|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
19.4.2008 16:11:07   
beyba
ninny sej čakava, sam ko je sonček se pa mojemu mudi na kolo, pa ven, ga pa ne mika beltuser posted image user posted image user posted image   tko da user posted image trenutno na kavču spi in čaka če se bodo posušle ceste za eno hitrko kolesarko cesstno turco....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
19.4.2008 16:26:21   
Anonimen
user posted image user posted image pri nas trenutno sonček sijeuser posted image upam, da bo jutri kaj boljše vreme, ker sem res že sita biti skoz noter.

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1302
19.4.2008 16:31:03   
*Mojca*
No evo še mene.

Sem poslala tudi jaz ZS vsem ki ste se javile za številke, da ne bo vsega dela pokasitala ninny user posted image

Drugače pa sva bila danes dopoldne na Bledu na enem kongresu, sem mislila da se bova šla malo sprehajat a naju je vreme odvrnilo od tega. Prideva v Lj in evo ti ga sončka....ampak sva šla spat in spala do zdaj user posted image user posted image

Punce kje je alea01? Nič se ni javila že ene par dni. Upam da je depresija ni ujela...

Nič, zdaj grem pa zbudit dragega, da res ujameva še kaj sončka user posted image  pa se tipkamo zvečer.

aja super za Ariel, bo treba it res večkrat pofirbcat...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
19.4.2008 16:34:22   
Anonimen
Mojca jaz sem ravno z Bleda in je tam trenutno sončekuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1304
19.4.2008 16:35:41   
*Mojca*
A res al kaj user posted image  Potem sva prehitro pobegnila...ker ob 12h ko sva šla je še fajn lilo...ja ni kaj pravo aprilsko vreme...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
19.4.2008 17:00:06   
Anonimen
Ja, jaz sem bila tam okol treh pa je bil sonček. Sem šla danes malo v sončka pogledat, pa so danes imeli samo do treh odprto, ker bodo nekaj prenavljali in sem imela kar malo slab občutek,ko sem bila še noter in je prodajalka že zaklepala vrata in sem samo eno malenkost kupila in šla.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1306
19.4.2008 19:07:06   
l.daisy
helou...
kakšen zaspan dan, za popuser posted image ... sem prišla pogledat, če je katera za čvek, pa nobene ni... grem pa nazaj počivat....
zjutraj sem namreč šla samo v müllerja po nujne stvari (zobna pasta, deodorant, gel za tuširanje, pa dve mehki igrački in paket pampersk sem spotoma kupila), pa celo popoldne plačujem davek za to... podplati se mi bojo kar vžgali, koža pod popkom me peče, user posted image user posted image se pa raztegujeta po trebuhu, da me prav boli vse... pa počasi že sama sebi presedam... danes sem od polnoči do sedmih šla 5x na wc, potem pa računajte, na koliko časa sem se zbujala in koliko časa spala, glede na to, da nisem takoj nazaj zaspala... user posted image
majčice so štartale zares... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
19.4.2008 19:12:28   
*Mojca*
l.daisy user posted image user posted image

Jaz tudi hodim po 3-5krat lulat, pa se vmes sploh ne zbudim user posted image

Joooj mene je kar groza ker so majčice že začele, ampak v pozitivnem smislu...a veste da smo mi naslednje....aaaa pa-ni-ka user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
19.4.2008 19:19:33   
l.daisy
mojca, predvsem zame je panika, za vas še ne toliko user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
19.4.2008 19:28:55   
*Mojca*
To imaš pa prav, ampak...sej bo user posted image

Itak smo že tako daleč, da tudi če zdaj rodimo bo kul user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
19.4.2008 19:29:35   
Anonimen
l. daisy zate bo pa res lahko že zelo kmaluuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1311
19.4.2008 19:42:45   
*Mojca*
Punce...midva pa sva končno dobila vrata v kopalnici user posted image user posted image user posted image

Zdaj lahko grejo obiski na wc, ker prej sem vse opozorila naj opravijo vse potrebe doma user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
19.4.2008 20:05:06   
Anonimen
user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1313
19.4.2008 20:46:35   
Anonimen
Kak ste pridne.user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili dopoldne po nakupih v Aielu in se resnično splača.user posted image  Kar vam manjka, vse dobite do 70% ceneje. Znižani so tudi pribori ala glavnički, škarjice, dude...vse drobnarije....samo konca ni nikjer, ker te kar prime, da vse pokupiš.user posted image

No, jaz sem kupila še par pripomočkov za na voziček-igračke, potem pa en kombinezon - zimski, ki je bil 50% ceneje in je bil samo 12 €.user posted image user posted image  Pa en kompletek-3 delni za iz porodnišnice, št.62. Zadnje čase se mi sanja, da rojevam ogromnega in težkega user posted image . Od tu ta panika.user posted image

Potem še v Mullerja po kozmetiko, plenice in par stvari za nečakinjo, ki je bila z mano. user posted image  Odšli vsi veseli domov.user posted image

Sem si pa merila obseg trebuha danes in je 107 cm, kile so pa + 19 kg.user posted image
In hodim kot pingvin, noge so takoj zatečene, trebuh mi je pa v 3 dneh res full zrasel. Jutri imam fotografiranje za v album in pripopam še sem sliko.user posted image

Sem pa doživela prijaznost v city parku, ko sva šle s tamalo na wc in mi je ena hrvatica ponudila, da me izpusti.user posted image  Še so prijazne gospe, gospodične.user posted image user posted image

Zdaj sem 3 ure bila v cunjicah za user posted image , ker sem morala po številkah posortirat in zložit v omaro. Sem si sama kriva, da imam tolk dela, kaj sem pa sam metala v stroj.user posted image  Bi mogla že prej presortirat po številkah.user posted image

Zdaj pa berem Majčice, ki so aktivno začele s porodi.user posted image user posted image user posted image

No, mene že vsi sprašujejo, če ne mislim it rodit, ker sem res zelooo napihnjena.user posted image  Pa povem, da imam malo manj kot 2 meseca, pa kar oči zbulijo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1314
19.4.2008 20:49:18   
*Mojca*
Didlinaaaa user posted image user posted image  za shopping. Potem včeraj jaz res nisem imela sreče user posted image

No, pa sej itak imam že vse. Mislim da mi manjkajo samo še pleničke in banjica (pa še to imam neki podobnega doma user posted image )

Moj obseg za enkrat  je še vedno 96cm...premajhen? user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
19.4.2008 20:52:32   
*Mojca*
Veste kaj bi jaz še prosila...kak pameten seznamček za torbo za v porodnišnico? Sej vem da nekje obstajajo, ampak mogoče tiste, ki ste že mamice če imate kake modre nasvete? user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 19.4.2008 20:54:45 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
19.4.2008 20:55:34   
Anonimen
Vložki, hlače za enkratno uporabo (po potrebi kupi user posted image ), potrjeno zdr. kartico, materinsko knjižico, obrito tamalo.user posted image user posted image user posted image

Matr sem žleht....user posted image

Naj nadaljuje druga pupa.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1317
19.4.2008 20:58:26   
*Mojca*
ampak si res baraba user posted image user posted image

dragi kupi gate, obrije, vse... user posted image user posted image

Predvsem me zanima kaj za tamalga? Pa glede vložkov...a morajo res bit une vir80 plenice al je lahko kaj bolj normalnega oz. manjšega?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
19.4.2008 21:04:00   
Anonimen
Najbolje so vir 80, ker so naravne. Preverjeno še od laparoskopije,ki sem jo imela lani junija.user posted image  
Za porodnice pa itak pravijo, da je najbolje, da sploh nimaš nobenih gat, da si daš samo par vložkov in tiščiš skupaj noge, tudi ko hodiš.user posted image  Slišati je malo čudno, ampak kolegica je to preverila nedolgo nazaj in resnično deluje, pa še maternica se je prej skrčila.user posted image user posted image  Torej niso zaman besede starih mam.user posted image

Za user posted image  itak prinese potem dragi tisti dan, ko te pride iskat. Naštimaš kar doma v lupinico, pa je.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1319
19.4.2008 21:05:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Pa glede vložkov...a morajo res bit une vir80 plenice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem šele zdej dobro prebrala.user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1320
19.4.2008 21:06:19   
*Mojca*
ja valda, in pol se spozabiš, imaš krilo in pade ven plenica user posted image user posted image  A z navadnimi gatami pol sploh ne gre?

Kje pa kupiš te mrežaste gate?

Problem je kaj spakirat v lupinico, ker moj zihr ne bo sam tega delal user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
19.4.2008 21:08:10   
*Mojca*
ma če pa so plenice...pakunga je skori večja ku od pampersk user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
19.4.2008 21:11:00   
Anonimen
V lupinico daš kar komletek za user posted image , 4 tetra plenice, previjalko, pampersko in to je to.user posted image  Pa naj bo oblačilo za user posted image  malo toplejše, saj veš temperatura pa to takoj ob rojstvuuser posted imageuser posted image user posted image user posted image

Za tebe pa naj prinese kar kakšne nosečniške hlače, da bo za ziher, ker ene se spravijo drugi dan po porodu v obične hlače , ki so jih nosile pred user posted image .user posted image

Hlačke za enkratno uporabo sem tudi jaz iskala danes v Mullerju, pa jih nisem našla. Jih grem kupit v Sanolabor v Postojno, ko grem v ponedeljek na ctg.

user posted image  To so mrežaste hlačke, take f  u  k  i  š .user posted image  Tak pališ v njih.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1323
19.4.2008 21:12:47   
Anonimen
Pridem nazaj, me šraufa spet.user posted image user posted image user posted image  Pa trebuh trd.user posted image  Šit ne.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1324
19.4.2008 21:15:52   
*Mojca*
Samo junija bo vročeeee in jaz mam same zimske nosečniške hlače. Ma bomo že...

Za tamalga pa en pajacek iz bombaža? Al še kaj spoddi?

vem vem kake so, je vse videt skozi in so res **** user posted image

A ti boš šla v njih na CTG? Je tam kak **** G al pa tehnik? user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?