|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
17.4.2008 20:37:35   
beyba
po službi gre za eno uro in pol na kolo.... pa na pivo se gre zvečer... aja pa naj te spomnim da je pivo množinski smoastalnik. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
17.4.2008 20:38:06   
beyba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   nova stran po dolgem času sem jo obrnila

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
17.4.2008 20:38:28   
l.daisy
ninazwerina, user posted image user posted image user posted image user posted image
sva imela podobne borbe... ko je bilo dojenje, je rekel, zakaj moram jaz to poslušat, saj jaz ne bom dojil, zakaj bi moral vedet, kako mora user posted image zagrabit dojko... user posted image
še danes če ga vprašam, kaj se je naučil v MŠ, pravi, da edino to, da pri user posted image preveriš če mu je vroče ali ga zebe na tilniku... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
17.4.2008 20:39:04   
babysolza
Pupe, ne se tolk kregat nad dedci. Vas ne bodo teli zmasirat, ko bo treba. user posted image

Moj je pa super! Sicer gre tud na kak pir, pa na kolo pa to, ampak ga običajno kar jaz pošljem - on nima slabe vesti, men pa se še fajn zdi. Pa še zvečer dobim dvojno dozo crtanja. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
17.4.2008 20:40:14   
l.daisy
beyba, zame ni... ker reče: ma, grem na en pir....
EN pir ni množina piva... user posted image user posted image user posted image

joooj, še ena nosečniška... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
17.4.2008 20:42:23   
*Mojca*
MŠ...moj je bil samo na tistih ibveznih dveh pa še na tistem o kopanju. In zadnjič mi reče: kaj? Dokler popek ne odpade se ne sme kopat? Ja ddddd pa kaj si delal 2 uri na MŠ...brezveze zgubljat besede...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
17.4.2008 20:46:01   
busybee882006
Žiujo!

Jaz vas redno berem, amapk nikoli nič ne napišem. Danes sem imela spet pregled in se je beba hvala bogu že na glavo obrnila, ker mi ni bilo do poroda z ritko naprej.

Tudi midva sva pred rojstvom prvega otročka vse prebelila, potem sva se pa itak 4 mesece po rojstvu preselila. Zdaj pa delava mansardo, ampak brez kake panike - bo ko bo - do takrat bomo pa vsi skupaj spali.

Opranega ali zlikanega nima nič, samo voziček smo oprali in pospravili, tako da bo Nika malo pozabila nanj. Aja pa košaro sem kupila, ampak moram še posteljnino naročiti, ker tisto kar sem dala delat za Niko, Nika uporablja za ninice.

Vse to sem se namenila delat čez prvomajske praznike. Prej grem samo še v Ikeo, da kupim dodatno garderobno omaro.

LP Vsem!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
17.4.2008 20:46:56   
alea01
punce jaz sem vas prišla zamorituser posted image . Srala še kar nisem. Sem pozabila kupit dulkolax ali nekaj podobnegauser posted image . Bom jutri. Depresija me je začela spet lovituser posted image user posted image . Moj je čist paničen kaka sem in je rekel da me bo spokal v avto in odpeljal domov k moji mamici.user posted image bo pa seveda on zraven, same me pa ne bo pustil...user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
17.4.2008 20:49:35   
*Mojca*
alea01user posted image user posted image  ti kr na RRju bodi, bo takoj boljše

Samo resno pej po te tabletke no...res pomagajo. Če nisi srala že 11 dni bo najprej šlo malo bolj na tesno, potem bo pa zalaufalo user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
17.4.2008 20:54:33   
polma
Hej, dejmo si duška, punce!user posted image !

Jaz sicer ne morem pluvat čez mojega user posted image , ker je malo premiren tipček za moj okus. Je pa res, da si daje duška 200 na uro zadnje čase-kar gre men na živce zato, ker nočem da bi si mislil, da ko pride user posted image bomo pa skoz doma visel, al kaj! Sem kar prestrašena, da bi pretiraval, ker jaz nujno rabim prostor, svobodo dihanja.
Čeprav sem dans v MŠ ugotovila, da je to fenomenalno, da bo z mano ko pridem domov. Zaradi tega se pa kar topim, ker vem da bo zame center vesolja on pa user posted image , pa naša velika babnica petošolka. tko da- sej sama ne vem, kaj bi pravzaprav rada user posted image .
v bistvu, da je z mano ko ga rabim in da ne bi mislil, da je zanjga konec lajfa ker pride user posted image . Ker se to lahko slabo konča. Z mojo punco iz prvega zakona smo bli kar dobra kombinacija in onadva se štekata-ampak bomo kar na dobri preizkušnji vsi trije, zdaj se bo po moje vidlo če smo dobra kombinacija!

Ker moram hčerki pomagat nekaj za šolo, vas bom prebrala po dolgem in počez potem, ampak moram vam pa neki povedat:

user posted image ARIEL  V BTC, LJUBLJANA JE PROPADEL IN ZATO IMAJO RAZPRODAJE TEKTILA, PA RAZNIH ZADEV-ČE VAS ZANIMA!user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
17.4.2008 20:59:25   
polma
Veš kaj, alea! ti si pa taka fac že ves čas tu na RRju, da se ne boš valda pustila spet zadepresirat! ne dovolimo ti!!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
17.4.2008 21:02:46   
*Mojca*
BC je kupil Ariel in ene stvari iz Ariela imajo v BC, ampak nič znižane (vem za previjalne podloge, ki sem jih gledala včeraj). Mogoče je res treba v Ariel. Hvala polma user posted image

alea01 ku ku, kje si? user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
17.4.2008 21:18:01   
anaj22
Mi je končno ratal vse prebrat, pa sem že pol pozabila k mi rač. skoz neki šteka.
Vsem želim čim bol prespano nočuser posted image

Pa se tipkamo jutri, dons se mi neda več ubadat z rač.

pa pa

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
17.4.2008 21:23:49   
polma
Ja, jaz sem tam kupovala pralne plenice (odločla sem se za Bambinomio, pa so ble znižane za 30 %user posted image ), to je bilo v torek in je prodajalka rekla naj se oglasim drug dan-se pravi včeraj, ker bo tekstil znižan od 30-70%.  Vem, da sem enkrat brskala tam in so imeli lepe ene francoske al ne vem kake stvari- alea zate, ker so ble pisane. Jaz sem že prvo hčerko oblačila v rumeno, zeleno, pa oranžno, skratka- v bistvu mi gre na živce ta fora da se deli na roza in plavo. Samo, da je meni za razliko od alee všeč roza, mi pa svetlo plava sploh ne potegne. in letos je vse tako deljeno, sem bila ful razočarana. Ker tudi če bi bla 100% da imamo fantka, ga ne oblačla v svetlo plavo, mi ni všeč.
No, v arielu sem dobila dekico za v voziček, ki je zelena. Hvalaboguuser posted image !

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
17.4.2008 21:30:24   
polly80
uf,par urc me ni tu,pa  mam pol ure kaj za brat user posted image  user posted image user posted image user posted image če nimam,se pritožujem,če mam,se pritožujem,ja sem nosečka tečka..user posted image

o user posted image -hmmmm,mojega najbolj skrbi žur za user posted image ..res,samo to razmišlja,kje,pa kako...pa ga to sedaj najbolj skrbi..user posted image eh,sploh ne,kako bom jaz vse to dala skozi,itak bom že,ampak kako bo pa on žur organiziral,to je pa res problem..user posted image user posted image
mojca,bayba,saj bo,se bodo že uštimali potem,ko bodo videli,da to ni tako na izi,kot si oni to predstavljajo..pa saj drugače moj sploh ni slab..pa tudi gre včasih na kak pir,ampak jaz pa v bolniški že 5 mesecev,normalno da sem sitna,če sem skos v bajti...user posted image
saj bo,ta mesec bo hitro naokrog..še 45 dni..user posted image user posted image user posted image

čestitke vsem za preglede user posted image user posted image user posted image user posted image

pa alea tebi za user posted image ,pa nič ne govori o depresiji,itak maš malo kg,kaj pa ene ko se res veliko zredijo,pa saj potem gre dol tudi..ti samo jej,tako da bo prav,pa srat že idi počasi!!! user posted image

ziher sem katero izpustila,si bom morala sproti pisat,kaj moram predebatirat..

jutri pa grem na CSD in po kozmetiko, user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
17.4.2008 21:32:40   
*Mojca*
mojga tudi skrbi kako bo naredu žur. Sem rekla naj ga naredi dokler sem jaz z user posted image v porodnišnici. Potem pa bo z mano...

aja alea01 jaz ti bom kupla milko za user posted image  user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 17.4.2008 21:33:28 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
17.4.2008 21:39:01   
polly80
dokler sem jaz z v porodnišnici.

ja,jaz tudi tako pravim..ker potem bo dosti drugega dela..danes pa nisem gledala BB,baje jutri prideta dve novi,zanimivo

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
17.4.2008 21:41:44   
*Mojca*
Ja, ena je baje od ElTyba punca user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
18.4.2008 6:54:43   
Anonimen
Dobro jutro - nikjer nobene, še vse spite?

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1169
18.4.2008 6:55:51   
Anonimen
danes vam pa jaz kuham eno veliko user posted image , ker sem že od šestih pokonci

busybee dobrodošla in pridi večkrat kaj čvekat

Alea upam, da danes pa le greš na wcuser posted image

žur za user posted image bo moj naredil kar doma, ker ima še ta veliko za pazit tako, da mu drugače ne znese. Pa naredil ga bo medtem ko bova midva z user posted image še v porodnišnici. Tudi pri ta prvi je bilo tako, ker jaz veliko raje vidim, da če pijejo, da so tako nekje kot pa po gostilnah in potem v avto.....

(odgovor članu busybee882006)
  Neposredna povezava do sporočila: 1170
18.4.2008 6:56:17   
Anonimen
nya nov avataruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1171
18.4.2008 7:05:02   
Anonimen
Jp. Sm dobila en lep mail, pa sm si dala to slikco gor. Mogoč bomo pa res meli pupo. Ampak bo pa prava aerobičarka, k že eno uro miga. Pa prava navihanka, ker ko jo poskušam posnet, pa neha.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1172
18.4.2008 7:06:09   
Anonimen
kot da bi čutila, kaj delašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1173
18.4.2008 7:07:31   
Anonimen
Ja, ampak je pa ok - ko hočem, da se mal umiri, sam telefon primem, pa je čist mirna.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1174
18.4.2008 7:08:05   
Anonimen
user posted image user posted image jaz se kaj takega tud spomnila ne bi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?