|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
15.5.2008 12:43:09   
anaj22
Evo mene dragega sem poslala v službo, na žalost sem kosilo naredila mal pozno tko da bom mogla sama posodo pomit. Morm možička dons ful pohvalit je bil priden, je kopalnico pospravu pa pomiv, pa celo stanovanje posesov pa še po kuhni je pomiv

Končno se je moje detece zbudilo, sem bla že kr mal živčna k je bil tko miren.

Vročina, no tele temperature men kr pašejo sam mi pa noge ful otekajo sem skoz v japankah

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
15.5.2008 12:43:42   
annnna
ojoj čveke kolk ste načvekale od zjutraj...sej pravuser posted image user posted image

da še jaz oddam moje poročilo iz pregleda pri g. V bolnici oz. v P so mi zavrnili carski rez pa je bla g. ful jezna kak jim je vseeno se kr izogibajo v mbju vsega od ea do ultive do carskega reza če res ni potrebn - šparajo pa še več truda je potrebnega...pm - pol so pa užaljeni pa ne vem kaj ko jih kdo skurca

... z mano se ne bo nič zgodilo in tudi ti kondilomi ne bodo zavirali poroda mi pa noben ne more garantirat, da se ne prenesejo na otročka sploh če me bojo mogli vrezat ker je ta zadeva virusnauser posted image    user posted image lahko dobi bradavice na glasilkah in potem je poteben urološki poseg kar pa pri takem malem dojenčku na noben način ni fajn če je možnost to preprečit... tako, da je rekla da se morem sama odločit in mi je dala napotnico še za ptujsko porodnišnico in rekla da se lahko grem tudi za feldbach pozanimat,da se da uredit...

nevem sam mislim da rajši jaz potrpim zdaj ko pa da more pol user posted image prenašat po nepotrebnem če se slučajno kaj zgodi.

otroček ma 2kg 500 user posted image mičken je glede na to da sta l daisyna imela vsak po 2500g že pred 14 dneviuser posted image ampak baje ni nič narobe...

slovenka tudi mi smo zvedli veselo novico da še dobimo enega člana v družino decembra. je sestrica noseča, je stara 35 in ji je po 6 letih truda le uspelo tak da smo res veseli. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
15.5.2008 12:43:59   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Kako pa kej prenašate tole vročino?

Odlično, sem nora na sonček pa tudi temperature so glih taprave.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
15.5.2008 12:46:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Kako pa kej prenašate tole vročino?

Zelo, zelo slabo. Sem rekla, da če bi mela 1 mesc kasneje rok, bi mel ta tedn klimo v stanovanju - tko pa bomo po moje preživeli brez nje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4454
15.5.2008 12:49:56   
Anonimen
Zdejle pa jst šibam na UZ, mam ob 14.40, pa morm še do mesta, pa ne bi šla rad v ta večji gužvi.

Fajn se mejte, se javim po moje proti večeru.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4455
15.5.2008 12:51:29   
l.daisy
mene pa tale vročina ubija... še dobro, da bomo rodile pred napovedanim vročinskim valom... že tako sem cel čas brez nogavic in hodim bosa po stanovanju, pa se mi noge vseeno potijo user posted image
ponoči ne vem, kdaj sem se v zadnjo pokrila, pe že prej čez zimo sem bila pokrita samo z eno tanko odejo iz flisa... obuuuup...

vročeeeeeeeee...

D.anna, ti podatki o teži so samo ocena a veš, višja kot je nosečnost, več se lahko zmotijo... tako da se ne sekiraj...
CR vnaprej odklanjajo, ker je več možnosti komplikacij kot pri naravnem porodu, je treba vedeti, da prvič, moraš biti v anesteziji, drugič, prerežejo ti ne vem koliko plasti trebuha in tretjič okrevanje je bistveno daljše kot pri naravnem porodu.... seveda je pa tudi dražje za njih... user posted image
ampak ni mi pa jasno, da zavračajo CR glede na težave, ki bi jih lahko imela, no, predvsem tvoj user posted image ... držim pestke, da se bo vseeno uredilo user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
15.5.2008 12:53:54   
Anonimen
Jst sm bla pred nosečnostjo en zmrznjenec - mi je blo super na +40. Zdej pa moj kr ne more verjet, da mi je vroče - k njemu še ni. Ampak sej bo - upam, da res rodim pred vročinskim valom.

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4457
15.5.2008 12:54:13   
annnna
ja sej jaz ne bi imela težav in oni so se na podlagi tega odločli... sej za otročka je tudi malo tveganje sam...nikoli ne veš

jaz bi tudi raje rodila normalno vaginalno ker si hitreje vse skupaj celi četudi si šivan eh no...tud jaz držim pestke za mojga user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
15.5.2008 13:04:59   
pikica_30
ja, jaz tud ne vem glede tega pranja. ali ste ve oprale tudi npr. prevleko na jogiju (če je nov) pa npr. tiste nepremočljive racman podloge? In ali vse te stvari prat na 95 tudi, če niso nič umazane? ali je dovolj samo, da jih prepereš na 60 ali 40 npr? pa plenice in tetra krpice, na koliko prat, če so nove?

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
15.5.2008 13:12:59   
Anonimen
Kaja držim pesti, da dobro opraviš v službiuser posted image

lonapo-jaz imam tud probleme z zgago, predvsem zvečer. Meni na srečo pomaga rupurut.

babysolza za frizerjauser posted image user posted image

polly hvalauser posted image Tud vem ne kdaj sem prišla do take številkeuser posted image

nya dobro opravi na pregledu

pikica
po moje lahko opereš na 60 stopinj

Tako, malo sem pokomentirala, da ne bom preveč v zaostanku sedaj grem pa do konca skuhat.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4460
15.5.2008 13:20:45   
l.daisy
nya, tudi jaz sem vsako noč tiščala noge k mojemu, sem imela cel čas ledeno mrzle, ne glede na to, ali je bila zima, ali poletje... zdaj jih pa tiščim k njemu, ker je on hladnejši od mene, da se malo ohladijo... pomaga pa bolj malo... user posted image

joooj, annnna, sori, sem te preimenovala user posted image ...
če te kaj potolaži... moja user posted image user posted image ležita A medenično in B glavično... predvidevajo, da se bo prvi v kanal spustil B, ki je glavično in menda že zdaj leži malce nižje... in da naj bi se A po rojstvu Bja obrnil in šel z glavico naprej....
na moje vprašanje, kaj če se ne bo obrnil, so mi odgovorili, da mu bojo "pomagali", pa sem rekla, kaj če še vseeno ne gre, so rekli, v najslabšem primeru vas doleti CR.. user posted image
in sem bila čisto šokirana... pomagali kako? ja zdravnik "od znotraj", babica "od zunaj"... user posted image user posted image
zdaj pa... prvič, gre za dvojni porod, da tako rečem...
drugič, izhodišče ni idealno (bi bilo, če bi bila oba obrnjena na glavo)...
tretjič, že porod enojčka v medenični vstavi je zahtevnejši, kaj šele dvojčka...
in tako naprej, in tako naprej.... in mi ni bilo jasno, zakaj, če vejo, da so velike možnosti komplikacij, že takoj ne naredijo CR (čeprav si tega ne želim, ampak pač potrpiš zaradi varnosti user posted image user posted image )...
potem sem govorila še z babico v porodni, ko sem šla na CTG... in mi je rekla, da naj se ne sekiram... da bo "glavični" naredil več kot dovolj prostora za "medeničnega" in da je obseg glavice in obseg trebuščka+pokrčenih nogic približno isti... in naj se ne sekiram... če se bo sam obrnil OK, če ne, bo šel naprej z ritko...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
15.5.2008 13:20:51   
polly80
user posted image pa čakam te obiske kot nora,pa še zdaj nikogar...user posted image user posted image user posted image

vroče mi danes ni,ker se je stemnilo,bliska in grmi...spet dež...user posted image

pa user posted image se je umiril ful,me skrbi..kolko pred porodom pa bi se naj umiril???

lp

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
15.5.2008 13:22:08   
polly80
i ste ve oprale tudi npr. prevleko na jogiju (če je nov) pa npr. tiste nepremočljive racman podloge? In ali vse te stvari prat na 95 tudi, če niso nič umazane? ali je dovolj samo, da jih prepereš na 60 ali 40 npr? pa plenice in tetra krpice, na koliko prat, če so nove?

jaz sem,ker sem ravno pleničke tera prala,sem zraven dala na 90..po moje je fajn,če je opran,ni pa treba na 90,bo 60 čisto ok..

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
15.5.2008 13:22:12   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Tako, malo sem pokomentirala, da ne bom preveč v zaostanku sedaj grem pa do konca skuhat.

pametno... ker kar tipkamo in tipkamo in obračamo strani in tipkamo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
15.5.2008 13:23:52   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image tako bomo mimogrede na 200

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4465
15.5.2008 13:24:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

user posted image pa čakam te obiske kot nora,pa še zdaj nikogar...user posted image user posted image user posted image

vroče mi danes ni,ker se je stemnilo,bliska in grmi...spet dež...user posted image

pa user posted image se je umiril ful,me skrbi..kolko pred porodom pa bi se naj umiril???

lp

jaz sem tud prejle noter prišla, ker se je tud potemnilo in samo čakam kdaj bo začel dež padat

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4466
15.5.2008 13:25:07   
lunca14

Žal nima svetnika,sem spraševala župnika,pa ga ni našel.

user posted image
ja lunca,kdaj ima pa potem god?mogoče jernej?user posted image

AS-do 3.zvezdice bo pa težka..user posted image al pa tudi ne,če bom tako pridna čveka user posted image user posted image user posted image

ninny-bravo za 5000user posted image

ok,to je bilo na hitro..dobim ravno obisk,čauuser posted image

Veš kaj ,da sploh ne vemuser posted image ,ker ne praznujemo godov,sem pa pozabilauser posted image ,mi je župnik povedal,kdaj naj bi ga mel,tako,dauser posted image ,boš mogla sama vprašat svojga župnika.

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
15.5.2008 13:25:44   
l.daisy
polly, tudi meni se kakšen dan ful umirita, ampak naslednji dan toliko bolj spreminjata obliko trebuha... user posted image
ju malo pretresem in pobožam, pa se mi javita...
probaj ga malo zbudit, drugače pa kar na CTG, boš bolj mirna... user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
15.5.2008 13:26:30   
polly80
tu bo zgleda prava nevihta..user posted image moj user posted image je pa 3 dni nazaj okna umival..user posted image zdaj bo vsaj vedel,zakaj se jaz tako jezim,kadar vse umijem,potem pa packe povsod...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
15.5.2008 13:27:45   
polly80
probaj ga malo zbudit, drugače pa kar na CTG, boš bolj mirna...

hvala l.daisy,sem ga zbudila,je malo muval sem in tja,ampak je pa len postal..pa glavno,da migauser posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
15.5.2008 13:29:02   
polly80
Veš kaj ,da sploh ne vem ,ker ne praznujemo godov,sem pa pozabila ,mi je župnik povedal,kdaj naj bi ga mel,tako,da ,boš mogla sama vprašat svojga župnika.

aha,hvala vseeno..saj še nisem ziher za ime,pa itak niti spola ne vem..user posted image

ja,če bom tako nadaljevala,pa res pridem do 3.user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
15.5.2008 13:31:09   
lunca14
pikica po moje lahko opereš na 60 stopinj

komot lahko pereš na 60,ker s temi stopinjami uničiš vse bakterije in pršice,imamo doma alergika na pršice,tako,da je preverjeno,jaz tud drugač ne perem nič več kot na 60,zato,da se stvari ne uničijo-sperejo tako hitro,no razen pralnih plenic,tam pa zaradi drekeca,da se spere.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
15.5.2008 13:37:59   
l.daisy

probaj ga malo zbudit, drugače pa kar na CTG, boš bolj mirna...

hvala l.daisy,sem ga zbudila,je malo muval sem in tja,ampak je pa len postal..pa glavno,da migauser posted image

važno, da miga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
15.5.2008 13:39:27   
l.daisy

ja,če bom tako nadaljevala,pa res pridem do 3.user posted image user posted image

jaz pa do 4. user posted image
no dajmo čvekat... saj vseeno, če gležnji otekajo... user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
15.5.2008 13:47:40   
Kaja08
user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image    91 user posted image user posted image user posted image user posted image

28.maj  

user posted image  tancho ('82) 1.user posted image   P 16.5. / spol:user posted image  / +13,5 kg / O: 114 cm

31. maj  

user posted image   
Kaja08 ('78) 1.user posted image   UZ 16.5. / spol:user posted image   / Ljubljana / +15 kg / O: 110 cm

1. junij  

user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image   spol :user posted image  (Teja) / Ljubljana / +12 kg / O: 105 cm

user posted image  BARBBY 2.user posted image / spol:user posted image  

user posted image    rouzi ('76) 3.user posted image / spol:user posted image / Ljubljana / +7 kg 

user posted image   uurska

user posted image    polly80 1.user posted image   CTG 19.5.  / spol: user posted image  / +9 kg / O: 97 cm

user posted image   Rosali ('84) 1.user posted image   spol: user posted image  (Liam) / +12 kg / O: 93 cm

user posted image    lidijajenko (84') 1.user posted image spol:user posted image  / Kranj / +8 kg

2. junij  

user posted image    cv3rklic4 ('79) 1.user posted image spol :user posted image   / Ljubljana / +7,5 kg / O: 108 cm

user posted image    D.anna 76  1.user posted image  P 15.5. / spol:user posted image   / Ljubljana / + 13 kg / O: 94 cm

user posted image   kleopatra28
 3.user posted image  spol:user posted image  / Nemčija / +15 kg / O: 114,5 cm

user posted image   Žanka
('76) 2.user posted image / Celje

user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image  /  spol: user posted image  (Matija) / Izola / +2kg

3. junij  

user posted image   sussy

user posted image   maychi17  spol :user posted image   / +6 kg /O: 100 cm

user posted image    polma 2. user posted image  /spol: user posted image  / +14 kg / O: 114 cm

4. junij  

user posted image   špelin@
('76) 4.user posted image / spol:user posted image  / Ljubljana / -2 kg 

user posted image   katja_k 2.user posted image  / spol:user posted image  / +6 kg 

user posted image   Katrin08

user posted image   tweetek 1.user posted image   spol:user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +13 kg / O: 90cm

5. junij  

user posted image   Cofijana
  1.user posted image  

user posted image   annnna
1.user posted image  spol:user posted image (Mai)  / +20,7 kg / O: 103 cm

user posted image   pikica_30 ('77) 1.user posted image   spol :user posted image  / Kranj / +8 kg 

user posted image   she29  1.user posted image / spol:user posted image /  Ljubljana  /  +10kg / O: 97 cm 

6. junij  

user posted image   Tina28 
 /+7kg

user posted image   Noni 2.user posted image / spol:user posted image

user posted image  BUŠICA O: 97 cm

8. junij  

user posted image  busybee882006
2.user posted image   / +13 kg

user posted image   j6 4.user posted image   / Ljubljana 

user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image +11 kg

user posted image  mama4 5.user posted image  / spol:user posted image  (Donja Marieta) / O: 108 cm 

user posted image  čbela ('82) 1.user posted image   spol: user posted image / +17 kg

9. junij 

user posted image  l.daisy  ('80)1.user posted image  (user posted image user posted image ) P 27.5. / spol:user posted image user posted image  / +17,5 kg / O: 122 cm

10. junij  

user posted image  petra13 

user posted image   Didlinaa 1.user posted image    P 27.5. / spol:user posted image / + 19 kg / O: 110 cm

user posted image    sassy  1.user posted image   / + 4 kg

11. junij  

user posted image  alea01
('78) 1.user posted image   spol:  / Ljubljana / +10 kg / O: 94 cm

12. junij  

user posted image  adeja
  ('78)  2.user posted image  / spol:user posted image  / +7 kg

13. junij   

user posted image  lonapo 
('79) 2.user posted image    CTG 29.5., P in CTG 5.6. / spol:user posted image  / Ljubljana / +11,5 kg / O: 103 cm

user posted image  tindam 

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image  P 19.5.  / spol: user posted image  / +14,5kg

user posted image     nat78  3.user posted image  spol: user posted image  / +13 kg / O: 116 cm

14. junij   

user posted image   lory2004
 spol: user posted image  / Jesenice

user posted image   tul 5.user posted image  (user posted image user posted image user posted image ) / spol: user posted image  (Ožbej) / +6 kg

15. junij  

user posted image   rozica984 1.user posted image   spol:user posted image   / +7 kg

user posted image  tteeaa 1.user posted image  P 20.5. /  spol:user posted image   / +10 kg / O: 92 cm

user posted image  nya ('79) 2.user posted image  (user posted image ) P 15.5. / Novo mesto / +10 kg / O: 107 cm

user posted image   officko 3.user posted image /  spol:user posted image

16. junij 

user posted image  fiesta 
('81) 1.user posted image  spol:user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg 

user posted image  willma ('78) 2.user posted image    
spol:user posted image  / Ptuj / +8 kg

user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij 

user posted image   Shani  ('75) 3.user posted image /  Ljubljana

user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   spol:user posted image  / Postojna / +7 kg 

user posted image   kinm (user posted image user posted image ) Ljubljana

user posted image   anaj22   / spol: user posted image  / +14,5 kg / O: 102 cm

user posted image    TonjaB  spol:user posted image  / Ljubljana

user posted image   Tajči27  1.user posted image   P 28.5. / spol: user posted image / 15,5 kg

18. junij 

user posted image  croason
  2.user posted image       

user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image  P 15.5. /  spol:user posted image  / Kranj / +3,5 kg

19.junij

user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image P 27.5. / spol:user posted image (Sara / Luka) / Ljubljana - Postojna/ +8,27 kg / O: 96 cm

user posted image  NajaG   1.user posted image   / spol:user posted image

user posted image  lunca14 ('75) 4.user posted image  (user posted image ) P 22.5. /  spol:user posted image   / Novo mesto / +10,5 kg / O: 108 cm

20. junij 

user posted image  zp
('73) 2.user posted image  / spol:user posted image  / Ljubljana / +14 kg 

21. junij 

user posted image  nataska82 1.user posted image   / spol: user posted image   / +5 kg

user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image  P in UZ 23.5. / spol:user posted image  / +13 kg / O: 100 cm

user posted image   simdar 1.user posted image   spol: user posted image  / +8 kg

22. junij 

user posted image   uvuv ('77) 1.user posted image   spol:user posted image (Miha) / +2,5 kg

23. junij 

user posted image  ninKa 2.user posted image  Postojna / +5 kg

user posted image manko 1.user posted image  spol: user posted image  / +10 kg

24. junij  

user posted image  slovenka
('79) 1.user posted image P 3.6. /  spol:user posted image / Ptuj / +10 kg

user posted image   malimetek ('81)  spol: user posted image / Ljubljana / +4,6 kg

25. junij 

user posted image   AnjaPH 1.user posted image    spol: user posted image  (Maksimilijan) / +5 kg

user posted image     mate0ja (27 let) / spol: user posted image / + 2 kg

26. junij  

user posted image  RMRM
('74) 3.user posted image   spol:  user posted image  / Jesenice / +3 kg / O: 97cm

user posted image  liliputput
2.user posted image  

user posted image   petea (79') 2.user posted image

user posted image    Jerneja RR

user posted image   NancyF ('83) 1. user posted image   NS: user posted image ,  MORFO:  user posted image /+2 kg 

28. junij 

user posted image   pati0102 2.user posted image   spol: user posted image

29. junij  

user posted image   Mojca78
('78) 3.user posted image   spol: user posted image    /  Ptuj / +5 kg

user posted image   Martinščica (user posted image user posted image ) /  +1,5 kg  

user posted image   ninny   P 22.5. / Jesenice / +5,5 kg / O: 116 cm

user posted image    Polony 3.user posted image  spol: user posted image  (Ažbe) / +4 kg

user posted image    papaia 1.user posted image  spol: user posted image  / Ljubljana/ +8 kg

30. junij  

user posted image  
  samantha_ce 

user posted image     Neli1  2.user posted image   spol: user posted image

????   

user posted image   AB83 1.user posted image

user posted image  pepabina ('77) 1. user posted image  / MORFO: user posted image

Pregledi v tem tednu:
D.anna 76       P 15.5.
nya                  P 15.5.
beyba              P 15.5.
tancho             P 16.5.
Kaja08            UZ 16.5.

user posted image      

1. Eva2008, PDP 14.6.2008

Tia user posted image , 2100g, 45cm, 29.4.2008 ob 5.40

Hana user posted image , 2000g, 44cm, 29.4. 2008 ob 5.55

user posted image
2. kodrana, PDP 30.5.2008

Tara user posted image , 3120 g, 52 cm, 13.5.2008

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?