|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
18.4.2008 15:14:21   
polma
Hej, sem nazaj s pregleda. user posted image je nadomestno G nasmejala s svojimi premiki-sploh se na UZ ni dal zmert kolk je velika, tolk miga user posted image . vse je ok, zredila sem se pa 4kg. Mislim da je pol od tega v mojih zatečenih tacah, tako da si spet ukinjam salamo, sladkarije, rižote... razne dobrote ki sem si jih ta mesec privoščila. Sem že bila v štacuni in kupila stebelno zeleno in ananas, ki odvajata vodo.  Skratka, vse je super!!!

Kar se pa tiče tetra in mako-oboje so majčke za zavezat, tetra so oz plenice, mako pa iz istega bombaža kot ostali bodiji za user posted image . P.s.se opravičujem, sploh ne znam tko profesionalno citirat kot ve. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

A mi lahko ena razloži, kaj je tetra majčka, kaj pa mako?

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
18.4.2008 15:21:57   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: tweetek

Ena vem da je bla za bambino mio, pa se ne spomnim kdo? 

llll
Lunca14 jih že uporablja, jaz sem si jih pa  kupila. In, ker sem jih kupla že lani, da ne bi imela stroškov vseh naenkrat, sem jih plačala po polni ceni. Zdaj so pa v akciji 30% cenejše, ker ariel zapirajo in ne vejo če sploh še bojo user posted image . no, jaz imam zalogo do 9 kil. ampak ni hudič, da ne bom letela v ariela še po par tavelikih pokrivnih hlač.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
18.4.2008 16:13:44   
polly80
mojca,včasih je še boljše,če manj napišeš,pa bistvo,tistih litanij nihče od prof.ne bere rad..seveda stiskam pesti zate!user posted image

sem v BC vprašala kaj so tetra in mako majčke,pa so me gledale prodajalke ko bik v nove duriuser posted image user posted image user posted image user posted image

tak da..pojma nimam,pa se tud ne mislim s tem ubadat,meni se zdijo bodiji najbolj praktični..user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
18.4.2008 16:16:30   
polly80
jaz sem čisto na koncu, še katera?

ninny,potem se lahko ti voluntiraš,ne?

ok,grem malo na zrak...user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
18.4.2008 16:31:48   
Anonimen
Lep pozdrav vsem,spet po dolgem casu od meneuser posted image !

Vas niti pod razno ne bom sla za nazaj brat,ker ste napisale cist prevec.Sem nehala pri junijcicah 2del,pol se pa ve kolk branja me caka.
Koncno smo uredili z netom pa z domacim telefonom,tako da lahko spet lazje diham.Poleg vsega mi je pa se moj mobi crknil,drugi dan pa se drugi,katerega sem imela za rezervo.Saj,ko ima hudic mlade...user posted image
Sem bila pa popolnoma izgubljena brez interneta,me je bilo strah da sploh ne bomo uspeli do poroda,pol bi blo pa joj.Kdo bi mi pa pol kaj svetoval.

Jaz sem vmes imela ze 2pregleda;mislim,ce niso bili celo 3je.user posted image se mi je obrnil ze pred mesecem,aja vmes so mi se zmerli sladkor v krvi,2x sem imela CTG,od zdaj naprej imam pa preglede na 14dni.Naslednjic se zmenimo zaradi CR,bom mogla v bolnico da me pregledajo,pa da dolocimo datum.Me je kar malo strah zaradi narkoze,se bojim da se sploh vec ne zbudimuser posted image .

Kupit moram pa jaz se previjalno,pa banjico,pa lavorcek,za rito mivat,zibelko sem pozabila v Slo.,pa mi jo bo mami pripeljala,novo dekico,vso kozmetiko,flaske,dude,plenice,hrano...ziher se kaj pa se trenutno ne spomnim.

Tko punce,lepo se imejte,pa se pisemo.

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1255
18.4.2008 16:37:31   
Anonimen
Kleopatra lepo da si se javila, ker nas je že skrbelo, ker tolk časa ni bilo nobenega glasu od tebeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1256
18.4.2008 16:37:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

jaz sem čisto na koncu, še katera?

ninny,potem se lahko ti voluntiraš,ne?

ok,grem malo na zrak...user posted image

lahko, če se ne bo nobena druga javila

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1257
18.4.2008 16:48:21   
Anonimen
Jaz bi se ze javlala,ce bi se imela od kotuser posted image .Ninni,daj povej ce je kaj hudo novega,smo se vseuser posted image ,a je kaksna ze rodila predcasno...

Kaja,za evidenco +15kg,nov obseg trebuha 114,115cmuser posted image ...kaj pa je zdaj to,a sem se zadnjic narobe zmerla,sem imela ravn tako 115.
Naslednja pregleda imam pa 25.04.,pol pa 09.05.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1258
18.4.2008 16:52:07   
Anonimen
Sem sla pogledat na seznam,5cm imam vec.Sem pricakovala vec,pa saj se pride,na koncu bom ziher imela ogromen balon.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1259
18.4.2008 16:55:31   
*Mojca*
ninny jaz sem se tudi javila do svojega PDPja pač. Kaj to bi si preko sms sporočale ali kako?

oooo klepoatra user posted image Res nas je že skrbelo zate. Zdaj nam manjka še Eva2008...

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 18.4.2008 16:56:39 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
18.4.2008 17:07:52   
Anonimen
Ninni,daj povej ce je kaj hudo novega,smo se vse ,a je kaksna ze rodila predcasno...

Kaj novega niti ne, vse smo še v enem kosu tako, da kaj takega nisi zamudilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1261
18.4.2008 17:08:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

ninny jaz sem se tudi javila do svojega PDPja pač. Kaj to bi si preko sms sporočale ali kako?

oooo klepoatra user posted image Res nas je že skrbelo zate. Zdaj nam manjka še Eva2008...

ja najlažje je preko sms, saj lahko sva pa obe, da ne bo ena imela preveč delauser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1262
18.4.2008 17:11:54   
*Mojca*
Lahko sva obe ja, samo ne vem kako bi to izvedli, ker jaz ne bi lih svoje cifre na net pisala. Razen če pošljeva vsem ZS?user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
18.4.2008 17:12:41   
l.daisy
kleopatra, končnoooooo... samo, da je vse ok... user posted image
glede sporočanja in javljanja "rezultatov"... zame bi bila to mišn imposibl...user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
18.4.2008 17:42:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Lahko sva obe ja, samo ne vem kako bi to izvedli, ker jaz ne bi lih svoje cifre na net pisala. Razen če pošljeva vsem ZS?user posted image

Ne, ne na net pisat user posted image najboljš da tistim ,ki hočejo pošljeva na zs. A ti jaz svojo tud tebi pošljem, da boš sporočila?

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1265
18.4.2008 17:53:45   
*Mojca*
Ok, pošljeva tistim,ki to hočejo pa naj si še med sabo malo razpošljejo user posted image
Ti pa mi le pošlji tvojo ja user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
18.4.2008 17:59:13   
Anonimen
Sem ti poslala- 2 kratuser posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1267
18.4.2008 18:02:20   
*Mojca*
Dobila user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
18.4.2008 18:14:54   
nInAzWeRiNa
živjo čveke komi sem prebrala vse od učeri...
no da se še jst mal považm, dans sem šla v mucho šopinguser posted image ,tko da mam zdej pa že vse razen bepantena in linolina al kaj je že ta stvar,pa fiziološke no in ker sm ful blond sm se šele doma spomnla pogledat s kje so plenice k je ena rekla da je dobr če gor ne piše made in poland no in sm ugotovila da sm kupla ravno teuser posted image sm bla v leclerku pa sm sam na hitr not vrgla k me je ena teta spet gledala kt da sm ji dolžna za pet dek salameuser posted image -new baby pam tamal paketk-če ne bojo kul jih bom pač čez okn vrglauser posted image user posted image
tko da zdej sm mal bolj mirna ker me je prej že res skrbel, k mam filing da bom šla prej rodit...

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
18.4.2008 18:23:27   
nInAzWeRiNa
aja po  drugi strani pa nisva še dobila postlce, ki sem jo naročila že 9., pa da je še hujš me je klicala prodajalka iz bc-btc da so postlce dobil in da jo lahko pridem iskat, če bi bil človek vedež...jst sm pa misnla k sva šla tja in je rekla da jih je sfalil pa da so jih lih naročil da bo to ene sto let trajal in sm misnla da bo prek neta hitrej k so mel še vedno oglas not,isto k za voziček,k ga nikjer drugje niso več mel v tej barvi k jo mam,pol sm pa prek neta naročila in dobila...čudn...

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
18.4.2008 19:06:48   
lonapo
Mojca in Ninny jest se priporočam za vajin sms, ker pri nas doma so vsi bolj ¨"levi" glede RR-ja in ziher ne bi javili.

Kleopatra- pozdravljenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
18.4.2008 19:12:56   
Kaja08
Oooo Kleopatra!! Dobrodošla nazaj! Smo te že ornk pogrešal! Ampak zdej me pa resno zanima (in skrbi), kaj kej z našo Evo dogaja?? Se pa res že sto let ni javila!
Mojca, jst že imam tvoj GSM, tko da bom kr teb pisala, ko bo mali vn padu user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
18.4.2008 19:23:26   
*Mojca*
 Evo me. Razočarana. Bilo je milijon folka, cunjice pa že full prebrane user posted image

Kaja08 dopoldne je očitno bilo še ful a ne? No, ti kr meni pošilji sms ko pade ven user posted image

No, sem si pa v BC kupila blazinice za dojenje in une krpice z umivanje v akciji. Da sem potešila svoje gnezdarske potrebe user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
18.4.2008 19:37:05   
babysolza
Mojca in Ninny jest se priporočam za vajin sms

Jaz tudi. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
18.4.2008 19:38:29   
Anonimen
lonapo sem ti poslala zs

Mojca vsaj nekaj si navabila. Verjetno bi bilo treba že takoj zjutraj iti, da ne bi bilo že vse tako prebrano.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?