lunca14
|
Lunca-daj svojega pošlji za nekaj dni s kolegi na jadranje. Vpraš svojga ,če ga vzame,ga dam takoj,za par dni.....ma sem danes dop.čist pop.....tako,da sem razbila daljinca,prvič v živjenju,da sem nekaj rastreščla,res mi je popustil živec,vse me boli za po...mali je pa tečen in me skoz grabi,da moram letat z njim,moj je seveda šel k svoji mami,ker morata nekaj na banki uredit,za njegovo sestro,ker si jemlje kredit za stanovanje in jibo babi dala 20.000 evrov,in to gre sedaj mojmu v nos,ker on jicelo življenje že pomaga,ji skoz stoji ib strani,ker tast je pijanec in jo zelo sekira,sestra pa pride parkrat na leto domov,ne naredi nič,prespi itak pri nas,,in potem mamo zmasira tako,da ji da ves svoj prihranjen denar.....pa še na koncu misli,da bo dedovala celo hišo še 100.000 evrov,ker je moj dobil parcelo,na kateri bomo živeli,vredna pa je bila predno smo kaj naredili mogoče 15.000 evrov....in zato je on še bolj živčen,posledično gre name,še vedno ne govoriva,in je bil bum tresk -daljinec je šel pa-pa.
|