|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
16.4.2008 17:08:53   
alea01
lepotičke user posted image  živjo!

tteeaa- držim pesti, da bo tvoje dete še mal počakalo na toplem v trebuščkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, jaz sem že 10 dni zaprta(nisem šla na veliko potrebouser posted image ). V teh desetih dneh sem pridelala 2kguser posted image . Upam, da je 1kg samo drekauser posted image . Zdaj sem spila 1liter donata, pojedla skledico lanenega semena in zdaj čakam, če me bo pritisnilo srat...... Zaenkrat slabo kaže. Držite pesti, da bom še danes srala, drgač me bo razneslo......user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 16.4.2008 17:09:49 >

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 926
16.4.2008 17:16:59   
nInAzWeRiNa
uf to je pa dolga doba...10 dni,jst sm bla enkat tri dni in sem mela lih pregled pa sm ji povedala pa je rekla da si morm po to laneno seme itd. ker to pa ni sprejemljivo da tri dni ne grem kakatuser posted image -kaj šele ti 10 uf bogica-no želim ti da te čimprej poženeuser posted image user posted image user posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 927
16.4.2008 18:10:39   
l.daisy
hej hej user posted image ...
spet imam ful za pokomentirat...

najprej tole: včeraj pregled ok, voda in kri super, pridelala 3 kg, naslednji pregled 6.5., torej čez tri tedne, fino bi bilo, da bejbija počakata še najmanj 4 tedne...
danes sem pa na UZju spet videla user posted image user posted image , imata že 2 kg, A leži medenično, B glavično in se menda ne bosta več obračala... pa je rekla, da v tem primeru štartajo z vaginalnim porodom, zelo redko naj bi se končal s CR... ne vem, jaz sem malo skeptična... user posted image naslednji UZ 30.04., upam da takrat ne bojo več stavkali...

ok, zdaj pa takole:
prvo kot prvo, čestitke gospa AnjaPH in veliko sreče na skupni poti... user posted image

beyba, me veseli, da je vse kolikortoliko ok, upam, da ti noga ne bo delala več težav...

vse, ki slabo spite, meni se to dogaja vsako noč... imam filing, da se celo stopnjuje... na žalost nimam nobenih posebnih metod za izboljšanje stanja, lahko rečem le, da ne bo kmalu minilo... user posted image

aleksandra silvija, user posted image user posted image user posted image zate in za tvojega user posted image , vse bo ok, boš videla... kar se ti je naredilo, je najbrž psihičnega izvora...

nya, čestitke za zvezdico user posted image

didlinaa, a te pridemo iskat pa te odvlečemo do zdravnika, punca? user posted image user posted image

ana23, hvala za info o tteeii, prosim, prenesi ji pozdrave in ji povej, da junijke močno stiskamo pesti za njo in njenega user posted image , da čim dlje ostane v trebuščku...

alea01, 10 dni je pa že hudo... joj joj, pa takrat je že vse tako trdo, da težko pomaga donat... to je bolj za preventivo... vem, da se sliši nagravžno, ampak deluje... v črevo vstavi košček masla, da ti zmehča blato... pa kaj naj rečem, naj te čimprej srat prime... user posted image user posted image user posted image

za ostale pa, ki sem jih nenamerno spustila, imam razlog... sem user posted image ...  user posted image user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 928
16.4.2008 18:34:08   
Anonimen
alea01 - joj, to si čimprej poštimaj, da ne pride do zapeke, ker je to huda stvar. Meni pomaga: oljnat krompir + rdeča pesa + jogurtov preliv - skupaj v solati, zraven pa lahko kakšen ocvrt sir. Draga moja, po tem je mene vedno pognalo. Kakšen donat - to je blo sam takrat, ko ni blo treba. Če se ti da, sprobaj, lahko sam s solatko - tud pomaga. 

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 929
16.4.2008 18:51:57   
*Mojca*
hej bejbe!

Midva pa sva bila danes v BC in nabavla previjalno podlogo in pouštrček user posted image

Mi pa ni še jasno kje bom malega kopala, ker imava full malo kopalnico, pa vse te banje to takoooo ogromne. Bom morala še naštudirat...

alea01 upam da te je že pritisnilo srat user posted image  kako sem se režala ko sem brala tvoj post.

Uglavnem čveke, jaz sem danes zvečer sama doma (moj je na košarki) in če bo katera za čvek se priporočam user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 930
16.4.2008 19:13:01   
Anonimen
Evo me, jst sem že tukaj.
Moram vam povedat, da sem zdejle gledala cunjice, ki mi jih je posodila kolegica.
Za začetek, ko še ne vemo, kaj bo, sem zbrala ven nevtralne barve - št.56:
5 hlačk, 3 mako majčke, 1 jopčka, 1 pulovrček, 2 bodija dolg rokav, 5 bodijev kratek rokav, 1 bodi brez rokav, 6 pižamic oz. pajackov in eno vrečko kapic, copatk, in nogavičk. Če bo punčka, se stvar poveča x 2. Zdej grem prečekirat še št.62. 

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 931
16.4.2008 19:17:19   
*Mojca*
Kje ste vse? user posted image

Ok, alea je na školjki, nya pa šteje cunjice, kaj pa ostale?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 932
16.4.2008 19:21:46   
Anonimen
jaz sem ravno po večerjiuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 933
16.4.2008 19:24:02   
*Mojca*
dober tek za nazaj user posted image

Kaj je bilo dobrega, da začnemo takoj s hrano user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 934
16.4.2008 19:29:58   
Anonimen
Evo: št.62 mam pa od nevtralnih barv:
2x žabice, 2 pajacka, ene hlače na naramnice, 1x hlače, 4 x bodi kratek rokav, 1 majčka k.rok, 6 x bodi dolg rokav, 1x pletene žabice na naramnice. Če bomo meli pupo, se vse skupaj potroji.

Za prvo silo bi kr blo, če bo pa npr fant, mi bo pa itak še ena k ma fanta posodla.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 935
16.4.2008 19:31:19   
*Mojca*
nya če je prav sila ga daš pa v roza user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 936
16.4.2008 19:31:45   
Anonimen
Zdejle bom pa še copatke, nogavičke in kapice preštelauser posted image . Sej veste, kako je to, ko kej dobiš. Pa še pra mi ni treba, k je vse oprano in še vedno lepo diši.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 937
16.4.2008 19:33:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

nya če je prav sila ga daš pa v roza user posted image

Itak, pa še mal ga pofotkaš, da te pol pr 18h sprašuje: mami, jst sm bil pa že kot dojenček rad v roza, ne??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 938
16.4.2008 19:35:37   
*Mojca*
ja ja tako nekako user posted image   pa če se hvali pred kako punco kak je bil mu pokažeš te slikce user posted image

jaz imam en problem. V ikei sva kupila 2 omari. In kar daš noter ful smrdi po lesu in nič več po prašku. Kaj naj naredim?

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 16.4.2008 19:36:24 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 939
16.4.2008 19:39:35   
Anonimen
Mojca - kaj če bi probala dat sivko kr v prazno omaro, tiste dišave veš, k se kupjo prot moljem. Al pa vem, da so se včasih dobile lenor vrečke za v omaro.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 940
16.4.2008 19:44:25   
*Mojca*
ja sej to sem razmišljala, ampak v bistvu ni omara no, ampak predalnik. Če dam v vsak predal eno vrečko se bojim da bo pa preveč, kaj se ti zdi?

Neki moram ukrenit ker recimo brisače najprej ful lepo dišijo, potem pa začnejo smrdet po iverki user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 941
16.4.2008 19:44:31   
Anonimen
Nč, zdle grem na wc - nujno, pol pa si prpravm sadje, pa pridm nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 942
16.4.2008 19:44:56   
*Mojca*
Ok, jaz pa pod tuš in pridem nazaj 

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 943
16.4.2008 19:45:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

ja sej to sem razmišljala, ampak v bistvu ni omara no, ampak predalnik. Če dam v vsak predal eno vrečko se bojim da bo pa preveč, kaj se ti zdi?

Neki moram ukrenit ker recimo brisače najprej ful lepo dišijo, potem pa začnejo smrdet po iverki user posted image

Lahko daš v vsak predal eno, za kakšen dan ali dva, sej pol daš pa ven.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 944
16.4.2008 19:46:12   
Anonimen
zdaj sta mi pa obe ušleuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 945
16.4.2008 19:57:35   
*Mojca*
jaz sem nazaj

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 946
16.4.2008 19:58:52   
Anonimen
Evo me, sem že tukaj. Da se malo pohvalim - moje večerje so zdaj v večini začele zgledat tkole
user posted image

banana, jabolko, rdea pomaranča in jogurt

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 947
16.4.2008 19:58:55   
alea01
.....me še ni pritisnilo sratuser posted image user posted image user posted image user posted image . Bom se kar na školjko vsedla pa čakala.....

*mojca* kak je šel izpit?
So me poklicali in imam jutri in ne v petek UZ in mi še enkrat povdarili, da stane 60eur....user posted image . Da ne bi slučajno prišla brez evrčkov.....

Še to. A so se vamuser posted image že na glavo obrnili? moj je skoz prečno, saj zdi se miuser posted image . Enkrat se je obrnil na glavo in sem mislila kul, pol se mu je pa pol ure skoz kolcalo, pa si je premislil in šel nazaj v prečno lego...user posted image  Zakaj bi bil na glavi, ko se mu pa pol kolca, ko je pa lahko v prečni legi in se mu ne kolca? Brihten ta naš bejbiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 948
16.4.2008 20:03:28   
*Mojca*
nya ooooo njamiiii jaz bi tudi. Jaz sem pa prej kruh s pašteto in ananas. Malo manj zdravo danes user posted image

alea01 ma veš kaj je fora...jaz sem pisala pač odgovore na vprašanja, folk je pa še kar neki nabijal zraven. Tako da na koncu je meni prišlo 1 stran in pol, drugim pa po 5 user posted image Jaz upam da bo no...

Jaz mislim da je moj že na glavi, bom pa videla v pon na UZ. Ja probaj ti bit non stop obrnjena na glavo user posted image user posted image Si probala kak Dulcolax?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 949
16.4.2008 20:05:56   
*Mojca*
a gledate Big Brotherja? Marko si najprej umije roke, potem gre pa pucat WC user posted image

pa Sebastjan pometa tepih...zakaj že imaš sesalec dddd?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednosti
Saj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?