|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
18.4.2008 11:11:03   
l.daisy
pomojem z nogicami ali pa kar z ritko... 

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
18.4.2008 11:11:44   
Kaja08
Živijo! Kako ste kaj na prou bedn deževen dan? Jst sem bila spet pridna - včeri sem pospravila kuhinjo do konca, dons sem pa zložila otroške cunje v predalnik in malo pospravila otroško sobo. Zdej ste me pa mal zrajcale s tem Arielom - me matra, da bi šla pogledat, če imajo kej pametnega...
slovenka, naš user posted image  še vedno sedi in ima rit navzdol. Je rekla G, da ima do 37. tedna čas, da se obrne, tako da srčno upam, da mu bo kmal glava dol visela. Sej sploh ne vem, kaj naredijo v primeru, da so noge dol - a imaš potem CR ali rodiš z nogami naprej user posted image  Na CSD bova pa midva vzela denar, ker nama v bistvu nič iz paketov ne pride prav.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
18.4.2008 11:21:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08
Zdej ste me pa mal zrajcale s tem Arielom - me matra, da bi šla pogledat, če imajo kej pametnega...

MOja prjatlca je ravno dans bla v Arielu in mi je nakupila nekaj majhnih cunj po 1-3€. Baje da majo ful robe, pa nimajo vsega kam dat ven, tko da se splača.

Lep dan

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1203
18.4.2008 11:24:29   
zp
da malo nadoknadim za odsotnost, se danes že 3jič javljam... naše user posted image  že obrnjeno na glavo in najverjetneje ostane tako do konca, za tiste ki imajo glavo še navzgor pa mislim, da se lahko tudi vaginalno rodijo z nogicami naprej... za dvojčke pa ne vem...mogoče druig niti več nima prostora obrnit se na glavo?

pri nas bomo tudi dnarce vzeli na CSD...

če gre katera v Ariel pa naj poroča, če imajo kaj luštnega za malčke-nam manjka še kompletek za iz P, pa kašen bodi s kratkimi rokavi..ali je katera kje videla bodi s kratkimi rokavi 62 na preklop?

lp

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
18.4.2008 11:37:19   
*Mojca*
kak je to na preklop? Malo sem še zmedena glede vseh teh cunjic...user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu zp)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
18.4.2008 11:56:52   
zp
bodi na preklop- tak, ki ima gumbe ali pa trakce  za zapenjanje pri strani..so zelo praktični za začetek, da user posted image  ne vlečeš bodija čez glavico, ker jo še ne drži sam, ampak user posted image samo položiš na bodi, rokice v rokave in zapneš...sam mislila, da bi mogoče v pričakovanju vročega poletja vsaj ena dva taka s kratkimi rokavi kupila, pa jih še nikjer nisem videlauser posted image  a sploh obstajajo?
user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
18.4.2008 12:01:39   
tweetek
oj, da se še jaz vključim - obstajajo tudi na preklop s kratkimi in na preklop brez - videla v Baby centru in mislim da tudi v H&M pa v H&M so malo cenejši se mi zdi, razen če vzameš ene ki so v Baby centru v akciji..... 

(odgovor članu zp)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
18.4.2008 12:05:59   
*Mojca*
Hvala zp user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
18.4.2008 12:44:08   
polly80
hej

je še katera na RR?

jaz oz.midva sma zjutraj uredila vse papirje na CSD,pa priznanje očetovstva (ker brez tega user posted image ne more koristiti očetovskega dopusta),vzela boma dinarčke,ker robo imama že vso,bo bolj denar prav prišel...user posted image

potem sma šla v lekarno in sem tam kupila vso kozmetiko (kremo za ritko od bebival,olivno olje,dudike,flaško,termometer,zaščito za jogi,krtačko,jekoderm, blazinice za prsi,kremo za prsi lanolin,dvojne mrežaste gate,vložke,krpice za enkratno uporabo...)in dala 70 eurov,se mi ni zdelo blazno drago,zdaj edino pleničke še kupim,pa bo!user posted image
pa kakšno cunjo v BC,ker to mi je tako luškano kupovat,vsaj kakšen pajacek..user posted image

aja,moj user posted image je obrnjen na glavo že od 20.tedna user posted image ,sicer pa imajo še čas do 37.,tisti ko jim še paše sedet user posted image

zanimivo glede mer,vsak user posted image ima malo drugačne,prevelike,premajhne...mene je pušenjak malo pomiril,ko mi je napisal,da user posted image niso štancante konzerve in da odstopanja so in vedno bodo..user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
18.4.2008 12:50:12   
tweetek
joooj, jaz sem tle ampak sem za nazaj brala eno uri, pa mke samo dva dni ni blo user posted image user posted image user posted image ...

Polly - jaz bi tud vzela denar na CSD - kdaj ti ga bojo pa nakazali? Ker midva sva malo v krizi s financami ta mesec in bi blo fino če bi nakazali pred rojstvom bejbija (se pravi vsaj v maju).... Kdaj so tebi rekli da bodo?

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
18.4.2008 12:50:24   
*Mojca*
Jaz sem na RR

Glede kreme za bradavice sem jaz slišala da je ena ful fajn od Aventa. Me pa zanima a si je to treba kaj prej mazat al kako?

Pa Bepanten kremca za rtiko...to je hladilna a ne?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
18.4.2008 12:53:06   
Anonimen
Me pa zanima a si je to treba kaj prej mazat al kako?

Mislim, da se ti prej ni treba, začneš se ko začneš dojitiuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1212
18.4.2008 12:55:35   
*Mojca*
Jaz pa sem kupila kar mleko od Nivea baby namesto olivnega olja. A bo ok? user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
18.4.2008 13:05:18   
tweetek
aja, da še malo pokomentiram:

Kozmetika: baje da je manj več (MŠ) in bom kar v lekarno šla po njo - hladilno mazilo je baje najbolj fino kar od lekarne, za ostale drobnarije sem pa mislila muller al pa BC, al pa če majo zdaj v arielu kako znižanje? Saj rabim samo set za nohtke pa laske, eno flaško (eno že mam), kak slinček, pa krpice za umivat, vložke zame, termometer za bejbija, če ne bo predrag, pa vatko in sterilne zložence (no, po te bom šla v lekarno).

Plenice:  sem pa od začetka da se aklimnatiziramo mislila uporabljat pampers pol se pa odločam med racmanom in bambino mio... A je kaka pristašica racmank? Ena vem da je bla za bambino mio, pa se ne spomnim kdo? A si bla ti, ninny? a si se hitro navadla jih zlagat? Je pa res, da ne vem če bova cenovno zmogla nakup teh pralnih ker je pač naenkrat kar velik strošek, čeprav se baje dolgoročno pa splača. No ja, če bom res dobila tok dohodnine nazaj kot sem si zračunala bo žeuser posted image

Deci : jaz moram zelo pohvalit svojega dragega. Je res priden in me podpira, je pa tko da ga jaz rajši v nič ne silim - tko bo šel na primer samo na tisti ta hitr tečaj za očke in ne hodi z mano na predavanja v MŠ. Kar se pa hojenja ven tiče, je pa že skoz rajši doma, tko da ga moram prav spodit na kako pivo. Se pa zgodi da včasih česa ne zastopi, pa seveda moram jaz rihtat stvari za bejbija, ampak mu potem razlagam kaj rabiva in zakaj pa me kar pridno posluša (al se poa vsaj dela da meuser posted image )

Kaj sem še hotla pokomentirat? Aja, alea user posted image user posted image user posted image za boljše počutje pa nikar se ne sekiraj in ne pusti depresiji da te lovi. Tvoja G je mogoče malo nerazumevajoče ozr nima pravega občutka, predvsem pa dvojno vidi ker si suha ful!!! važno je da je bebica zdrava in se lepo razvija in da jo (bravo za pupiko!)
imata z user posted image že zdaj ful ful rada in da se dobro razumeta. Lej kok lepih stvari je že to! Kar glavo pokonci pa k lubiju s e stisni in bušija pobožajuser posted image aja, pa pejdi sratuser posted image user posted image user posted image

Anaj, upam da je zeko v redu....

Zihr sem še kaj pozabila......

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
18.4.2008 13:06:59   
tweetek
Mojca mislim da je ok. Nam so itak v MŠ rekli da se z oljem samo v gubicah maže, ker drugače se pore preveč mašijo....

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
18.4.2008 13:07:59   
tweetek
za bradavice je pa baje lanolin fajn, ker ga ni treba spirat pred dojenjem (če sem si iz MŠ prav zapomnila....). Bojo izkušene mamice bolj vedle....

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
18.4.2008 13:11:21   
*Mojca*
jaz si bom kar Bepanten kupila ker piše da je in hladilno za ritko in za bradavice, pa še spirat ga ni treba. Tako da maš 2 v 1 user posted image

Kar pa se tiče plenic bom definitivno mela pamperske...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
18.4.2008 13:16:14   
tweetek
 Mojca,  to je pa fino! Ena tubica manj - se mi zdi da bo teh mažic že tko al tko za celo kopalnicouser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
18.4.2008 13:17:50   
*Mojca*
ja tudi meni se tako zdi user posted image

Mene pa kar neka panika grabi da mi ne bo uspelo vsega zrihtat, pa itak imam več ali manj vse.

Glede plenic, katere boste nabavle za začetek? Pampers new baby?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
18.4.2008 13:18:52   
polly80
tweetwk,meni je rekla,da dobim nakazano maja,tako da če si greš to zdaj uredit,boš tudi dobila v maju..jah,te finance,vem kako je,tudi mene jezijouser posted image   user posted image

ostalo pokumeniram malo kasneje

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
18.4.2008 13:21:04   
tweetek
super polly, hvala ;)

Jah, kaj čmo. Midva sva si malo sama kriva ker nisva dobro splanirala stroškov prejšnji mesec... Zdaj je pa mal krize, hkrati pa seveda ful želja da kupiva najboljše za najinouser posted image .... V resnici je važno da ga mava rada, ampak saj veste kake smo user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
18.4.2008 13:21:54   
anaj22
IZVIRNO SPOROČILO: tweetek

Anaj, upam da je zeko v redu....

Ja naš zajčji lump je dons že ful bolš in nagaja 100 na uro, sam je še vseeno na preventivni dijeti.

Zdej grem pa jest mam za kosilo počen mald krompir in pisano solato z jogurtovim prelivom. Da spet mal o hrani k že dolg nismo nobene o hrani rekle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
18.4.2008 13:22:21   
tweetek
Ja, jaz sem kar te pampers new baby mislila kupit..... Pol čez kake 14 dni al pa tri tedne ko bom že ekspert pri previjanju sem milsila pa bombažne poskusit...

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
18.4.2008 13:24:25   
tweetek
user posted image anaj za zajčka....

Ja, saj bo spet čas za kosilo in bo debata o hraniuser posted image .... Jaz bom rižev narastek z jabčki naredila, za lubija moram pa kaj zelenjavnega pogruntat. Je na dieti in ne je cukra. Saj se bom morala kar lotit, je že čas - ob treh mora bit skuhano....

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
18.4.2008 13:25:26   
tweetek
Tko da dober tek vsem, jaz grem kuhat! Saj se bom še popoldne kaj javila....

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?