cv3rklic4
|
Pozdravček vsem junijskim čvekicam! Najprej čestitke nevestici - AnjaPH Didlinaa, okol zdravnikov pa res ni preveč fino hodit, sploh v takem stanju, kot smo sedaj, tam v čakalnicah pa vsi smrkajo pa kašljajo ... Pazi nase, da še česa dodatnega ne dobiš *Mojca*, Nya, lunca14 in verjetno še katera, ki ponoči ne spi tako kot bi bilo fino, tole nočno "žuranje" je pa res grozno! Sploh, če potem zjutraj ne moreš še malo potegniti, da bi se vsaj malo naspala. alea01, tako kot pravijo punce - kar je šlo noter, bo šlo tudi ven , mogoče res ne tako na lahko, pa vseeno - saj ti itak tega ne boš videla, ti boš samo videla in vse hudo bo pozabljeno. Tko pravijo tiste, ki so že kdaj dale to skozi. Saj bo, drži se! IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* alea ja mislim da bo okrog 11h šlo. A cv3 tudi pride? Jaz v četrtek ne bom mogla, ker imam že ene zadeve, tako da vama želim, da se imata fino, pa da bo čokolada vsaj tako dobra, kot zadnjič . čbela - upam, da si našla idejo, kako se boš poslovila od sodelavcev, mi je pa všeč recept za rulado, ki ga je poslala polly80, bomo sprobal, če je res tko na izi - jutri dobim obiske, pa bomo stestiral zadevico. slovenka, jaz sem že od konca marca na dopustu, pa mi še ni bilo niti en dan dolgčas, ves čas se mi dogaja - obiskujem MŠ, kadar sem doma kak dan malo pospravim, drugače pa pišem eno zadevo, nekakšno raziskavo, tako da itak ni časa za preveč ostalega, saj jo hočem končati preden se rodi, ker potem pa res ne vem kdaj bom imela čas. Ker sem bolj zaspane sorte, bom verjetno kar z počivala, vsaj na začetku, hihi! anaj22 - zajček je res luštkan, kar za pomečkat ... babysolza, super, da je šlo na pregledu tako fino. Jaz ga imam jutri, pa bomo videli kaj bo rekla zdravnica. UZ mi sigurno ne bo delala, tako da me čaka samo tehtanje, merjenje pritiska in mogoče poslušanje srčka, pa merjenje simfize. No, pa prekontrolirala bo izvide urina, no, danes moram zato še v laboratorij. CTG se mi zdi da začnejo pri nas v ZD delat po 36. tednu, tako da bo to verjetno na naslednjem pregledu. Kar se tiče izvornih celic, midva bova dala (če bodo sistem že uspeli vzpostavit) kar v javno banko popkovnične krvi. Sem šla zadnjič na zavod za transfuzijo vprašat, pa so rekli, da bodo konec meseca vedeli kaj več kako je s tem. aleksandra silvija, beyba pozdravita se, mislim na vaju - da bo le čimprej čim bolje!
|