|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
15.5.2008 13:51:37   
polly80
jaz pa do 4.
no dajmo čvekat... saj vseeno, če gležnji otekajo...

user posted image

ja,meni sreča ne otekajo..sem pa živčna,ker še zdaj ni obiskov..user posted image se ob 11h napovejo,mislim...3 ure že čakam????pa to je hujše kot poroduser posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
15.5.2008 13:51:41   
Kaja08
Živijo! Evo mene iz službe. Se direktor še ni čisto odločil, kaj bi naredil (kot pričakovano) - a mi pač ne bi podaljšal pogodbe, al pa če mi podaljša. Rekel pa je, da v vsakem primeru pridem nazaj sem v službo. Pol sploh ne vem, kaj tolk komplicira - podaljša mi nej, pa bo - itak nima nobenih stroškov z mano, ker vse sociala plačuje user posted image  je rekel, da mora pogledati kako je s tem, da sva potem 2 (tista, ki me nadomešča) na istem delovnem mestu..HALLLLOOOO?? kaj njemu ni jasn?? Itak ima tista bejba v pogodbi napisano, da je za določen čas za nadomeščanje sodelavke na porodniški???? Mah, no ja, vsaj službo imam, ko bo konec porodniške. To je pa tud neki...Čeprav je pri tem direktorju tako, da dokler nimaš napisan črno na belem, ni nič veljavno - obljublja samo zato, da se te čimprej reši user posted image  Mah, sem se odločla, da bom o tem razmišljala čez eno leto. Zdej je na vrsti naš user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
15.5.2008 13:51:53   
polly80
jeeeeeeeeeeeeeeeee,180user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
15.5.2008 13:54:46   
Anonimen
še 20user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4479
15.5.2008 13:56:30   
Anonimen
Kaja imaš prav da boš o tem razmišljala drugo leto, čeprav bi ti res lahko podaljšal pogodbo, če hoče da prideš nazaj po porodniški. Saj tista, ki te bo nadomeščala, mora tako in tako imeti v pogodbi napisano,da je zaposlena zaradi nadomeščanja delavke na porodniškem dopustu...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4480
15.5.2008 13:57:35   
l.daisy
še 20, še 20...

kaja, eh ti direktorji... za popuser posted image ... itak bo on plačeval tisto, ki te nadomešča, tebe pa država... jooooooooj, so eni še vedno 100 let za leseno žlico... user posted image

jaz pa premišljujem... govorijo, da veš, ko se začne zares... pa isto govorijo, da veš, kdaj trebuh otrdeva... no, jaz priznam, nisem vedela, da je to to... mislim otrdevanje... user posted image
tako da... bom verjetno vedela, kdaj gre zares zares, prej pa sigurno ne... vsaj ne zdi se mi... črviči in špika me pa že tri dni...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
15.5.2008 13:57:48   
pikica_30
Evo, za tiste, ki ste spraševale glede imena Enej (povzemam iz Kebrovega Leksikona imen):

Ime Enej izhaja iz latinskega imena Aeneas, to pa iz grškega Aineias z domnevnim nekdanjim pomenom"ki je hvaljen, vreden hvale". Enej je bil po grškem mitu sin Anhiza in boginje Afrodite in znamenit junak v trojanski vojni. Po Vergilovi Eneidi je Enej po padcu Troje z očetom in malim sinom odšel iskat novo domovino. Po dolgem iskanju je prišel v Latium v Italiji. Tam je po težkih bojih ustanovil novo državo, njegov sin pa je z imenom Jul postal praoče rodu Julijevcev.

Po italijanskem koledarju godujejo osebe z imenom Enej 20. januarja ali 9. februarja.

Evo, zdaj sem se pa čist zmatrala, ko sem tole prepisala iz knjige. Pa hvala za nasvete za pranje!!! 

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
15.5.2008 13:59:43   
Anonimen
pikica a veš da sem jaz ravno to sedaj brala v tisti knjigici ki jo imam jazuser posted image

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4483
15.5.2008 14:01:47   
polly80
Po italijanskem koledarju godujejo osebe z imenom Enej 20. januarja ali 9. februarja.

hvala pikica!!!!!!!!si se pa res potrudlauser posted image
če bo fant,pa če bo enej,bo imel 9.2.god,kot jazuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
15.5.2008 14:35:00   
nat78
annna-če te je strah naravnega poroda in možnih posledic,ti priporočam,da greš v ptujsko porodnišnico,kjer ti bodo po lastnih izkušnjah izpred 4,5 let ugodili carski rez.Vsaj pri meni niso nič komplicirali,pa je šlo le za medenično vstavo otroka.Tudi,ko se je Brina v 37.tenu obrnila na glavo,bi lahko ostala na carskem rezu,a sem se raje odločila za naravni porod.Tudi sedaj grem rodit na Ptuj,ker so mi bili res vsi super,o mb porodnišnici pa  ne morem reči nič dobrega,ker je moj porod tam pred 7. leti bil prava nočna mora.
vsem ostalim pozdrave nazaj,glede javljanja pa mi zelo slabo kaže,ker je moja energija še vedno na višku,spim tudi kot medved pozimi in rač. najpogosteje ostaja osamljen.
Fajn rihtajte vse,se čujemo,šibam po moji princeski!!!!!

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
15.5.2008 14:53:11   
slovenka
punce, jaz bom za ta teden končala s službo. Greva z mojim po nakupih - je kar dolg seznam, ker po hiši še kar naprej odkrivava nove stvari, ki jih je treba kupit, pa da se za user posted image sploh ne pogovarjam, česa vse še nima. Ampak sva zmenjeni, če se bo obrnila z glavico dol, ji grem takoj vse kupit user posted image user posted image user posted image

Ja, jaz bom rodila na Ptuju, ker sem od tam doma - no, in pravi moja G, da prav v mb zmeraj pri medenični vstavi naredijo CR, na Ptuju pa ne - sedaj pa od vas berem ravno obratno... pa saj ne vem - imam sodelavko, ki ima srednjo zdravstveno in nekaj izkušenj v zdravstvu in pravi, da bo zanosila samo, če se bo vnaprej zmenila za CR - meni pa sploh ne diši. To okrevanje je tako dolgo... vseeno pa bi bilo boljše, da se lepo zmenim za CR in mi ga v miru naredijo, kot da se sredi poroda zakomplicira in ga potem v paniki delajo, jaz pa umiram od bolečin...

Ja, bo fajn, da bom čez pol leta še teta in bo mala imela sestrično - čeprav imamo sedaj pa tudi sosedo, ki je po 10 letih truda zanosila in rodila punčko (ravno pred 2 tedni) in bo fajn družba za našo (ker moja sestra živi malo stran sedaj ob najini selitvi).

Kaja, seznam je pa fuuul dolg. Ful pridna, da skrbiš zanj. in bravo me user posted image !

Nič, laufam na luft. Lepo bodite in fajn čvekajte naprej!

(odgovor članu nat78)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
15.5.2008 15:27:08   
Anonimen
A tkole! Zdej pa nobene nikjer! Mislm user posted image

Vročina...mene bo pobral, res! Zdajle sem sedela na soncu dobro uro, pa sem čist fertik!

jaz pa premišljujem... govorijo, da veš, ko se začne zares... pa isto govorijo, da veš, kdaj trebuh otrdeva... no, jaz priznam, nisem vedela, da je to to... mislim otrdevanje... user posted image

Mene tud to zanima! To zloglasno otrdevanje sploh ni tako prepoznavno kot pravjo! L.d "zares" se pa začne ko je konec šale user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4487
15.5.2008 15:43:45   
anaj22
Kaj sem hotla pokomnetiratuser posted image  joj ta moja skleroza
Joj te šefi pa služba, zame sploh niso dubl zamenjave oz. jo sploh niso iskla pa sem ful zgodi povedala da sem noseča nisem nič skrivala, pa ful sem težila da naj do marca najdejo eno zamenjavo pa ni blo nč od tega. k sm bla na bolniški sem še ful stvari urejala z uvozniki pol se mi je zdel pa kr mal butast da se jest sekiram če niso stvari poštimane šefom je pa vseen.

Pr nas ful piha in me je prov pošten začela glav boletuser posted image
Jutr grem pa v šoping mam že seznam napisanuser posted image
Punce kolk časa ste čakale na odločbo iz CSD?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
15.5.2008 15:45:15   
D.anna 76
Jaz sem iz pregleda:

CTG - super, glavica tam kot mora bit, malce so se mi glivice pojavile vendar moja G pravi da je to v pozni nosečnosti dokaj pogost pojav.
Dobila sem neke svečke, ki jih moram vstavljat v nožnico 7 dni zvečer. Mali je malce pod 3 kg, tako da moja G pravi da moram večkrat na dan v horizontalo.
Drugače se pa še nič ne dogaja in tudi še nisem nič odprta. Najverjetneje bo resnično počakal na junij.

Skratka malemu se še nikamor ne mudi, tut prov!

Zdaj vas grem pa malce prebrat za nazaj........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
15.5.2008 15:49:17   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

Punce kolk časa ste čakale na odločbo iz CSD?

Točno 3 dni - 16.4 sem oddala obrazce, 19.4 sem pošto dvignila na pošti. Ful so pospideral!
Nakazilo za paket sem dobila pa 13.5.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
15.5.2008 15:51:42   
Anonimen
Punce kolk časa ste čakale na odločbo iz CSD? [\quote]

Jest še kar čakam user posted image

CTG - super [\quote]

Bravo za pregled user posted image

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4491
15.5.2008 16:10:58   
tajči27
ojla souser posted image ...jst sem oddala papirje konec aprila,odločba je prišla v roku parih dneh-4 če se ne motim 13.5.pa sem dobila tudi nakazilo za pomoč ob rojstvu otroka-istočasno sem urejala porodniško in usput še paketek...zdaj pa porodniška itak 20.5.nastopi...
še jst mam eno vprašanje-a kaj krvavite iz nosu?..men se je včeraj ful kri vlila...zudaj že tretjič odkar sem noseča...pa pravjo da je normalno...sam jst se ne spomnim da bi kdaj kira user posted image  rekla da je pa njej tud...

17.6.-dan D

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
15.5.2008 16:19:09   
tajči27
no punce...jst bi tudi rada še eno zvezdicouser posted image user posted image user posted image

17.6.-dan D

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
15.5.2008 16:31:27   
l.daisy
papirji od CSDja: oddala 30.04., 06.05. dobila odločbo...

tajči, saj ni tako težko dobivat zvezdice, imaš tukaj ninny za zgled...

btw. ninny, user posted image user posted image user posted image za 5 (!) zvezdic...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
15.5.2008 16:39:44   
tajči27
ja ampak res ne...user posted image user posted image user posted image ..
a midve sma pa same ostale??? sej menda ne grizema ...ali pač?!heheh

17.6.-dan D

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
15.5.2008 16:44:07   
Anonimen
Veste kaj. Jest bom pa poklicala kaj je s tole odločbo! Mi je mal čudno da ne pride tolk časa. Oddala sem 30. aprila pa še kar nič!

(odgovor članu tajči27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4496
15.5.2008 16:52:48   
tajči27
ja kr pokliči sej nimaš kaj zgubit!!čak jutri so uradne ure ko je petek al ne?
mal podrezaš pa je..boš jih vsaj spomnla na tebe...a veš tko sma midva pred prazniki odaala vlogo na občino za subvencijo pa nama ke blo obljubljen da koj pregledajo če kaj manjka,pa 14 dni mimo pa nič,ko sma šla pa še enkrat tja jim je pa kr nerodno blo-so kao čisto pozabili,pa še na zadnji dan razpisa sma oddala vlogo...ponekod so res obup ko greš kaj rihtat

17.6.-dan D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
15.5.2008 17:06:12   
Anonimen
Jutri delajo do enih ja. Bojo že vidl barabe user posted image

(odgovor članu tajči27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4498
15.5.2008 17:08:47   
*Mojca*
Ti kr dej jih Anja user posted image

Pa kje imate nevihte??? V Lj je tak lep sonček...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
15.5.2008 17:10:47   
beyba
tejči27 še 15 objav pa dobiš zvezdico!

Odločbo sem dobla dokaj hitro oddala konec aprila, dobila pa takoj po prvomajskih, paket pa 13.5. tko kot ste rekle-nakazan denar.

Sem prišla iz pregleda.

Naslednji pregled mam čez 14 dni, pri drugem ginekologu, ker moje ginekologinje niuser posted image    Hemoglobin se mi je popravil na 120user posted image ,Pritisk uredu 117/75  bolečina v spodnjem delu trebuha zjutraj normalno, ker se pripravlja telo na porod. Par kapl krvi v pon nič kriznega, lahko od sečevoda lahko se je pa čep začel luščit.  Tako da to je kar se zdravja tiče vse.

Soba še vedno stoji( beri see nikamor ne premakne). Med vikendom postavljam posteljico,menjam ročaje na omarah( sem dobla full luštne srebrne medvedke)....  V nedeljo mam sicer birmo za nečaka po njegovi strani ampak bo že. Aja očetovstvo sva šla podpisat, se bejba tem ni mogla zadržat, ko sem dobila list papirja da prizna otroka, pa sem mu rekla :'no počakam da se rodi, pol te pa lahko začnem obiratuser posted image ...'

Meni oteka sam leva noga( od išiasa) pa to full pa obe, medtem ko desna ravno tolk, da po čevljih čutim da so mal bolj oski, čeprav na desno lahko obujem vse.

Dobla sva po pošti fotoaparat ki ga je priporočila ena na tem forumu, naj se ji lepo zahvalim je full dober...lušten...sonyDSC W170.Da bomo novega člana lahko veliko slikali.

Aja pa jutri mam RD.

Lp vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?