Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 15:10:16
|
|
|
|
Fargi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja Fargi...sem iste pozabljive sorte...zato pa mam jaz vsepovsod enako geslo..bog ne daj da ga kdo odkrije; sem pečena hja, sej jst sem isti patron...sam kaj ko so mi ga na RR spremenili...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 15:10:54
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kleja, pa glede une teme - mi je jasno, pač paziš. sej sva midva tud, samo takrat, ko ni bilo ovir za ...... kaj mam jaz z ono temo? osvetli me prosim ti nimaš nič s tisto temo, samo omenla si jo in sem ti povedala, zakaj sem tako razpiz-dena mah, cel dan včeraj sem o tem razmišljala in sem danes še bolj besna
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 15:14:22
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargi IZVIRNO SPOROČILO: kleja Fargi...sem iste pozabljive sorte...zato pa mam jaz vsepovsod enako geslo..bog ne daj da ga kdo odkrije; sem pečena hja, sej jst sem isti patron...sam kaj ko so mi ga na RR spremenili... a si jim poslala mail? sej je tako, da če geslo pozabiš, lahko klikneš tisto, da ti ga na mail pošljejo, kajne?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 15:17:21
|
|
|
|
Fargi
|
ja sem ajsi, sam so mi zdej tud nick spremenil...kr mail naslov mam kot uporabniško ime...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 15:19:13
|
|
|
|
~Biba~
|
aaa ajsika, hvala da si mi prižgala lučko...žal sem neka zmedena, pa ne morem vsemu dosledno sledit skačem od računalnika, do mojstrov; ki razbijajo podstrešje ona tema pa je fenomenalna ja; men se tam smilijo le otroci. Je pa lep dokaz kaj vse premore naš svet no...po obnašanju sledeč, sem že podvomila, da M. morda ni s tega planeta
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 15:21:16
|
|
|
|
~Biba~
|
Fargi kaka dobra slika
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 15:29:21
|
|
|
|
ledenka
|
Fargi, mega avatar!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 15:44:06
|
|
|
|
Fargi
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 18:37:31
|
|
|
|
pikica36
|
hay dekline! en dan me ni pa tooliko naklofate. SPPS- čestitke za in naj bo do konca vse tako kot mora bit. fargi- tudi ti in vse mi bomo enkrat vidle srček . jaz še vedno krvavim, v ponedeljek imam pregled pri G erin ti pa se počasi spakiraj v Rim po dojenčka, za trebušček pa naredi primopredajo nam ki čakamo nanj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 19:14:05
|
|
|
|
~Biba~
|
pikica, upam, da bo v ponedeljek G rekla, da je vse O.K. to o primopredaji pa ni slaba ideja
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 20:08:10
|
|
|
|
LuNa73
|
Oj babe žabe! tako pa se tudi jaz poslavljam... odhajam na zaslužen dopust! Mejte se lepo. Pa upam, da se tistim, ki jim malo nesreča nagaja, nazaj vrne sreča in zariše nasmeh na obraz. Tiste, ki pa ste že srečne, pa ostanite srečne naprej! Erin, tebi pa srečno pot v Rim... naj bo čim manj boleče in brez kakršnihkoli komplikacij... torej, naj mine hitro ta pot in da boš čimprej držala svojega falota v naročju. Uživajte!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 20:59:36
|
|
|
|
pikica36
|
luna uživaj na zasluženem dopustu
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 21:03:29
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 luna uživaj na zasluženem dopustu se podpišem pa pazi se , da nam ne fašeš kako
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 22:17:09
|
|
|
|
Fargi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 luna uživaj na zasluženem dopustu se podpišem pa pazi se , da nam ne fašeš kako a lahko še jaz prislinim svoj podpis semle?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 22:58:26
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargi IZVIRNO SPOROČILO: kleja IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 luna uživaj na zasluženem dopustu se podpišem pa pazi se , da nam ne fašeš kako a lahko še jaz prislinim svoj podpis semle? jaz tud, jaz tud lepo lepo lepo se imej!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.7.2008 7:35:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Fargi - vidiš tako je treba - optimistično naprej Bravo punca... Tudi me vemo da boš to doživela, in ne le 1x! spps - dobro sem hvala...psihično se pripravljam na dan D Malo me že štoka samo se malemu očitno nikamor ne mudi...jaz sem pa mislila da bo frajer bolj zgodne sorte pa bo 2 tedna prej mamico razveselil Hej mogoče se moram pa samo prihično prepričat da nočem rodit? --> Sem brala uno temo na Želimo si....sem skor dol padla od smeha ...ženšča nej si gre prevezat zadevce al pa njen..pa kako pametuje...raje naj kako knjigo v roke vzame in prebere kako se delajo otroci, mogoče še na med. faks vpiše da bo vsaj znala pametovat, namesto da se s štilčkom od dragega ukvarja brez da bi vedela kakšne so lahko posledice Človk bi jo kr skoz ekran usekal...ženska zberi se...odrasti..hehe... Ja paše se zlajat, res.... hihi sonček - priporočam fižolovo juhco in skutine palačinke, njamaaaaaa Je fajn nasitno Erin,na dan D samo sodeluj z osebjem porodnišnice in bo dost lažje,pusti naj te vodijo jaz sem že tud mislila,da naša princeska ne bo hotla na svet -rodila sem 5 dni čez rok no,mene še rešuje ,ker imam visok prag bolečine in mi porod ni bil bav-bav je pa res,da me tud strah ni bilo,moj je pa skor takrat skup zlezel,ko smo prispeli pred porodnišnico,sem ga vprašala,če gre on rodit?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.7.2008 7:39:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja ona tema pa je fenomenalna ja; men se tam smilijo le otroci. Je pa lep dokaz kaj vse premore naš svet no...po obnašanju sledeč, sem že podvomila, da M. morda ni s tega planeta sem že dost komentirala ,pol mi je pa ena napisala,če me bodo razglasili za svetnico,ker sem tolk brezmadežna ,jaz sem bolj za (ampak me res morjo sprovocirat )
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.7.2008 7:40:34
|
|
|
|
sonček33
|
spps pa kaj to berete in komenitrate?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.7.2008 7:46:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 spps pa kaj to berete in komenitrate? mislim,da so temo brisali o eni ženski,katera ja 3-jič zanosila,ker sta imela samo zaščito ruske rulete -varianta PAZI,dva otroka je obdržala 3. ne bo. so jo zbrisali naslov teme je bila Nezaželeno noseča -kaj zdaj?
< Sporočilo je popravil spps -- 19.7.2008 7:49:12 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.7.2008 9:16:11
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jaz tu ne vidim nič smešnega Ker pa sem teme brala, bi rekla prej da ste vi smešne
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.7.2008 9:22:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Jaz tu ne vidim nič smešnega Ker pa sem teme brala, bi rekla prej da ste vi smešne ma ni smešno kaj se dogaja,situacija ni niti mal...ampak smešna je nezrelost nekaterih...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.7.2008 9:56:12
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jah, nažalost je to res ampak temu mi nemoremo pomagat, kvečjemu, lahko pomagamo samo v dobro človeku, ne čez kritiko ali sodbo,..itd Sej jaz vem da punce niste slabe ampak, včasih res malo pretiravate..... NE OBSOJAJ DA NE BOŠ OBSOJEN IN NE ŽELI NEKOMU NEKAJ, KAR NEBI ŽELEL DA TEBI SE ZGODI! To je moje mnenje in upam da mi ne zamerite! Punce lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.7.2008 9:56:44
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Jaz tu ne vidim nič smešnega Ker pa sem teme brala, bi rekla prej da ste vi smešne ti osvetlim, da se boš smejala? ni nam smešen splav, ne težka situacija v kateri se dotična oseba nahaja, ni nam smešno, da imajo otroci tako mamico; ki ne more prit ne do lekarne, ne do G, nikamor...se vprašam, kako pride kam, če je z otrokom kaj narobe? smešna pa se mi zdi njena naivnost; glede kontracepcije. Zdja je že 3 rundo jezna, ker bi naj on pazil; pa je kljub temu zanosila. Bi mu jaz dala paziti...če ne gre drugače, pazi, da boš mel kondom pri sebi; al pa se me pazi ampak naivnost na kvadrat, pa je izjava, da je za neplodnost, oz. pri parih, ki ne morejo zanosit, za vse kriva psiha. saj ne vem, če se naj smejim, ali jočem Pa mislim, da nobena ne pretirava. Kaj, naj skomignem z rameni, se ne spotaknem ob to temo, in grem dalje? Nikogar ne obsojamo...povemo svoja mnenja; saj je M. šla s to temo na forum; kaj ji naj rečemo, da naj gre na splav, in naj prej pride na forum vprašat; ko misli njen mož samo pazit. tak, dobro jutro vsem ostalim svetnicam in nesvetnicam
< Sporočilo je popravil kleja -- 19.7.2008 10:00:20 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.7.2008 10:01:11
|
|
|
|
Rakica_80
|
ti osvetlim, da se boš smejala? ......... tak, dobro jutro vsem ostalim svetnicam in nesvetnicam .......... [/quote]
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.7.2008 10:09:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Jah, nažalost je to res ampak temu mi nemoremo pomagat, kvečjemu, lahko pomagamo samo v dobro človeku, ne čez kritiko ali sodbo,..itd Sej jaz vem da punce niste slabe ampak, včasih res malo pretiravate..... NE OBSOJAJ DA NE BOŠ OBSOJEN IN NE ŽELI NEKOMU NEKAJ, KAR NEBI ŽELEL DA TEBI SE ZGODI! To je moje mnenje in upam da mi ne zamerite! Punce lep dan vsem ne zamerim nikomur,vsak ima pravico svojega mnenja.eno je obsojanje,drugo je pa dejstvo...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?