Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 28.4.2008 20:30:30
|
|
|
|
tweetek
|
no pa še jaz na hitrco.... komenitrala ne bom nič razen tegada mi včeraj RR kar ni delal!!! Je pisal service unavailable Danes na žalost nimam časa brat mam jutri izpit.... Držte pesti ker se nisem dovolj učila. Se mi je zdelo mnogo bolj važno oprat perilo od in pleničke Ja, pregled je bil v redu, UZ sva naredili, smo "primerno težki in veliki" (ne vem kok je to, moja G nikol ne pove mer) - ampak na UZ sem pošpegala na monitorček in sem vidla da je za PDP 16.6. +/- 22 dni se pravi d aje malo manjši kot povprečje, nekje za 33. teden. Kar ni slabo glede na to da mam 1.60 cm in ozke boke. Obrnil se je na glavo lepo od njega! Pa malo anemična sem in zdaj pijem sirup s strašankso nagravžnim okusom... Jah kaj čmo, samo da bo v redu. Nosečniške tegobe - še kar gre. Kile - sem na 64.5 se pravi na 11+. Obseg pa ne vemo, sem zgubila meter (po moje sem ga podzavestno nekam skrila ) To je to. Vsem za vse nove podvige pa se kaj beremo ko bo več časa.....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 28.4.2008 20:32:09
|
|
|
|
beyba
|
Ja stara je bla 13 let, že 5 let ma samo 1 ledvico, pa eno leto je na protibolečinskih tabletah zaradi obrabe kolkov. Zdej ji je pa v četrtek zvečer začela odpovedvat zadnja leva noga da ni mogla več ostat in hodit. Rekli smo da ko se bo začela matrat ne bomo egoisti ampak bomo lepo poskrbeli da gre na lep način kakršne življenje smo ji tut nudili.Zato smo poklicali eno znanko, ki je v nedeljo ztjutri to prišla naredit na dom da je blo čim manj stresno zanjo, da ni vedla da se kaj posebnega dogaja...Čeprav je pa vedla da se bliža njen konec, ker je v sobotokomi stala na nogah, pa se je šla 3 hiše od nas poslovit k stricu, smo jo hotl obrnit da bi šla nazaj pa ni hotla, komi se je privlekla do njihove hiše, smo pozvonil, da so vn pršli so jo vsi prečohal pa ogovoril je vstala se obnila in komaj prišla teh slabih 200 m nazaj do hiše.... Nad razumom ....prisežem.... JE pa veterinarka rekla da bi vrjetno v dveh mesecih tut sama umrla, ker se ji je začela nabirsat voda v telesu(trebuh, okoli srca) in ko bi ji zalila pliča bi blo konc. Sam to bi blo pa počasi pa mučno.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 28.4.2008 20:36:50
|
|
|
|
*Mojca*
|
beyba vem da ti je hudo, ampak bo vsem napisanem je res boljše za njo. In lepo od vas da ste to zrihtali doma. tweetek srečno na izpitu, saj bo Nič, jaz grem počasi v horizontalo, ker sem danes nenormalno zaspana. Fajn čvekajte da bom imela jutri kaj brat.
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 28.4.2008 20:51:04
|
|
|
|
l.daisy
|
beyba, še enkrat jaz tudi pičim v horizontalo, že čutim otekanje nog... čim več spite in lepe sanje...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 28.4.2008 21:17:15
|
|
|
|
Eva2008
|
Punce, mislim, da se vam še zadnjič oglašam v enem kosu. Me že celo popoldne nekaj špika in tišči, malidve sta zelo mirni, tako da mi nekako pravi, da je to to. Sva zdaj z možekom vse pripravila do zadnje potankosti, če se res že dogaja. Zdaj imava pa težave z izbiro imen. Kakšni se vam zdita imeni Liu in Tia? Pa hitro mi povejte, preden grem rodit. Eva
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 28.4.2008 21:26:32
|
|
|
|
annnna
|
če si še tu meni sta všeč zelo...pa vso srečo da bo vse lepo in prav...hihi kak fajn
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 28.4.2008 21:27:31
|
|
|
|
Anonimen
|
OOOOO GO EVA GO EVA GO EVA Imeni bosta pa gotovo vedela v trenutku ko jih bosta zagledala
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 28.4.2008 21:30:31
|
|
|
|
Eva2008
|
IZVIRNO SPOROČILO: annnna če si še tu meni sta všeč zelo...pa vso srečo da bo vse lepo in prav...hihi kak fajn Meni ni ravno tako fajn. Me špika, vsakih par minut hodim eno kapljico polulat, možek mi pa živčno masira hrbet.
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 28.4.2008 21:48:01
|
|
|
|
lunca14
|
Eva2008.....upam,da si še v enem kosu ,če pa si na poti v Rim,pa ti želim čim lepši porod ,ko boš pa zagledala svoji dve mali princeski,boš bila pa tudi prepričana glede imena .Pa javi se kaj se dogaja....no razen če si v porodni,bomo počakali,za par dni . Babysolza......kaj naj rečem,kar že ni bilo povedanega,vem,da ti ni prijetno,a razmišjaj o tem ,kar je bilo,koliko veselja vam je prinesla,koliko ljudi je zbližala,jih osrečila,imej in ohrani lepe misli o njej,pa ti bo malenkost lažje .Drugače pa imamo mi tudi dva psa,sibirskega haskija-Nokijo,ki je stara že 9 let in madžarsko vižlo-Alfa,ki je star 5 let.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 28.4.2008 21:56:57
|
|
|
|
Eva2008
|
Sem zdaj dala Boštjanu navodila, kako se pride do vas in vam bo takoj javil, ko bo kaj novega. Sicer se mi pa še nikamor ne mudi. Se mi zdi, da se je vse skupaj malce pomirilo. Bomo videli kaj bo prinesla noč.
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 28.4.2008 21:59:04
|
|
|
|
polly80
|
čau babe,že vse spite?? eva2008,lepi imeni,glavno pa je,da sta tebi in tvojemu všeč..pa zate in tvoja tudi mene je danes pop.tako špikalo v sp.delu trebuha,da sem bila že čisto panična..ampak zdaj je bolje..saj sem že v 36.,ampak vseeno bi rada,da še malo počaka.. alea-meni je v rdeči izvedbi dosti bolj všeč,v bež mi ni bil tako zelo,pa nisem upala povedat ,zdaj je pa res super.. anjaPH mene križ tudi boli za pop ,pomaga edino da malo vstanem,pa tisto blazino za dojenje si dam pod hrbet..še malo,pa bo boljše.. sem hotela še toliko komentirat,pa se ne spomnim več
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 28.4.2008 22:09:32
|
|
|
|
Eva2008
|
Imeni sta zdaj določeni. Tista, ki prva pokuka na svet bo Tia. Kar ne upam iti spat, ker imam tako ali tako občutek, da se bova ulegla in bo treba spet vstat. Moj dragi je kar malce živčen, jaz pa še nič. Me pa živcirajo tile obiski wcja za tisti dve kapljici. A je še katera tu, da mi dela družbo? Ali že vse sladko sanjate.
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 28.4.2008 22:19:39
|
|
|
|
polly80
|
jaz sem še tu..moj je v nočni.. pa tudi letam vsake 5 min.na wc
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 6:30:21
|
|
|
|
lunca14
|
Dobro jutro jutro vsem ,moja noč je bila kar ok,samo eno vstajanje,samo,ko bi Enej malo potegnil zjutraj,ta šesta,ma že pred šesto bi se on dvignil.Maj je že bolje,sedaj pa ima Enej vnetje učka,pa bo moral bit noter.Ma skoz je nekaj,upam,da ste dobro spale....eva2008....kaj se je dogajalo,spiš,ali imaš ob sebi že prinčipeski .Aja pa eno kavo vam skuham,da se ne boste matrale .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 6:46:53
|
|
|
|
babysolza
|
Dobro jutro! Joj Eva, kako gre? Si že spoznala svoji al je bil lažen alarm? Dej se kej javi, ko boš lahko, pa seveda vse junijčice držimo pesti! Jaz se moram pa pohvalit, da sem danes precej boljšega zdravja. Včeraj sem res mislila, da me bo pobralo in me je že začelo resno skrbet, kako to vpliva na . Sam ker mi zdravnik itak nima kej dat pa da ne bi novih virusev nabrala, sploh nisem šla k zdravniku. Pa tolk miga, da mu očitno nič ne fali. Aja - pa a veste, od koga sem dobila virus? Od tašče!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 6:57:07
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro-Lunca, hvala za kavo, res se mi ne da matrat . Eva- , Beyba- . Lunca-pa kaj so to eni virusi, bakterije letos? Naš mali je sredi noči prikašljal v spalnico, čisto hripav-pravzaprav brez glasu, jokal,...imel celo temperaturo, ampak sedaj celo poje, temperature nima. Menda zato, da sem ob 3-eh kuhala čaj in se sekirala, če bo to slučajno krupozni kašelj,... . Itak da ni.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 7:51:03
|
|
|
|
l.daisy
|
dobro jutro... danes sem spala cele 3 ure v kosu sem se nekako zbrcala napol na bok, založila pred sabo in za sabo in je šlo... sicer sem komaj vstala in me bolijo spodaj vezi za pop , ampak spala pa sem... eva, kje si??? takole kot si ti opisala, se je meni tudi že zgodilo, pa se potem ni razvilo iz tega nič... upam, da je bil lažni alarm, malce naj tvoji princeski še počakata no, ne velja prehitevat po levi včeraj je bil en tak čuden dan, zjutraj je tudi mene zvilo, ampak sem potem večinoma počivala v postelji in je bilo potem vse okk... danes bo pa dež kolikor ga ne maram, mi v tem času pride ZELO prav, da spere zrak cvetnega prahu... grem zdaj pogledat, kaj piše v nosečniškem koledarčku... 35. teden, juhuuuu sitno, sitno smo začeli......
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 8:08:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Ja, včeraj je bil res en čuden dan. Naše dete je bilo celo dopoldne nemirno, pa trebuh mi je otrdeval, pa na cajte me je zabolelo, ampak se je potem vse skupaj umirilo popoldne. Sem pa tudi jaz že govorila - opa detece, malo boš moralo še počakat, da spoznaš mamico in očija, jih je še kar nekaj pred nami. V glavnem Eva - zelo lepo ime za prvo princesko, za drugo pa če se ne moreš odločit, ti bo sama povedala, ko bo zajokala - jaz še vedno verjamem v to - čeprav imava ime za deklico že izbrano - torej če bo fant, bo pač moal sam povedati . Aleksandra in lunca - mene jutri žal ne bo, ker grem v LJ, peljem nečakinjo na predavanje - sem se zmenila včeraj popoldne, potem sem se pa spomnila danes zjutraj, da je jutri srečanje - se opravičujem že vnaprej. Če pa slučajno pride kaj vmes, vaju pa obvestim.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 8:13:17
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
L.daisy-za dež, da bo spral alergijo! Ja, ve z Evo sta med prvimi kandidatkami,.... Kakšen teden pa le še počakajta , da bo recimo dopolnjenih 36 t . Joj, punce. Me kar staršite z raznimi majstri....kaj še nas vse čaka. Letos res samo papirji, drugo leto hišo pod streho, potem pa naprej. Hmmmmm, me je kar strah,..... Sem pa tudi jaz zaradi špikanj in čudnih bolečin včeraj prala cunjice in posteljnino za . No, ostali so pajacki, pa bodiji,.... Sem hotela malo prihranit za maj, junij. Bom pa takrat poskrbela za frizerja, pedikerja, nego obraza, pa skuhati bo kaj treba in dati v skrinjo. Mož je čisti antitalent za kuhanje, po CR pa ne vem, če bom 1. dan po prihodu sposobna ne vem kakšnih kuharskih podvigov, pa še otroka,.... Ja, moram vsaj skuhat za ene 14 dni, pa vmes kakšna pizza ali dostava na dom,....drugače si res ne predstavljam.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 8:13:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Eva, mislim, da sem jaz še ena kandidatka za predčasni porod.Srečno! Enostavno povedano, pri meni se je tudi začelo dogajat. Včeraj je bil tako aktiven cel dan, trebuh mi je začel otrdevat na vsakih 10 minut, isto zvečer. Bolečine so bile grozne, mislim, da vem kako zgledajo popadki. Stisk jajčnika in v križu, trebuh kot kamen. Konstantno na točnih 10 minut. Danes zjutraj brez pomoči nebi zdaj sedela, pijem magnezijevo šumenko, tako da malo mi je že bolje. se je precej umiril čez noč, zdaj imam spet cirkus. Hvala bogu. Dragi je šel v službo in je na čakanju klica, če bo potrebno v Postojno, ali do g. ali do porodnišnice. Takih bolečin ne privoščim nobeni. Glede na to, da sem vedno imela zelo zelo boleče menstruacije, kar dobro tole prenašam. Zato odlašam odhod.Dokler bo brcal , bom še malo doma. Nočem ležati v bolnici. Nekako imam občutek, da sem prehitro nehala pit magnezijeve tablete. Jih ne pijem že en teden.Upam, da bo moje stanje še bolje kakor zdaj kaže, da se izboljšuje. Pa še komentar beybi: vaša kužika se je rešila muk. sama imam tudi zlato prinašalko in tale obraba kolkov ni nič v primerjavi življenja brez ledvice oz. zalivanja kužike z vodo. Drži se. Verjamem, da boš kmalu imela spet novega pasjega prijatelja, seveda ko bo čas za to.Vsaj jaz sem po 2 izgubah kar hitro nadomestila pasje prijateljstvo. Ta pasma je pa odlična za krpanje takšnih in drugačnih bolečin, ki jih človek doživi v življenju. Jaz imam trenutno s svojo problem, ker ima menstruacijo in podim pse stran od hiše. Jih je kar nekaj in vsak čuva en vogal naše hiše. Naša pa vrabce podi, ker ji jedo brikete iz pesjaka. No, sem že boljše volje. Tako sem vedno, ko se začnem pogovarjat od kosmatincev.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 8:13:38
|
|
|
|
l.daisy
|
jutro, nya... jaz sem včeraj popila tri šumečke magnesola, samo enkrat prej se mi je to zgodilo.... pa tudi jaz sem jima povedala, da imata do 36ih tednov hausarest, potem jima pa sama odpovem podnajemniško...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 8:14:55
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
O.K. Nya- pa opravi v Lj kak dober nakup . jaz bi tudi kar šla,....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 8:15:02
|
|
|
|
alea01
|
Dobro jutro princeske ! Eva2008- vso srečo . Pa naj se zgodi, kar se mora . Če hočeta ven, pa naj gresta. Moji kolegici z dvojčici so en mesec prej sprožili popadke, ker kao v zadnjem mesecu ne bi kaj več pridobili na teži . Bili sta pa obe v redu in nobeni ni bilo treba v inkubator . I.daisy- zate velja enako beyba- lunca14- ja, bentiš. Kolk pikalon ti moram poslat, da boste zdravi . Eh, zdaj je tak cajt. Prehitre temperaturne razlike in kaj hitr nekaj stakneš. Ker imaš pa dva otročka, je pa tolk več tega. Dokler so sam prehladi.....Sam, da ni kaj hujšega...... tweetek- za izpit in držimo pesti Jaz sem pa to noč pobegnila od moža v otroško sobo in tam spala in se naspala . Zdej mi je pa ta velka pojstla prav prišla. Evo recept- stran o svojih lubijev in boste spale - joj to se grozno sliši- saj se sam hecam
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 8:15:29
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
da imata do 36ih tednov hausarest, potem jima pa sama odpovem podnajemniško
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 8:18:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Zadnjič je bla ena debata o tem, do kdaj se sme magnezije šumečke, pa sem seveda pozabila . Mi lahko katera osveži spomin?? beyba - jaz psa nisem nikoli imela, ker se jih na smrt bojim, pa vendar, ko ti je nekdo blizu, ti je hudo, ko ga ni več - ampak punca pogumno naprej
|
|
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?