RE: Naj ga sprejmem takšnega kot je? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

SRCCEK -> RE: Naj ga sprejmem takšnega kot je? (10.4.2008 8:55:11)

IZVIRNO SPOROČILO: miniko

Nivess popolnoma imaš prav in vse ostale isto. Saj to potrebujem.  Vas! Da me skulirate in postavite na realna tla. Kaj se tiče sexa z bivšo to je ziher tabu, tak da zato se ne sekiram. Pač te laži me ubijajo. Vse sem poskušala naredit da bi se spremenil ampak se je spremenil le na slabše. Poslušala bom vaše nasvete in ga prav gotovo postavila na hladno za nekaj časa on pa naj razmisli kaj hoče.

Ne na nekaj časa........ZA VEDNO GA POSTAVI NA HLADNO!!!!!!

Markova -> RE: Naj ga sprejmem takšnega kot je? (10.4.2008 11:13:17)

O joj, must be joke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Prvi post mislim. Pa verjetno bomo čez kakšen mesec jubilejnič slišali isto zgodbo.
A res nimaš niti kančka samospoštovanja, ampak res niti kančka?

pijja -> RE: Naj ga sprejmem takšnega kot je? (10.4.2008 12:56:14)

IZVIRNO SPOROČILO: karmy

če se poročiš z njim, ti bo krepko žal
Drži se tega nasveta,pa boš mogoče še srečna v življenju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

naivka -> RE: Naj ga sprejmem takšnega kot je? (14.4.2008 12:30:00)

Tako je.Sprejmi ga takšnega kot je in odidi.Najboljše in najbolj pametno.
Tisti,ki lažejo običajno tudi varajo, Kdor pa enkrat vara, vedno vara.

Poslušaj pesem Taki kot si ti, Maja Slatinšek,zdaj resnica boli,prej so bolele tvoje laži.Reši se,čimprej.

tehnofil -> RE: Naj ga sprejmem takšnega kot je? (14.4.2008 15:01:05)

IZVIRNO SPOROČILO: miniko
se odločila da gledam od zdaj naprej samo na sebe in na svojo rit on pa naj živi od svojih laži.

Zakaj pa si potem še z njim?

sandrca -> RE: Naj ga sprejmem takšnega kot je? (14.4.2008 20:42:34)

kukr koli ti je hudo, zavedaj se, da če ne končaš te veze bo še težje.

iz ene laži pride druga, iz druge tregja, iz tretje.............

dokler se nekega dne ne zavedaš, da še sam več ne ve kaj je resnica, kaj šele da bi ti vedela kaj je res in kaj ne. takrat potem vstaneš in greš. velikokrat je to veliko prepozno.

roko na srce, v tej zvezi ti ne bo več lepo, kot je bilo. odpri oči in ne izgubljaj časa s patološkim lažnivcem!! zberi moč in pojdi svojo pot! veliko lepšega te čaka!

sem bila sama na istem. vem kako je. pojdi.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]