|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
8.5.2008 8:44:38   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Nasvet: čimmanj se božaj po trebuhu, to poslabšuje situacijo.

Ja, to pa tudi jaz ugotavljam, da mi je mazanje trebuha postalo precej neprijetno. Ker mi ful otrdeva in čutim, da nekaj pospešuje. vidiš, da sem prav začutila! Ker sem se sekirala-češ, pa ravno zdaj, ko ga moram mazat, ker je tako velik! nič, bom omejila tole mazanje, ni kaj. hvala za info!!!
joj, kako sem zaspana... na kavč sem prenesla PC, ne vem če me ne bo zmanjkalo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
8.5.2008 8:53:38   
Anonimen
Pa očitno vseen grem - k je moj izrazil željo, da bi šla - no pa gremuser posted image , naj mu bo. Sam se morm kej tazga oblečt, da bo bebitu udobno.

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3102
8.5.2008 9:44:53   
Kaja08
Dobro jutro bejbe! Jst sem si pa dons privoščila in sem spala do 9.30!! Sicer me zdej vse boli - kolki, hrbet, trebuh,... ampak sedl pa je user posted image
Ja nč, grem mal prebrat, kaj ste napisale, da boš še kaj pokomentirala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
8.5.2008 9:57:29   
Kaja08

ninny, drži se, vse navijamo zate. Pa čimprej sporoči kako in kaj!!!! user posted image user posted image user posted image

alea, kako je? Se je umirilo???

nya, uživaj, pa ne skritiziraj preveč platišč. Sej veš  moški so pri avtih kot otroci, so takoj užaljeni, če kej slabega rečeš user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

kaja, kje si, si preživela noč 2 v 1? polna luna je šele 20.5.... user posted image

Jap, še vedno sem v enem kosu user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
8.5.2008 10:23:04   
l.daisy
kaja, me veseli...  user posted image

alea, kje si zdaj?????

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
8.5.2008 11:09:32   
lonapo
Jutro in sicer eno lepo sončno..

Luncauser posted image user posted image user posted image , mi smo tud dons spal nepretrgoma do sedmih (tud na wc nisem šla vmes)
Ninny- držimo pesti, da bo vse uredu, pa čimprej se nam javi.
As- zakaj je sploh treba otroka pri treh letih vozit k psihologu???? Naj se oni ukvarjajo rajši s čim drugim. Za našga že vem, da tud ene stvari ne bo naredil tako kot bo moral.

Alea- KJE SI??????????????????????????????'

Men trebuh še nič ne otrdeva, edino če kaj težkega dvignem me mal zaboli v spodnjem delu trebuha, mali spet muva na polno, edino čutim ga zelo nizko. Ta vikend naj še zdrži, potem pa lahko kar LET S GO!!!

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
8.5.2008 11:19:37   
alea01
no, zadeva se je umirila.....user posted image trkam na les. Sem pa imela ful močne bolečine v križuuser posted image  z otrdevanjem trebuha. Enkrat je bilo na 10minut, pol na 20minut, pol spet na 10, pol urce nič, pa spet..... Zdaj se mi je trebuh lepo zmehčal, puža tišči vse živo venuser posted image , bolečina popustila in recimo da bo mir..... Sem user posted image  šele zdej povedala in je zagnal paniko, ker jaz kao sploh nimam kufra pripravljenegauser posted image  in da mi bo odklopil pečico in mikser vrgel stran, da bom že enkrat dala miruser posted image . joj, sem jih poslušala zdej. Saj ima prav...

Hvala za nasvete, Vidim, da se vam enim je to že zgodilo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 8.5.2008 11:20:16 >

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
8.5.2008 11:27:18   
Kaja08
alea user posted image user posted image user posted image  kufer pa le pripravi!! Nikol ne veš, kdaj te bo imela mala dost in bo hotla ven user posted image
Joj, mene pa že cel dopoldne križ boli user posted image . Sploh ne vem, kako se nej dam, da bi me nehal...pa še ful se imam za učit nemščino in prou najeda sedet za mizo user posted image
A ve čutite, s čim vas mali/mala brcne oziroma dregne - roko, nogo ? Jst sploh ne ločim hrbta od glave, roke od noge, sam čutm, da vse neki trdo rata in da se je mali spet bolj čudn naguzil... Mi je ful čudn, ko mi mami razlaga, kako je čutla, da je peta ven pogledala, pa jo je mal požgečkala user posted image  
Pa še včeri sem spet dobila mejl s tisto fotko, ko se prek trebuha razložno vid podplat...mislm si, da je to itak fotomontaža, ker se mi zdi neverjetno, da bi se lahko prou prstki razločil....kaj pravte???

< Sporočilo je popravil Kaja08 -- 8.5.2008 11:29:46 >

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
8.5.2008 12:16:50   
l.daisy
alea, user posted image user posted image user posted image
naj tako ostane še kake tri tedne... in seveda "oladi" malo s peko peciva... bojo pa že potrpeli kakšen mesec s kupljenim....

kaja, jaz nimam pojma, kaj ven tiščita... samo približno ugibam, ker sem ju videla na UZju, kje ima kateri kaj... samo na enem mestu se nekaj majhnega tišči ven, drugod pa povsod kar konkretne hribčke delata (verjetno glava, ritka, hrbet)...
tisto je pa ziher fotomontaža no...

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
8.5.2008 12:39:29   
Anonimen
Pa še včeri sem spet dobila mejl s tisto fotko, ko se prek trebuha razložno vid podplat...mislm si, da je to itak fotomontaža, ker se mi zdi neverjetno, da bi se lahko prou prstki razločil....kaj pravte???

Preverjena info - je fotomontaža - sej je znano, avtor nič ne skriva.

Lite feltne so gor - morm rečt, da rabm neki časa, da se navadimuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3110
8.5.2008 13:06:09   
tweetek
Dan sonosečke! Jaz sem danes spala dooooolgo doooolgo - do pol destih brez prekinitev!user posted image user posted image user posted image Ampak sem bla včeraj zmatrana do amena - sem najprej pomila posodo, potem pomila v kuhnji in veži po tleh, likala, oprala možu srajco za koncert (na roke) in se pol lotila odtaljevanja hladilnika. ko je dragi prišel iz šihta sva pa šla v lj, kjer sem odpela pol koncerta in pol šla še na pivo (drugi so pil pivo, jaz sem pila čaj, samo lubiju sem en požirk ukradla). In ko sva ob polnoči prišla domov sva na kolenih brisala poplavo  v kuhinji ker sem narobe postavla lavor v hladilnik in je vse po tleh steklouser posted image user posted image user posted image user posted image ... Moj lubi je reku da dobr da nisva šla še rodit....Je reku da pretiravam in mi je danes naročil, da moram počivat tko da bom na RR malo viselauser posted image Sem imela pa jaz včeraj tud trd trebuh, pa zjutraj ko sem vstala je bil še kar trd... Počivanje pomaga, ker je zdaj boljše....

Zdaj pa grem še malo prebrat da pokomentiram...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
8.5.2008 13:23:40   
tweetek
no, še komentarji...

ninny upam, da boš hitro spet doma.... pa da se bo vse poštimalo kot se mora...user posted image user posted image user posted image

alea,  malo več počivaj.... Drugače pa baje ni panike dokler niso redni  - se pravi če so v nerednih intervalih so najbrž lažni popadki ozr tisti Braxton Hicks-ovi.... Bi pa mene tud ful zaskrbelo. Ti kar lepo počivaj pa moža ubogajuser posted image .

nya, upam da se je sodelavka res hecala. Če se pa ni pa upam da se ji je pecivo zaletelo. Šojauser posted image . Aja, pa user posted image za platišča  - zdaj bo tvoj lubi še dva dni dobre voljeuser posted image

kaja, lepo da si še dva v enemuser posted image . Sice rje res da je 8. maj lep datum, ampak a ni 20. maj še lepši? Pa takrat je polna lunauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
8.5.2008 13:26:51   
Anonimen
Aja, pa za platišča - zdaj bo tvoj lubi še dva dni dobre volje

Ja, al pa še dljeuser posted image , k je rekel, da lahko kupimo katergakol digitalca, magar za jurja - da mu ne bom očitala feltn in gum.

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3113
8.5.2008 13:28:32   
tweetek
aja, glede une fotke sem se pa jaz tud spraševala.... Jaz nimam pojma kaj naš user posted image ven tišči... Če je bolj velika bulca pol rečem da je ritauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
8.5.2008 13:29:41   
tweetek
sorry nya, moj IQ - kaj je digitalc?

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
8.5.2008 13:33:14   
Anonimen
digitalc - digitalni fotoaparat
Jaz sicr mam eosa - analognega (na film) in mi je super, sam za dojenčka bi pa vseen mela enga digitalnega, ampak ne za jurja, tam do 300€ bo kr ok.

Baje če je mal večje, je hrbet, k ritka je tud bolj majhna.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3116
8.5.2008 13:41:36   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: tweetek

kaja, lepo da si še dva v enemuser posted image . Sice rje res da je 8. maj lep datum, ampak a ni 20. maj še lepši? Pa takrat je polna lunauser posted image

Ma ja, sam da ne bojo takrat vse majčice navalile in se bomo gužvale... No, sicer imam pa dons skoz neki trd trebuh in komi čakam, da zvečer odpišem nemščino, potem pa sam še počivam!!
Pa križ me tud neki boli...sem predolgo spala in sem se očitno čist zaležala. Pa še pod jogije sva dala neko drugo ležišče in je prou neudobno, pa še škripa, ko se premakneš. Bomo kr nazaj iverko dal, pa bo še najboljš!

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
8.5.2008 13:53:53   
tweetek
aja, to je pa res - da ne bomo vse hkrati rojevaleuser posted image user posted image user posted image . Sam bomo pa vsaj mele dobro družbouser posted image . Ja, jaz sem tud vsa polomljena danes. Bom šla na sprehod da vidim če bo kaj pomagal....

Nya, sorry saj sem res trapastauser posted image . Ja, digitalca je kar fino imet. Midva sva imela enga takega malega  - trotl kamero ampak je delal lepe slikce pa jaz sem ga tud znala uporabljat. Zdaj ima pa dragi eno jaaako mašino od Cannona  - eos 400. tega se pa skor ne upam v roke prijet. Ampak včeraj sem sobico z njim poslikala, bomo videli če boim znala slikce na računalnik dat... Je pa res, da ne rabiš neke jake mašine za lepe slikce delat.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
8.5.2008 13:54:24   
tweetek
aja, kaja dobro piši nemščino!!!!! Saj že znaš... 

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
8.5.2008 14:25:27   
Anonimen
tweetek - jaz še zmer zagovarjam film, k so lepše povečave, kar se digitalcev tiče bi mela enga tazga za vsak dan za bebita, ker na film bi preveč pofotkala - sicer jaz vedno stojim za svojimi posnetki - mam ravno zarad tega rada film, k premisliš, kakšno fotko boš naredil. Ampak vem, ko bo otrok, bo vse mal drgač, vsaj na začetku. Vidva mata eos 400D predvidevam - jaz mam isti fotič, sam da je film - drgač je pa skor identičen - tud ekranček zadaj je tko velik.

kaja - seveda bo šlo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3120
8.5.2008 14:26:37   
l.daisy
kaja, držimo pesti, javi, kako je šlo... user posted image user posted image user posted image

nya, čisto brezveze je metat denar za digiča (razen če res ne kupuješ profesionalnega), ker grejo cene tako dol in izboljšave tako gor.... da ni res... jaz sem pred tremi leti kupila sonyja 5 megapixslov, je bil takratnih 85.000 sit, danes je sonyjev dvakrat manjši in z 7,2 MP "samo" 160 €...

tweetek, se strinjam... jaz sem najlepše slike delala s fotrovim aparatom, na katerega si moral posebej montirat bliskavico in seveda ročno prestavljat film...

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
8.5.2008 14:35:29   
Anonimen
Takega bova najverjetneje vzela
http://www.sony.si/view/ShowProduct.action?product=DSC-W170&site=odw_sl_SI&imageType=Main&category=DSC+W+Series

Ima vse, cena je kr ugodna

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3122
8.5.2008 15:32:32   
tweetek
ja, moj lubi sicer prav da bi Cannona kupil rajš ko sonyja ampak da se čist strinja, da bo dost  dober za vsakdanjo rabo.... zdaj pa grem papat.... pa vrti se mi tko da se poslavljam, moram nehat v ekran buljit....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
8.5.2008 15:39:02   
Anonimen
Jst mam takega
user posted image
user posted image

Pa sm ful zadovoljna.

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3124
8.5.2008 15:40:43   
Anonimen
Ups, dva ista posta - evo popravljam.

< Sporočilo je popravil nya -- 8.5.2008 15:41:04 >

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?