l.daisy
|
anja, pri nama se je pokazalo, da so VSI mojstri popolnoma enaki voluharji... ok, edino krovec je bil ta prav, tako kot smo bili dogovorjeni, vsi ostali pa... nima smisla izgubljat besed... tudi jaz sem že bila tam, sem si mislila isto kot ti... hudiča, bojo pa že videli, da se pa res mudi, ampak to njim nič ne pomeni...... vsak je prišel za dve, tri urice na teden, potem je pa poniknil.... samo zato, ker ima na 100 koncih vse razvlečeno, da pa bi rekel, da je preveč zaseden (kar bi raje videla, kot pa da me takole nat ), neeeeeeeeeee, to pa ne, se boji, da bo izgubil biznis.... da ne govorim o električarju... je imel načrt, pa nekaj sem res spreminjala, ampak sem mu skopirala načrt in narisala na novo, povedala sem mu 100x, nalepila listke po stenah, kje so spremembe, napisala vse na en papir in glej ga zlomka, zdaj pa ne more naredit izmeničnega prižiganja/ugašanja lučk na stopnicah... aaaaaaaaaaaaa jap, 119 cm.... bom videla v sredo na UZju, koliko sta težka, sta pa oba že čez 2 kg... moj me heca, da že hodim kot pingvin... bi jaz njemu obesila ekstra 10 kg na trebuh, pa bi potem lahko govoril.... mojca, moj je od doma navajen, da vse je na kavču... pri njemu doma nikoli ne jejo kosila vsi naenkrat za mizo v kuhinji... in mene tudi to razp , tako da nisi nič čudna... sploh pa ne, če pacek za seboj pusti cel kup drobtin...