|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja II.
24.4.2008 10:30:13   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

polaaaariiiiiis user posted image user posted image user posted image  hvala! in če ta kokoš od štorklje zdaj ne najde mojih vrat, bomo v kratkem imeli štorkljo na žaru user posted image user posted image user posted image   

I čorava koka nađe zrno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 501
24.4.2008 10:33:25   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

polaaaariiiiiis user posted image user posted image user posted image  hvala! in če ta kokoš od štorklje zdaj ne najde mojih vrat, bomo v kratkem imeli štorkljo na žaru user posted image user posted image user posted image   

I čorava koka nađe zrno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kur* pa zrno, vrata naj najde, vrata! user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 502
24.4.2008 10:34:25   
ledenka
lunčika, pa ti si prisotna user posted image  kako si mi ti, bejbika moja draga?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 503
24.4.2008 10:35:33   
polaris
Ajsi na žaru? Pa veš da pridem user posted image  Bo mogoče pečena kaj pomagala user posted image user posted image user posted image

Veš, tista kavica od Oktavije je bila sicer dobra, bi pa še vseen eno tisto tvojo,... a boš uštimala?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 504
24.4.2008 10:37:17   
polaris
čao LuNa, a maš mal lufta? Alarmi še nič ne tulijo? Kako si kaj babažaba? Kdaj greva k Koblerju?

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 505
24.4.2008 10:41:02   
ledenka
bo tale v redu?

user posted image

žar imamo dost velik za štorkljo user posted image  tako da... 3 mesce ma cajt, pol jo bom pa z zračno sprašla, ko jo vidim user posted image  sicer... če mene išče... me mogoč bolj po kafičih user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 506
24.4.2008 10:47:57   
polaris
kavica fenomenalna,... mille grazie user posted image

Kar se pa tiče štorklje,... če ji je življenje drago te bo našla tud v kafiču user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 507
24.4.2008 10:52:39   
ledenka
polaris, definitivno... sej sem že na IVF čveku obljubila piknik, pa še tukaj ga bom... če čez 3 mesce madam ne uspejo najt mojih vrat, je pečena user posted image user posted image user posted image  in mislim, da sem ji dala čist zadost cajta user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 508
24.4.2008 10:55:21   
polaris
Jaz bi bila na tvojem mestu še bolj stroga user posted image , pa naj ji bo...

Ti, a že delaš al še uživaš doma?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 509
24.4.2008 10:58:34   
ledenka
ahem... v pisarni sem... sam delam ne user posted image  me niso pričakovali že nazaj pa nimam nič pametnega za počet user posted image  sicer se vedno najde, ampak... se mi ne da.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 510
24.4.2008 11:05:19   
polaris
ti si kar privošči, te bodo prihodnji teden ziher zasuli, pa boš morala vse nadoknadit. Men se danes tud nič ne da. Dela imam, da se ven ne vidim user posted image , pa mi tako ni... se sam vlečem iz pisarne v pisarno, mal klepetam in kofetkam,... si še nisem zaslužila niti za kozarec mlačne vode user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 511
24.4.2008 11:13:17   
ledenka
user posted image  ja, naslednji teden sem skor sama user posted image  in bom končno mela cajt za arhive pospravit user posted image  to sicer pravim že pol leta user posted image  kupi se pa večajo!!!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 512
24.4.2008 11:16:44   
polaris
joj, pridi še k meni,... se boš fajn nagvihtala user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 513
24.4.2008 11:20:11   
ledenka
user posted image  joooj, mam že svoj kup... no, ene 5 kupov user posted image  takih visokih, so v vseh omarah in nimam več niiiiič placa user posted image  

kdaj greš pa ti na morje?

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 514
24.4.2008 11:21:41   
polaris
sva se pogovarjala, da vrjetno za par dni čez praznike - še ni sigurno, na dopust pa hodiva običajno konc avgusta - začetek septembra. In vidva?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 515
24.4.2008 11:27:25   
ledenka
na tole čez praznike mislim user posted image  midva bova kar doma... štorkljo iskala user posted image  

za poleti še pa ne vem, najbrž konec julija. ampak še ne vemo user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 516
24.4.2008 11:29:09   
polaris
user posted image  upam, da jo najdeta,... jaz pa bom, če bo vse po sreči, lovila dalmatinske bepote user posted image  pa ni vrag, da ne rata

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 517
24.4.2008 11:31:39   
polaris
al pa mariborske golobe user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 518
24.4.2008 11:37:22   
ledenka
anci banci nas bere user posted image  lahko tudi kaj napišeš user posted image  

polaris, golobi ne nosijo takih težkih zadevščin kot so bebe user posted image  a sta vidva spet aktivna?

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 519
24.4.2008 11:42:10   
LuNa73
Prisotna, pa tud že odsotna....user posted image  Pridem, preberem en al pa dva posta... pa jo spet šibnem... mater, ta asfalt... vama s polaris maham veselo iz tote kleti tu....  a vidita???? klepetajta naprej.... pa pa

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 520
24.4.2008 11:42:13   
polaris
naturlamente user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 521
24.4.2008 11:43:18   
polaris
A to si ti LuNči user posted image , mahcava nazaj user posted image  

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 522
24.4.2008 11:46:45   
polaris

polaris, golobi ne nosijo takih težkih zadevščin kot so bebe user posted image   

sem jih futrala celo zimo,... bodo že zmogli user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 523
24.4.2008 11:50:15   
oktavija
user posted image user posted image Evo jaz nazaj z mojega obilnega kosila: 1 velik navadni jogurt, 1 paradižnik, 1 prepečenec in 2 mali kisli kumari!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za malico ob 15.00 pa sem si pustila pomarančo!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Zdaj pa rečte če nisem pridnauser posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 524
24.4.2008 11:51:07   
ledenka
lunčika, maaaahaaaam! user posted image user posted image user posted image

s čem pa jih to futraš? a z anaboliki in steroidi al kaj je že tisto za body-builderje user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ime....
diana 28

Vam je všeč ime Rihard ?

Da (11%)

Ne (89%)

Število vseh glasov: 135

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!