|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
8.5.2008 8:08:01   
alea01
sam, kak se to razlikuje. Vsaka user posted image  je klasa zase. Moja kolegica ima 12 maja rok in še skače okrog kot zajc. Je ful fit, brez kakršnega koli znaka user posted image . Ne otekanja, ne slabosti, ne nespečnosti, mal lulanja, še trebuh je bolj majhen in to je to. In ker jaz težko zdržim v avtu na daljše proge ne moreva midva k njima v NM, bosta pa ona kao ta vikend prišla gor, če bo še ona v enem kosuuser posted image user posted image
Jaz pa ene mesec rok za njo in sem fučuser posted image . Najraje bi šla kar rodit, ker iz mene itak ni nič več. Vse mi je že na pot.....

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
8.5.2008 8:10:22   
alea01
ej, puže. Na 12 minut imam otrdevanje trebuha z rahlimi bolečinami na levi strani trebuhauser posted image . Kaj je zdej to?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
8.5.2008 8:12:52   
aleksandra silvija
Na 12 minut imam otrdevanje trebuha z rahlimi

Hmmmm, lahko so lažni popadki, lahko pa,...
Samo to počakaj, če se ti bo ta interval zmanjšal-potem takoj v P---ali pa še bolje-če kar pokličeš G!
Kak teden naj tvoja dojenčica še ostane na toplem.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
8.5.2008 8:13:50   
polma
Jutro...

jaz še nič ne vidim...
bo še malo trajalo, da kaj preberem kaj se pogovarjate...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
8.5.2008 8:15:11   
aleksandra silvija
jaz še nič ne vidim...

Ti si kar vzemi čas,....jutro Polma.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
8.5.2008 8:15:33   
l.daisy
jaz sem včeraj to imela... ker sem bila prejšnji dan celo dopoldne na nogah zaradi pregleda pri G... se mi je ponavljalo dve uri na 15 minut, potem pa uro in pol nič, pa spet...
mogoče malo pretiravaš s peko peciva in je prevelik napor to zate... najbolje, da greš počivat, pa boš videla, če se bo kaj umirilo...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

Neposredna povezava do sporočila: 3081
8.5.2008 8:15:45   
lunca14
Dobro jutro,hvala za kavo......ostalo bom pa prebrala kasneje.....ne boste verjele danes smo spali do 8.30,juhhhuuuu,ma me je tok mudilo na wc,ampak sem si rekla,pa če mi poči mehur,hočem spati.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
8.5.2008 8:16:09   
Anonimen
Dobro jutro - danes ste pa zgodnje al pa sm jst mal dlje spala - aja to bo to.user posted image  
Moj je pa k en otrok - kar se avta tiče - gre dans montirat alu platišča - sem mislila iti zraven, da vidm to kake si je zbral, pa da pokritziram čimprejuser posted image , k men so redkokatere všeč - ampak se mi ne da tam stat, pa čakat, k morajo še neki sprobat, pa ... ma sej ne vem točno kaj.
Si je pa vzel dopust za jutri, sva mislila v Ikeo, sam gresta dva prjatla, pa nam bosta prinesla. Če pa slučajno ne bosta mela prostora, bova pa še mal počakala. Men se res ne da vozit 3 - 3,5 ure v eno smer, ker moje dete v avtu popolnoma nič ne miruje, ampak rine z vsemi štirimi in še ritjo nekam venuser posted image
Midva bova pa jutri - upam, končno dokončala renoviranje posteljice.

ninny - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo

Neposredna povezava do sporočila: 3083
8.5.2008 8:16:09   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

ej, puže. Na 12 minut imam otrdevanje trebuha z rahlimi bolečinami na levi strani trebuhauser posted image . Kaj je zdej to?

O, madona!!!

Sam popadek res boli-ni samo neka rahla bolečina. Vprašaj ginekologa. Kolikokrat na 12 minut- a že celo noč, ali zdaj zjutraj?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
8.5.2008 8:17:19   
aleksandra silvija
danes smo spali do 8.30,juhhhuuuu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
8.5.2008 8:18:29   
Anonimen
mogoče malo pretiravaš s peko peciva in je prevelik napor to zate... najbolje, da greš počivat, pa boš videla, če se bo kaj umirilo...

alea - ko sem jaz marca celo popoldne pekla mafke, sem bla še dva dni čist adijo, pa mi je rekel g, če mi je treba tegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3086
8.5.2008 8:19:54   
l.daisy
nya, alea, jaz vidim to pri sebi... če samo en dan preveč migam, je naslednji dan takoj frka... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
8.5.2008 8:20:26   
aleksandra silvija
če samo en dan preveč migam, je naslednji dan takoj frka...

Ja, to pa res.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
8.5.2008 8:21:02   
Anonimen
Morgen vsem prespanim in neprespanim soborkam user posted image

Morda se je za vas, ki ste bolj na začetku junija že začelo zares, meni se pa zdi, da je še cela večnost do PDP.

Sem ravno včeraj razmišljala kaj hudiča se sploh grem oz. kako bom kos temu malemu bitju, ki bo odvisno od mame in ata!?
Že to, da še nikoli nisem previla ene same plenice v življenju je merodajni podatek, kje je šele dojenje, kopanje, itd.
Že tako sem čisto zmešana od vseh nasprotujočih podatkov glede nege v smislu "bolje, da spi na boku, v drugi sapi pa naaaaajbolje da spi na trebuhu, itd."
Vse ste tako suverene v svojih pričakovanjih, mene je pa kar groza ko pomislim da v potoček skačem na glavo user posted image
Posledično imam še vse za dojenčka nedotaknjeno v vrečah naravnost iz trgovine in se niti ne upam "spopasti" z vsem tem.

In ti koši za umazane plenice. Ma je to res potrebno? Kaj ni isto če umazano plenico daš v navaden koš s pokrovom?

Sicer spim odlično, precej na hrbtu, saj bi drugače kolki kapitulirali.

Ninny srečno v bolnici, daisy blagor tebi (se mi zdi, da si vsak dan boljše volje), alea tvoj mož je pa res razumevajoč (moj ne bi razumel, če bi šla spat stran user posted image ), ammm dalje pa v naslednjem javljanju user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3089
8.5.2008 8:25:46   
aleksandra silvija
Anja Ph-si me pa nasmejala s svojim postom.user posted image

Koši za plenice-imaš čisto prav.
Dojenje, kopanje-boš že potem, ko boš imela štručko v rokah. Na "suho" se je to težko učit.
Nasveti? Ma, bolje, da jih preslišiš ali pa si morda izbereš samo eno osebo, ki ji najbolj zaupaš.

Stvari še v vrečkah?
To je mogoče "razpredalčkati" v zelooo kratkem času.

In da je 40 dni + še celo večnost do PDP--se strinjam.user posted image
P.S.
Imaš še dovolj časa, da stvari iz vrečk, kartonov romajo v omare, na police,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
8.5.2008 8:29:19   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Vse ste tako suverene v svojih pričakovanjih, mene je pa kar groza ko pomislim da v potoček skačem na glavo user posted image

.......Mah, kaki! To se ti samo zdi, da smo suverene. Jaz pa sploh nisem, čist sem prestrašena! Samo vem pa, od prvič, da tudi tako nematerinski tip kot sem bila jaz, kar nagonsko vse zna. to to pa garantiram in ti res lahko rečem- boš vidla, da vse obvladaš!!!......

In ti koši za umazane plenice. Ma je to res potrebno? Kaj ni isto če umazano plenico daš v navaden koš s pokrovom?

.....evo, jaz mislim da sploh ni potrebno..........

Alea. kaj je s tabo?

< Sporočilo je popravil polma -- 8.5.2008 8:31:42 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
8.5.2008 8:29:38   
l.daisy
iiiiiiiiiiii, kakšen horoskop imam jaz danes... user posted image user posted image user posted image

ONA:
Dokončali boste nekaj opravkov in že začeli razmišljati o tem, kako bi osvojili nov cilj. Višek energije lahko pripišete Luni, ki se že dopoldne seli v vaš znak in obeta veliko novosti.

veliko novosti ?????  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3092
8.5.2008 8:30:54   
aleksandra silvija
veliko novosti ?????
user posted image
Vsekakor. Do naslednje ne boš čakala.user posted image

Alea--kje si?????

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
8.5.2008 8:33:57   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

danes smo spali do 8.30,juhhhuuuu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je pa nosečnost,ne do 8.30,ampak 7.30user posted image
Nya....ja šoje,drugič se raje pripelji do mene,bomo z veseljem pojedli,brez dodatnega komentiranjauser posted image ....tud midva upam,da ta vikend sestaviva posteljico,cunce sem že vse oprala,čaka me le mogoče še en pralni stroj,ker baje dobim še eno pošiljko cotic...
Ninny.....dobro opravi v bolniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa ne bit predolgo nauser posted image .....
Aleksandra...oh ti psihologi,jaz tok,da nisem šla nazaj pri Maju,me je ful razkurla,Maj je pri treh letih že ogromno stvari obvladal,govoril tekoče,brez popačank,motorika 100%,res brihtno dete-ne ve, po komuser posted image ,ampak ona se je utaknila v to,da je preveč živahen,ker ni sedel na miru pol ure-haaalo,otrok star tri letauser posted image ,in ker ni pravilno drža svinčnika,midva pa sva bila raje cele dneve odzunaj in se podilla,kot,da bi noter čepela in vadila risanje,sedaj pa je že pravi mali Picassouser posted image .Tako,da so se mi zelo zamerli,nobene pohvale samo graje-to zame ni otroški psiholog.Dojenje po enem letu je pa tud priporočeno-šoja,šojasta,seveda ,če pa ti nočeš je pa nekaj drugega,jaz sem svoja dva dojila vse dokler sta hotla,ccca 15 mesecev.
Alea....tako,kot si že dobila informacije,če se bo stopnjevalo,kar lepo v porod.,drugače pa na izi,pusti,ti mao na strani svoje piškotke,tud  trgovinski so dobri,ti raje pazi nase in na dete....no čeprav,če se je začelo,se pa naj,saj si dovolj daleč.

Neposredna povezava do sporočila: 3094
8.5.2008 8:33:59   
polma
Lepo, I.daisy user posted image . Verjetno nisi oven, ker jaz ne čutim kakega presežka energije...kam gr torej luna, v kateri znak?

Neposredna povezava do sporočila: 3095
8.5.2008 8:36:06   
aleksandra silvija
To je pa nosečnost,ne do 8.30,ampak 7.30
user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz nisem opazila.user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
8.5.2008 8:37:18   
l.daisy
polma, v raka... rakica sem...

alea, da te ne bo zagrabila panika... meni je rekla G, da smo že tako daleč, da tudi če se karkoli začne dogajat, da niti ne bi več poskušali ustavljati... user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
8.5.2008 8:38:35   
Anonimen
Prejšnji teden sem imela redno otrdevanje na 10 minut. Bolečina je bila iz križa do jajčnika močna, zelo močna. Sem predihavala na način globok vdih skozi nos in izdih skozi usta. Je pomagalo. Pa počitek na boku seveda, ker sede ali stoje to ne gre tako enostavno.
Alea, mirno predihaj. Če otročka ne čutiš, oddidi v porodnišnico vsaj na ctg. Jaz sem čutila konkretne brce, zato nisem šla, je minilo, čeprav po parih urah.

Nasvet: čimmanj se božaj po trebuhu, to poslabšuje situacijo.

Neposredna povezava do sporočila: 3098
8.5.2008 8:40:12   
aleksandra silvija
,in ker ni pravilno drža svinčnika,

Ah, saj ga naš včeraj tudio ni prav prijel.
Pa ga je začudeno pogledala in vprašala, če vedno tako svinčnik prime. Pa je mali dal potem barvico v levo roko in narisal krog z levo in POTEM še z desno.

Sem pa hotela rečt, da svinčnikov, barvic skoraj nikoli nima v rokah---to mu pač ni všeč-je čisto nasprotje sestrice.
Rad pa ima packanje z barvami in ne more se ločit od legic-če smo v hiši-zunaj pa itak---v pogonu.
In?

Dojenje po 1 letu-saj ne da res nočem, ampak punčko sem dojila do 3 let in 5-ih mesecev, fantka do 2-eh let in 3-eh mesecev in se mi res ne da še v eno takšno odisejado.

Neposredna povezava do sporočila: 3099
8.5.2008 8:42:01   
aleksandra silvija
to zame ni otroški psiholog

Ja, razmišljati moramo s svojo glavo!

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?