|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
8.5.2008 16:02:06   
D.anna 76
Ravno prišla od G. Danes sem bila prvič na CTG. Ker je dete očitno spančkalo me je sestra poslala nalce na intenzivnejši sprehod 3 min po stopnicah gor in dol, pol je bil pa CTG odličen, saj se je dete očitno prebudilo in začelo migati po trebuhu.

Sedaj pa ven na sončka, sprehod na Toško Čelo nad Ljubljano pol vas pa zvečer al pa jutri zjutraj preberem za nazaj, saj se bila zadnje dni brez računalnika, ker se mi je moja stara škatla poslovila tako da se sedaj tipkamo na novem notebooku.

Lep popoldan vsem skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
8.5.2008 16:11:34   
babysolza
Sem šele zdej povedala in je zagnal paniko, ker jaz kao sploh nimam kufra pripravljenega in da mi bo odklopil pečico in mikser vrgel stran, da bom že enkrat dala mir . joj, sem jih poslušala zdej. Saj ima prav...

Joj alea, ti jih pa res biksaš. user posted image  Bravo, da si zdaj ok in res ti priporočam, da kak dan pustiš peko pri miru.

Jaz sem pa ravno zdajle spekla eno pecivo - če smo že od zjutraj imele debato o tem, sem mogla - sam jaz sem ga po dolgem času in eno čist enostavno. Končno sem se spravila tudi posesat stanovanje (prvič! ker sva ravno kupila nov sesalecuser posted image ), zdaj grem dokončat kosilo, ker pride user posted image  iz službe, potem grem pa mogoče še na kak sprehod in to je to. Me je user posted image  že začela mal bl špikat in kot kaže bomo imeli popoldan 'prosto po prešernu'.

Sicer sem pa dobila paket od neckermanna - če že ne morem šopingirat, si pa pač od doma naročim! user posted image  user posted image  Ene par stvari je ful fajn, neki bom poslala nazaj, pa še user posted image  mora sprobat, kar sem mu naročila. In izjemoma - tokrat čisto NIČ za user posted image !!! Morata bit tudi mami pa ati luštna. user posted image  user posted image

Lp do naslednjega javljanja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
8.5.2008 16:12:37   
babysolza
D.anna bravo za pregled!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
8.5.2008 17:41:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Anja Ph-si me pa nasmejala s svojim postom.user posted image

Koši za plenice-imaš čisto prav.
Dojenje, kopanje-boš že potem, ko boš imela štručko v rokah. Na "suho" se je to težko učit.
Nasveti? Ma, bolje, da jih preslišiš ali pa si morda izbereš samo eno osebo, ki ji najbolj zaupaš.

Stvari še v vrečkah?
To je mogoče "razpredalčkati" v zelooo kratkem času.

In da je 40 dni + še celo večnost do PDP--se strinjam.user posted image
P.S.
Imaš še dovolj časa, da stvari iz vrečk, kartonov romajo v omare, na police,...

AS saj vem da ni tako hudo kot se sliši, morda bom bolj optimistična ko bo bajta vseljiva, do takrat so pa bejbi cunje na stand by.

Ne vem katera je že omenila svoj nenehni emocionalni bungee jumping, tudi pri meni je izgleda tako, saj pride moment ko mi vse skupaj dol pade.

A gre še kateri na živce primerjanje ostalih žensk z vami v smislu "ko sem bila jaz noseča sem to in to in to, pa ko sem bila jaz noseča sem to delala tako in tako in tako, jada jada jada"? Da ne govorim o tem kako vsi komentirajo velikost trebuha - nekateri kako je majhen, drugi spet kako je velik, ma marš nekam kakšen pa naj bo če je notri mali človek, ki pride ven drug mesec!
Saj je fino slišati kakšen nasvet če vprašaš zanj, ampak višek je pa višek.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3129
8.5.2008 17:57:49   
RMRM
AnjaPH, ja poznam to primerjanje. Še najbolj pa mi gre na živce, ko me sprašujejo kako to, da sva se z user posted image  odločila za še enega otroka, namesto da bi začela uživatiuser posted image . Zdej jim pa rečem da zato, ker mava tolk veliko hiško in je treba sobe zapolnit, da ne bodo prazneuser posted image .

Ninny - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
8.5.2008 18:03:27   
Anonimen
ma marš nekam kakšen pa naj bo če je notri mali človek, ki pride ven drug mesec!

Anja - sem se ful nasmejala, k tega še nism nbenmu rekla - bom ponucala za drugič

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3131
8.5.2008 18:15:01   
Anonimen
RMRM saj mogoče po krivem obsojam - kaj pa če bom ravno jaz tista, ki bo kasneje največ nasvetov potalala!
A ti na primer - glede na to, da nisi prvič noseča - tudi govoriš "neukim" nosečnicam kaj in kako si ti počela? Čist tako vprašam, ker sem še v afektu user posted image

Nya - ti kar uporabi odgovor. Ljudje ne zastopijo če jim nazorno ne orišeš insajderske situacije user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3132
8.5.2008 18:38:20   
*Mojca*
Ojla bejbe!

Ne vem kaj moram komentirat, ker mi pamet ne dela več user posted image

AnjaPH meni pametovanje takoooo najeda da bom en dan kr znorela. Naj jača izjava je bila izjava moje kolegice, ki ima 120kg pri moji višini (160), ko sem se na začetku zredila za ene 3kg, in sicer: dej se ti malo pazi da ne boš kit, ampak lepa nosečka, kot sem bila jaz. Zredila sem se samo za 4kg. Halooooo itak da si se zredila 4kg če pa si imela prej tako kilažo user posted image user posted image user posted image In bolj kot sem ji razlagala da se debele zredijo manj, suhe pa več, bolj je najedala da bom kit...jao bože. Da o prehrani ne govorim, pa o temu da delam pa da se vozim s kolesom.

Trebuh: mene tudi vsi psihirajo da je mali prelahek ker je imel v 31t 1500g. Pa dejte mi mir no, že tako me psihira da bo kaj narobe user posted image

Drugače pa mi gre moj trebuh vsak dan bolj na živce, ker sem tako okorna, in bi si res želela da bi nosečnost trajala 3 mesece user posted image user posted image . No pa sej bo, še teh 6 tednov bomo pa ja zdržali a ne?

Nič, bodit pridne, če pa je katera tukaj bomo pa čvekale user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
8.5.2008 18:42:44   
RMRM
AnjaPH, men se sploh ne zdi, da bi bla tle katera user posted image  "neuka"user posted image , jaz pričakujem 3. user posted image  pa tu izvem res veliko uporabnih stvari, za katere prej sploh nisem vedela. Mogoče pa sedaj bolj kompliciramuser posted image . Zavestno pa sama ne primerjam svojih nosečnosti z drugimi, razen če pogovor na to nanese in me punce same vprašajo kako je bilo to pri meni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
8.5.2008 18:45:52   
RMRM
Mojca, a sem prav razumela, a ti se še vedno voziš s kolesom?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
8.5.2008 18:55:37   
*Mojca*
yes, vsak dan v službo (iz Most v KC) user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
8.5.2008 19:02:19   
RMRM
Mojca, user posted image user posted image , kapo dol.

Jaz grem še peš komaj, res pa je da sem na bolniški in večji del počivam, ker mi trebuh ful otrdeva, v nedeljo sem pa tud že mislila, da me bo moj kar peljal v P, ker me je tolk bolel trebuh desno od popka, pa v intervalih, sicer je bla meni tud ful čudna bolečina na čudnem mestu ampak vseeno. Pa nisem drugega delala kot cel dan lenarila na sončku, vmes pa samo korita za rože pošpricala. Očitno je blo še to preveč. Tako da jaz tud komaj čakam drugo polovico junija, sam je še tko daleč....user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
8.5.2008 19:05:29   
Anonimen
RMRM po pričevanju sodeč ne spadaš v skupino prej omenjenih super pametovalk user posted image
Kaj si mislila s tem, da kakšnih stvari do zdaj nisi vedela - povej kakšen primer no user posted image

Mojca ti pa tudi nedvomno slišiš polno dobronamernih nasvetov v svojem delovnem okolju ane?

Kar se tiče malinovcev oz. malinovih čajev, maziljenja presredka in trebuha itd. se mi zdi vse skupaj en larifari. Je ena res dobro napisala v eni drugi temi, da so bili vitezi ponosni na svoje brazgotine, ker so jih spominjale na največje boje. To je sicer zelo pesniško, je pa super metafora user posted image  

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3138
8.5.2008 19:06:48   
*Mojca*
RMRM ti povem da se lažje peljem z biciklom kot hodim.
Se mi zdi da če grem peš mi začne trebuh otrdevat (čeprav nmam pojma kaj to pomeni user posted image )Pa tudi v avtu se težko vozim, ker mi noben položaj ne odgovarja. Ampak, kot sem rekla, teh par tednov bomo še zdržali user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
8.5.2008 19:17:29   
RMRM
RMRM po pričevanju sodeč ne spadaš v skupino prej omenjenih super pametovalk

- upam da res neuser posted image

Kaj si mislila s tem, da kakšnih stvari do zdaj nisi vedela - povej kakšen primer no

Kar se tiče malinovcev oz. malinovih čajev, maziljenja presredka in trebuha itd. se mi zdi vse skupaj en larifari. Je ena res dobro napisala v eni drugi temi, da so bili vitezi ponosni na svoje brazgotine, ker so jih spominjale na največje boje. To je sicer zelo pesniško, je pa super metafora

Anja, mislila sem vse zgoraj navedeno, pa npr. ko sva prvič kupovala voziček se dejansko nisem obremenjevala kolk je težak, kako se ga zloži, kam user posted image  gleda... pa sem bila ful zadovoljna z njim, pa npr. plenice - mi na misel ni prišlo da bi gledala od kod so, Pampers so ble Pampers in edine ki so mojima otrokoma odgovarjale, res pa da sva z možem vse kupovala v Avstriji, pa npr. nuhalna svetlina - sploh nisem vedela zanjo, pa EA -  mi je blo samoumevno rodit naravno, ma še bi se kaj našlo sam se sedaj ne spomnim.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
8.5.2008 19:27:24   
*Mojca*
RMRM in AnjaPH: jaz si itak mislim da preveč kompliciramo. Zato se jaz sploh ne zmenim za pametovanja, pa tudi na Pamperskah ne vem če bom gledala al so nemške al poljske, tako kot ne gledam na nutelli (baje je tudi ena poljska ena pa ne vem iz kje).
Kar se tiče strij in presredka in malin si tudi jaz mislim da če imaš kožo za stije jih boš dubu, če se ti presredek ne raztegne dovolj ti ga pač prerežejo in če se mali odloči prist ven recimo v torek, bo prišel z malinami ali brez user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
8.5.2008 19:28:43   
Anonimen
npr. plenice - mi na misel ni prišlo da bi gledala od kod so, Pampers so ble Pampers in edine ki so mojima otrokoma odgovarjale

user posted image
A vidiš ko sem tole prebrala sem šla takoj pogledati deklaracijo na kupljenem paketu plenic.
Made in Poland. Pa klinc kaj naj naredim - lulal in kakal bo v te ali pa v one, to je dejstvo.  user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3142
8.5.2008 19:30:04   
Anonimen
če se mali odloči prist ven recimo v torek, bo prišel z malinami ali brez

user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3143
8.5.2008 19:33:20   
*Mojca*
Ja a ni res no user posted image

Bolj kot kompliciramo, slabše je. Na koncu se itak vsak znajde po svoje in še vsi user posted image so ok.

AnjaPH: a si se pol odločila za EA?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
8.5.2008 19:38:24   
RMRM
Tud jaz mislim da res preveč kompliciramo. No danes npr. sem šla na med.over.net pod rubriko dojenje in pogledala tiste filmčke, pol sem pa že gruntala, a bom sploh znala dojituser posted image . Mislm. Le kako sem prvičuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
8.5.2008 19:40:38   
Anonimen
AnjaPH: a si se pol odločila za EA?

Najbrž bom šla kar na iglo ja, pa ti?

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3146
8.5.2008 19:42:48   
*Mojca*
RMRM user posted image

AnjaPH: jaz grem definitivno, razen če mi je rata prist do Postojne. Ampak se bova potrudila da bo uspelo, magari  200 po avtocesti  user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
8.5.2008 19:44:58   
Anonimen
No danes npr. sem šla na med.over.net pod rubriko dojenje in pogledala tiste filmčke, pol sem pa že gruntala, a bom sploh znala dojit . Mislm. Le kako sem prvič

user posted image  user posted image

Joj še dojenje ja. To je šele travma. Že to mi dela težave ali si bom zapomnila katero joško je nazadnje praznil in ali ga je treba med samim dojenjem prestavljati iz ene na drugo pa kako sploh veš a kaj ven teče al nič itd.
Sam je pa zanimivo slišat to od ene, ki je to že počela. Zdej se bom šele zamislila user posted image

Je v MŠ ena "mednarodna kvalificirana dojilja" in je vabila na tečaj dojenja (na suho) user posted image  Boh pomagej sem si mislila!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3148
8.5.2008 19:48:03   
RMRM
Je v MŠ ena "mednarodna kvalificirana dojilja" in je vabila na tečaj dojenja (na suho) Boh pomagej sem si mislila!
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
8.5.2008 19:49:51   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Je v MŠ ena "mednarodna kvalificirana dojilja" in je vabila na tečaj dojenja (na suho) user posted image  Boh pomagej sem si mislila!

AnjaPH: Uuuu to se pa fancy sliši, mednarodna dojilja user posted image A to pomeni da doji po celem svetu? user posted image user posted image kaj to bi ona na sebi kazala in nosečke bi probale al obratno al kako? user posted image   Svašta...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.