Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.4.2008 8:03:16
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jutro princeske! Včeraj se nisem nič javila ker sem šla na primorsko na en pogreb, potem pa domov in spat, pred 21.00. Sem bila res uničena. Vidim da že kupujete kozmetiko. Jaz moram tudi en dan v nabavo, pa še banjica mi manjka. Potem bo pa res že vse Evo, nosečniška demenca. Nekaj sem hotla napisat pa ne vem več kaj. Ajaaaa evo: včeraj se voziva in naenkrat se pred mano sredi avta pojavi pajek. Jaz se valda ustrašim in zakričim in moj isto in reče da je mislil da mi je že odtekla voda in da naj tega nikoli več ne naredim Potem pa sem še cel dan poslušala da bi bilo pametno da si pripravim kufre za porodnišnico Očitno sem ga fajn prestrašla Danes čakamo električarja da nam končno uredi vse te kable in internet....upam da pride. Nič, lep dan pa se javim še kaj kasneje!
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.4.2008 10:17:50
|
|
|
|
l.daisy
|
dobro jutro.... kakšen dolgočasen dan... zunaj dež... nikogar doma... spet se mi kar nekaj vrti... pritisk imam verjetno zaradi vremena spet v podnu.... zeham, ker spet nisem ne vem kaj veliko spala... še dobro, da me tukaj razumete, kaj bi to tipom razlagala... nimajo pojma, kako to izgleda, niti niti ga nikoli ne bojo imeli...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.4.2008 11:23:11
|
|
|
|
*Mojca*
|
Evo še malo komentarjev prosim. To je mail ki ga je moj poslal serviserju stroja oz.njegovemu nadrejenemu: Še enkrat sem prebral vsa navodila za pralni stroj in nikjer ne piše, da ne bi smel biti v vlažnem prostoru (kar kopalnica definitivno je), ampak ok. Naj nam serviser prinese popravljen stroj ta teden, dogovorite se z njim. Če se šeenkrat pokvari in ne bo prinesel popravljenega v roku pa ne bomo popustili kot zdaj. Hvala za sodelovanje. In odgovr tega tipa: Ja, verjetno res ne, ker niso navodila kot v Ameriki (kolega je hotel kupiti Jeep iz Amerike in pravi, da je skoraj 300 strani navodil kaj vse se sme in kaj ne) - druga skrajnost, bere pa najbrž nihče toliko strani.Priznam, da bi bilo včasih res potrebno tudi pri nas kaj več napisati - očitno se proizvajalcem v Evropi določene zadeve pojmujejo kot logične.Elektrika in voda pač ne gresta skupaj. Raje ne bom komentirala...elektrika in voda ne gresta skupaj?!?!
< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 12.4.2008 11:24:36 >
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.4.2008 13:21:57
|
|
|
|
l.daisy
|
jao jao.... če elektrika in voda ne gresta skupaj, potem sploh ne bi smeli izdelovali pralnih, pomivalnih strojev, bojlerjev..... mislim... kakšne fore... neumno se sploh spuščat na tak nivo... pa ameriko daje za primerjavo, kjer bi jim jaz napisala krepko čez 300 strani navodil, ker so ITAK vsi degenerirani (valda, da ne moreš/smeš kuhat kave, medtem ko se pelješ v avtodomu, ddddddddddddd).... to je to s temi garancijami... vse se sliši super in krasno, ampak ko jo dejansko rabiš, pa vidiš, da je to le lepa pravljica... pa izkušnja za naslednjič.... evo, jaz uradno dajem znamko ariston na "black list"... na njej imam še siemens (zaradi telefona), zanussi (zaradi pralnega stroja) in whirlpool (zaradi hladilnika).... na koncu se res izkaže, da so najboljše znamke tiste, ki so poceni, mami ne more prehvalit beko pralnega stroja, pa pravi, naj dela tri leta kot je garancije, pa tudi če ga za ta denar potem zamenjamo.... aja, pa zadnjič sem kar debelo pogledala... sva naročila komplet belo tehniko gorenje, pa na strojih piše "made in germany"... nisem vedela, imajo pretežni del proizvodnje zunaj: na češkem, v italiji in v nemčiji... svašta....
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.4.2008 13:34:18
|
|
|
|
babysolza
|
ojla, pri nas je pa vreme prav fajn - sam ker so tolk napovedovali dež, sva valda lepo doma in se nisva nikamor spravla. Je pa sestavil omaro za v kopalnici. Sem vanjo že pospravila plenice (pamperske), po ostalo bom pa najbrž letela že v ponedeljek. Če ne že jutri. Moram pa mojga res pohvalit. Sva včeraj kupla sesalec in zdaj pobira pajke po stanovanju. Pravi, da jaz ne smem. Pa še moja nosečniška od danes: Jaz sem pa danes zares eno skuhala - za kosilo sem naredila joto - in dala repo in krompir kuhat kar skupaj. Se mi je kar naenkrat zazdelo to dobra ideja, da ne bom mazala dveh kozic. Po petih minutah sem valda poštekala, da to tudi pomeni, da krompir najbrž ne bo kuhan. In zdaj se 'jota' veselo kuha že debelo uro in pol, bomo videli, če bo kej.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.4.2008 14:50:57
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
babysolza ti si faca,sej mogoče bo pa dobr-škoda k nisi to nardila v ekonom loncu pol nebi tok trajal pa oboje bi se ti skuhal , men mami skos te lonce ponuja in misl da jih bom začela uporabljat sam se jih nekak preveč bojim mi zgledajo k ene bombe ,sploh pa ni to zame štorčka bi res še kje bajto u luft vrgla ... aja če bi kera rada pofirbcala moje ovčke sm jih dokumentirala - kok slik bom mela šele pol ob bejbike k sm tak frik na fotkanje boga revca bo mela takoj občutek da je na kitajskem
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.4.2008 15:44:19
|
|
|
|
polly80
|
ninazverina,prosim te,če mi lahko napišeš,kdaj nastopiš porodniško..ker meni eni rečejo 4.5.,drugi 5.5.,pa ne vem moram pa v službo točno sporočit..hvala!!! pa super si zrihtala sobico oz.ovčke na steni,res lepo!!!! sicer sem pa slabe volje zdaj že par dni,ker me tako jezijo te mere ...joj,da te morajo vedno prestrašit.. zdaj pa samo še te tabele mer gledam...upam,da bo vse vredu! lep vikend
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.4.2008 15:55:45
|
|
|
|
alea01
|
Dober dan lepotičke ! *Mojca*- pralni stroj pa ni za v kopalnico. Voda pa elektrika pa res ne gresta skupaj .Kaki debili. To je pa res primitiven folk...... babysolza- joto sta že pojedla? Sam da je bila dobra nInAzWeRiNa- za ovčke. Ful luštkano si naredila. Jaz pa ne vem kaj bi gor popala. Me mikajo pujski, pa kravice..... Moja puža(če je res puža) bo pa na kmetiji Ful ščije, nič se mi ne ljubi, moj pa dela... kot ponavadi sem spet sama
< Sporočilo je popravil alea01 -- 12.4.2008 15:56:03 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.4.2008 15:58:42
|
|
|
|
*Mojca*
|
joooj l.daisy ne me stršit z whirpoolom ker imam njihov hladilnik nina full lep kotiček jaz sem dala pa nove slikce od bušita in sladice, ki mi jo je dragi pripravu za obletnico, da se vam bodo malo cedile sline geslo saraluka
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.4.2008 16:04:55
|
|
|
|
*Mojca*
|
alea01 včeraj so mi spet rekli da bo puža čeprav tatove oblekce (glej album) so bolj za fanta
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.4.2008 16:06:49
|
|
|
|
alea01
|
*Mojca* bušija in za tvojega imam jagode, banane, čokolado, smetano ima tašča in že šibaaaaaaaaaaam
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.4.2008 16:07:44
|
|
|
|
babysolza
|
ojla punce, zdej grem pa kar po vrsti, da kaj ne pozabim: i.daisy - upam, da si že kaj boljše volje. Mojca - najbolje, da čimprej pozabiš na ta stroj. Ni vreden. Moj je sicer super, sam včasih ne oplakne do konca, če dam ta zrnast prašek - baje je cev mal slabo pretočna - stroj ni kriv, ampak cev. Pa sem kupila tekoči prašek in ni več problemov. Salomonska rešitev - bravo mene. In bravo za bušija, pa seveda za tvojga . Sej včasih se pa znajo potrudit za nas, a ne? Ninazverina - bravo za ovčke! Jaz bom po moje tudi kej 'nakranclala' - zaenkrat se mi dopade tista serija cirkus - taka mal odbita, pa še pašala bi mi na stene (ena stena je pobarvana v breskovo-oranžno) polly80 - boš videla, da bo vse ok. Sam ne se preveč sekirat, ker s tem pa res nič ne koristiš! alea01 - kr tle na RR bodi. Tle pa res nikoli nisi sam. A sem katero pozabla? Aja, pa še komentar glede jote - po dobrih dveh urah kuhanja recimo da bo. Ampak bom naslednjič raje umazala dve kozici, kot jo kuhala pol dneva. Če me pa jutr ni nč tle gor, pa boste vedle zakaj.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.4.2008 16:13:12
|
|
|
|
alea01
|
se je tašča ponudila in mi dela sladico . A ni fejst? bom dala slikce vozička gor...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.4.2008 16:24:11
|
|
|
|
*Mojca*
|
a tko dobro kot je bila od mojega?? jaz sem pa non stop neki žejna...se grem zdaj malo učit
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.4.2008 16:25:43
|
|
|
|
l.daisy
|
juhuuu, a ste končno tukaj... cel dan po malem čekiram, pa nikjer nobene.... mojca, sori, nisem imela namena strašit ... smo imeli doma hladilnik, ki mu je potekla garancija , pa smo se najprej praskali po glavi, katerega serviserja poklicat (valda ne bomo plačevali uradnega servisa), ni hotel noben pridt, ko smo jim povedali, za katero znamko gre... ko ni ostalo nič drugega, smo pa klicali uradni servis, pa bi morali naročit en del, na katerega se čaka tri mesece, cena bi bila pa približno 1/3 novega hladilnika..... in je šel fotr po enega ****, whirpoolov je šel pa na kosovni odpad... gledam vaše trebuščke... kako so luškano lepiiiiii (pa majhni v primerjavi z mojim)... babysolza, sem, hvala, samo da je še kakšna tukaj.... ma cel dan sem sama, moj dela, dež pada, po tvju nič, ne upam v avto, ker imam pritisk spet v podnu.... alea01, no daj, daj, si že včeraj obljubila, da jih daš v album... hitrooo...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.4.2008 16:27:56
|
|
|
|
*Mojca*
|
l.daisy ni panike ko so nama pripeljali taprvega je bil nekaj potolčen pa so ga takoj zamenjali. Tako da se za enkrat še ne morem pritoževat. alea01 jaz bi tudi videla vozička
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.4.2008 16:28:07
|
|
|
|
alea01
|
I.daisy- možu je hobby fotografija in ga še slika.... Tak da sam na ključek fliknem in ga dam gor.....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.4.2008 16:31:51
|
|
|
|
l.daisy
|
alea, če je tako, se mi pa prav smili vajino dete... najboljše, da ti junijčice za darilo kupimo vsaka en fotoalbum za 500 slik
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.4.2008 16:33:38
|
|
|
|
alea01
|
I.daisy- ja ti si superca . Kar fotoalbum- jaz sem za Zdaj še možek prebira katera slikca bo zmagala, da gre na RR
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.4.2008 16:40:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravček še od mene . Ste danes kar pridne tudi če je vikend Nina za ovčike Mojca se je potrudil tvoj dragi . Predvidevam, da si vse pojedla. Alea imaš dobro taščo Jaz grem tud gledat, če je kaj dobrega doma Upam, da se je tvoj že odločil katero slikico
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.4.2008 16:41:30
|
|
|
|
alea01
|
......in zmagale so tri slikce vozička So v albumu
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.4.2008 16:43:30
|
|
|
|
l.daisy
|
jeeeeeeeej ogledate si pa lahko še mojega bušija, da boste videle, zakaj tako težko spim... geslo je pa isto kot je bilo...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.4.2008 16:44:40
|
|
|
|
polly80
|
joj punce,kak tečen deževen dan...moj je šela pa fusbal gledat zdaj počasi ko pride pa grema na praznovanje,joj hrana pa upam da kakšno pecivo... babysolza,kako je uspela jota?jaz jo obožujem pa hvala za tolažbo,vem da moram mislit pozitivno! hrana,hrana,hrana... mojca,ja pralni stroj bo treba na baterije kupit,ni druge pa tudi jaz še nimam kozmetike,bo treba v akcijo...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.4.2008 16:45:48
|
|
|
|
alea01
|
I.daisy- meni geslo ne prime, pa se ga dobro spomnim
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.4.2008 16:47:04
|
|
|
|
l.daisy
|
alea lep bugaboo... rajš ne rečem, da daj še slikce športne variante, bo predolgo trajalo polly, a ti si tudi sama? sva že dve... sem videla, da te skrbi zaradi mer tvoje bebice... prosim, ne sekiraj se, če bi bilo karkoli zaskrbljujočega, bi ti morala ginekolog povedat, saj to je njegova dolžnost... ne premišljuj preveč, ok?
< Sporočilo je popravil l.daisy -- 12.4.2008 16:48:30 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.