Anonimen
|
Lep pozdrav vsem,spet po dolgem casu od mene ! Vas niti pod razno ne bom sla za nazaj brat,ker ste napisale cist prevec.Sem nehala pri junijcicah 2del,pol se pa ve kolk branja me caka. Koncno smo uredili z netom pa z domacim telefonom,tako da lahko spet lazje diham.Poleg vsega mi je pa se moj mobi crknil,drugi dan pa se drugi,katerega sem imela za rezervo.Saj,ko ima hudic mlade... Sem bila pa popolnoma izgubljena brez interneta,me je bilo strah da sploh ne bomo uspeli do poroda,pol bi blo pa joj.Kdo bi mi pa pol kaj svetoval. Jaz sem vmes imela ze 2pregleda;mislim,ce niso bili celo 3je. se mi je obrnil ze pred mesecem,aja vmes so mi se zmerli sladkor v krvi,2x sem imela CTG,od zdaj naprej imam pa preglede na 14dni.Naslednjic se zmenimo zaradi CR,bom mogla v bolnico da me pregledajo,pa da dolocimo datum.Me je kar malo strah zaradi narkoze,se bojim da se sploh vec ne zbudim . Kupit moram pa jaz se previjalno,pa banjico,pa lavorcek,za rito mivat,zibelko sem pozabila v Slo.,pa mi jo bo mami pripeljala,novo dekico,vso kozmetiko,flaske,dude,plenice,hrano...ziher se kaj pa se trenutno ne spomnim. Tko punce,lepo se imejte,pa se pisemo.
|