lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija danes smo spali do 8.30,juhhhuuuu To je pa nosečnost,ne do 8.30,ampak 7.30 Nya....ja šoje,drugič se raje pripelji do mene,bomo z veseljem pojedli,brez dodatnega komentiranja ....tud midva upam,da ta vikend sestaviva posteljico,cunce sem že vse oprala,čaka me le mogoče še en pralni stroj,ker baje dobim še eno pošiljko cotic... Ninny.....dobro opravi v bolnici ,pa ne bit predolgo na ..... Aleksandra...oh ti psihologi,jaz tok,da nisem šla nazaj pri Maju,me je ful razkurla,Maj je pri treh letih že ogromno stvari obvladal,govoril tekoče,brez popačank,motorika 100%,res brihtno dete-ne ve, po kom ,ampak ona se je utaknila v to,da je preveč živahen,ker ni sedel na miru pol ure-haaalo,otrok star tri leta ,in ker ni pravilno drža svinčnika,midva pa sva bila raje cele dneve odzunaj in se podilla,kot,da bi noter čepela in vadila risanje,sedaj pa je že pravi mali Picasso .Tako,da so se mi zelo zamerli,nobene pohvale samo graje-to zame ni otroški psiholog.Dojenje po enem letu je pa tud priporočeno-šoja,šojasta,seveda ,če pa ti nočeš je pa nekaj drugega,jaz sem svoja dva dojila vse dokler sta hotla,ccca 15 mesecev. Alea....tako,kot si že dobila informacije,če se bo stopnjevalo,kar lepo v porod.,drugače pa na izi,pusti,ti mao na strani svoje piškotke,tud trgovinski so dobri,ti raje pazi nase in na dete....no čeprav,če se je začelo,se pa naj,saj si dovolj daleč.
|