|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
15.4.2008 20:54:26   
Anonimen
Ampak Haus je šele ob 21.05. Sej bom zdle pržgala tv, d avism, kdaj bo.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 876
15.4.2008 20:55:22   
Anonimen
Pa sm jo prdobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo jst

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 877
15.4.2008 20:57:46   
alea01
aja, zvezdico? Ma, sem zdej razmišljala kaj le ti je ratalouser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  za četrto zvezdico. Do pete je verjetno pot dolga......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 878
15.4.2008 20:58:28   
Anonimen
in to skoraj s samogovori user posted image

AS user posted image user posted image user posted image pa le pejd do dr. in na teste, da boš mirna

Didlinaa kako si opravila pri dr?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 879
15.4.2008 21:03:05   
polly80
alea,ja jaz sem dala ta recept gor,od 250g pol,ja..ampak ni treba točno tehtat,tak približno na pol odrežeš..pa maslo mej prej malo zunaj hladilnika,če je mrzlo,se težko zmiksa v kremo..potem ko namažeš,pa daj rulado malo v hladilnik,se potem lažje reže..user posted image

ok,dr.house kliče user posted image

lahko noč

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 880
15.4.2008 21:25:52   
Ana23
Drage junijčice,
tteeaa vas lepo pozdravlja. Žal je od četrtka v porodnišnici, ker se ji je zmehčal maternični vrat in se je otroček spustil. A na srečo v teh 5 dneh ni bilo več sprememb, tako da upamo, da bo mala pikica še počakala nekaj časa s prihodom na svet. Ne ve še, kdaj bo lahko šla domov, zato se vam verjetno nekaj časa ne bo javila. Verjamem pa, da komaj čaka, da se vam pridruži pri klepetanju user posted image

lep pozdrav vsem,
Ana

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 881
15.4.2008 21:45:16   
Anonimen
user posted image   Joj, lepo jo pozdravi, pa ji povej, da držimo pesti za njo in njeno pikico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana23)
  Neposredna povezava do sporočila: 882
15.4.2008 21:48:49   
Anonimen
Jaz ne uspem do zdravnika.user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj vem, smotka sem, ker upam, da bom prebolela spet brez antibiotikov.user posted image  Tak odpor imam da grem tja se pokazat.user posted image user posted image user posted image

AnjaPH, super nevestica si bila, no oba sta bila zelo lepa.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj več pa ne morem komentirat, ker sem že na pol v snu.Lahko noč.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 883
15.4.2008 21:52:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ana23

Drage junijčice,
tteeaa vas lepo pozdravlja. Žal je od četrtka v porodnišnici, ker se ji je zmehčal maternični vrat in se je otroček spustil. A na srečo v teh 5 dneh ni bilo več sprememb, tako da upamo, da bo mala pikica še počakala nekaj časa s prihodom na svet. Ne ve še, kdaj bo lahko šla domov, zato se vam verjetno nekaj časa ne bo javila. Verjamem pa, da komaj čaka, da se vam pridruži pri klepetanju user posted image

lep pozdrav vsem,
Ana

Lepo jo pozdravi in naj čimveč počiva.user posted image

(odgovor članu Ana23)
  Neposredna povezava do sporočila: 884
15.4.2008 22:15:01   
Anonimen
Ana23 lepo pozdravi tteeoouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 885
15.4.2008 22:24:02   
lunca14
Ana23 lepo pozdravi tteeoo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa en velik košuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,res lepo jo pozdravi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 886
15.4.2008 22:27:30   
lunca14
Oh jaz buča namestouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,dam teeaa-iuser posted image ,ah kaj čem,mislila sem vse dobro.Brez zamere,grem raje spat,da še kaj ne zakuham.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 887
15.4.2008 22:34:05   
j6
Končno sem vas mal prebrala, in bom mal pokomentirala link o predrtju mehurja. Jz sem vse tri otročke rodila zelo hitro, zadnjega pa celo v polodovih  ovojih, kar se uradno šteje za zelo redko. Vsak poro je bil nekaj drugega, tako da se vedno naučim kaj gre lahko še drugačr. No pri tazadnjem sem šla ob  22 uri spat, zbudila pa sem se  23. 55. Mali je rojen 00 28, skoraj v avtu. Popadki so bili na eno minuto ali še manj, nič mini voda odtekla, in ko se je mali rodil, ni bilo videti glavice,... ampakje bil v ovojih. predrli so mehur, šele  potem ko je bil mali rojen. Noro.  Pvič pa mi je voda doma odteklla in sem bila ob 5 uri v porodnišnici, 5. 19 pa je taprva rojena. Mal za pogum, da lahko rodiš zelo hitro in da je vsak porod zgodba zase. Res ne vem kaj me čaka zdaj v četrtouser posted image .Bomo videli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 888
16.4.2008 6:41:46   
Anonimen
Dobro jutro, ena slastna kava za vse vas

user posted image

< Sporočilo je popravil nya -- 16.4.2008 6:43:20 >

(odgovor članu j6)
  Neposredna povezava do sporočila: 889
16.4.2008 7:12:23   
lunca14
Dobro jutro Naya,in hvala za kavo,jo bom spila malo kasneje.A si bla danes spet nočna tička?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 890
16.4.2008 7:42:24   
babysolza
dobro jutro.

Joj j6, a hočeš reči, da tudi v drugo ne bom vedela, kaj me čaka? user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem pa včeraj zapravljala user posted image  user posted image  user posted image  in nakupila skoraj vso kozmetiko. Vse te kremce in krpice in seveda en kup neumnosti. user posted image  Zdej moram it sam še v lekarno po tisto ribjo zadevo in tisto za bradavice, pa smo. Še vložke Vir sem si že kupila. user posted image  user posted image  user posted image

A ta malinov čaj je pa spet ena marketinška fora?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 891
16.4.2008 7:51:47   
Anonimen
Dobro jutro. user posted image

Saj če smo iskreni, je kar veliko stvari marketinška fora.user posted image user posted image

- previjalne: včasih jih ni bilo
- krpice: navadne razrezane frotir krpce
- kremice: jih ni bilo
- mila: kaj je že to včasih bilo??? navadna konjska žajfa.user posted image

Pa še in še.user posted image  Ampak tako pač je.user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 892
16.4.2008 8:34:51   
babysolza
Joj Didlinaa, ne še ti. Že doma sem jih poslušala, če RES vse to rabmo. user posted image  Pa sploh ni blo tolk veliko - dve vreči. user posted image  user posted image  user posted image

Sej sem tud jaz hotela mal prišparat, pa sem ugotovila, da:
- krpice - sem mislila razrezat ene dve veliki tetra plenici, pa kaj ko ne znam zarobit vogalovuser posted image ;
- previjalne tiste za enkratno (ja valda, vsaj ene 5-krat mislim vsako ponucat!) pa bodo za obiske pri nonah, stricih,...
- trdega mila pa jaz sploh nimam, tako da mi ni blo druge, kot ga kupit.

Ma sej na koncu če pomislim, kolko krame imam v kopalnici JAZ, je tisti kupček za user posted image  prav majhen. user posted image  user posted image  user posted image  

Uglavnem, gnezdenje na višku...user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 893
16.4.2008 8:38:21   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Krpice za umivanje ima BC od danes naprej v akciji.user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 894
16.4.2008 9:01:44   
anaj22
Dobro jutro

Anja23 lepo pozdravi tteeoo pa user posted image user posted image user posted image da bo vse vredu

Punce rabim pomoč, men ni čist nč jasen glede papirje, sej vem da smo mele že enkart debato o tem pa sem vse pozabla. Koko prej moraš dat vlogo? Kakšen papir ti prvazaprav mora dat G? A na soc. urejaš tud zadeve glede paketa, če se odločiš da vzameš denar? Hvala za odgovore

Zdej grem pa po netu brskat če kje kej piše kaj je narobe z user posted image če ima drisko.

Za vse ki se slabo počutite pa user posted image  da bo čim prej vse ok
Za vse ostale souser posted image  pauser posted image  za lepši dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 895
16.4.2008 9:10:51   
Anonimen
Punce rabim pomoč, men ni čist nč jasen glede papirje, sej vem da smo mele že enkart debato o tem pa sem vse pozabla. Koko prej moraš dat vlogo? Kakšen papir ti prvazaprav mora dat G? A na soc. urejaš tud zadeve glede paketa, če se odločiš da vzameš denar? Hvala za odgovore

G ti da potrdilo o predvidenem datumu poroda in greš s tem na CSD, kjer dobiš ostale paprije za urejat.

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 896
16.4.2008 9:15:29   
Anonimen
Dobro jutro vsem in hvala še enkrat za čestitke user posted image

Če sem čisto iskrena, sem takooooo vesela da je mimo!! Sva se vmes že spraševala zakaj nisva samo prič zvlekla k matičarju pa zdravo user posted image

Mojca user posted image  V bistvu se niti ne počutim kot gospa, se pa zdrznem ko me kdo tako pokliče user posted image  Zdaj pa res - lepo je. Poglobljen občutek pripadnosti. user posted image

Zdaj ko je to mimo se pa lahko končno posvetim mladeniču v trebuhu user posted image

Enkrat sem že spraševala - ali gre katera jutri na MŠ v Kranj ob 18:15??

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 897
16.4.2008 9:23:58   
beyba
dobro jutro

Anja ph čestitke in veliko družinske sreče, teejjaa tebi pa čimprejšnjo vrnitev domov, vem kako je ležat v porodnišnici kot en pozablenček, pa še osebje je bl na podnu, da o hrani sploh ne govorimo. Jst sem dobla prvi dan za večerjo pomfri pohan sir in tatarsko, drugi dan pa rižoto z morskimi sadeži....hallo vse kar naj nosečnice nebi jedle...  Tako da čimprej domov, pa boš doma počivala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 898
16.4.2008 10:19:33   
lunca14
Beyba.....sama,kadar že grem v bolnico,vedno prosim za veganski meni,pa jem vedno zdravo hrano,sicer malo manj okusno a še vedno bolje to kakor pomfri ali morski sadeži-groza.
aleksandra.....držim pesti,da je vse okuser posted image user posted image .

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 899
16.4.2008 10:39:25   
babysolza
Krpice za umivanje ima BC od danes naprej v akciji.

So ble že včeri, zato sem pa šibala... user posted image  user posted image  user posted image

theaa, hitr se pozdravi in nazaj pridi čvekat! user posted image

Glede papirjev - jaz sem bila ta teden na CSD in sem se dogovorila za termin (popoldne, zato termin), ko bova prišla oba z user posted image , naredila tisti zapisnik o priznanju in hkrati izpolnila vse tiste obrazce za porodniško, pakete, očetovski dopust in vse ostalo. Potem pa mislim, da to sam še v službo odneseš in je to to. Več ti lahko povem naslednji teden, ko dam to skozi.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.