|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
28.4.2008 18:22:21   
l.daisy
helou...
čveke čvekaste... user posted image
saj se sploh ne spomnim, kaj moram komentirat....  razen to, da lepo pozdravim mojo so-dvojno-nosečko Evo... user posted image

križ, križ, križ.... pomagal bo edino junij... user posted image
meni pomaga, če malo hodim, ampak potem je pa drugje težava...

sicer me je pa danes zvilo.... res da nisem šla dva dni na ta dolgo potrebo in sem potem 15 minut sedela na wcju, ampak me je prestrašilo do konca... 
pa "pohvalim" se lahko s prvimi strijami... user posted image pečejo in srbijo pa kot sto user posted image , pa še vedno mažem z olivnim oljem v belobazi... vsaj kratkotrajno pomaga....
spim izključno samo v polsedečem položaju, da o kolkih ne govorim...

user posted image user posted image se pa pretegujeta tako, da mislim, da mi bosta razparala trebuh... ko že vidim, da je koža maksimalno napeta, da ne gre več narazen, še bolj tiščita ven karkoli že user posted image (ne vem, ritko, glavico, rokico...)...

pa začelo se je cvetenje... user posted image smrkam že  cel vikend in ne smem vzet zdravil.... upam, da bo čimveč dežja v teh dveh mesecih... user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
28.4.2008 18:26:15   
alea01
sasa.vracko- jaz imam bugaboo-a. Sem pa zamenjala zgornji del- prej je bil peščene barve in mi je bil ful grd, zdaj je pa rdeče in mi je ful luštkanuser posted image user posted image

anjaPH- mene tudi ful matra križ oz. me je matral. Jaz si pomagam takole: vsedem se na stol z zelo razširjenimi nogami- kot, da bi šla sratuser posted image - in se nagnem naprej. Večino časa takole sedim- na obiskih me mal čudno gledajo- in je veliiiiiiiko bolje. Nam je pa tako povedala v MŠ v Žalcu in res pomaga- vsaj meniuser posted image user posted image . Kar se pa tiče selitve. Nikoli ne veš. Če se boš fajn počutila, zakaj pa ne? Pomoje bi porod lahko sprožilo, če bi kaj težkega dvigovala. Tega pa verjetno ne boš, a ne?user posted image  Ti sam bodi zraven in komandiraj ostale....user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
28.4.2008 18:32:25   
Anonimen
Ti sam bodi zraven in komandiraj ostale....

Ne rečejo zastonj, da je nosečnica v generalski pozi user posted image

Drugače pa hvala za nasvet alea - bom poskusila tole s stolom! user posted image  Si si pa dala dela z vozičkom! Meni tudi na misel ni prišlo kombiniranje itd. user posted image  Lep je user posted image

Mimogrede, kaj pa tisto s papirji in CSD-jem, a lahko katera pomaga prosim?

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2353
28.4.2008 18:34:09   
alea01
I.daisy- samo še malo, čisto mičkeno in bomo na ciljuuser posted image user posted image .

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
28.4.2008 18:35:39   
Anonimen
l.daisy ti si pa sploh faca! Res vsa čast da takole pozitivno doživljaš svoji dve žabici. Se moje bolečine v križu kar razblinijo ko pomislim na delo tvojega križa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2355
28.4.2008 18:39:34   
l.daisy
aha, alein voziček...
saj ne vem, če sploh lahko povem... user posted image
meni je lepši v bež izvedbi, je pa res, da je za pupo bolj primerna rdeča... no, pa sem našla rešitev.... user posted image

didlinaa, babysolza, kar v akcijo... midve s sestro sva 3 leta narazen, ravno toliko, da ni vsaj približno tako kot jaz in tako, da ni RES mlajša sestrica... user posted image

anjaPH, izpolnit moraš še S1/1 in potem ta dva obrazca skupaj s potrdilom o PDPju neseš na CSD...

jap, alea, še čisto malo... se spomnim, ko sem začela brat RR, da sem gledala punce, ki so bile čez 30 tednov, pa 32, 33, 34 tednov, jaz pa "ubogih" 8... danes imamo pa mi polnih 34 user posted image user posted image user posted image
jaz kar odštevam do 36ih polnih.... upam še teh 14 dni, da ne bosta odpovedala pogodbe, potem ju pa sama deložiram... user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
28.4.2008 18:44:13   
l.daisy
alea, anja, a vama povem svoj obseg (joooooj, saj ne morem več rečt) bušija... user posted image kako naj rečem, BUHA? user posted image user posted image user posted image

119 cm user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
28.4.2008 18:45:32   
Anonimen
anjaPH, izpolnit moraš še S1/1 in potem ta dva obrazca skupaj s potrdilom o PDPju neseš na CSD...

Fenks user posted image  

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2358
28.4.2008 18:47:55   
alea01

saj ne vem, če sploh lahko povem... user posted image
meni je lepši v bež izvedbi, je pa res, da je za pupo bolj primerna rdeča... no, pa sem našla rešitev.... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bejž no. Si se zmazala, da je za pupo rdeča barvauser posted image user posted image . V glavnem, da sem jaz zadovoljnauser posted image user posted image .

Zdej mi še sam otroška soba nad glavo visi. Sem pa šla v akcijo in sem že zamenjala ročaje- iste sam v svetlejši barvi. Nekaj bomo še donaročil in pinki dodatke(še zmeraj ne morem dojet, da mi je pinki postala všeč) in bo fuuuuuul luštkana sobica. Pol sem pa zmagalauser posted image user posted image . Ne vem, ali si lažem?user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
28.4.2008 18:50:28   
alea01
I.daisy bravo za obseg. To se meni ne zdi veliko, glede na tega da sta notriuser posted image user posted image .
moj obseg mislim, da je še zmeraj 92, sam ga zdej ne morem izmeriti, ker je buši diagonalnouser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
28.4.2008 18:53:39   
l.daisy
soriiiiiii user posted image user posted image user posted image

važno, da je tebi všeč, tvoja pupa bo pa v njem itak ta glavna... user posted image

jaz bi tudi imela na izbiro toliko barv za vozičke... pa jih ni... oz. tam kjer so, je voziček absolutno predrag.. user posted image  
vsi naši user posted image bojo ITAK imeli NAJLEPŠE vozičke... user posted image

midva sva pobarvala sobico rumeno in oranžno... posteljica in previjalna pa sta v natur barvi... še v škatlah... user posted image
se mi pa zdi čisto out, da je posteljnina dražja od dormea... user posted image
za popuser posted image ...

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
28.4.2008 18:55:55   
l.daisy
diagonalno... user posted image
včeraj mi je rekla ena kolegica, da je na čase imela občutek, da v trebuhu nosi štruco kruhauser posted image user posted image user posted image

pri meni nimata več toliko prostora... edino kar je, da se zbrcata enkrat bolj na eno stran, drugič na drugo... predvsem, kadar poskušam za 10 minut zapret oči na boku... pa da ne govorim, kakšne hribčke delata... user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
28.4.2008 18:58:30   
alea01

se mi pa zdi čisto out, da je posteljnina dražja od dormea... user posted image
za popuser posted image ...

to tudi meni ni jasno. Se mi zdi, da je posteljica v primerjavi s posteljnino skor zastonj..... In da kupiš dve...user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
28.4.2008 19:00:38   
alea01
moja puža leži prečnouser posted image  in mogoče je zato buši diagonalno.... je pa hecno za videtuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
28.4.2008 19:28:53   
l.daisy
aha, še o selitvi... to me pa konstantno spravlja v slabo voljo... sploh ne grem v stanovanje, ker potem samo o tem premišljujem... pa tako malo manjka, vse skupaj mogoče en teden dela.... prejšnji teden je keramičar končno položil ploščice v kopalnici še po tleh, zdaj ga pa spet ni bilo ne v soboto, kot smo bili dogovorjeni in ne danes, pa tudi jutri ne more.... user posted image pa prav nič se ne da prehitet, dokler ne bo zafugiral ploščic, vodovodar ne more namontirat pip, umivalnika, wcja.... lahko bi pa recimo radiatorje, ampak je rekel, da ne bo dvakrat hodil... user posted image potem pa manjkajo še kotne letvice po sobah in temeljito čiščenje... ampak user posted image mi gre na živce, ker ne morem pomagat čisto nič... user posted image

sploh ne vem, kaj narediti....  če bo stanovanje sfiniširano, potem bo šlo "na knap" rečemo na gorenjskem...  seveda zato, ker je verjetnost, da se user posted image zavleče čez 38 tednov majhna... če pa ne bo, pa rajši ne pomislim... user posted image bom pač morala priti domov k mami.... po eni strani je sigurno ok, še en par IZKUŠENIH rok pri user posted image user posted image bo definitivno prišel prav, po drugi strani pa..... bi raje videla, da ona pride k meni, ko bom rabila pomoč....

no, pa sem še jaz malo pojamrala... user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
28.4.2008 19:36:41   
Anonimen
119 cm sem pa spregledala! Bravo daisy user posted image

Matr a tebe tud keramičar jezi?? To so eni lopovi ti povem! Nalašč pridem na bajto motovilit s trebuhom, da bi jih morda malce spomnila o pomembnosti vprašanja časa, ta voluhar pa naju prestavi za en teden!
Da bi ga nekam sunil!

Poleg tega je posledično zamaknil tudi izdelavo kamina itd., tako da sva prišla z vselitvijo iz prve polovice junija na drugo, kar je pa seveda...kot bi napovedal kam bo udarila strela user posted image

Daisy bodi vesela če greš lahko k svoji mami in ne k tašči user posted image  Jaz bi šla takoj če bi lahko, pa vem da bi me njen postrani gledal user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2366
28.4.2008 19:37:36   
Anonimen
Daisy jaz sem tudi z gorenjske user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2367
28.4.2008 19:48:59   
*Mojca*
Oj čveke čvekaste!

Kje naj začnem...selitve: po mojem ni nekih hudih omejtev dokler se počutimo dobro.
alea01: čestitke za nove ročaje in pinki barvo, tvoja puža bo barbika user posted image user posted image
lega babyja: moj je na glavi, čeprav me je brcal nekje zadaj pri hrbtenici, pa danes sem imela feeling kot da bi prdnu. Ne vem, sem ležala, potem sem se obrnila in se mi je zdelo kot da je en mehurček splaval noter user posted image

Dejte mi nekaj povedat. Sem jaz fajn čudna ker ne maram da moj je v dnevni pred tv? To me namreč blazno nervira, ker je potem vse potleh umazano in lahko vsak dan sesam za njim user posted image To je neka njegova razvada in se je ne more odvadit...user posted image

Drugače pa mi je slabo, ker sem se preveč najedla za kosilo user posted image Tako je če ješ zunaj. Od zdaj naprej jem samo še doma! user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
28.4.2008 19:54:50   
Anonimen
Dejte mi nekaj povedat. Sem jaz fajn čudna ker ne maram da moj je v dnevni pred tv? To me namreč blazno nervira, ker je potem vse potleh umazano in lahko vsak dan sesam za njim To je neka njegova razvada in se je ne more odvadit...

Moj stric odvaja bratranca od hranjenja pred tv-jem tako, da mu nič ne reče, ampak samo odnese poln krožnik izpred tv-ja na kuhinjsko mizo user posted image  Prijazno seveda user posted image

Sva imela podobno situacijo, s tem da se je moj hranil pri pultu - tako je videl jesti tasta. Zdaj lepo je z menoj za mizo user posted image
Kaj pa to - a vaši (možje in otroci) po obroku pospravijo posodo v stroj oz- dajo z mize v korito če ni stroja ali pustijo na mizi in grejo?

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2369
28.4.2008 20:01:05   
*Mojca*
AnjaPH bom poskusila s to taktiko, čeprav dvomim da bo uspelo user posted image

Kar pa se tiče odnašanja stvari iz mize moram mojega pohvalit. Vedno vse odnese in zloži v stroj ali pa pomije. To pa zato, ker imava tihi dogovor da jaz kuham, on pospravlja.

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
28.4.2008 20:02:05   
l.daisy
anja, pri nama se je pokazalo, da so VSI mojstri popolnoma enaki voluharji... user posted image
ok, edino krovec je bil ta prav, tako kot smo bili dogovorjeni, vsi ostali pa... nima smisla izgubljat besed... tudi jaz sem že bila tam, sem si mislila isto kot ti... hudiča, bojo pa že videli, da se pa res mudi, ampak to njim nič ne pomeni......
vsak je prišel za dve, tri urice na teden, potem je pa poniknil.... samo zato, ker ima na 100 koncih vse razvlečeno, da pa bi rekel, da je preveč zaseden (kar bi raje videla, kot pa da me takole natuser posted image ), neeeeeeeeeee, to pa ne, se boji, da bo izgubil biznis.... user posted image
da ne govorim o električarju... je imel načrt, pa nekaj sem res spreminjala, ampak sem mu skopirala načrt in narisala na novo, povedala sem mu 100x, nalepila listke po stenah, kje so spremembe, napisala vse na en papir in glej ga zlomka, zdaj pa ne more naredit izmeničnega prižiganja/ugašanja lučk na stopnicah... aaaaaaaaaaaaauser posted image

jap, 119 cm.... bom videla v sredo na UZju, koliko sta težka, sta pa oba že čez 2 kg... moj me heca, da že hodim kot pingvin... user posted image
bi jaz njemu obesila ekstra 10 kg na trebuh, pa bi potem lahko govoril....

mojca, moj je od doma navajen, da vse je na kavču... pri njemu doma nikoli ne jejo kosila vsi naenkrat za mizo v kuhinji... in mene tudi to razpuser posted image , tako da nisi nič čudna... sploh pa ne, če pacek za seboj pusti cel kup drobtin...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
28.4.2008 20:18:21   
*Mojca*
l.daisy z majstri pa sploh ne bom izgubljala besed. Malar recimo en dan ni prišel, zato ker se je prejšnji dan preveč napil da bi delal user posted image , da ne govorim o mizarju ki je delal notranja vrata, ki mi je odrsal nov parket, naredil celo sranje, potem pa sem ga z vrati ured poslala stran in dobila novega. Keramičar in elektrikar sta bila ok.

Ja te naše dece bo treba prevzgojit. Jaz sem mojemu že povedala, da ko pride baby se to konča, ker bomo jedli za mizo kot normalni ljudje...user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
28.4.2008 20:19:44   
beyba
hallo zabice....

Jst sem se bl mal oglašala ker sem mela full slab vikend, v nedeljo smo moral dat uspavat mojo psičko sintijo,zlata penašalka-z nami je bla 13 let, skoz je bla član familije, v stanovanju vseh 13 let skoz, prej je spala pri meni v postli, potem po selitvi pa je spala pri starših v postli, vedno je bla z nami, če smo jo po pomoti pozabil na dvorišču je lajala za not, vedno je mogu bit kdo zraven, drugače ni znala bit sama....user posted image user posted image user posted image   ful je blo težko, še kar je zato nekako nisem sledila kaj se dogaja tuki. Jutri mam UZ pa vas potem pronbam mal nadoknadit za nazaj.

Upam da ste vse zdrave, očutje dobro in še vedno vse zložene iz dveh v enem, oz. ene par tri v enem...in da je vse ok

se slišimo jutri ko mal preberem za nazaj...

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
28.4.2008 20:24:36   
l.daisy
beyba user posted image user posted image user posted image
nisi povedala, zakaj je morala oditi, ampak predvidevam, da je tako boljše zanjo... user posted image

mojca... in potem mi taki mojstri govorijo, da se z rokami ne da zaslužit.... HALOOOOOO, pa jaz imam faks, pa nimam take urne postavke kot oni... user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
28.4.2008 20:27:00   
*Mojca*
beyba user posted image user posted image user posted image se strinjam z l.daisy, očitno je bilo tako bolje za njo.

l.daisy mi grejo kar dlake pokoncu...mizarju sva za ena vrata po meri in montažo 4, ki sem jih plačala že prej, dala 600eur, kar je pol moje zdravniške plače...dela z vsem skupaj je imel maksimalno za 1 teden, stroškov pa minimalno...user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednosti
Saj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?