat nisem dobila, pa če sem tisto preživela....sama v sobi, tri dni ummetnih popadkov, pa 2* na dan umetni popadki direktno z inekcijo v maternični vrat...Bom tut to preživela brez Ea, ultive, plinov in podobno....

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
12.6.2008 10:57:05   
aqua77
borka si ni kej!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  veliko sreče pa upajmo da bo zate čim lažje... ne pozabi nam namignit ko boš šla, da bomo pričakovale in trepetale s teboj... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
12.6.2008 11:01:02   
ledenka
beyba user posted image  tokrat bo drugače!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
12.6.2008 11:01:07   
beyba
Men pa sam še 75  postov manjka do nove zvezdice...kolk je to strani

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
12.6.2008 11:05:05   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

3 strani user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
12.6.2008 11:05:27   
beyba
Sej vem da bo drugače...zdej ne bom sama v sobi, amapk bo lahko moj pri meni, me tolažil in vzpodbujel...aja pa itak me nakoncu čaka najlepša nagrada na svetuuser posted image user posted image user posted image Tko da me zaradi vsega tega vrjetno ni nič strah.....

Joj jst sem še kar v šlafroku tuki pred računalnikom ko največja odvisnica od rr-a tko da najbolš da se grem vsaj oblečt, v tem deževnem vremenu tko nimamo kej dost več delat ko tuki gor viset, pa kosilo si skuhat, pa goro cun likat...sam to zadnje ne diši prov preveč....

Aja kuhli bomo pa danes bučkino rižoto, pa solato, pa jagodni domači sladoled user posted image

Špelči...kako je s tabo, kako kaj fižolčka, mi bi kako slikico spet....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
12.6.2008 11:07:03   
beyba

A potem kar začnem pisat življensko zgodbo, pa vsak stavek v svojem postuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
12.6.2008 11:11:00   
ledenka

A potem kar začnem pisat življensko zgodbo, pa vsak stavek v svojem postuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja pa daj, no user posted image user posted image user posted image  

likat pa raje ne, to škodi user posted image  

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
12.6.2008 11:13:53   
beyba
Ja mojemu bebyju v  trebuhu ni prav zeklo všeč računalnik....vedno ko sedem za računalnik se mu oz. ji kovcat začne..... Tko da računalničar ne  bo kot sta oči in mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
12.6.2008 11:15:45   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

pikovitek a si rekla da bi me?user posted image  Veš na kaj sem se spomnila? Na pesmco od DMP. Me že ma da bi te vulevu kuše(al nekej takega)user posted image user posted image . Faca.
Zdaj pa za nazaj prebrat da vidim kolk je novih in kje so stare babe žabe.

A sem fejst a...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
12.6.2008 11:16:09   
ledenka
ah, mogoče pa misli, da če kovca, lahko usmerja, kam zasrfaš user posted image  k tipkat pač ta moment še ne more user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
12.6.2008 11:18:49   
spelka12
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
napišem reees dolgo kačo in me vrže ven. Matr vola. Besna sem. Zdej sem pa vse pozabila za nazaj. Če bom na katero pozabila se opravičujem. Proklet compjuter.
lunči - super avatar. Tvoj osliček in  moje pišče. Odlična kombinacija.
ajsika - jp striptiz bo. in to ne tak z mokro majico ampak ornk striptiz z veliiiko gole kože.
jazzzika - danes imava pa obe pregled. Žal mi je, da moraš k Rešu. Upam, da vama vseeno prej uspe po naravni poti. Postopki so pa cca. IVF - 1480€ in ICSI - 1600€.
trinity naša nova nevesta a maš kaj treme? Kdaj bo srečni dan?
Se* kak si mi kaj gospa? Praviš da si že natrenirala tvojega? V čem pa? (mam same pokvarjene misli)
erin in beyba - meni že sedaj ful dol pritiskata. Včasih mam občutek, da bosta ven padlauser posted image . Pa ponoči ne spim nič, wc sem si pa spremenila v bunker - itak sem več tam kot v postelji.
beyba - hm za kako me pa imaš? Res nisem veliko gor ampak ko bom dobila tvoj sms bom šla še isto sekundo na RR sporočit borkam, da bomo kmalu tetke. Zato mi prosim pošlji sms da bomo s tabo pihale, dihale in potiskale. Važi?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?