|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
18.4.2008 19:38:40   
tweetek
ooo joooj - joj Mojca, jaz sem pa mislna jutri it pogledat... A pol se ne spalača? Aja, glede sms- jev - mislim da bo moj lubi kar sam direkt na RR napisal ko bo treba ;) 

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
18.4.2008 19:42:02   
*Mojca*
tweetek ne vem, samo zaradi tega se ti po mojem ne splača...

babysolza maš sms user posted image ehhh ne sms, zsuser posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 18.4.2008 19:44:40 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
18.4.2008 19:48:25   
babysolza
babysolza maš sms ehhh ne sms, zs

hvala user posted image  sta že obe varno spravljeni v mobiju. user posted image  user posted image  user posted image  Sam da ne ujdeta prehitro ven user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
18.4.2008 19:51:59   
l.daisy
hej bejbe...
a še katero bolijo noge?
jaz sem danes cel dan v horizontali, komaj se privlečem do wcja, noge mi žarijo, bolijo pa kot sto user posted image ..

probala že z masažo s kremo za utrujene noge, z vodno masažo, pa nič.... user posted image
a lahko sploh še kaj naredim?

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
18.4.2008 20:08:56   
*Mojca*
l.daisy pojma nimam user posted image  upam da čimprej mine...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
18.4.2008 20:34:40   
Anonimen
l. daisy ti kar počivajuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1281
18.4.2008 20:36:02   
polly80
hej

jaz bi tudi številko..user posted image

pa sem šla zdaj še v BC,pa nič kaj ne rabim,ampak sem mogla kupit en bodyuser posted image
ampak ta BC je kar drag,se mi zdi..modi čisto brez rkavov 4 eur,pidžamca 8 eur..ne vem no,meni se ne zdi ravno poceni..user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
18.4.2008 20:37:07   
polly80
malo so mi črke ven leteleuser posted image -bodi brez rokavov...
ok,zdaj pa BB gledat

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
18.4.2008 20:38:12   
*Mojca*
jaz sem videla danes v BC bodyje brez rokavov za 2 in s kratkimi rokavi za 3eur.

Dobiš ZS user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
18.4.2008 20:38:35   
Anonimen
polly80 sem ti poslala zsuser posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1285
18.4.2008 20:51:04   
polly80
jeeee,hvala obema za tel.,sporočim ko rodim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
18.4.2008 21:23:12   
Anonimen
Jaz bi tudi stevilki ce se da.Sicer ne vem kako je tle z mobiji,oz.v sobah niso dovoljeni,gres lahko z njimi na balkon,mas pa zraven postle stacionarnega,samo ne vem ce dela za tujino.Me kar mal skrbi kako bom nase kontaktirala,posebej prva dva dni ko bom se na intenzivni.Se bom probala mal presvercat.
Pa hvala lepa vsem za pozdrave.

Aja se glede nog:mene grozno bolijo ze drugi teden,samo ce grem mal v mest,al pa kam drugam na sprehod,sem pol cel dan cist trda,Pomaga pomoje nic,edino da noge cim vec v luft drzis.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1287
19.4.2008 1:00:19   
tweetek
jaz pa ne morem spat-.......... Upam da vse sladko sanjate... Pa boge une ko vas noge bolijo. Men ena krema od occitane  (gel iz grozdja) pomaga, samo je najbrž drag. Sem ga dobila za RD.

No pa nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
19.4.2008 7:28:37   
babysolza
Dobro jutro!
A že spet jaz pristavljam za user posted image  al kaj? Pa sem danes že dala cunje prat, pospravla hodnik... Same zaspanke ste tle gor! user posted image  user posted image  user posted image

Samo da povem svoje mnenje glede nog - mene včasih bolijo zvečer, ko grem v posteljo - kot da bi bile zaležane in ne morem zaspat, ker me ful moti. Takrat mi pomaga jih mal razmigat - za ene 3 minute grem na steper. Sam ne vem, če mate ve iste probleme. user posted image  

Kleopatra, lepo da si se javla! Mi pa vsi mislimo, da je Nemčija ful moderna država, ne pa da vam še internet ne dela! user posted image  user posted image  user posted image  Hecam se, ti se sam javljaj!!!

Dobrodošla tudi še ena nova junijčica! user posted image  (Pozabljam imena, sori...user posted image )

Pa ena user posted image  za lep dan!

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
19.4.2008 7:32:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tweetek

ooo joooj - joj Mojca, jaz sem pa mislna jutri it pogledat... A pol se ne spalača?

Moja kolegica je vprašala, kolk časa bodo trajale razprodaje, pa ji je prodajalka rekla, da kakšne 2-3 mesece, ker majo ful robe, sam ne dajejo vse naenkrat ven, tko da po moje se splača iti dopoldan, k zihr dajo zjutraj kej novga. So pa razprodaje v LJ-BTc in Brežicah.

Sicer pa dobro jutro.

Ni ravno najboljše, k dežuje, ampak bo že. Pa še malo sem žalostna, ker je moj včer rekel, da on ne bo koristil 15 dni dopusta takoj, ko pridem iz porodnišnice, da bi raje potem septembra, ko bomo šli na morje. Mislim, a sem le jaz čudna al je res samoumevno, da je oče doma tkoj na začetku? Ker on pravi, da ker živiva pri mojih starših v hiši, da bom mela pomoči, kolikor je bom potrebovala. Ampak jst hočm, da je on tisti, ki mi pomaga. Sem sebična??

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1290
19.4.2008 8:05:38   
aleksandra silvija
Jutro.

Številke-Nya, Lunca--me se bomo zmenile, ampak ve2 sta itak pred manouser posted image .
Če bomo pa vse naenkart v P....

Je pa ta ideja z organiziranjem obveščanjauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Nya--Te razumem, da hočeš svojega takoj ob sebi. Ampak se mi zdi, da on pač gleda bolj praktičnouser posted image . Dopusta pač nima neomejeno število dni. Pa tudi pri malce večjem user posted image , pride kakšna pomoč ali teden 2 dopusta očka zelo prav.

No, meni se to ne zdi nič narobe. Mogoče pa bi si vzel dopust tisti dan, ko bo vaju peljal iz P domov?

Razprodaje? Ariel v Brežicah? Hvala za infouser posted image .
No, bi bilo fino malo pogledat, ker hodim samo v BC in se tam znembim kar veliko cekinovuser posted image .

Ja, včeraj sem dobila-glede na izvid brisa nožnice-Hiconcil antibiotik  in Canesten.
Moram 30.4. res vprašati G, kaj je bilo. Očitno neka-katera? bakterija in glivice.
sem pa obenem zavila še v Bc NM in malo zapravljalauser posted image (baldahin, stojalao zanj, še nekaj pajackov, pa za starejša 2,  škarjice, ščipalko, glavničke,....)

Mi pa še vedno manjka:- banjica, kengeru, kozmetika, plenice, otroška varuška, .....

Kleopatra- lepo, da si se oglasila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
19.4.2008 8:10:08   
babysolza
Moja kolegica je vprašala, kolk časa bodo trajale razprodaje, pa ji je prodajalka rekla, da kakšne 2-3 mesece, ker majo ful robe, sam ne dajejo vse naenkrat ven, tko da po moje se splača iti dopoldan, k zihr dajo zjutraj kej novga. So pa razprodaje v LJ-BTc in Brežicah.

Nya, hvala za info! Jaz sicer več nič ne rabim, sam tako, mal za dušo grem pa lohk pogledat, a ne? user posted image  user posted image  user posted image

Uf, ravnokar sem se spomnila, da rabim kako igračko, pa vrtiljakec pa... user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
19.4.2008 8:12:02   
aleksandra silvija
Uf, ravnokar sem se spomnila, da rabim kako igračko, pa vrtiljakec pa...

Ja, to tudi...user posted image .
Ampak običajno za te stvari posrbi user posted image  medtem, ko sem v Puser posted image .

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
19.4.2008 8:13:09   
aleksandra silvija
Še to. Mene daje gnezdenje mesece pred PDP, njega pa najbolj, ko sem v P---je opazno, ke pridem z user posted image  domovuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1294
19.4.2008 11:29:42   
tweetek
he he aleksandra silvija se mi zdi da bo z mojim lubijem enako kot s tvojim ;) Pol bom pa iz P pršla pa bo vse polno krameuser posted image

Nya hvala za info! Pol pa ne bom na vrat na nos v lj letela-  bom rajši enkrat med tednom šla bo še manj gneče....

Mojca, nikar se ne sekiraj že vnaprej - saj mogoče je pa tko res bolj praktično. Jaz milsim da si naši fantje in možje v resnici še ne predtsavljajo čisto kaj jih bo doletelo - zdaj se jim kakšne stvari mogoče zdijo "žensko opravilo" pol jih bo pa user posted image pogledala z unimi velikimi očki in nam bojo fouš ker bomo lahko dojile user posted image user posted image user posted image .... Boš vidla, bo komaj se odtrgal od bebice zjutraj ko bo v službo treba. Saj na morje bo pa tud fino it, a ne?

Ja, jaz moram pa danes torto spečt pa na pošto pa v trgovino, pa še malo pospravit, tko da šibam. Ni časa za čvek. Ve pa uživajte danes!

Neposredna povezava do sporočila: 1295
19.4.2008 11:58:39   
Anonimen
Pozdravček še od mene.

Se vidi, ko vas toliko berem, da me je prijel sindrom nakupovanja in sem šla kozmetiko kupit, edino plenic še nisem kupila, ker so imeli samo jumbo pack okol 90 plenic, kar se mi pa zdi, kar preveč, ker te new born res tako hitro prerastejo.

Kleopatra sem ti poslala zs.

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1296
19.4.2008 13:09:31   
Rosali
Živjo punce!

Še jest se na hitro javljam - danes sem čist u elementu za gnezdenje in pospravljanje in pripravljanje za user posted image ...
Danes sem začela s pranjem cunjic in posteljninice. Končno...
Manjka mi pa še kozmetika in to je to.

Tudi jest se priporočam za telefonsko št., ker drugače ne bom mogla sporočit novic.

Uživajte, kljub slabemu vremenu!

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
19.4.2008 13:14:53   
Anonimen
Rosali ti pošljem zsuser posted image

(odgovor članu Rosali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1298
19.4.2008 13:25:29   
beyba
jst bi tut kako številko na katero vam bom lahko sporočila, zakaj zginem iz RR-a da ne boste tiralice razpošiljale za manouser posted image user posted image user posted image

Aja kaj boste kaj počele na to grdo soboto, moj je hotu belt otroško sobo, pa ker je trnutno še združena z najino spalnico(še ni pregradne stene) sem rekla da rajš nebi, ker se bo slabo sušil, potem bova pa celo noč to vohala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
19.4.2008 13:30:14   
Anonimen
Beyba sem ti poslala sms.

Jaz bi rajš počakala še kakšen dan, da bi bil vsaj mal sončka in bi se hitreje sušil, sploh če bosta še notri spala.

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?