Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.6.2008 10:46:15
|
|
|
|
jazzz27
|
katalina....hvala za želje in pestke. Jaz tudi upam na plus....se bom pa za vsak slučaj na tla usedla, da si kaj ne poškodujem Veš da bom sporočila novico....zjutraj sem čutila zbadanje spodaj, sedaj pa čisto nič. Kako je bilo pri tebi v prvi nosečnosti, ti je bilo kaj slabo....če se spomniš? Kaj pr vas se je pa že poslovila tečka? Si že bila kaj pri G, zaradi zanostive? Imate v službi gužvo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.6.2008 10:47:13
|
|
|
|
jazzz27
|
aja....katalina.....zelo sem vesela za tvojo prijateljico in vesela bom zate, ko nam sporočiš lepo novičko......držim pesti!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.6.2008 10:56:53
|
|
|
|
ledenka
|
jutro, oz. dan kako smo kaj? sem še vedno čisto out... pa laaačnaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.6.2008 10:59:13
|
|
|
|
Fargesia
|
Živijo!!! ne folgam vas spremljat k tok klepetate in pol sam mal preletim! pri meni še nič novega. danes je 29.dan ciklusa in hkrati 11.dni od IUI. nekaj me vsake tolko hoče črvičit, ampak zaenkrat še kr dobro kaže...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.6.2008 11:04:24
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 katalina....hvala za želje in pestke. Jaz tudi upam na plus....se bom pa za vsak slučaj na tla usedla, da si kaj ne poškodujem Veš da bom sporočila novico....zjutraj sem čutila zbadanje spodaj, sedaj pa čisto nič. Kako je bilo pri tebi v prvi nosečnosti, ti je bilo kaj slabo....če se spomniš? Kaj pr vas se je pa že poslovila tečka? Si že bila kaj pri G, zaradi zanostive? Imate v službi gužvo? No pri moji prvi je bilo predvsem vse polno presenečenj! Namreč udotovila sem da sem šele ko sem bila noseča 3,5 mesecev! Enostavno se s tem nisem obremenjevala!!! Če sploh lahko verjamete!! Ker sedaj sem že skoraj napsihirana!!! Nosečniški znaki so se pojavli, takoj ko sem zagledala . (beri začela bruhat) Prej mi ni bilo nič slabo potem pa kot da bi prižgal kak gumb!!! Kasneje sem sicer imela dva ss ampak to je za mano in s tem se ne obremenjujem več.... se je poslovila včeraj. Tako da sem včeraj popoldne letela v Koper v Sanolabor po krvomočnico in sem jo včeraj že pila!! Zdaj sem se odločla za boj proti z vsemi možnimi sredstvi. Pa z Tane sem se zmenila, da v soboto od nje dobim 100% naraven matični mleček, ki ga bom tudi začela papat tako da zdej se pa ne bomo več zaje pri naši hiši!!!! K G grem enkrat avgusta, jo morem še poklicat in se naročit, ker je prej na dopustu. Če nam do takrat ne rata, gremo na K. Ja v službi neke ekstra gužve ni, ker skoz kle gor visim!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.6.2008 11:11:58
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 aja....katalina.....zelo sem vesela za tvojo prijateljico in vesela bom zate, ko nam sporočiš lepo novičko......držim pesti!!! za lepo novičko si ti na vrsti pred mano, tako da najprej na tebe čakamo..... ja kolegico sem pa jaz tudi ful vesela, sploh pa imava podobno življensko zgodbo, tako da me je napolnila z optimizmom.......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.6.2008 11:17:53
|
|
|
|
jazzz27
|
ta je pa dobra takoj ko zagledaš +, ti je pa slabo !! A si že po trebuhu ugotovila, da si ? Jaz pa nič ne pijem.....samo jem!!! Lačna sem kot volk....mogoče od psihoze, tako kot praviš ti . Zakaj pa je dober ta "matični mleček"? No saj se vse borimo z partnerjevimi sredstvi, pa majo nekaj mašino pokvarjeno, al kaj? Ledenkica.......pa kaj si ti nosečka....kdaj si imela ovulavijo, te je vročina al mož čist zdelal? Mislim, da bo štorklja preživela Očitno je zdaj tvoja finka, ko si bila na postopku vidla kako mora bit, pa se je prijelo !! maša....kdaj bo potem testek?
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 5.6.2008 11:19:16 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.6.2008 11:20:21
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Ledenkica.......pa kaj si ti nosečka... .kdaj si imela ovulavijo, te je vročina al mož čist zdelal? Mislim, da bo štorklja preživela Očitno je zdaj tvoja finka, ko si bila na pregledu vidla kako mora bit, pa se je prijelo !! AHEM, moja O bo prišla v naslednjih par dnevih tako da noseča 100% nisem štorklja definitivno še ni ven iz nevarnosti
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.6.2008 11:23:24
|
|
|
|
jazzz27
|
Ledenka....potem je pa potres kriv , da si čist out.....no saj lahko enkrat na dan....ne pa celo noč Al ti primankuje C vitamina? (cu*)
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.6.2008 11:25:10
|
|
|
|
polaris
|
Hi klepetuljice moje, opažam da ste zelo pridne pri pisanju (posebej ti Jazzzi - čestitam za tisočko), pa vas žal ne utegnem prebrat za nazaj, ker sem precej v gužvi. Skratka, želim vam sam javit, da še migam, da sem vredu in da veliko mislim na vas
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.6.2008 11:26:10
|
|
|
|
aqua77
|
Jazzzika, kdaj boš delala testek???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.6.2008 11:31:49
|
|
|
|
jazzz27
|
ju ju ju ju ju tri ....če ne bo prej kaj pricurljalo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.6.2008 11:33:36
|
|
|
|
aqua77
|
ne boooo nič curjalo in ne kapljalo!!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.6.2008 11:37:43
|
|
|
|
Fargesia
|
jazzz, test? krvnega mam v ponedeljek...če me bo pa kej prej premamilo pa še ne vem...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.6.2008 11:39:35
|
|
|
|
jazzz27
|
Jaz tudi upam....sem se pa sedaj nekako pomirila in sem pripravljena na vsak rezultat, bomo videli kaj bo. Jutri naj nebi prišla . Če sem čist poštena me tako prsti srbijo katalina a morje sta že rezervirala? Polaris....ja jaz sem tista tačvekasta....daj se vsej 10% po meni zgleduj pa večkrat gor pridi......
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.6.2008 11:41:06
|
|
|
|
jazzz27
|
maša kaj zdaj si že čez cikel?????????? to bo sigurno ++++++++ držim pesti.....no sva že dve ki naju mika test
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.6.2008 11:49:59
|
|
|
|
aqua77
|
Ja morje bo! Opatija... Sicer je čisto blizu, ampak sam da mal okolje zamenjamo pa bo boljš.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.6.2008 11:50:57
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša82 jazzz, test? krvnega mam v ponedeljek...če me bo pa kej prej premamilo pa še ne vem... maša navijam....... to bodo pa sami pluski .......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.6.2008 11:53:46
|
|
|
|
jazzz27
|
BORKE ZA : - Oktavija - CE - čaka na 1.IUI - testek 25.05. (RD 21.5.1980)
- Jazzz27 - xx - 4.Klomifen - testek 06.06. - čaka na IVF/ICSI
- Murkica - LJ - 9. krog-testek in potrditev nosečnosti 10.06. (RD 21.12.1984)
- Ledenka - LJ - čaka na 2.IVF
- Beyba - KR - srečka nosečka - greje (punčka) - PDP 18.06.
- Spelka12 - okolica KR - srečka nosečka - greje (A-punčka, B-?)
- Erin - KR - srečka nosečka (PDP 1.8.) - greje (fantek)
- Sonček33 - KR - srečka nosečka ( PDP?) - greje ali
- KAHLO - ŠTAJER. - LJ- srečka nosečka (PDP 4.9.) - greje (deklico)
- Hmm - ŠTAJERSKA - srečka nosečka
- Katalina - 11.krog - tečke ne pričakuje 02.07.
- kleja - MB - 11. krog - kliče G. za nadaljno akcijo!
- Maša82 - LJ - 1.IUI-s Klom.(RD 14.7.1982) - 25.krog (9.6.test)
- Polaris - MB -(KROG?)- jolly še ni vnovčen
- LuNa73 - CE/MB - ????
- Vita80 - ŠTAJER. - cca 17. krog, za s pomočjo bio-metode
- Spps - Sl.konj. - ????
- Matt - KK- krogov ne šteje več - čaka na IUI/IVF
- Serendipity - Prekmurje -čaka pošto iz MB
- Katalina - KP- ???
- sonček85 - Žalec - 22.krog - 3.Klomifen (pregled 30.6.)
- pikica36 - koroška- 2 krog
Smo vesele in se močno borimo za naše biserčke !!!
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 5.6.2008 12:02:13 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.6.2008 11:54:07
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 maša kaj zdaj si že čez cikel?????????? to bo sigurno ++++++++ držim pesti.....no sva že dve ki naju mika test mah jst mam take čudne cikluse, da sploh ne vem kako računat...madonca...ni 11.dan, ampak 12.dan po IUI.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.6.2008 12:01:38
|
|
|
|
jazzz27
|
no saj zdaj sploh niso več važni tile cikli....glavno je da bo ++++++ in to velik !!! Bomo potem zraven seznama napisale srečka .... je pa zoperen občute.....vem pri sebi....glede na krvavitev teden nazaj, so pričakovanja zelo velika....in sedaj že vasko špikanje tam dol mi žene strah v kosti . Ampak sem se nekako pripravila na rezultat (če bo negativen).....za plus še nimam čist zamišljene reakcije(verjetno nezavest) murkica.....ti se pa tudi približuješ plusku....kmalu bomo desetega držim pesti..... ledenka, kako je zdaj tvoj muc? si mu že snela ovratnico? katalina....hvala za ves optimizem, ki mi ga vlivaš, sem ga zelo potrebovala....pri nas še ni zapečatena usoda glede dopusta, pa saj si že višje brala....tako da upajmo na najboljše!!! Sem se odločila mal seznam naprej premaknit, da ga ne izgubimo!
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 5.6.2008 12:02:54 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.6.2008 12:54:35
|
|
|
|
oktavija
|
BORKE ZA : - Oktavija - CE - čaka na 1.IUI (RD 21.5.1980)
- Jazzz27 - xx - 4.Klomifen - testek 06.06. - čaka na IVF/ICSI
- Murkica - LJ - 9. krog-testek in potrditev nosečnosti 10.06. (RD 21.12.1984)
- Ledenka - LJ - čaka na 2.IVF
- Beyba - KR - srečka nosečka - greje (punčka) - PDP 18.06.
- Spelka12 - okolica KR - srečka nosečka - greje (A-punčka, B-?)
- Erin - KR - srečka nosečka (PDP 1.8.) - greje (fantek)
- Sonček33 - KR - srečka nosečka ( PDP?) - greje ali
- KAHLO - ŠTAJER. - LJ- srečka nosečka (PDP 4.9.) - greje (deklico)
- Hmm - ŠTAJERSKA - srečka nosečka
- Katalina - 11.krog - tečke ne pričakuje 02.07.
- kleja - MB - 11. krog - kliče G. za nadaljno akcijo!
- Maša82 - LJ - 1.IUI-s Klom.(RD 14.7.1982) - 25.krog (9.6.test)
- Polaris - MB -(KROG?)- jolly še ni vnovčen
- LuNa73 - CE/MB - ????
- Vita80 - ŠTAJER. - cca 17. krog, za s pomočjo bio-metode
- Spps - Sl.konj. - ????
- Matt - KK- krogov ne šteje več - čaka na IUI/IVF
- Serendipity - Prekmurje -čaka pošto iz MB
- Katalina - KP- ???
- sonček85 - Žalec - 22.krog - 3.Klomifen (pregled 30.6.)
- pikica36 - koroška- 2 krog
Smo vesele in se močno borimo za naše biserčke !!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.6.2008 14:01:23
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika, muc še ima ovratnico. mu jo dam dol, ko sem doma in ga nadzorujem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.6.2008 14:09:34
|
|
|
|
aqua77
|
Kolk časa jo bo pa še rabu? Sej zdej je pa že nekaj časa od tega. Kdaj ga boš peljala na kontrolo?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.6.2008 14:14:41
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katalina Kolk časa jo bo pa še rabu? Sej zdej je pa že nekaj časa od tega. Kdaj ga boš peljala na kontrolo? v torek, greva dat šive ven in na fizioterapijo en šiv si je kjub ovratniku sam ven potegnu, zato moram ful pazit, da si jih ne več
< Sporočilo je popravil ledenka -- 5.6.2008 14:15:42 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?