Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 20:54:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak Haus je šele ob 21.05. Sej bom zdle pržgala tv, d avism, kdaj bo.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 20:55:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa sm jo prdobila bravo jst
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 20:57:46
|
|
|
|
alea01
|
aja, zvezdico? Ma, sem zdej razmišljala kaj le ti je ratalo za četrto zvezdico. Do pete je verjetno pot dolga......
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 20:58:28
|
|
|
|
Anonimen
|
in to skoraj s samogovori AS pa le pejd do dr. in na teste, da boš mirna Didlinaa kako si opravila pri dr?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 21:03:05
|
|
|
|
polly80
|
alea,ja jaz sem dala ta recept gor,od 250g pol,ja..ampak ni treba točno tehtat,tak približno na pol odrežeš..pa maslo mej prej malo zunaj hladilnika,če je mrzlo,se težko zmiksa v kremo..potem ko namažeš,pa daj rulado malo v hladilnik,se potem lažje reže.. ok,dr.house kliče lahko noč
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 21:25:52
|
|
|
|
Ana23
|
Drage junijčice, tteeaa vas lepo pozdravlja. Žal je od četrtka v porodnišnici, ker se ji je zmehčal maternični vrat in se je otroček spustil. A na srečo v teh 5 dneh ni bilo več sprememb, tako da upamo, da bo mala pikica še počakala nekaj časa s prihodom na svet. Ne ve še, kdaj bo lahko šla domov, zato se vam verjetno nekaj časa ne bo javila. Verjamem pa, da komaj čaka, da se vam pridruži pri klepetanju lep pozdrav vsem, Ana
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 21:45:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, lepo jo pozdravi, pa ji povej, da držimo pesti za njo in njeno pikico.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 21:48:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ne uspem do zdravnika. Saj vem, smotka sem, ker upam, da bom prebolela spet brez antibiotikov. Tak odpor imam da grem tja se pokazat. AnjaPH, super nevestica si bila, no oba sta bila zelo lepa. Kaj več pa ne morem komentirat, ker sem že na pol v snu.Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 21:52:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ana23 Drage junijčice, tteeaa vas lepo pozdravlja. Žal je od četrtka v porodnišnici, ker se ji je zmehčal maternični vrat in se je otroček spustil. A na srečo v teh 5 dneh ni bilo več sprememb, tako da upamo, da bo mala pikica še počakala nekaj časa s prihodom na svet. Ne ve še, kdaj bo lahko šla domov, zato se vam verjetno nekaj časa ne bo javila. Verjamem pa, da komaj čaka, da se vam pridruži pri klepetanju lep pozdrav vsem, Ana Lepo jo pozdravi in naj čimveč počiva.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 22:15:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ana23 lepo pozdravi tteeoo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 22:24:02
|
|
|
|
lunca14
|
Ana23 lepo pozdravi tteeoo pa en velik koš ,res lepo jo pozdravi.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 22:27:30
|
|
|
|
lunca14
|
Oh jaz buča namesto ,dam teeaa-i ,ah kaj čem,mislila sem vse dobro.Brez zamere,grem raje spat,da še kaj ne zakuham.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 22:34:05
|
|
|
|
j6
|
Končno sem vas mal prebrala, in bom mal pokomentirala link o predrtju mehurja. Jz sem vse tri otročke rodila zelo hitro, zadnjega pa celo v polodovih ovojih, kar se uradno šteje za zelo redko. Vsak poro je bil nekaj drugega, tako da se vedno naučim kaj gre lahko še drugačr. No pri tazadnjem sem šla ob 22 uri spat, zbudila pa sem se 23. 55. Mali je rojen 00 28, skoraj v avtu. Popadki so bili na eno minuto ali še manj, nič mini voda odtekla, in ko se je mali rodil, ni bilo videti glavice,... ampakje bil v ovojih. predrli so mehur, šele potem ko je bil mali rojen. Noro. Pvič pa mi je voda doma odteklla in sem bila ob 5 uri v porodnišnici, 5. 19 pa je taprva rojena. Mal za pogum, da lahko rodiš zelo hitro in da je vsak porod zgodba zase. Res ne vem kaj me čaka zdaj v četrto .Bomo videli.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.4.2008 6:41:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro, ena slastna kava za vse vas
< Sporočilo je popravil nya -- 16.4.2008 6:43:20 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.4.2008 7:12:23
|
|
|
|
lunca14
|
Dobro jutro Naya,in hvala za kavo,jo bom spila malo kasneje.A si bla danes spet nočna tička?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.4.2008 7:42:24
|
|
|
|
babysolza
|
dobro jutro. Joj j6, a hočeš reči, da tudi v drugo ne bom vedela, kaj me čaka? Jaz sem pa včeraj zapravljala in nakupila skoraj vso kozmetiko. Vse te kremce in krpice in seveda en kup neumnosti. Zdej moram it sam še v lekarno po tisto ribjo zadevo in tisto za bradavice, pa smo. Še vložke Vir sem si že kupila. A ta malinov čaj je pa spet ena marketinška fora?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.4.2008 7:51:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Saj če smo iskreni, je kar veliko stvari marketinška fora. - previjalne: včasih jih ni bilo - krpice: navadne razrezane frotir krpce - kremice: jih ni bilo - mila: kaj je že to včasih bilo??? navadna konjska žajfa. Pa še in še. Ampak tako pač je.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.4.2008 8:34:51
|
|
|
|
babysolza
|
Joj Didlinaa, ne še ti. Že doma sem jih poslušala, če RES vse to rabmo. Pa sploh ni blo tolk veliko - dve vreči. Sej sem tud jaz hotela mal prišparat, pa sem ugotovila, da: - krpice - sem mislila razrezat ene dve veliki tetra plenici, pa kaj ko ne znam zarobit vogalov ; - previjalne tiste za enkratno (ja valda, vsaj ene 5-krat mislim vsako ponucat!) pa bodo za obiske pri nonah, stricih,... - trdega mila pa jaz sploh nimam, tako da mi ni blo druge, kot ga kupit. Ma sej na koncu če pomislim, kolko krame imam v kopalnici JAZ, je tisti kupček za prav majhen. Uglavnem, gnezdenje na višku...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.4.2008 8:38:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Krpice za umivanje ima BC od danes naprej v akciji.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.4.2008 9:01:44
|
|
|
|
anaj22
|
Dobro jutro Anja23 lepo pozdravi tteeoo pa da bo vse vredu Punce rabim pomoč, men ni čist nč jasen glede papirje, sej vem da smo mele že enkart debato o tem pa sem vse pozabla. Koko prej moraš dat vlogo? Kakšen papir ti prvazaprav mora dat G? A na soc. urejaš tud zadeve glede paketa, če se odločiš da vzameš denar? Hvala za odgovore Zdej grem pa po netu brskat če kje kej piše kaj je narobe z če ima drisko. Za vse ki se slabo počutite pa da bo čim prej vse ok Za vse ostale so pa za lepši dan
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.4.2008 9:10:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce rabim pomoč, men ni čist nč jasen glede papirje, sej vem da smo mele že enkart debato o tem pa sem vse pozabla. Koko prej moraš dat vlogo? Kakšen papir ti prvazaprav mora dat G? A na soc. urejaš tud zadeve glede paketa, če se odločiš da vzameš denar? Hvala za odgovore G ti da potrdilo o predvidenem datumu poroda in greš s tem na CSD, kjer dobiš ostale paprije za urejat.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.4.2008 9:15:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro vsem in hvala še enkrat za čestitke Če sem čisto iskrena, sem takooooo vesela da je mimo!! Sva se vmes že spraševala zakaj nisva samo prič zvlekla k matičarju pa zdravo Mojca V bistvu se niti ne počutim kot gospa, se pa zdrznem ko me kdo tako pokliče Zdaj pa res - lepo je. Poglobljen občutek pripadnosti. Zdaj ko je to mimo se pa lahko končno posvetim mladeniču v trebuhu Enkrat sem že spraševala - ali gre katera jutri na MŠ v Kranj ob 18:15??
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.4.2008 9:23:58
|
|
|
|
beyba
|
dobro jutro Anja ph čestitke in veliko družinske sreče, teejjaa tebi pa čimprejšnjo vrnitev domov, vem kako je ležat v porodnišnici kot en pozablenček, pa še osebje je bl na podnu, da o hrani sploh ne govorimo. Jst sem dobla prvi dan za večerjo pomfri pohan sir in tatarsko, drugi dan pa rižoto z morskimi sadeži....hallo vse kar naj nosečnice nebi jedle... Tako da čimprej domov, pa boš doma počivala.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.4.2008 10:19:33
|
|
|
|
lunca14
|
Beyba.....sama,kadar že grem v bolnico,vedno prosim za veganski meni,pa jem vedno zdravo hrano,sicer malo manj okusno a še vedno bolje to kakor pomfri ali morski sadeži-groza. aleksandra.....držim pesti,da je vse ok .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.4.2008 10:39:25
|
|
|
|
babysolza
|
Krpice za umivanje ima BC od danes naprej v akciji. So ble že včeri, zato sem pa šibala... theaa, hitr se pozdravi in nazaj pridi čvekat! Glede papirjev - jaz sem bila ta teden na CSD in sem se dogovorila za termin (popoldne, zato termin), ko bova prišla oba z , naredila tisti zapisnik o priznanju in hkrati izpolnila vse tiste obrazce za porodniško, pakete, očetovski dopust in vse ostalo. Potem pa mislim, da to sam še v službo odneseš in je to to. Več ti lahko povem naslednji teden, ko dam to skozi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.