|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
29.4.2008 9:18:34   
lunca14
Nya.....ah,ja,ti in tvoj nosečniški spominuser posted image ...............no pol,se pa zmenmo-va za kdaj drugič,pa saj zdaj si itak frej,pol,ko rodimo,bo še manj časa za kofetkat.
Aleksandra.....za naju pa menda še velja,ko bom jaz gotova grem tudi v šoping,tako,da ko končaš me pokliči,pa se dobiva nekje,lahko tudi kje v BTC-ju,ker vidim,da boš ti tudi šopingirala.
Alea.....hvala za pikapoke,ampak pri nas je tako,da smo veliko odzunaj,in potem zgleda tako,da tamaledva norita,se prešvicata,rahel veterc in je šmrkelj v nosu,vneto oko,starejši gre v vrtec pa prinese še kak virus ali bakterijo....on je pač dobrovoljček,pa kar vzameuser posted image ..........
Didlina....upam,da si že kaj boljeuser posted image ,se bo pa treba kar navadit,na te razne bolečine,vse skupaj se pripravlja na finiš in telo opozarja,da se moramo tudi same pripravit na finalno dejanjeuser posted image user posted image .
Mejte se, jaz grem pospravljat,sem sama in moram pohitet,dokler imam  mir....pa sem zvečer vse pospravila,pa je po zajtrku,ko bi bombo vrgel v stanovanjeuser posted image .....saj ni res,pa jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
29.4.2008 9:19:13   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nova stran,nova stran,nova stranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
29.4.2008 9:20:25   
aleksandra silvija
ko bom jaz gotova grem tudi v šoping,tako,da ko končaš me pokliči,pa se dobiva nekje,lahko tudi kje v BTC-ju,

Super, se slišiva.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
29.4.2008 9:25:26   
Anonimen
Moj pa vse dela. Sploh zdaj v user posted image  mi res veliko pomaga.user posted image user posted image  Občasno kar jokam, ker mi je hudo, da sama ne morem.user posted image Ravno včeraj sem spet jokala in me je takoj potolažil.user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2429
29.4.2008 9:35:06   
alea01
No, ko ste že pri partnerjih... Mojega jaz lahko samo pohvalim. user posted image user posted image Vse za sabo pospravi. Na sedežni nikoli ne je. skrbi, da je skoz pospravljeno. Je, pa res, da ne lika in ne kuha, ker mu tega čas ne dovoljuje in meni je v veselje kuharija, likanje in pospravljanje. Ta prava gospodinjauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
29.4.2008 9:56:15   
Kaja08
Dobro jutro bejbe!! Pa imamo spet bedno vreme.....pa tko luštn je že bilo, ko je bilo sonce user posted image  
alea01, voziček je zdej fuuuuuul lepši, ko je kombiniran z rdečo (sej ne, da je moj tud rdeč user posted image user posted image user posted image )
Eva2008 dobrodošla nazaj! Pa upam, da se ne boš po enemu dnevu že poslovila in na forumu Dojenček odprla novo temo...kr prid še k nam mal čvekat, je še prezgodi za tvoji princeski user posted image  Imeni sta pa obedve zelo lepi!!
Mojca, nč se ne sekirat za kavo. Bova pa kdaj drugič. Sej zdej, ko sem doma, mi je itak bolj ali manj skoz dolgčas, tko da poklič, ko boš imela čas in se pripeljem do tebe!
AnjaPH, kakor jaz vem, je ketonal prepovedan za nosečnice, še posebno pa v zadnji tretjini user posted image
beyba user posted image user posted image  za psičko....
go tweetek, go tweetek - veliko sreče na izpitu

Aja, pa glede prehranjevalnih navad na kavču....pri nas je ravno obratno - jaz jem pred kavčem, moj pa benti, kaj se to prav user posted image  Ne morm pomagat - ni ga boljšga, kot en sendvič, pa na kavč pred TV. Sicer pa sem to prinesla od doma - smo vsi, cela familija zvečer pred kavčem jedl sendviče. Tko da evo - dokaz, da nisem jst kriva, ampak vzgoja user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
29.4.2008 9:58:17   
Anonimen
Eno malo bolj pozno dobro jutro,pa user posted image ce jo katera se ni.

Eva user posted image user posted image user posted image ,pa cimprej se oglasi da vidimo kaj se dogaja.Imeni sta pa lustni.Kratko in jedrnato.user posted image

Beyba;je hudo ,ko zgubis hisnega ljubljencka.Samo vedi da se zdaj vec ne matra,mu je lepse.Pozabila ga pa itak ne bos nikoli.Ko se jaz spomnim na nasega pudeljcka mi je se zdaj hudo,ga pogresam,pa se veckrat sanjam o njem da je se ziv.Pa ga ze vec let ni med nami.Potem mi je pa se hudo za mucki,posebno za enim je bil tolk crkljiv....Zdaj imamo pa samo akvarijske ribe,so na zacetku zelo umirale,pa moram rect da nam je bilo vsem3 hudo,ker vsak je imel svoje ribe,pa tudi nanje smo se navezali.Moj je bil popolnoma sokiran ko mu je umru prvi .-morski pes-,ko je pa meni moja skalarka,katero sem imela najdalj sem se pa prav zjokala.Kaj cmo,na vsako zivo bitje se navezes.

Didlinaa;mene je tudi ponoci metalo,samo ne vem al me je zvijalo,al me je zaradi zelodca...bolel me je cel trebuh,se posebej spodaj.

Sem pa tudi sredi noci sla spat v dnevno,ker zraven mojga nikakor ne morem spat.Jaz grem sicer zvecer prva v spalnico,in dokler moz ne pride spim kot top,potem pa on visi na meni,pa cist na mojo stran se vrze,pa roko cez mene,pa obe nogi,po moznosti se z glavo vame tisi...grozno res.Saj prej je bilo to fino,zdaj bi pa najrajs vidla da spi na tlehuser posted image .

Evo mojmuuser posted image se pa kolca.Kako je to hecen obcutek.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2432
29.4.2008 9:59:44   
Kaja08
Aja, pa še to....sem imela včeri pregled. Voda je tokrat v redu - sem zadnjič res premalo pila in je bilo zato več bakterij. Pritisk je tak kot vedno, ctg je tud super.... Mali ima še 2 tedna časa, da se obrne...upam, da se bo. Ker moja G je proti zunanjemu obračanju, ker je rekla, da je vidla že preveč komplikacij, ki so nastale zaradi tega. Bomo pa pač rodili z ritko na prej, je rekla user posted image  Baje, da če ima mali noge ob telesu in roke lepo skrčene, da je obseg okoli ritke, trebuha in glave isti in da ni panike. Edina razlika je v tem, da če pri porodu z otrokom v medenični vstavi ne poteka vse primerno hitro oz. po "regelcih", se prej odločijo za carski rez. Ohjoj....upam, da se bo obrnil. UZ imam pa šele 16.5., tko da bom še skoraj 3 tedne ugibala, kam gleda...

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
29.4.2008 10:00:56   
Anonimen
AnjaPH, kakor jaz vem, je ketonal prepovedan za nosečnice, še posebno pa v zadnji tretjini

Saj to je kremica... Se bom pa pozanimala, hvala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2434
29.4.2008 10:02:05   
Anonimen
A katera ve koliko stane samoplačniški CR oz. kakšne so indikacije, da ga krije zavarovalnica?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2435
29.4.2008 10:03:08   
Anonimen
Glede hisnih opravil;oba s tamalo imata dve levi roki.Mojemu bi krona padla z glave ce bi kaksno stvar premaknil,tamali moram pa vsak dan isto trobezljat,pa ji gre prej ko ne skozi eno uho notri skozi drugo ven.
Bi oba rabila kaksno dresuro s tuje strani,ker meni ne ratuje.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2436
29.4.2008 10:17:01   
Kaja08
user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image    90 user posted image user posted image user posted image user posted image

28.maj  

user posted image  tancho ('82) 1.user posted image   spol:user posted image  / +8 kg

30. maj 

user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image   spol :user posted image   / +3 kg

31. maj  

user posted image   
Kaja08 ('78) 1.user posted image    UZ 16.5. / spol:user posted image   / Ljubljana / +14 kg / O: 103 cm

1. junij  

user posted image  
TamaraJ ('79) 2.user posted image  spol: user posted image  (Jaka) / Postojna / +5-6 kg 

user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image   spol :user posted image  (Teja) / Ljubljana / +10 kg / O: 101 cm

user posted image  BARBBY 2.user posted image / spol:user posted image  

user posted image    rouzi ('76) 3.user posted image / spol:user posted image / Ljubljana / +7 kg 

user posted image   uurska

user posted image    polly80 1.user posted image  P 5.5.  / spol: user posted image  / +7,5 kg / O: 97 cm

user posted image   Rosali ('84) 1.user posted image   spol: user posted image  (Liam) / +12 kg / O: 93 cm

user posted image    lidijajenko (84') 1.user posted image spol:user posted image  / Kranj / +8 kg

2. junij  

user posted image    cv3rklic4 ('79) 1.user posted image spol :user posted image   / Ljubljana / +7,5 kg / O: 108 cm

user posted image    D.anna 76  1.user posted image   spol:user posted image   / Ljubljana / + 10 kg / O: 94 cm

user posted image   kleopatra28
 3.user posted image P 9.5. /  spol:user posted image  / Nemčija / +15 kg / O: 114,5 cm

user posted image   Žanka
('76) 2.user posted image / Celje

user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image  /  spol: user posted image  (Matija) / Izola / +2kg

3. junij  

user posted image   sussy

user posted image   maychi17  spol :user posted image   / +6 kg /O: 100 cm

user posted image    polma 2. user posted image  /spol: user posted image  / +14 kg / O: 116 cm

4. junij  

user posted image   špelin@
('76) 4.user posted image / spol:user posted image  / Ljubljana / -2 kg 

user posted image   katja_k 2.user posted image  / spol:user posted image  / +6 kg 

user posted image   Katrin08

user posted image   tweetek 1.user posted image   spol:user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +11 kg / O: 90cm

5. junij  

user posted image   Cofijana
  1.user posted image  

user posted image   annnna
1.user posted image  spol:user posted image (Mai)  / +13 kg / O: 97 cm

user posted image   pikica_30 ('77) 1.user posted image   spol :user posted image  / Kranj / +8 kg

6. junij  

user posted image   Tina28 
 /+7kg

user posted image   Noni 2.user posted image / spol:user posted image

user posted image  BUŠICA O: 97 cm

8. junij  

user posted image  busybee882006
2.user posted image  

user posted image   j6 4.user posted image   / Ljubljana 

user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image +11 kg

user posted image  mama4 5.user posted image  / spol:user posted image  (Donja Marieta) / O: 108 cm 

user posted image  čbela ('82) 1.user posted image   spol: user posted image / +17 kg

9. junij 

user posted image  l.daisy  ('80)1.user posted image  (user posted image user posted image ) UZ 30.4. / P 6.5. / spol:user posted image user posted image  / +14 kg / O: 119 cm

10. junij  

user posted image  petra13 

user posted image   Didlinaa 1.user posted image    P 6.5. / spol:user posted image / + 19 kg / O: 107 cm

user posted image    sassy  1.user posted image   / + 4 kg

11. junij  

user posted image  alea01
('78) 1.user posted image   spol:  / Ljubljana / +10 kg / O: 90 cm

12. junij  

user posted image  adeja
  ('78)  2.user posted image  / spol:user posted image  / +7 kg

13. junij   

user posted image  lonapo 
('79) 2.user posted image   UZ 14.5. / spol:user posted image  / Ljubljana / +10 kg / O: 101 cm

user posted image  tindam 

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image P 5.5. / spol: user posted image  / +10kg

user posted image     nat78  3.user posted image  spol: user posted image  / +11 kg 

14. junij   

user posted image   lory2004
 spol: user posted image  / Jesenice

user posted image   Eva2008
('82) (user posted image user posted image )user posted image / spol :user posted image user posted image  / Ljubljana / +8 kg

user posted image   tul 5.user posted image  (user posted image user posted image user posted image ) / spol: user posted image  (Ožbej) / +6 kg

15. junij  

user posted image  lunca14 ('75) 4.user posted image  (user posted image )  spol:user posted image   / Novo mesto / +8,5 kg 

user posted image   rozica984
1.user posted image   spol:user posted image   / +7 kg

user posted image  tteeaa 1.user posted image   spol:user posted image   / +8 kg / O: 92 cm

user posted image  nya ('79) 2.user posted image  (user posted image ) P 15.5. / Novo mesto / +10 kg 

user posted image   officko 3.user posted image /  spol:user posted image

16. junij 

user posted image  fiesta 
('81) 1.user posted image  spol:user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg 

user posted image  willma ('78) 2.user posted image    
spol:user posted image  / Ptuj / +8 kg

user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij 

user posted image   Shani  ('75) 3.user posted image /  Ljubljana

user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   spol:user posted image  / Postojna / +2 kg 

user posted image   kinm (user posted image user posted image ) Ljubljana

user posted image   anaj22   P 5.5. / spol:user posted image  / +10,5 kg / O: 102 cm

user posted image    TonjaB  spol:user posted image  / Ljubljana

18. junij 

user posted image  croason
  2.user posted image       

user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image UZ 29.4. / P 15.5. /  spol:user posted image  / Kranj / +3,5 kg

19.junij

user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image  / spol:user posted image (Sara / Luka) / Ljubljana - Postojna/ +8,27 kg 

user posted image  NajaG   1.user posted image   / spol:user posted image

20. junij 

user posted image  zp
('73) 2.user posted image  / spol:user posted image  / Ljubljana / +14 kg 

21. junij 

user posted image  nataska82 1.user posted image   / spol: user posted image   / +5 kg

user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image  UZ 30.4. / spol:user posted image  / +12 kg / O: 96 cm

user posted image   simdar 1.user posted image   spol: user posted image  / +8 kg

22. junij 

user posted image   uvuv ('77) 1.user posted image   spol:user posted image (Miha) / +2,5 kg

23. junij 

user posted image  ninKa 2.user posted image  Postojna

user posted image manko 1.user posted image  spol: user posted image  / +10 kg

24. junij  

user posted image  slovenka
('79) 1.user posted image   spol:user posted image / Ptuj / +8 kg

user posted image   malimetek ('81)  spol: user posted image / Ljubljana / +4,6 kg

25. junij 

user posted image   AnjaPH 1.user posted image    spol: user posted image  (Maksimilijan) / +5 kg

user posted image     mate0ja (27 let) / spol: user posted image / + 2 kg

26. junij  

user posted image  RMRM
('74) 3.user posted image   spol:  user posted image  / Jesenice / +3 kg / O: 97cm

user posted image  liliputput
2.user posted image  

user posted image   petea (79') 2.user posted image

user posted image    Jerneja RR

user posted image   NancyF ('83) 1. user posted image   NS: user posted image ,  MORFO:  user posted image /+2 kg 

28. junij 

user posted image   pati0102 2.user posted image   spol: user posted image

29. junij  

user posted image   Mojca78
('78) 3.user posted image   spol: user posted image    /  Ptuj / +5 kg

user posted image   Martinščica (user posted image user posted image ) /  +1,5 kg  

user posted image   ninny  P 7.5. / +4,5 kg / Jesenice / O: 112 cm

user posted image    Polony 3.user posted image  spol: user posted image  (Ažbe) / +4 kg

user posted image    papaia 1.user posted image  spol: user posted image  / Ljubljana/ +8 kg

30. junij  

user posted image  
  samantha_ce 

user posted image     Neli1  2.user posted image   spol: user posted image

????   

user posted image   AB83 1.user posted image

user posted image  pepabina ('77) 1. user posted image  / MORFO: user posted image

Pregledi v tem tednu:
beyba
            UZ 29.4.
l.daisy            UZ 30.4.
aleksandra silvija  UZ 30.4.

Pregledi v naslednjem tednu:
babysolza      P 5.5.
anaj22           P 5.5.
polly80          P 5.5.
l.daisy            P 6.5.
didlinaa          P 6.5.
ninny              P 7.5.
kleopatra28   P 9.5.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
29.4.2008 10:17:28   
l.daisy
anja, v KR samoplačniški CR stane 2.358 €, če poteka brez komplikacij in 2.934 €, če so komplikacije....
za zdravstvene indikacije pa ne vem... v kranju se sploh težko odločajo za CR, se ga branijo kot user posted image križa, mora že res biti nekaj konkretnega...
kolikor sem brala punce, menda če imaš visoko dioptrijo, pa v primeru, da so že rodile s CRjem oz. v urgentnih primerih... moja user posted image user posted image ležita medenično in glavično, pa mi je G rekla, da bomo štartali z vaginalnim porodom, ne glede na to, da ima dvojček A medenično vstavo... da bojo probali porodit najprej tistega, ki je glavično, potem se bo pa drugi obrnil... user posted image
sosedi so pri tretjem otroku naredili CR po 12ih urah, ko jim je že par ur govorila, da ne gre nikamor, da valda ve, da nekaj ni v redu, če že tretjič rojeva, potem so končno ugotovili, da se je otrok zagozdil ob vhodu v porodni kanal in je bila živa frka... tamalo so po rojstvu celo oživljali... user posted image ona je pa še staknila eno bakterijo, bi lahko zaradi tega tudi umrla...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
29.4.2008 10:17:53   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

AnjaPH, kakor jaz vem, je ketonal prepovedan za nosečnice, še posebno pa v zadnji tretjini

Saj to je kremica... Se bom pa pozanimala, hvala user posted image

Ja, sej vem, da je krema. Ker je mene pred kakšnim mesecem bolela mišica na hrbtu za znort in sem se tud hotla s ketonal kremo namazat, pa v navodilih piše, da ni za nosečnice. Raje preveri...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
29.4.2008 10:25:14   
babysolza
Ojla,

ja danes ste pa kar čvekave. Se vidi, da je bl zanič vreme. user posted image  user posted image

Da še jaz mal pokomentiram prehranjevalne navade - pri nama, če že kdo, grem ponavadi s hrano pred TV jaz, user posted image  je pa res, da je to takrat, ko sem sama doma, al pa če zvečer pojem kak jogurt, puding, piškotek itd. Če sva oba lačna vedno jeva pri mizi - to sem se kr sama zdresirala, ker se mi zdi lepo, da vsaj 1-krat dnevno skupaj jeva. user posted image

Moj user posted image  pa rad pušča svoje stvari naokrog - in jaz jih pridno pobiram za njim. user posted image user posted image  Sej neki moram pa tud met za počet cel dan. user posted image  user posted image  user posted image

Ampak se pa izkaže in zadnje mesece vsak teden posesa in pomije stanovanje (pa ponavadi mi sploh ni treba nč reč user posted image ), mi pomaga skuhat ali pospravit po kosilu, skratka ga moram pohvalit.

Zdaj pa nova tema za glodanje: user posted image  user posted image  user posted image
A ste ve še vedno tolk lačne al jeste kaj manj? Jaz sem komaj čakala zadnje tedne, da bom kao manj jedla, ker mi bo user posted image  pritiskala na želodec in ne bom mogla tolk pojest. Ja, valda, samo sanjam lahko. Me je že kr mal strah pregleda naslednji teden, kaj bo tehtnica pokazala. user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
29.4.2008 10:26:09   
slovenka
joj, jaz sem tudi med temi, ko mi mala še sedi z glavo gor. Imam sicer malo več časa od Kaje, da se obrne, ampak prav dosti tudi ne. Naju z mojim oba skrbi ta reč. Moja G pravi, da v Mb porodnišnici v takih primerih zmeraj naredijo CR, medtem ko pri nas na Ptuju pa ne nujno. Uh, naj se že obrne. Sicer pa je zadnje dni neverjetno živahna in upam, da jo bo ob tem tudi obrnilo na glavo.

Sicer pa selitev v novo hišo je v teku. Po selitvi pa bova lahko šele prav začela z nabavo za user posted image . Čeprav sva v soboto že kupila postlco in nekaj reči za zraven. Nimava pa še vozička user posted image . Greva v torek v Mozirje in morda kar tam kupiva Hartana, če bo v pravi barvi na zalogi. Bomo vidli. Sva slaba starša, a ne? Brez vozička, pa v 33. tednu user posted image

Pupe, lepo bodite!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
29.4.2008 10:30:20   
babysolza
Sva slaba starša, a ne? Brez vozička, pa v 33. tednu

user posted image  user posted image  user posted image

Da te podučim - zdaj si nosečnica, potem boš porodnica in šele potem otročnica oziroma mamica. To so nas podučili v MŠ. Ne velja prehitevat in biti starš še preden pride user posted image  ven! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
29.4.2008 10:31:13   
l.daisy
slovenka, če je merilo za slaba starša, da v 33. tednu še nimata vozička, kaj potem porečeš na naju, ki še sploh ne veva, kam bomo prišli iz porodnišnice user posted image user posted image user posted image

babysolza, meni kar paše tale dež, vsaj ni cvetnega prahu v zraku.... sem mislila, da bo vsaj v nosečnosti izginila ta alergija, je pa še slabša...
glede prehranjevanja... jaz sem tudi zdaj šele dobila apetit... pa baje naj se teža v zadnjem mesecu ne bi spreminjala, mene je tudi kar groza stopit na tehtnico... user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
29.4.2008 10:37:49   
Anonimen
Zdaj pa nova tema za glodanje:
A ste ve še vedno tolk lačne al jeste kaj manj? Jaz sem komaj čakala zadnje tedne, da bom kao manj jedla, ker mi bo pritiskala na želodec in ne bom mogla tolk pojest. Ja, valda, samo sanjam lahko.

Ja, men tud vsi govorijo, da bom čedalje manj jedla - malo morgenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 2444
29.4.2008 10:37:59   
alea01
Kaj pa moja puža, ki leži prečno? Ta nam bo še dala vetra, če se ne obrneuser posted image . Tu je pa CR neizogiben

AnjaPH- midva sva se na začetku nosečnosti menila za samoplačniški CR v Mariboru. Mislim, da stane 3500eur- tu nekje okoli, pozabilauser posted image . Je pa zraven šteto še tvoje bivanje, pa hrana, pa..... Ga naredijo pa dva tedna prej pred tvojim PDP. Če si pa prvič imel CR, ga pa drugega naredijo zastonj. Take informacije sva midva dobila enkrat novembra. Naju je ful skrbela moja suha postavca, ampak zdej se je le-ta ojačalauser posted image user posted image  in pomoje ni panike rodit vaginalno- če se le puža obrne

slovenka- v Mozirju imajo ful modelov in barv raztavljenih, pa še kombiniraš lahko iz enega modela na drugega. So pa bolj temne barve- letošnja kolekcija. Če pa ni željene barve, pa čakaš 6 tednov, da ga dobiš. Ga v nemčiji, ko dobijo naročilo začno šele delat- ekstra za strankouser posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
29.4.2008 10:40:06   
slovenka
aja, se pravi, starša še sploh nisva. Saj vem, da se bom morala prej še kar namučit. user posted image

Samo nama je bila malo panika okrog tega vozička zadnjič v Pikapolonici, ko je prodajalka rekla, da bo naslednja dobava konec junija - pa da če ne prineseš lupinice, ne dobiš otroka iz porodnišnice domov. Potem pa je res izpadlo kot da do sedaj nisva vedela, da pričakujeva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
29.4.2008 10:41:09   
alea01
prejle nisem omenila, da jaz na šverc jem pred TV na kavču z brisačo na kolenih- kot slinček si prištimam- da drobtine letijo v brisačkouser posted image user posted image

Hrana? Kaj pa vem. Zaenkrat ne opažam večje požrešnosti, kot do sedaj

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
29.4.2008 10:41:33   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

slovenka- v Mozirju imajo ful modelov in barv raztavljenih, pa še kombiniraš lahko iz enega modela na drugega. So pa bolj temne barve- letošnja kolekcija. Če pa ni željene barve, pa čakaš 6 tednov, da ga dobiš. Ga v nemčiji, ko dobijo naročilo začno šele delat- ekstra za strankouser posted image

Ja, Alea, mi je ta prodajalka Barbara tudi tako povedala. A temne barve praviš, da imajo? Ker midva sva imela v mislih oranžnega ali rdečega user posted image RAcer S-a. Bi pa bilo res fajn, če bi si ga lahko kar peljala domov. Samo dvomim.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
29.4.2008 10:44:55   
l.daisy
alea, menda je pri prečnih legah zunanji obrat še bolj uspešen kot pri medeničnih, ampak to itak vsaka porodnišnica svoje forsira.... saj pravim, mene je živa groza, kako bo z medeničnim dvojčkom, če se sam ne bo obrnil... user posted image
menda ga potem zdravnik z roko od znotraj poskuša obrnit, babica pa mu pomaga z gnetenjem trebuha.... sori, samo meni se to zdi mesarsko.... če je že tako, potem naj takoj naredijo CR, pa mir... ampak pravijo, da to ni razlog za vnaprej dogovorjeni CR... user posted image user posted image user posted image

za celje in novo mesto sem pa slišala, da če želiš CR, ti naredijo CR... ne vem, pa podlagi česa pa lahko tam delajo CR, če se v večini porodnišnic branijo na vse pretege...user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
29.4.2008 10:46:44   
l.daisy
slovenka, ti imaš časa še 8 tednov do PDPja, pa verjetno prvih 14 dni ne boš rabila vozička... no, običajno ga takoj ne rabiš... tako da se ne sekiraj, tudi če bo dobava po rojstvu... 

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?