|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
15.4.2008 10:56:56   
Anonimen
Beyba lepo da si se končno oglasila, ker nas je skrbelo zate.user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 826
15.4.2008 11:00:05   
alea01
beyba- user posted image user posted image user posted image  da si se javila. Smo bile v skrbeh. Upam, da se ti bo stanje izboljšalo. Kaj vse te ne doleti.....Pikalone za izboljšanje oz. popolnega okrevanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa drži se...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 827
15.4.2008 11:02:44   
cv3rklic4

Pozdravček vsem junijskim čvekicam! user posted image
Najprej čestitke nevestici - AnjaPH user posted image

Didlinaa
, okol zdravnikov pa res ni preveč fino hodit, sploh v takem stanju, kot smo sedaj, tam v čakalnicah pa vsi smrkajo pa kašljajo ... user posted image user posted image Pazi nase, da še česa dodatnega ne dobiš user posted image

*Mojca*
, Nya, lunca14 in verjetno še katera, ki ponoči ne spi tako kot bi bilo fino, tole nočno "žuranje" je pa res grozno! user posted image user posted image user posted image Sploh, če potem zjutraj ne moreš še malo potegniti, da bi se vsaj malo naspala.

alea01
, tako kot pravijo punce - kar je šlo noter, bo šlo tudi ven user posted image user posted image user posted image , mogoče res ne tako na lahko, pa vseeno - saj ti itak tega ne boš videla, ti boš samo user posted image user posted image user posted image user posted image videla in vse hudo bo pozabljeno. Tko pravijo tiste, ki so že kdaj dale to skozi. Saj bo, drži se!
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*
alea ja mislim da bo okrog 11h šlo. A cv3 tudi pride?
Jaz v četrtek ne bom mogla, ker imam že ene zadeve, tako da vama želim, da se imata fino, pa da bo čokolada vsaj tako dobra, kot zadnjič user posted image .

čbela
- upam, da si našla idejo, kako se boš poslovila od sodelavcev, mi je pa všeč recept za rulado, ki ga je poslala polly80, bomo sprobal, če je res tko na izi user posted image - jutri dobim obiske, pa bomo stestiral zadevico. user posted image

slovenka
, jaz sem že od konca marca na dopustu, pa mi še ni bilo niti en dan dolgčas, ves čas se mi dogaja - obiskujem MŠ, kadar sem doma kak dan malo pospravim, drugače pa pišem eno zadevo, nekakšno raziskavo, tako da itak ni časa za preveč ostalega, saj jo hočem končati preden se user posted image rodi, ker potem pa res ne vem kdaj bom imela čas. Ker sem bolj zaspane sorte, bom verjetno kar z user posted image počivala, vsaj na začetku, hihi!

anaj22
- zajček je res luštkan, kar za pomečkat ... user posted image

babysolza
, super, da je šlo na pregledu tako fino. Jaz ga imam jutri, pa bomo videli kaj bo rekla zdravnica. UZ mi sigurno ne bo delala, tako da me čaka samo tehtanje, merjenje pritiska in mogoče poslušanje srčka, pa merjenje simfize. No, pa prekontrolirala bo izvide urina, no, danes moram zato še v laboratorij. CTG se mi zdi da začnejo pri nas v ZD delat po 36. tednu, tako da bo to verjetno na naslednjem pregledu.

Kar se tiče izvornih celic, midva bova dala (če bodo sistem že uspeli vzpostavit) kar v javno banko popkovnične krvi. Sem šla zadnjič na zavod za transfuzijo vprašat, pa so rekli, da bodo konec meseca vedeli kaj več kako je s tem.
aleksandra silvija
, beyba pozdravita se, mislim na vaju - da bo le čimprej čim bolje! user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 828
15.4.2008 11:26:06   
beyba
Sem pa pozabla povedat sa sem zamudla materinsko šolo in bom probala bit najboljša mama na svetu brez te...so me kaqr odpisal, ko so slišal kaj je narobe. Tako da je moj revež sam hodu na predavanja,,,,

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 829
15.4.2008 11:30:30   
Anonimen
Beyba, brez skrbi, tud če nisi do konca hodila na materinsko boš vse znalauser posted image . Ti v porodnišnici vse pokažejo tako, da takoj prideš noter.

Didlinaa jaz imam vaginalne svečke mislim, da so daktarin.

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 830
15.4.2008 12:38:44   
babysolza
živjo vsem,

sem vas hotela mal pokomentirat, pa sem mogla tolk za nazaj prebrat, da sem pol že pozabila. user posted image  Uglavnem:

anjaPH - user posted image  in čestitke. Pa ful lepa obleka. user posted image  Mogoče pa še nas, koruznice, kej zagrabi... user posted image

beyba - drži se! user posted image

AS - za tvoje težave dobiš user posted image  , za tvoje komentarje o porodu in prvih tednih pa user posted image . Sem se tolk nasmejala... user posted image

vsem ostalim pa lep dan še naprej!
Pa en ponižen user posted image  vsem, katere sem spustila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 831
15.4.2008 13:05:55   
aleksandra silvija
AnjaPH-čestitke-joj, kako si luštna ina kako lep par stauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Beyba-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Ja, ko je res najhujše, pa še na RR po tolažbo in spodbudo ni mogočeuser posted image . Daj, hitro popolno okrevaj! Pa klepetaj z nami--sedaj, ko si spet doma.

Lunca-alergije?user posted image  Da bi jih čim hitreje premagaliuser posted image user posted image user posted image . Pa noči z več user posted image .

Babysolza---user posted image . Veš kaj? Nisem napisala, da sem moža ves čas spraševala v kateri fazi poroda sem in naj mi zauser posted image  pove in pokaže kako naj diham,....user posted image user posted image user posted image
pa dojenje. Sem mislila, da ne ustreza sedežna oz. moj položaj. In mi je mož po stopnicah prinesel en tak lesen, oblazinjen počivalnik iz očetove sobeuser posted image . Komaj, komaj smo ga dobili čez vrata,....pa ni bil kriv stoluser posted image
Ko se danes spomniva, da je vlekel gor tisto glomazno stvaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Didlinaa-Zakaj pa še odlašaš z zdravnikom? Če rabiš antibiotik, ga rabiš in bolje, da ga dobiš prej, kot da si bolna tedne in šele nato dobiš antibiotik. Če pa imaš virozo.....ampak da se ti takole vleče?

Polma-Seveda nas zanima kaj imate za user posted image !!!
Ravno včeraj je bila pri meni prijateljica in sem jo prosila, če lahko pogleda vse user posted image  stvariuser posted image . sem ji kar povedala, da njej ni to tako staršno zanimivo, ampak jaz ji pa MORAM pokazati, je to balzam za mojo dušouser posted image user posted image user posted image  in naj ima malo potrpljenja,..user posted image

Anaj22-user posted image user posted image user posted image  za frizuro, potrpljenje na frizeskem stolu, za voziček in dekco.

Lonapo-Ne pozabi pit. Hitro pojdi po kozarec vodeuser posted image user posted image .

Nya-zvečer pa, da ne boš šla prehitro spat, kar klepetaj tu na RRuser posted image .

Danes sem klicala G, pravzaprav MS in je rekla, naj ne skrbim zaradi pete bolezni. O.K. Sicer se mi je zavrtelo pred očmi  vse prebrano--ampak sem se umirila in se ne sekiram več. Moram pa jutri po recept, ker sem slabokrvna.
user posted image  Popraviti Hb s hrano? Po 1. porodu mi je to čudovito uspelo. Ampak v tej user posted image  pojem ogromno brokolija-vsak 2. dan sigurno 1 glavico, pa suhih marelic, pa solat, sadja, tudi mesa,rib....Vsega preveč....user posted image  Se pozna na kguser posted image .

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 832
15.4.2008 13:13:39   
nInAzWeRiNa
user posted image no najprej čestitke AnjiPH-res sta bla oba lepa kt eni filmski zvezdiciuser posted image user posted image user posted image ,želim vama eno lepo skupno življenje!!!user posted image user posted image

vsem ki se pa ne počutite najbolš pa želim čimprejšnje izboljšanje

aja prigoda dneva-čeprov bi mogla bit tih da ne bosta imela redarja težev-ampak svaka jima čast no tkole je blo: z dragijem sva mogla do računovodkinje nest moje bolniške liste in ostalo... pa sva lih parkirala vsak svoja avta in se odpravla proti rač. nakar se jaz spomnim da sem v avtu pozabila še en papir in greva nazaj-to je blo v parih sek. vse in v tistem ravno redar zapne meni-ker sem bila pač prva lisico na kolo in potem moj prosjači na vse pretege da sva lih kar pršla in da če bi se dal kokrkol zment da takoj greva, pa onadva najprej da ne da je lih zapel in da nimata ključev itd. potem pa en reče če imate 35 eur pri sebi se bomo nekak zmenil, drugi pa reče a veste kaj nič okol govort da ne bova imela težav ampak SAMO zato ker imate nosečo ženo vas tokrat spustimo in sta odklenila lisico-tamala me je že tadrugič rešilauser posted image -nosečnost je zakonuser posted image user posted image ...jst sm bla tok vesela-sva prihranla vsaj 200eur za oba avta!tko da svaka čast redarjema in sevede mojmu bušijuuser posted image !!
lep dan vsem

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 833
15.4.2008 13:19:19   
cv3rklic4
potem pa en reče če imate 35 eur pri sebi se bomo nekak zmenil, drugi pa reče a veste kaj nič okol govort da ne bova imela težav ampak SAMO zato ker imate nosečo ženo vas tokrat spustimo in sta odklenila lisico-tamala me je že tadrugič rešila -nosečnost je zakon

A onadva sta pa to kr tko v žep pospravla? No, itak da je bolš kt da bi dala 200 EUR, samo vseen ... user posted image

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 834
15.4.2008 13:38:38   
Anonimen
Sem mislila, da ne ustreza sedežna oz. moj položaj. In mi je mož po stopnicah prinesel en tak lesen, oblazinjen počivalnik iz očetove sobe . Komaj, komaj smo ga dobili čez vrata,....pa ni bil kriv stol
Ko se danes spomniva, da je vlekel gor tisto glomazno stvar

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 835
15.4.2008 13:40:17   
Anonimen
Ninazwerina sta pa res imela srečo glede lisic.

Jaz sem danes pridna in perem že drugi stroj cunjic za user posted image . Sem kar dolgo odlašala, sedaj sem se pa le odločila da počasi začnemuser posted image .

Pri nas se spet oblači. Še dobro da sva bile s ta malo že na enem sprehodu na sončku.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 836
15.4.2008 13:53:30   
aleksandra silvija
Jaz sem danes pridna in perem že drugi stroj cunjic za . Sem kar dolgo odlašala, sedaj sem se pa le odločila da počasi začnem .
user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem samo 1-krat preprala št. 74, 80, ki sem jih prinesla iz podstrešja.

Oprala sem stroj plenic, krpic in jih zlikala.

V naslednjem tednu ali dveh pa bom začela s pranjem user posted image  cotk.

Sem pa že  eno popoldne pobirala dol etikete, pa zlagala po kupčkih, pa,....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 837
15.4.2008 13:54:54   
Anonimen
tud si pridna, jaz pa kar po številkah peremuser posted image , 56 imam že oprano, danes sem začela s 62, pa tetra plenice moram preprati, pa posteljnino za košek sem danes oprala,  saj bo počasiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 838
15.4.2008 13:56:12   
lonapo
vauu Anja ful maš lepo obleko, pa kolk sta luštnauser posted image user posted image user posted image .

Joj jest mam cunjce še vedno v škatli, kar prelagam- pa ne vem zakaj.

Beyba- a k splošnemu zdravniku si kej šla?

Alea01- jest grem v drugo rodit, pa me je groza. V prvo me ni bilo nič strah, ker tko al tko nisem vedla kako to zgleda. Sej vidš res nič, ampak boli pa na ful. Nočem nobene prestrašit, rajši vidm da ste pripravljene na najhujš, pa bo potem na koncu čist na izi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 839
15.4.2008 14:12:57   
Anonimen
lonapo zato bom pa jaz vzela EAuser posted image . Ampak je čisto res kar govorijo, da te je v prvo strah zato, ker ne veš kako zgleda, v drugo te je pa strah ker  že vešuser posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 840
15.4.2008 14:17:56   
aleksandra silvija
Jaz bom pa itak imela CR.
mi je ena kolegica predlagala, naj vzamem EA-lahko takoj vidiš otročka,....

Ampak bi raje čim prej zaspala. Nočem gledat operacije, še manj poslušat zdravnikov,....Pa vonjat,.....user posted image
No, mogoče se pa še premislimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 841
15.4.2008 14:24:20   
Anonimen
Saj imaš še čas glede tega. Kakšne pa so vonjaveuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 842
15.4.2008 14:26:30   
aleksandra silvija
Kakšne pa so vonjave
user posted image
Ko režejo-zraven tudi "žgejo"user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 843
15.4.2008 14:28:22   
*Mojca*
Hej čveke!

Spet ste bile pridne da ne vem več kaj moram komentirat user posted image

AnjaPH: najprej čestitke in se pridružujem mnenju druhig čvek da si bila res lušna, ampak res, kot narisana. user posted image user posted image Pa fulll lepa obleka. Kak je občutek zdaj, ko si gospa?user posted image user posted image

nina: super za lisice, ja ta nosečnost pride dostikrat prav. Mene recimo vsi sadjarji na tržnici futrajo ko grem kaj kupit in ko vidijo trebuh user posted image

Še moja prigoda. Danes sem končno dobila nazaj svoj stari pralni stroj. In veste kaj je hotel naredit serviser? Skrajšat garancijo za pol leta user posted image
Še dobro da je moj opazu in znoru...no comment...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 844
15.4.2008 14:30:44   
*Mojca*

aleksandra silvija
Ko režejo-zraven tudi "žgejo" .
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Kakšne pa so vonjave
user posted image
Ko režejo-zraven tudi "žgejo"user posted image .

Po čokoladi user posted image user posted image  hec hec, tudi meni to ful smrdi pa čeprav bom delala v operacisjki...

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 15.4.2008 14:31:25 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 845
15.4.2008 14:34:26   
manko
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najin prvi angelček je na poti..presrečna Robi in Manca

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 846
15.4.2008 14:50:43   
aleksandra silvija
Po čokoladi
user posted image
Ampak če vonjam koga drugega še nakako greuser posted image , sebe pa,....user posted image , pa potem bi se mi znale motat po glavi nja scenariji,..kaj bo če bo ,.....hvala lepa

(odgovor članu manko)
Neposredna povezava do sporočila: 847
15.4.2008 14:50:51   
mate0ja
Bodoče mamice pozdravljene. Tok hitro pišete, da sploh ne uspem do konca vse prebrat pa pol še kaj pokomentirat. Nosečniška pozabljivost me daje več kot bi blo še sprejemljivo. Tko da izpiskov si nisem delala, in ne zamerite ker ne bom komentirala. Bom pa spraševala user posted image . A je kera že rodila na Jesenicah. A je osebje prijazno? 

(odgovor članu manko)
Neposredna povezava do sporočila: 848
15.4.2008 14:57:37   
Anonimen
A je kera že rodila na Jesenicah. A je osebje prijazno?

Jaz sem že in tudi sedaj bom šla tja rodi. Osebje je prijazno in sem bila zelo zadovoljnauser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 849
15.4.2008 15:05:05   
cv3rklic4
Punce, zdajle sem po radiu slišala, da bo zaradi petkove stavke zdravnikov omejeno delo na samo nujne storitve. En celjski zdravnik je povedal, da pa med nujne spadamo tudi nosečnice (ne vem pa kaj je z UZ in podobnimi "dodatki"). Samo po moje se je fino pozanimat kako bo z vašimi pregledi. Pa srečno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, jst zdele šibam v laboratorij, pa upam da bo voda spet ok, ker sem nehala z antibiotiki, pa upam da se zadeva ni ponovila.
Papa.

< Sporočilo je popravil cv3rklic4 -- 15.4.2008 15:11:14 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?