|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
28.4.2008 8:11:34   
babysolza
Pa upam, da ne bosta preodolgo pri zdarvniku. držim pesti.

Jaz tudi. user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
28.4.2008 8:13:54   
lonapo
Jutro,
včeraj smo imeli roštiljado in bili cel dan na sončku- ma tamal čist rdeča lička.user posted image user posted image
Jest sem bila bolj pri ta lenih in sem se sprehajala iz stola na ležalnik, pol so se mi pa spet naredile pikice pred očmi, pa glava me je bolela, tako da sem ob osmih zvečer že ležala pred tv-jem.

Drugače pa- Eva pozdravljena spet med nami- me veseli da si še v enem kosuuser posted image .

Zdej grem pa likat, potem pa k staršem, da avto spucam, pa da bo mali na soncu, preden se ulije kakšna ploha.
V četrtek pa na morjeuser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
28.4.2008 8:13:57   
Anonimen
Sem gledala vaše fotke, pa so kulske.user posted image user posted image user posted image

No, jaz sem včeraj potem po RR mrku si vzela čas, pa sortirala malo slike, pa sem mislila dodat v RR album kakšno....pa me je še tam vse ****lo.user posted image user posted image user posted image  Mi javlja napako in vrže ven iz mape, kjer imam slike shranjene.
Posledica vsega je bila, da smo čistili potem računalnik skor do 1 zjutraj.user posted image  Pojma nimam kajse zdaj dogaja tam, ker mam zdej prižganega prenosnika.user posted image Bom zvečer prečekirala še enkrat pa poskusla dodat nove slike.user posted image

In ko ima hudič mlade, jih ima povsod. V torek sem dobila lepe preobleke na 3 zobe in od tega mi je do petka iz enega vse padlo ven.user posted image  Jutri grem pa na reklamacijo, ker je prevelika luknja.user posted image  Me že vse skeli in boli občasno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2328
28.4.2008 8:17:28   
Anonimen
ČAKAMO PRVEGA IZMED MNOGIH.user posted image user posted image user posted image  ja, res ga, kaj ne?user posted image  Če bo vse posreči, bomo štepali enega za drugim.user posted image user posted image user posted image  Malo heca. Ja, končali sigurno ne bomo pri 1 in bomo šli kar hitro v akcijo za drugim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2329
28.4.2008 8:21:36   
aleksandra silvija
bomo šli kar hitro v akcijo za drugim.
Potem boš kakšen poletni mesec 2009?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
28.4.2008 8:23:07   
Anonimen
Se zna hitro zgodit kar tako ja.user posted image  2009.user posted image  Bomo vidli.

Ajd, zdej šibam dalje, dokler imam voljo. Lepo čvekajte še naprej.user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2331
28.4.2008 8:23:53   
aleksandra silvija
Ajd, zdej šibam dalje, dokler imam voljo.

Ajde, šibaj. Samo ne prehitro.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
28.4.2008 9:44:09   
babysolza
Se zna hitro zgodit kar tako ja. 2009. Bomo vidli.

Ja, jaz bi tudi kar hitro še kakšnega potem, ker midva z bratom sva ful razlike in to ni 'ne tč ne mš'.
Vseeno pa najbrž raje 2010 kot 2009. user posted image  Sam tud pravijo, da te po porodu kr mal želja mine. Kokr gledam 'ta izkušene junijčice', to pr ns nč ne velja, tako da - hitr v akcijo. user posted image  user posted image  user posted image

Zdej grem še mal likat, da še zase napravim stvari za v P. Bolje 1 mesec prej kot prepozno. user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2333
28.4.2008 9:44:59   
babysolza
V četrtek pa na morje .

Lonapo, lepo se imejte! user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2334
28.4.2008 11:43:16   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Nič niste komentirale moj voziček v novi preobleki. Packe packasteuser posted image user posted image

Jaz sem ga user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi hotela v arboretum pa se mojemu ni dalo. Baje imajo razstavo orhidej in tropskih metuljev. Ga moram prepričat za jutri.

Kaja08 ful mi je žal, ker prej nisem mogla user posted image Vsi so neki na dopustih, jaz pa sem sama svoj nadzorni...user posted image

Nič, šibam delat dalje. Pridne bodite!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
28.4.2008 14:28:42   
Anonimen
Zivjo punce!
Se prav na hitro javljam z vprasanjem:666mm padavin,je koliko.To tamala jutri pise pa ne znam odgovorit.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2336
28.4.2008 14:41:06   
alea01
Evo mene iz šopinga. Čisto sem hin.... Zapravla ful, pa sam za moža. No bo tudi on cotkan, ne samo naše deteuser posted image user posted image

Ugotovila sem, da je v Celju rustikauser posted image user posted image Ni mi jasno kam sem leto dni gledala, da tega nisem videlauser posted image

kleopatra28- mm padavin je enako L/m2 (liter na kvadratni meter). To je 666L/m2. Če te to zanima....Je mož šel računatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
28.4.2008 14:50:30   
cv3rklic4
Merjenje padavin Padavine, ki padajo iz oblakov merimo tako, da določimo, kako visoka plast vode v milimetrih je padla v določenem časovnem obdobju na zemeljsko površino. Padavine, ki padejo v trdnem stanju, se morajo najprej stopiti v tekoče stanje. Instrumenti za merjenje padavin: dežemer, pluviograf ali ombrograf, totalizator, snegomer in tehtnica za merjenje gostote snega. Količino padavin merimo v mm/m² kar odgovarja enemu litru/m². Podatke o množini padavin prikazujemo v klimogramih s stolpci, prostorsko pa na vremenskih kartah.

več pa na strani: http://sl.wikipedia.org/wiki/Padavine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
28.4.2008 14:51:44   
Anonimen
Alea,hvala za odgovor,sam mene zanima,kolk je to na leto,malo,veliko,srednje?Sem blesov postavla vprasanje,saj vem.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2339
28.4.2008 14:53:15   
alea01
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Nič niste komentirale moj voziček v novi preobleki. Packe packasteuser posted image user posted image

nisi ga user posted image user posted image user posted image . Si se hotla zmazat, a ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
28.4.2008 16:53:32   
Anonimen
cv3rklic4,thenks.
Sem se mal pogledala kako je s tem v Slo.,pa je to zelo malo padavin,tako je v Beli krajini npr.
eva lepo da si se oglasila,pa vidva se kar lepo sprehajajta,sta dojencka vesela svezega zraka.
lunca14 me veseli da se je s tvojim mozem zacelo obracati na bolje.Sigurno je preobremenjem z delom,me smo pa tudi koj uzaljene,pa v jok(vsaj jaz sem taka,pa ceprav nocem bit),potem pa pride do trenj.
didlinaa danes sva obe stopili v 35t.user posted image Kako gre hitro,pa se tolk moram kupit in pripravit...jao meni.
user posted image user posted image user posted image za vse nas user posted image in nase brcajoceuser posted image .

(odgovor članu cv3rklic4)
  Neposredna povezava do sporočila: 2341
28.4.2008 17:05:20   
Anonimen
Punce a še katero svinjsko boli križ in kako si pomagate?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2342
28.4.2008 17:05:41   
babysolza
Jaz sem pa ravno sredi 34. tedna. In veselo beležim brcike, saj moja user posted image  še vedno pridno razgraja. Ravnokar sva imela en 'šnel kurz'. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
28.4.2008 17:06:19   
babysolza
Punce a še katero svinjsko boli križ in kako si pomagate?

Žal ti ne morem pomagati. Sem med srečnicami brez bolečin.

Neposredna povezava do sporočila: 2344
28.4.2008 17:09:52   
*Mojca*

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

nisi ga user posted image user posted image user posted image . Si se hotla zmazat, a ne?user posted image user posted image user posted image

Pol sem pa v mislih user posted image Uglavnem: meni je fullll všeč user posted image user posted image

AnjaPH: mene tudi boli hrbet pa mine če se malo uležem...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
28.4.2008 17:23:58   
Anonimen
BabySREČKA ne babysolza user posted image  Mojca saj jaz se tudi uležem ampak potem se mi ne da vstati user posted image  Moj me masira s Ketonalom pa je bolj kot ne kratkotrajno.

Imam pa vprašanje - kaj menite o selitvi od 38-40. tedna? A ga bom preveč v skalo če računam, da bom še okretna takrat?
V kakšno korist sem pa lahko kar se selitve tiče - a lahko vsaj kaj počistim, pomijem, zložim, itd. ali bo to še pospešilo porod?

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2346
28.4.2008 17:28:56   
Anonimen
Aha drugače imam pa še eno vprašanje glede CSD.

Danes sem po pošti prejela potrjen obrazec S1 (od delodajalca). Ali moram zdaj kaj sprintati in izpolnjevati ali samo to nesem na CSD?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2347
28.4.2008 17:38:21   
aleksandra silvija
kaj menite o selitvi od 38-40. tedna?

Hmmmm, kaj pa če boš takrat že mamica?

Ene 14 dni pred PDP in 14 dni po PDP je "normalno" pričakovati user posted image .

Sicer pa imamo user posted image  že brez selitve pred porodom zagon čiščenja, pospravljanja,...če se res dobro počutiš ja, drugače pa,...kaj pa otekle noge, pa križ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
28.4.2008 17:45:26   
Anonimen
Ja križ je tako ali tako za zamenjat! S tem se sploh ne obremenjujem več, ker tako ali drugače boli kot hudič!

Zatekam pa ne, precej pazim pri hrani.

Saj to me zanima, če se vam zdi preveč velikopotezno računati na selitev glede na vaše izkušnje z rojevanjem user posted image

To s pospravljanjem je pa prav zanimivo ane user posted image  V bistvu sama bolj stran mečem kot pospravljam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2349
28.4.2008 18:09:57   
sasa.vracko
alea 01 - ful maš luškan voziček, js mam tud rdečga, s sivo kombiniranga od Peg Peregota, letošnji Switch...
Kaj že maš ti za eno firmo, sem pozabla, a nisi že mela prej enega drugega v albumu, ali se mi samo zdi?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?