Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 16:00:24
|
|
|
|
Serendipity
|
Berem neko debato na RR ... in sem se spotaknila ob ta odgovor: Vprašanje je bilo, če se nosečke pogovarjajo s svojo pikico in od kdaj. IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mi ne pomeni nič in nisem tega delala.prižgi mu radio A je meni samo čudno, da ti nekdo svetuje, da prižgi radio namesto pogovora s pikico. Saj ima vsak svoje mnenje ampak mene tak odgovor zgolj asociira na brezbrižnost. Kot da je radio dober in kakovosten nadomestek materinega glasu, materine tople besede .. No, mogoče pa (spet) pretiravam ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 16:01:29
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Se* kako pa naj ga gledam, če ma očala ko sršen ....se mi zdi, da se je samoporjavitvena krema mal premal utrla .... a miska...ti boš pa kot Živa....je rekla zjutraj, da gre svojga kar naskočit!!!! Upam, da pridem še prav cajt domov danes, da bo akcija. Drgač vas bom pa še jutri žicala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 16:02:30
|
|
|
|
Serendipity
|
No, te pa enega, ki ne rabi samoporjavitvene in ki ni sršen: zakaj je pa majhen???
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 16:03:34
|
|
|
|
miska73
|
Se*, ne ne pretiravaš. Jaz delim tvoje mnenje. Ampak saj veš da so ljudje svakakvi.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 16:04:48
|
|
|
|
miska73
|
No, te pa enega, ki ne rabi samoporjavitvene in ki ni sršen: Ampak se ga tud ne da u učke gledat. Dej še kajga poiš.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 16:05:26
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Berem neko debato na RR ... in sem se spotaknila ob ta odgovor: Vprašanje je bilo, če se nosečke pogovarjajo s svojo pikico in od kdaj. IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mi ne pomeni nič in nisem tega delala.prižgi mu radio A je meni samo čudno, da ti nekdo svetuje, da prižgi radio namesto pogovora s pikico. Saj ima vsak svoje mnenje ampak mene tak odgovor zgolj asociira na brezbrižnost. Kot da je radio dober in kakovosten nadomestek materinega glasu, materine tople besede .. No, mogoče pa (spet) pretiravam ... a je to res? mislim.....pa take po setu gazjo!!??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 16:06:43
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 No, te pa enega, ki ne rabi samoporjavitvene in ki ni sršen: Ampak se ga tud ne da u učke gledat. Dej še kajga poiš. kaj pa ti delaš zraven? A učke masiraš? Samo ne tistedva z jabolko gor dat!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 16:06:49
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Se*, ne ne pretiravaš. Jaz delim tvoje mnenje. Ampak saj veš da so ljudje svakakvi. Jah, tu se pa meni zadrgne ... Mi ne potegne njihovo razmišljanje, kot da so .. ne vem .. železne škatle, prazne vsebine in neprepustno zaprte ... kot da je duša zbledela in vse kar je ostalo je le razočaranje nad svetom. Smilijo se mi taki ljudje z omejenim razmišljanjem in brez možnosti empatije ... nakladam. Imam PMS. Torej lahko, mar ne?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 16:10:06
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 No, te pa enega, ki ne rabi samoporjavitvene in ki ni sršen: Ampak se ga tud ne da u učke gledat. Dej še kajga poiš. A vidiš učke zaj? Ha ha ha, zdaj pa bi popek rad vidla, kaj?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 16:12:45
|
|
|
|
miska73
|
kaj pa ti delaš zraven? A učke masiraš? Samo ne tistedva z jabolko gor dat!!! Ma jst bi pa mela spet unadva z jabko...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 16:13:51
|
|
|
|
miska73
|
nakladam. Imam PMS. Torej lahko, mar ne? Ti si kr prvoš. Jst včasih kakšnih takih stvari kr ne grem brat... Mi je lepš na svetu, če ne vem vsega.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 16:13:56
|
|
|
|
jazzz27
|
a tole vam tud kaj potegne?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 16:15:10
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ha ha ha, zdaj pa bi popek rad vidla, kaj? Ja, no ... bi ... pa še kej od popka navzdol tud...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 16:16:18
|
|
|
|
jazzz27
|
nč...grem jaz....danes je blo pa too much vsega.....grem po sladoled ....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 16:20:31
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 nč...grem jaz....danes je blo pa too much vsega.....grem po sladoled .... Privošči si ... ps: ajsi - nič se bat, ne bomo tebe pojedle
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 16:29:29
|
|
|
|
Fargesia
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 16:35:16
|
|
|
|
jazzz27
|
nč bat....ledenka bo ostala v enem kosu Punce moje drage...no ....imam problem iz ku riža sem ven stresla v vodo zraven riža še molja..... ...itak, da to ne bom jedla....pa mi prosim povejte, če grejo špageti, makaroni, polenta....al karkoli že zraven gobove omake?????? Pa hitro mora bit narjeno, ker moj dragi se že domov fura!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 16:36:32
|
|
|
|
miska73
|
Odgovor na hitro ... Vse to gre zraven gobove omake.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 16:36:57
|
|
|
|
Fargesia
|
pomoje gredo vse testenine zraven
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 16:40:14
|
|
|
|
jazzz27
|
hvala .... zlate ste deklice moje....boste mal kasneje dobile enga dečkota gor
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 16:47:35
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 ....pa mi prosim povejte, če grejo špageti, makaroni, polenta....al karkoli že zraven gobove omake?????? Mnjami, jaz man najrajši široke rezance zraven Dober tek!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 13.8.2008 16:49:01 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 16:51:25
|
|
|
|
aqua77
|
Ja pa kolk ste to načvekale, ko me ni blo???? In to dons, ko mam jaz gužvo.... Drugač pa monologe kle gor toučem... Pa še polaris se je oglasila..... superca....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 16:53:50
|
|
|
|
aqua77
|
kle mate še enga lepotca.... sem brala da je bla abstinenčna kriza.... a ne miška....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 16:54:52
|
|
|
|
aqua77
|
pa učke in popek se vid, da ne bo pritožb.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 16:59:06
|
|
|
|
aqua77
|
ja no sej sem vedla.... ko pa jaz pridem, pa nobene več ni!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?