Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 8:44:38
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Nasvet: čimmanj se božaj po trebuhu, to poslabšuje situacijo. Ja, to pa tudi jaz ugotavljam, da mi je mazanje trebuha postalo precej neprijetno. Ker mi ful otrdeva in čutim, da nekaj pospešuje. vidiš, da sem prav začutila! Ker sem se sekirala-češ, pa ravno zdaj, ko ga moram mazat, ker je tako velik! nič, bom omejila tole mazanje, ni kaj. hvala za info!!! joj, kako sem zaspana... na kavč sem prenesla PC, ne vem če me ne bo zmanjkalo...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 8:53:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa očitno vseen grem - k je moj izrazil željo, da bi šla - no pa grem , naj mu bo. Sam se morm kej tazga oblečt, da bo bebitu udobno.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 9:44:53
|
|
|
|
Kaja08
|
Dobro jutro bejbe! Jst sem si pa dons privoščila in sem spala do 9.30!! Sicer me zdej vse boli - kolki, hrbet, trebuh,... ampak sedl pa je Ja nč, grem mal prebrat, kaj ste napisale, da boš še kaj pokomentirala
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 9:57:29
|
|
|
|
Kaja08
|
ninny, drži se, vse navijamo zate. Pa čimprej sporoči kako in kaj!!!! alea, kako je? Se je umirilo??? nya, uživaj, pa ne skritiziraj preveč platišč. Sej veš moški so pri avtih kot otroci, so takoj užaljeni, če kej slabega rečeš IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy kaja, kje si, si preživela noč 2 v 1? polna luna je šele 20.5.... Jap, še vedno sem v enem kosu
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 10:23:04
|
|
|
|
l.daisy
|
kaja, me veseli... alea, kje si zdaj?????
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 11:09:32
|
|
|
|
lonapo
|
Jutro in sicer eno lepo sončno.. Lunca , mi smo tud dons spal nepretrgoma do sedmih (tud na wc nisem šla vmes) Ninny- držimo pesti, da bo vse uredu, pa čimprej se nam javi. As- zakaj je sploh treba otroka pri treh letih vozit k psihologu???? Naj se oni ukvarjajo rajši s čim drugim. Za našga že vem, da tud ene stvari ne bo naredil tako kot bo moral. Alea- KJE SI??????????????????????????????' Men trebuh še nič ne otrdeva, edino če kaj težkega dvignem me mal zaboli v spodnjem delu trebuha, mali spet muva na polno, edino čutim ga zelo nizko. Ta vikend naj še zdrži, potem pa lahko kar LET S GO!!!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 11:19:37
|
|
|
|
alea01
|
no, zadeva se je umirila..... trkam na les. Sem pa imela ful močne bolečine v križu z otrdevanjem trebuha. Enkrat je bilo na 10minut, pol na 20minut, pol spet na 10, pol urce nič, pa spet..... Zdaj se mi je trebuh lepo zmehčal, puža tišči vse živo ven , bolečina popustila in recimo da bo mir..... Sem šele zdej povedala in je zagnal paniko, ker jaz kao sploh nimam kufra pripravljenega in da mi bo odklopil pečico in mikser vrgel stran, da bom že enkrat dala mir . joj, sem jih poslušala zdej. Saj ima prav... Hvala za nasvete, Vidim, da se vam enim je to že zgodilo.
< Sporočilo je popravil alea01 -- 8.5.2008 11:20:16 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 11:27:18
|
|
|
|
Kaja08
|
alea kufer pa le pripravi!! Nikol ne veš, kdaj te bo imela mala dost in bo hotla ven Joj, mene pa že cel dopoldne križ boli . Sploh ne vem, kako se nej dam, da bi me nehal...pa še ful se imam za učit nemščino in prou najeda sedet za mizo A ve čutite, s čim vas mali/mala brcne oziroma dregne - roko, nogo ? Jst sploh ne ločim hrbta od glave, roke od noge, sam čutm, da vse neki trdo rata in da se je mali spet bolj čudn naguzil... Mi je ful čudn, ko mi mami razlaga, kako je čutla, da je peta ven pogledala, pa jo je mal požgečkala Pa še včeri sem spet dobila mejl s tisto fotko, ko se prek trebuha razložno vid podplat...mislm si, da je to itak fotomontaža, ker se mi zdi neverjetno, da bi se lahko prou prstki razločil....kaj pravte???
< Sporočilo je popravil Kaja08 -- 8.5.2008 11:29:46 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 12:16:50
|
|
|
|
l.daisy
|
alea, naj tako ostane še kake tri tedne... in seveda "oladi" malo s peko peciva... bojo pa že potrpeli kakšen mesec s kupljenim.... kaja, jaz nimam pojma, kaj ven tiščita... samo približno ugibam, ker sem ju videla na UZju, kje ima kateri kaj... samo na enem mestu se nekaj majhnega tišči ven, drugod pa povsod kar konkretne hribčke delata (verjetno glava, ritka, hrbet)... tisto je pa ziher fotomontaža no...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 12:39:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa še včeri sem spet dobila mejl s tisto fotko, ko se prek trebuha razložno vid podplat...mislm si, da je to itak fotomontaža, ker se mi zdi neverjetno, da bi se lahko prou prstki razločil....kaj pravte??? Preverjena info - je fotomontaža - sej je znano, avtor nič ne skriva. Lite feltne so gor - morm rečt, da rabm neki časa, da se navadim .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 13:06:09
|
|
|
|
tweetek
|
Dan sonosečke! Jaz sem danes spala dooooolgo doooolgo - do pol destih brez prekinitev! Ampak sem bla včeraj zmatrana do amena - sem najprej pomila posodo, potem pomila v kuhnji in veži po tleh, likala, oprala možu srajco za koncert (na roke) in se pol lotila odtaljevanja hladilnika. ko je dragi prišel iz šihta sva pa šla v lj, kjer sem odpela pol koncerta in pol šla še na pivo (drugi so pil pivo, jaz sem pila čaj, samo lubiju sem en požirk ukradla). In ko sva ob polnoči prišla domov sva na kolenih brisala poplavo v kuhinji ker sem narobe postavla lavor v hladilnik in je vse po tleh steklo ... Moj lubi je reku da dobr da nisva šla še rodit....Je reku da pretiravam in mi je danes naročil, da moram počivat tko da bom na RR malo visela Sem imela pa jaz včeraj tud trd trebuh, pa zjutraj ko sem vstala je bil še kar trd... Počivanje pomaga, ker je zdaj boljše.... Zdaj pa grem še malo prebrat da pokomentiram...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 13:23:40
|
|
|
|
tweetek
|
no, še komentarji... ninny upam, da boš hitro spet doma.... pa da se bo vse poštimalo kot se mora... alea, malo več počivaj.... Drugače pa baje ni panike dokler niso redni - se pravi če so v nerednih intervalih so najbrž lažni popadki ozr tisti Braxton Hicks-ovi.... Bi pa mene tud ful zaskrbelo. Ti kar lepo počivaj pa moža ubogaj . nya, upam da se je sodelavka res hecala. Če se pa ni pa upam da se ji je pecivo zaletelo. Šoja . Aja, pa za platišča - zdaj bo tvoj lubi še dva dni dobre volje kaja, lepo da si še dva v enem . Sice rje res da je 8. maj lep datum, ampak a ni 20. maj še lepši? Pa takrat je polna luna
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 13:26:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, pa za platišča - zdaj bo tvoj lubi še dva dni dobre volje Ja, al pa še dlje , k je rekel, da lahko kupimo katergakol digitalca, magar za jurja - da mu ne bom očitala feltn in gum.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 13:28:32
|
|
|
|
tweetek
|
aja, glede une fotke sem se pa jaz tud spraševala.... Jaz nimam pojma kaj naš ven tišči... Če je bolj velika bulca pol rečem da je rita
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 13:29:41
|
|
|
|
tweetek
|
sorry nya, moj IQ - kaj je digitalc?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 13:33:14
|
|
|
|
Anonimen
|
digitalc - digitalni fotoaparat Jaz sicr mam eosa - analognega (na film) in mi je super, sam za dojenčka bi pa vseen mela enga digitalnega, ampak ne za jurja, tam do 300€ bo kr ok. Baje če je mal večje, je hrbet, k ritka je tud bolj majhna.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 13:41:36
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tweetek kaja, lepo da si še dva v enem . Sice rje res da je 8. maj lep datum, ampak a ni 20. maj še lepši? Pa takrat je polna luna Ma ja, sam da ne bojo takrat vse majčice navalile in se bomo gužvale... No, sicer imam pa dons skoz neki trd trebuh in komi čakam, da zvečer odpišem nemščino, potem pa sam še počivam!! Pa križ me tud neki boli...sem predolgo spala in sem se očitno čist zaležala. Pa še pod jogije sva dala neko drugo ležišče in je prou neudobno, pa še škripa, ko se premakneš. Bomo kr nazaj iverko dal, pa bo še najboljš!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 13:53:53
|
|
|
|
tweetek
|
aja, to je pa res - da ne bomo vse hkrati rojevale . Sam bomo pa vsaj mele dobro družbo . Ja, jaz sem tud vsa polomljena danes. Bom šla na sprehod da vidim če bo kaj pomagal.... Nya, sorry saj sem res trapasta . Ja, digitalca je kar fino imet. Midva sva imela enga takega malega - trotl kamero ampak je delal lepe slikce pa jaz sem ga tud znala uporabljat. Zdaj ima pa dragi eno jaaako mašino od Cannona - eos 400. tega se pa skor ne upam v roke prijet. Ampak včeraj sem sobico z njim poslikala, bomo videli če boim znala slikce na računalnik dat... Je pa res, da ne rabiš neke jake mašine za lepe slikce delat.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 13:54:24
|
|
|
|
tweetek
|
aja, kaja dobro piši nemščino!!!!! Saj že znaš...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 14:25:27
|
|
|
|
Anonimen
|
tweetek - jaz še zmer zagovarjam film, k so lepše povečave, kar se digitalcev tiče bi mela enga tazga za vsak dan za bebita, ker na film bi preveč pofotkala - sicer jaz vedno stojim za svojimi posnetki - mam ravno zarad tega rada film, k premisliš, kakšno fotko boš naredil. Ampak vem, ko bo otrok, bo vse mal drgač, vsaj na začetku. Vidva mata eos 400D predvidevam - jaz mam isti fotič, sam da je film - drgač je pa skor identičen - tud ekranček zadaj je tko velik. kaja - seveda bo šlo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 14:26:37
|
|
|
|
l.daisy
|
kaja, držimo pesti, javi, kako je šlo... nya, čisto brezveze je metat denar za digiča (razen če res ne kupuješ profesionalnega), ker grejo cene tako dol in izboljšave tako gor.... da ni res... jaz sem pred tremi leti kupila sonyja 5 megapixslov, je bil takratnih 85.000 sit, danes je sonyjev dvakrat manjši in z 7,2 MP "samo" 160 €... tweetek, se strinjam... jaz sem najlepše slike delala s fotrovim aparatom, na katerega si moral posebej montirat bliskavico in seveda ročno prestavljat film...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 15:32:32
|
|
|
|
tweetek
|
ja, moj lubi sicer prav da bi Cannona kupil rajš ko sonyja ampak da se čist strinja, da bo dost dober za vsakdanjo rabo.... zdaj pa grem papat.... pa vrti se mi tko da se poslavljam, moram nehat v ekran buljit....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 15:39:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst mam takega Pa sm ful zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 15:40:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ups, dva ista posta - evo popravljam.
< Sporočilo je popravil nya -- 8.5.2008 15:41:04 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?