Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 16:00:24
Serendipity
Berem neko debato na RR ... in sem se spotaknila ob ta odgovor:
Vprašanje je bilo, če se nosečke pogovarjajo s svojo pikico in od kdaj.
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Mi ne pomeni nič in nisem tega delala.prižgi mu radio
A je meni samo čudno, da ti nekdo svetuje, da prižgi radio namesto pogovora s pikico. Saj ima vsak svoje mnenje ampak mene tak odgovor zgolj asociira na brezbrižnost. Kot da je radio dober in kakovosten nadomestek materinega glasu, materine tople besede .. No, mogoče pa (spet) pretiravam ...
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 16:05:26
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
Berem neko debato na RR ... in sem se spotaknila ob ta odgovor:
Vprašanje je bilo, če se nosečke pogovarjajo s svojo pikico in od kdaj.
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Mi ne pomeni nič in nisem tega delala.prižgi mu radio
A je meni samo čudno, da ti nekdo svetuje, da prižgi radio namesto pogovora s pikico. Saj ima vsak svoje mnenje ampak mene tak odgovor zgolj asociira na brezbrižnost. Kot da je radio dober in kakovosten nadomestek materinega glasu, materine tople besede .. No, mogoče pa (spet) pretiravam ...
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 16:06:49
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: miska73
Se*, ne ne pretiravaš. Jaz delim tvoje mnenje. Ampak saj veš da so ljudje svakakvi.
Jah, tu se pa meni zadrgne ... Mi ne potegne njihovo razmišljanje, kot da so .. ne vem .. železne škatle, prazne vsebine in neprepustno zaprte ... kot da je duša zbledela in vse kar je ostalo je le razočaranje nad svetom. Smilijo se mi taki ljudje z omejenim razmišljanjem in brez možnosti empatije ... nakladam. Imam PMS. Torej lahko, mar ne?