Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 25.4.2008 11:22:56
|
|
|
|
polly80
|
lp tudi meni ni delal net do zdaj sem bla pa cel dop.na tel.,bom dobila tak račun da ufff... l.daisy,klicala sem na ministrstvo,pa regres ni vezan na dejansko koriščenje dopusta,ampak na samo pravico do dopusta..in sem klicala našo sindikalno zaupnico,ker mi je rekla,da ne dobim regresa,pa sem se tako zlajala..pa ne vem,zakaj se norce delajo.. drugače pa vsem čestitke za preglede,šopinge,vozeke..
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 25.4.2008 11:25:57
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
sem klicala našo sindikalno zaupnico,ker mi je rekla, Pa kako lahko sindikalna zaupnica reče, da ne dobiš regresa???? Pa ona bi se morala zate "potegniti" in drugim dokazati prav! mislim, no!
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 25.4.2008 11:28:07
|
|
|
|
l.daisy
|
pa tudi pri solidarnostni pomoči bi ona morala odigrati ključno vlogo.... sindikat je zato, da ščiti delavca, ne delodajalca... jao, kje živimo... glede regresa sem jaz tudi tako govorila... oni pa meni, itak nimaš dopusta... VALDA da imam dopust, saj ne prekinjam delovnega razmerja, grem na porodniško, dopust imam, ampak ga ne bom mogla izkoristit in mi bo propadel... to je pa moja škoda, ne njihova... ne vem, zakaj jim je to tako težko razumet...
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 25.4.2008 11:31:34
|
|
|
|
polly80
|
Pa ona bi se morala zate "potegniti" in drugim dokazati prav! mislim, no! ja saj..včeraj je rekla,da mi ne pripada,ker je tako narejeno,da če ne koristim dopusta (ker sem pač v bol.,4.5.pa že na porodniškem),da regres ne pripada..pa sem se učila delovno pravo,pa mi to sploh ni šlo skup,potem sem pa danes res klicala še okrog,da se za ziher pozanimam in ko sem ji povedala kako je s tem,ji je kar sape zmanjkovalo..ne vem no,pa nismo vsi neki loleki,da bi lahko hodili po nam..eh,bv..sem nervozna danes malo,me razjezi tako..zdaj se moram malo umirit,zavoljo
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 25.4.2008 11:31:55
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
sindikat je zato, da ščiti delavca, ne delodajalca... jao, kje živimo... Ja in sindikat potem še plačujemo-zakaj le???
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 25.4.2008 11:34:11
|
|
|
|
l.daisy
|
jaz sem zaposlena v mini firmi in sindikata sploh nimamo, tako da se bori vsak zase... mi vsaj plačevat ni treba za nekaj, kar mi potem ne pomaga...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 25.4.2008 11:34:41
|
|
|
|
lunca14
|
Jaz se pa moram pohvalit da sem si nabavila nos.pas,ker imam že skoraj vse majice prekratke,pa še normalne trenirke lahko sedaj nosim,če dam to čez,prav lepo stoji gor.Sam tko malo za pohvalo in razvedrilo,ker sem drugače fuuuuuuuuul slabe volje,mali ma še kar vročino,samo baje je to neka viroza,tako,da tud če grem k zdravniku,ne bom dobila nič razen paracetamola.Pa še moj me je raz....tko,da.....mejte se
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 25.4.2008 11:35:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca en za boljšo voljo in super za pas
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 25.4.2008 11:36:56
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
mi vsaj plačevat ni treba za nekaj, kar mi potem ne pomaga... Ja, vsaj to. Pa saj ti bo uspelo-samo razložiti jim moraš . Mene tudi zanima kako bo pri nas. Sem zaposlena v zdravstvu-v socialno varstveni ustanovi. Za regres nisem še vprašala, vskao leto je bil nakazan aprila. Malo bom še počakala, potem pa bo treba res kar vprašati.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 25.4.2008 11:38:15
|
|
|
|
lunca14
|
A mi pove katera kako prilepim fotko,tukaj??????????
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 25.4.2008 11:40:21
|
|
|
|
l.daisy
|
aleksandra silvija, jaz sem se za regres zmenila, glede solidarnostne pomoči pa mi ni uspelo... lunca, to je tisti okrasni pas, tak širok? jaz sem tudi včeraj oblekla eno staro trenirko in bi jo lahko nosila, če bi imela ta pas...se pa prav dobro počutim, da gre še vedno z lahkoto na rit...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 25.4.2008 11:41:37
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 A mi pove katera kako prilepim fotko,tukaj?????????? lunca, če je že na netu, potem uporabiš link in ga daš v take oklepaje: [img]LINK[/img] sicer jo moraš pa prej dati na en javno dostopen strežnik, npr. shrani.si
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 25.4.2008 11:41:52
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Lunca . Pa kaj je s temi otroki in vročinami? Naša tudi po malem ima temperaturo, pa spet ne, očitno viroza,.... Tamal tudi občasno,....se mi zdi, da je letos kar čudno leto. Moški pa,...ahhhhhhhhhhh Včeraj sem mojemu stokala zaradi križa, on pa: ja kako pa zdrži tam ena v trgovini z oblačili. Je tolk noseča kot ti, pa skozi dela? Potem se je še "pohecal", da imam težkega . Da njega križ boli, če nosi vrečo cementa,.....Njemu šala, meni pa,... . No, k sreči nisem več tako občutljiva in mu to potem malo "razložim"-ampak vseeno malce kasneje, da ne bi eksplodirala,....in potem bi on spet si mislil ah, tečka
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 25.4.2008 11:42:20
|
|
|
|
polly80
|
Sem zaposlena v zdravstvu-v socialno varstveni ustanovi. tudi jaz sem zaposlena v javnem zavodu,spadamo pod socialo..in je tako,kot sem napisala,tako da če bodo kaj težili glede regresa,povej kako in kaj jim gre.. lunca za sinčeka l.daisy,le ne pusti se,saj kot vidiš,tudi meni sindikat ne pomaga nič,pa ga plačujem,pa še za tel.zarabim,ker oni niso sposobni kaj uredit,moram sama..aja,to mi je zanimivo,kako veš,kater otroček se premika..a točno veš,če je na desni,je A,če na levi,pa B???
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 25.4.2008 11:45:11
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
tudi jaz sem zaposlena v javnem zavodu,spadamo pod socialo..in je tako,kot sem napisala,tako da če bodo kaj težili glede regresa,povej kako in kaj jim gre.. Ja, do sedaj sem menila, da je to njim in meni samoumevno. Ampak sem vse manj prepričana. Bom že uredila, če bodo kaj komplicirali.
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 25.4.2008 11:54:55
|
|
|
|
l.daisy
|
polly, pri 12ih tednih so določili, kateri je A in kateri B glede na to, kam sta se vgnezdila... in vse od takrat je desni A, levi pa B... zdaj ko rasteta, sta sicer oba obrnjena nekoliko diagonalno v desno, A je visoko pod rebri bližje desni, B pa nižje v medenici pa bližje levi... joj sem zakomplicirala... v glavnem, A se razteguje po desno joško, kjer ima tudi glavico, vse do desnega kolka, B pa ritko tišči ven nekje v višini popka na levi strani...
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 25.4.2008 11:55:19
|
|
|
|
Anonimen
|
zanimivo
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 25.4.2008 11:57:02
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
v glavnem, A se razteguje po desno joško, kjer ima tudi glavico, vse do desnega kolka, B pa ritko tišči ven nekje v višini popka na levi strani Če me tako čakamo in smo radovedene, kdo se premetava po naših trebuhih--kako si šele ti.
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 25.4.2008 11:57:37
|
|
|
|
l.daisy
|
aleksandra silvija, eno vprašanje... ker si ti že mamica... včeraj mi je ena kolegica rekla, da je imela njena pupa ob rojstvu 3200 g in je sigurno en mesec uporabljala številko 50... jaz imam pa vse 56+, pa dvomim, da bosta imela tako težo... misliš, da je pametno kupit še kakšne 50ke? čeprav se meni res zdijo majhne...
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 25.4.2008 12:00:43
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija v glavnem, A se razteguje po desno joško, kjer ima tudi glavico, vse do desnega kolka, B pa ritko tišči ven nekje v višini popka na levi strani Če me tako čakamo in smo radovedene, kdo se premetava po naših trebuhih--kako si šele ti. s tem da imam še dvojne skrbi, če oba ne muvata, tako kot bi jaz hotela...
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 25.4.2008 12:00:43
|
|
|
|
polly80
|
l.daisy,res zanimivo... po moje bodo 56št.ravno prav..mogoče prva dva tedna 50,če bosta bolj drobcena..pa saj še lahko potem dokupiš,brezveze da kupiš,potem bi blo pa premajhno..jaz kupujem 56
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 25.4.2008 12:01:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Sicer nisem aleksandra_silvija ampak moja je imela 3320 in velika je bila 54 cm tako, da nisem nič uporabljala 50, 56 sem malo manj kot mesec dni potem pa 62. Koliko pa imaš cunjic številka 50?
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 25.4.2008 12:05:32
|
|
|
|
l.daisy
|
ooo ninny, te nisem prej vidla, da si tukaj... nimam nobene 50ke, vse se začne pri 56... saj bi kupila za vsakega recimo 2 kompletka... ravno toliko, da ne bi šla domov iz P v prevelikih cunjah.... ampak po drugi strani... saj so vse trgovine več ali manj odprte tudi ob nedeljah, pa tri, štiri dni imajo domači časa, da kupijo, če bosta rabila...
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 25.4.2008 12:06:47
|
|
|
|
Anonimen
|
imaš prav boš videla ko boš rodila glede velikosti in teže in lahko katerega od domačih pošlješ po kakšen manjši kompletek, če bo sila.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 25.4.2008 12:09:05
|
|
|
|
lunca14
|
Evo sem dala pasek v album,če katero zanima,men se zdi res super stvar,ker ne nameravam več kupovat nos.stvari za to prehodno obdobje. Hvala vsem za lepe želje za mojga pubeca,res upam,da mu ta vročina pade,ampak drugače je čist normalen,le kuha ga.No sedaj mi teži,da mu moramo kupit domačo žival-ribico(rad gleda Frančka in seveda dodi Franček v eni od risnak domačo žival-ribico).
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednostiSaj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?