Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 15:06:15
|
|
|
|
Dali*
|
O, ma sem dobila prav solzne oči. Koko je to sploh dopustno in kaoliko drugih vprašanj se nam vsem poraja ob tem... Špelči...s tabo v mislih smo popolnoma vse... Brez besed........
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 15:15:18
|
|
|
|
ledenka
|
beyba kdaj lahko pridem formulo vozit? me mal skrbi, ker se naša Maša ni nič javla... a ma katera njeno cifro, da vidimo, kako je?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 16:15:29
|
|
|
|
pikica36
|
ojoj, me je kar zmrazilo po celem telesu.pa to ni več res, danes na rr berem samo o tem. to res ni pravično špelči maša??? kako je s tabo?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 16:23:32
|
|
|
|
Serendipity
|
trinity - Juuupiiii! čestitke! Si (nam) kar posijala s to novičko. naj bo vse najlepše!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 17:11:48
|
|
|
|
Fargesia
|
za Špelko... in za mojo malo pikico...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 17:19:28
|
|
|
|
ledenka
|
mašika drži se, punca draga
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 17:34:07
|
|
|
|
pikapoka2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja beyba kak si pa to vse lepo napisala sem dobla kr solze v očeh, že ob tolažbi špelke, nato ob opisovanju telegrama...ah in potem solze sreče ob opisovanju nepopisnih trenutkov z Elo. se podpišem... Beyba veliko užitkov in nasmejanih trenutkov vam želim... Se* včeraj ko sem prišla gor in videla špelkino kruto novico, mi sploh ni bilo več do pisanja... jaz namreč kar ne morem verjeti, da se ji je to zgodilo... Drugače pa na kratko: Mi dva, al mi dve sva ful ok! Razen tiste komplikacije s krvjo na začetku je vse v najlepšem redu. Tud kilogramčki se že pridno nabirajo, tud hlače mi niso več nobene prav... buši raste... slabo nič, v glavnem vse ok, upam, da tako tudi ostane. LuNa spet si me kregala... skoraj bi pozabila trinity ČESTITKE! Lepo ti želim! pa srečen zakon... enako tudi tebi sonček!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 17:36:36
|
|
|
|
pikapoka2
|
mašika, pa ne no...
< Sporočilo je popravil pikapoka2 -- 9.7.2008 17:37:03 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 17:50:48
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity ps: še za drugo borko. Mislim nate! DRŽI SE PUPA! draga moja Se*, ful ti hvala!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 17:52:51
|
|
|
|
benika
|
Maši Drži se!!!! Drugače pa je Špela danes ob polnoči rodila fantka, ob 4h pa še deklico. Kaj se je zgodilo natančno ne vem, bo sama povedala. Jaz bi se vam ob tem žalostnem dogodku rada iskreno zahvalila za vse vaše spodbudne besede, ki jih namenjate moji sestrici in vem, da ogromnooo pomeni tudi njej. Tako pozitivnih punc, kot ste ve, že dolgo nisem srečala in vesela sem, da vas vsaj virtualno poznam.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 17:56:40
|
|
|
|
Fargesia
|
benika hvala... mislim na Špelo...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 17:58:46
|
|
|
|
~Biba~
|
joj pa kaj je te dneve s tem svetom?! jaz sem jezna! farmaša
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 18:40:38
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity ps: še za drugo borko. Mislim nate! DRŽI SE PUPA! draga moja Se*, ful ti hvala!!! Na žalost niso naredile svoje naloge .... Mašika - drži se. Sem brez besed, kar zvodenijo v takih primerih ... Mislim nate ... benika - Kar solze so mi pretekle ob branju tvojega posta. Ko boš pri špelkici jo objemi in jo v imenu vsake borke drži toliko minutk, koliko nas je ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 18:44:06
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2 Drugače pa na kratko: Mi dva, al mi dve sva ful ok! Razen tiste komplikacije s krvjo na začetku je vse v najlepšem redu. Tud kilogramčki se že pridno nabirajo, tud hlače mi niso več nobene prav... buši raste... slabo nič, v glavnem vse ok, upam, da tako tudi ostane. Hm ... buši raste, kaj .. Ne bi vedla, nismo borkice tu na borbi nobenega fotošutinga vidle .. Ammm... a si daš ticker, da bomo lahko firbcale v katerem tednu si? Pliiiijsssss Pa malo več se sem gor nalimat, ok? Te pogrešamo ... Drži se in pobožaj svojega buškija v našem imenu ... ps: Meni tudi niso nobene hlače več praf ....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 18:46:51
|
|
|
|
beyba
|
Maši pa ne še ti.... tudi tebi želim čimprejšnji ponovni plusek, ki bo napovedal zdravo in srečno nosečnost. Vem kako si se veselila tega pluska in kako zelo si želiš malega škratka...Na žalost usoda ubira svoja pota, ki so nam popolnoma nerazumljiva in nejasna ampak nimamo izbire in moramo sprejeti kar nam nakloni, čeprav je včasih težko pobrati koščke razbitih sanj in jih ponovno lepiti skupaj košček za koščkom v popolno sliko in upati, da nam je nihče več ne razbije, da bomo morali začeti znova.... Zdej pa prosim drage moje borke...NOBENIH SLABIH NOVIC VEČ!!!!!!!!!!!!!!!..... Ledenka Formulo smo že sprobal, vendar sva jo od štirih sprehodov do zdaj dvakrat prinesla domov...Nora se punca klimatizirat, dobit občutek varnosti...Potem bo pa tut z vozičkom bolš, v avtu se pa full rada vozi... Tko da če bo vse posreči in se bo hitro navadla...potem drug teden....bo uredu....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 18:47:39
|
|
|
|
ledenka
|
benika, lepo pozdravi Spelko...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 18:48:09
|
|
|
|
Serendipity
|
Vem da omenjam nekoliko pozno ampak na koncu naj se pa zahvalim vsem TETKAM Z BORBE za prečudovit telegram presenečenja...Sem kar obnemela, ko sem ga dobila :-) res ste me lepo presenetile in pustile trajen spomin v Elinem albumu...in ko bo bejba zrasla in gledala vse telegrame ki jih je dobila ob rojstvu, me bo vprašala kdo so pa tetke z borbe in ji bom lahko opisala veliko čudovitih oseb, ki so vplivale na moje življenje in njeno, brez da bi kdaj videla njihove obraze, a mpak močno pa čutila njihova srca. Tko da se vam še enkrat iz srca zahvaljujem da ste se spomnile na naju. Joj kako sem pa lahko našo mamico pozabila! Kak te je fajn spet brati ... Je malena po ateju pridna aali po mamici poredna? To si pa napisala kar srcetrgajoče lepo .... Upam, da bo prilaufala kaka slikica. Zdaj ne bi več buškija mele, zdaj bi bebo gledale raje, veš ... Tak, da fotkiča pa snap snap in malo slikice nalimat! Bodita lepo!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 18:48:54
|
|
|
|
ledenka
|
beyba ticker si odstrani, ti pise, da si 43 tednov noseca
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 18:49:40
|
|
|
|
murkica
|
Mašika žal mi je , pa tako sem držala pesti, da je vse v redu. Benika tebi pa hvala za sporočilo. Objemi Špelko. Kar hudo mi je priti na RR, ker se zavem, da se je to v resnici zgodilo... Beyba- Tebe sem pa zelo vesela. Tudi jaz sem se kar topila ob tvojem postu. Naša mamica. Velikokrat se vse spomnimo nate in na malo Elo. Komaj čakamo tudi nove slikice.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 19:03:29
|
|
|
|
pikica36
|
trinity- najprej tebi ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!!!!!! BEYBA- hvala za lepe želje, lepo da si si vzela čas in se nam oglasila lepo je brat , kako si srečna s svojo bebiko- lepo se cartajta še naprej. saj ne morem nekako spravit kaj skupaj- cela sem čisto paf pa kaj za boga se dogaja ???????? prej berem na februarčicah same žalostne novice, pridem na borbo zopet sama žalost pa saj to ne more bit res, da se ti sreča v trenutku razblini kot milni mehurček, pa ****ti(pardon ) da ni pravice na tem svetu no! itak sem že cela nervozna , kaj bo kako bo, pol pa še sami taki šoki maši in špelka jokam skupaj z vama, koža se mi ježi , se mi zdi kot da bi se meni dogajalo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 19:11:16
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 itak sem že cela nervozna , kaj bo kako bo, pol pa še sami taki šoki pikica .... ti pa nikaj črnih misli! So prepovedane! OK?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 19:31:06
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja beyba kak si pa to vse lepo napisala sem dobla kr solze v očeh, že ob tolažbi špelke, nato ob opisovanju telegrama...ah in potem solze sreče ob opisovanju nepopisnih trenutkov z Elo. Lepo da si našla čas za RR. Zdaj pa se pejt tudi ti mal spočit, hitro bo ura 18 in bo spet akcija. Uživaj naša mamica borka So mi šli kr mravljinci po celem telesu... pa kr zjokala sem se zraven... je vse to tako čustveno napisala... ...jaz pa sem čustveno brala, kot, da bi beybo poznala in bi čutla kot ona, ko je to pisala....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 19:36:24
|
|
|
|
sonček85
|
spelka: nima mbesed.sem zvedela najprej za fargi in sedaj še za tebe.pa kje je pravica.ene ciganke(upam da nisem kiro užalla)-kurbe pa rojevajo vsake 1-2 leti in je vse ok.kje je pravica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 20:12:58
|
|
|
|
~Biba~
|
< Sporočilo je popravil kleja -- 9.7.2008 20:14:13 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 20:43:03
|
|
|
|
sonček33
|
Maši žal mi je. iskreno. Stisni se k svojemu dragemu!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?