Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 11:12:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma kaj je zdej se noče stran obrnit
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 11:13:16
|
|
|
|
alea01
|
je pa res, da po obeh straneh bo to prvi vnuček in težko pričakovan in meče tako moje straše kot taščo. Pri nam v prekmurju še v vasi ful napovedujejo žurko pri mojih starših in celo, da bodo prišli do Celja. Če pa ne bodo, bo pa moj možek rinil v prekmurje. Ni kaj, žurka bo . Sam mami bo v bolnici vsa zmatrana in sama
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 11:13:16
|
|
|
|
babysolza
|
Babysolza, pri nas bo tudi prva beba na obeh straneh - samo verjetno je vse bolj umirjeno, ker sva midva sedaj v selitvi in sva tako leteča, da naju skoraj nič ne vidijo in v glavnem samo ogovarjava mojstre... Saj naju tud bl malo vidijo, ker sva se preselila na svoje. Zato pa tolk visijo na telefonu najbrž. Ma je fajn, mi vsaj dolgčas ni.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 11:13:31
|
|
|
|
Anonimen
|
lupinice so v akciji v bc
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 11:14:39
|
|
|
|
babysolza
|
Ni kaj, žurka bo . Sam mami bo v bolnici vsa zmatrana in sama To pa tud mene mal jezi. Me naredimo največ dela, potem pa vse žure zamudimo. ŠIIIIIBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMM
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 11:15:18
|
|
|
|
l.daisy
|
a ni to čisto ne-fer, mamice vse zmatrane v porodnišnici, očetje pa žurajo... žurka bi morala biti za mamico!!!
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 12:11:24
|
|
|
|
l.daisy
|
alea, vprašanje zate: kako velik je tisti sangenic, ki si ga kupila v sparu? za 28 plenic ali več?
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 12:22:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mam tud takega, ki je bil v sparu - ja je za 28 plenic - ga je pa moj prinesel iz toysa, je bil 25€.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 13:02:10
|
|
|
|
alea01
|
I.daisy- ti je že nya odgovorila. Sama nimam pojma. Bi mogla it navodila brat . Meni so pa na CSD rekli, da naj počakam še aprilsko plačo. Se pravi, to bo 10.05. Da nesem na kadravsko in bom mogla tam pustit, pa da nesem nazaj na CSD in lovim uradne dneve... se mi zdi mal težka, glede na to, da porodniško začnem 15.05. Se vam ne zdi? nya- glede na tiste moje kombinacije sobe. Nekam sva se ogrela za posteljico stokke sleepi- no, jaz sem se ogrela . Zanima me katero barvo bi ti notri fliknila. Belo, natur, ali oreh. Moram rečt, da imava nekaj orehovega pohištva(to se pa mal čudno sliši) in bi ful pasal k tisti zeleni steni. Ne vem, no.... Bi ti prilimala link, če bi to znala . Pejt na bušijevo stran in tam je ta posteljica ali pa na BC strani... hočem uslugico, da mi pomagaš, pol te pa še pošiljam, da sama iščeš po internetu.... . Packa jaz
< Sporočilo je popravil alea01 -- 29.4.2008 13:03:32 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 13:04:37
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Jaz sem komaj čakala zadnje tedne, da bom kao manj jedla, ker mi bo pritiskala na želodec in ne bom mogla tolk pojest. J Se podpišem.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 13:23:35
|
|
|
|
l.daisy
|
alea, ne brat... za koš sem spraševala, ker mi ga je danes mami prinesla iz müllerja in zanj plačala 19,90 €... pa sem mislila, da je kao manjša izvedba ali pa kaj takega, glede na to, da je več kot pol cenejši kot v BC, pa očitno ni... še celo ena kaseta je že noter, tako da res ne vem, do kam mislijo nabijat cene v BCju.... torej, tiste, ki še niste kupile sangenica in ga nameravate, šibat v müllerja.... alea, zdaj pa spet lahko bereš.... sem jaz vedela, da ti bo sleepi všeč, meni je takoj padla v oči, ko sem jo videla na sejmu .... samo če vama bo sedla v vajine barve... ker je takrat hostesa rekla, da je samo v natur barvi (ampak se ne spomnim, a da se samo natur dobi, a da imajo oni samo natur ... nosečniški spomin...)... je pa res FUUUUUL uporabna... a nisi prej gledala tiste leander? tista je še bolj simpatična, ampak ne vem, če se jo da tako prilagajat kot sleepi....
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 13:40:26
|
|
|
|
Anonimen
|
za koš sem spraševala, ker mi ga je danes mami prinesla iz müllerja in zanj plačala 19,90 €... Moj ga je hotel kupit v nemčiji v toysu - je bil 20€, ampak ga niso več meli, pol ga je pa v avstriji za 25€ - še vedno ceneje kot v baby centru alea - najbrž si mislila tole. Ja morm rečt, da je meni tale oreh tudi lepša od natur. Bom nekaj sprobala, samo malo počakaj.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 13:53:52
|
|
|
|
Anonimen
|
alea -vsekakor ne bi dala natur - ali belo ali oreh - daj tisto, ki ti je bolj všeč. Sicr mislm, da bi bla bela ok, ampak tudi oreh kombinacija ni slaba - še posebej, ker itak ne bo skoz notri. Aja, pa še to sem hotla rečt - super, da si zamenjala ročke, sem ti že zadnč mislila rečt, pa sem pozabila.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 14:07:40
|
|
|
|
babysolza
|
Evo mene, sem prišla sam mal počekirat kva dogaja. Meni so pa na CSD rekli, da naj počakam še aprilsko plačo. Se pravi, to bo 10.05. Da nesem na kadravsko in bom mogla tam pustit, pa da nesem nazaj na CSD in lovim uradne dneve... se mi zdi mal težka, glede na to, da porodniško začnem 15.05. Se vam ne zdi? Alea, jaz sem najprej tudi nameravala to narest, ker se mi je v lanskem letu dvignila plača in bi tako imela višjo osnovo. Pa bi tudi morala letat v službo po prvomajskih praznikih, porodniška se mi pa začne 16.05. Mi je pa na CSD rekla, da gledajo max do plače pred mesecem nastopa porodniške - torej za nas velja max plača za april. Meni se bo sedaj štela kot zadnja plača plača za marec, ampak si ne predstavljam maja letat v Ljubljano pa potem spet nazaj. Takrat bom že polnih 8 mesecev srečka in nisem zihr, če bi se upala sama vozit avto in to. Drugače bi pa moral vzet dopust - pa že raje vidim, da je ta dan junija z obema doma! Bomo pač reskirali teh nekaj evrčkov na mesec. Vse za varnost in .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 14:13:30
|
|
|
|
alea01
|
nya- hvala.Pri ročkah so se zmotili mizarji. Neki mi ni štimal, pa sem šla gledat šifre, ki jih je dala arhitektka in sem prišla do čist druge barve. So pa imeli v slovenijalesu in sem jih kar nabavla. So pa iste kot prej, sam nežnejše zelenkaste barve in je ful boljše . Ja razmišljam o oreh barvi ali pa beli. Natur mi itak ni všeč. V bušiju dobim katerokoli barvo, v BC pa nisem ziher. Glede na to, da sta ceni enaki kot pri leandru in stokke, sem se raje odločila za stokke, ker jo lahko zmanjšaš in povečaš, pri leandru pa sam povečaš.... Bom videla jutri, kaj bo moj dragi rekel na to, ko bova šla v nabavo. Saj ga že vidim . Najprej bo rekel, da to nima smisla, pa če je potrebno, pa bla, bla, bla.... Pol ga bom pa nežno pogledala, dala lubija in bo rekel, če si pa moja žena to tolk želi, pa bomo nabavli. Sam da bo zadovoljna . No, če bo palilo, vam povem jutri I.daisy- super, da si dobila košek. Te cene so pa itak.... Ful moraš pazit. Enkrat je to v akciju tu, drugič nekaj drugega tam,..... . Saj pa tudi nisem tolk dala v šparu. Bolj bi me jezilo, če bi ga kupila v BC za čez 50 eur nya- katero posteljnino pa naj vzamem? dve vrsti sta. Roza in taka zelena rumena. Se m izdi, da ta zelena rumena bi ful pasala k oreh izvedbi, roza pa beli. Kaj praviš?
< Sporočilo je popravil alea01 -- 29.4.2008 14:17:29 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 15:03:40
|
|
|
|
Anonimen
|
nya- katero posteljnino pa naj vzamem? dve vrsti sta. Roza in taka zelena rumena. Se m izdi, da ta zelena rumena bi ful pasala k oreh izvedbi, roza pa beli. Kaj praviš? Po moje bi bla tud roza lepa v oreh izvedbi - sicer pa ko boš šla tja probaš. Midva pa mojo staro posteljico obnavljava, mava še dve stranici za pobrusit, pol pa pobarvat.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 15:04:43
|
|
|
|
tweetek
|
Najprej hvala vsem za pestke je pomagalo in sem doibla 6 . Sem brala za nazaj pa spet vse pozabila ampak tisto kar s espomnim: za Evo, zgleda da je res šla v akcijo ko je nič ni? Če si pa še z nami pa toliko bollje, bosta princeski še malo na toplem v bušiju Beyba za kužiko - imela je lepo in dolgo življenje in tudi lep odhod - ko boš pripravljena boš pa spet imela veselje n ogromno dela z novim kužkom. Zapomniš si jih pa tko al tko za zmeraj. Alea, bravo za sobico iin posteljico in fantastične shopping tehnike - bom preizkusla na mojemu lubiju... Kaja, bravo za pregled pa držim pesti da se obrne. Naš lumpek se je, tako da še je čas.... Za vse ki sem jih sem pozabila pa eno .... Tko pa je šla moja RR ura.... Bo treba delat. Mejte se punce!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 15:35:01
|
|
|
|
*Mojca*
|
čakte čakte, a pol un Sangenic košek, ki je zdaj v BC v akciji za 32 eur je v muellerju dejansko 19.90eur? Ker če je tako pol bom zdej takoj šibala v mueller
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 15:42:05
|
|
|
|
anaj22
|
Ojla so Mene že dva dni neki šraufa skoz govorim naši bebi da še ni čas da pride, da ma mami še ful stavari za pripravit, da naj še kar mal počaka. No pa hladilnik nama je crknu tko da je ati prpelu tastarga sem ga cev dopoldan drglna. tweetek za izpit eva da bo (je) vse vredu pa za kužiko, sam da se ni prevč mučla in je lepo zaspala kaj sem še hotla povedat aja za vse ki ste mele preglede pa za vse opravljene nakupe A bolečine v križu, breznjih ne gre, men pomaga če me zmasira z hladilnim mazilom, pa topel tuš, če pa sedim na sedežni morm pit fa jan obložena z povštri. Men zadnje čase ful paše jest mislm da jem 10x na dan, ne velke obroke ampak vseen skoz neki meljem. Morm po praznikih poklicat za net, ker skoz neki štrejka je ful počasen, se mi zdi da preden se men stran obrne ve že novo napišete.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 15:45:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj pa lepo po vrsti! Kleopatra - bojda otroci jejo in delajo to, kar je in dela ati. Ker to kar ati je in dela je vedno dobro, kar pa mami je in dela, pa ni vedno dobro Nya - pri nas ni nobene evforije! Kot da se sploh nič ne dogaja! Mislim! Edino moj me kdaj pelje kam če sem preveč utrujena da bi sama vozila, drugače pa sama delam vse, mimogrede, a ve še vozite (avto mislim)? Do kdaj pa mislite vozit? Pišuka naprej se pa ne spomnim več kaj moram komentirat! Aha CR. Za ceno samoplačniškega CR sem spraševala, ker sem ena navadna cmera in imam izjemno nizek prag za prenašanje bolečine. Pri zobozdravniku vedno zahtevam injekcijo preden lahko sploh šari po zobeh. Ampak bolj kot vas berem, bolj se zdim smešna sama sebi. Saj me ne bo konec če ga rodim po naravnib poti mar ne!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 15:47:16
|
|
|
|
*Mojca*
|
AnjaPH: Jaz vozim avto in bicikl vsak dan Je pa res da z avtom ne upam kam bolj daleč. Glede bolečine sem jaz isti zajc, s tem da pri zobarju zahtevam da mi pošprica z anestetikom preden mi da injekcijo , zato pa grem rodit z EA. Se mi zdi CR vseeno pretiran zarad bolečin...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 16:39:35
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* čakte čakte, a pol un Sangenic košek, ki je zdaj v BC v akciji za 32 eur je v muellerju dejansko 19.90eur? Ker če je tako pol bom zdej takoj šibala v mueller jap... točno tak... kar šibaj, če nisi še
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 16:48:45
|
|
|
|
l.daisy
|
bravo tweetek... anja, mojca, tudi jaz imam bolečinski prag v minusu... čeprav ok, pri zobarju se vedno kregam, da ne rabim injekcije, da sem močna... mi je pa enkrat rekel, a veš kaj, jaz ti bom dal injekcijo, ker to pa ne boš zdržala (mi je čistil zobni kanal)... EA je v kranju zaenkrat še plačljiva, 175 €... po eni strani, kaj je to za en denar za brez bolečin, po drugi pa, koliko enih stvari lahko kupim za moja ... v lj je pa itak loterija, da bi jo dobil.... potem je opcija še jesenice, kjer je brezplačna, ampak ne vem, koliko imajo kaj izkušenj s porodi dvojčkov.... anja, kam pa misliš it rodit? glede vožnje... jaz že dolgo ne vozim, no edino ko res ni nikogar, ki bi me taksiral in moram it na pregled... sicer pa ne, imam prenizek pritisk, da bi si upala... zdaj sem pa že itak tako daleč, da bi morala zaradi trebuha preveč odmaknit sedež...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 17:02:32
|
|
|
|
Eva2008
|
Ponosni očka vam sporoča veselo novico po navodilih žene Eve: Celo noč sva hodila po sobi in predihavala popadke, na koncu so bili že precej hudi in sva se odpeljala v porodnišnico. Po pregledu takoj v porodno, kjer je bilo v cca. eni uri vse za nami. Ob 5.40 se je rodila Tia (2100 g in 45 cm), takoj za njo, ob 5.55 pa še Hana (2000 g in 44 cm). Z vsemi tremi je vse v najlepšem redu. Mamica se je zelo dobro držala, tudi sam se moram pohvaliti (nisem padel v nezavest). Tia in Hana sta bili ves čas zelo pridni, sicer malo začudeni nad vsem, ko pa sta se začeli dojiti, je bil to za njiju vrhunec dneva. Eva je bila res zelo srečna, ko ju je lahko podojila in nato so vse tri princeske utrujene zaspale. Zaenkrat toliko. Moram nekaj pojesti, saj sem na te stvari pozabil, ko sem gledal svoje punce. To je najlepši občutek, ki ga lahko moški doživi in mi ni niti za sekundo žal, da sem vse to doživel. Eva vas lepo pozdravlja in pravi, da ni lepšega občutka, kot je porod. In da tudi ni strašen. Vse se da, če se le hoče. Drži pesti za vse, ki boste kmalu za njo. Boštjan
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?