l.daisy
|
hej hej ... spet imam ful za pokomentirat... najprej tole: včeraj pregled ok, voda in kri super, pridelala 3 kg, naslednji pregled 6.5., torej čez tri tedne, fino bi bilo, da bejbija počakata še najmanj 4 tedne... danes sem pa na UZju spet videla , imata že 2 kg, A leži medenično, B glavično in se menda ne bosta več obračala... pa je rekla, da v tem primeru štartajo z vaginalnim porodom, zelo redko naj bi se končal s CR... ne vem, jaz sem malo skeptična... naslednji UZ 30.04., upam da takrat ne bojo več stavkali... ok, zdaj pa takole: prvo kot prvo, čestitke gospa AnjaPH in veliko sreče na skupni poti... beyba, me veseli, da je vse kolikortoliko ok, upam, da ti noga ne bo delala več težav... vse, ki slabo spite, meni se to dogaja vsako noč... imam filing, da se celo stopnjuje... na žalost nimam nobenih posebnih metod za izboljšanje stanja, lahko rečem le, da ne bo kmalu minilo... aleksandra silvija, zate in za tvojega , vse bo ok, boš videla... kar se ti je naredilo, je najbrž psihičnega izvora... nya, čestitke za zvezdico didlinaa, a te pridemo iskat pa te odvlečemo do zdravnika, punca? ana23, hvala za info o tteeii, prosim, prenesi ji pozdrave in ji povej, da junijke močno stiskamo pesti za njo in njenega , da čim dlje ostane v trebuščku... alea01, 10 dni je pa že hudo... joj joj, pa takrat je že vse tako trdo, da težko pomaga donat... to je bolj za preventivo... vem, da se sliši nagravžno, ampak deluje... v črevo vstavi košček masla, da ti zmehča blato... pa kaj naj rečem, naj te čimprej srat prime... za ostale pa, ki sem jih nenamerno spustila, imam razlog... sem ...