Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 10:46:55
|
|
|
|
alea01
|
slovenka, ko sem jaz bila nazadnje tam so imeli oranžnega v kombinaciji s črnim in rdečega v kombinaciji s črnim usnjem So pa ti dve barvi, zakateri sva se midva odločala
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 10:50:01
|
|
|
|
slovenka
|
iiiii, torej je še upanje. Alea hvala za informacijo.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 10:50:50
|
|
|
|
katja_k
|
Punce jaz pa samo še jutri delam (no ja 5 in 6 bom še prišla malo pogledat, pa verjetno potem tudi, če me bodo rabili...), potem pa porodniška . V četrtek začnem pa prati in likati, ker če ne ne vem kaj bomo malemu oblekli, ko se bo rodil . Saj imamo že vse, samo pripraviti je treba. LP so !
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 10:51:18
|
|
|
|
alea01
|
Jaz ne vem, zakaj je vska porodnišnica klasa za sebe . Mar ne bi moglo biti vsepovsod enako? V celju ti takoj naredijo CR, če ne leži glavično. Drugje te pa matrajo, pol pa nakoncu še pristaneš na CR. Mene je tega najbolj strah. Se matraš par ur pol pa le vidijo, da ne bo nič in na CR oz.panika, ko se zmanjšuje otročkov utrip
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 10:51:58
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy slovenka, ti imaš časa še 8 tednov do PDPja, pa verjetno prvih 14 dni ne boš rabila vozička... no, običajno ga takoj ne rabiš... tako da se ne sekiraj, tudi če bo dobava po rojstvu... l.daisy - ja 8 tednov - samo moja soseda je pred kratkim rodila, pa bi morala proti koncu maja Ja, pa za voziček res ni panike - bolj glede lupinice, če bi jo vzela v kompletu - da jo imaš za prevoz dojenčka iz porodnišnice. Saj ne more biti res, kar pravijo v trgovini, da ti otroka sicer ne dajo domov, kaj menite?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 10:52:12
|
|
|
|
babysolza
|
A potem ne bomo nič zapadle v 'letošnje modne trende'? ker midva sva tudi nabavla oranžnega - še preden sva vedela, al bo al . Ampak je oranžna obema všeč, taka topla in sončna barva. Bejbe, a ste vidle, da bomo kmal na 100. strani. To aprilsko vreme nam je pa dalo poleta. Uf, sem potolažena. Torej ne jem cel čas samo jaz.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 10:53:44
|
|
|
|
babysolza
|
Saj ne more biti res, kar pravijo v trgovini, da ti otroka sicer ne dajo domov, kaj menite? Ja ampak v čem ju boš pa peljala domov? Sicer sem pa to tudi jaz slišala in sicer v MŠ - sam nikol ne moreš bit zihr, do kje 'strašijo' da si boš zrihtal stvari in kaj je res.
< Sporočilo je popravil babysolza -- 29.4.2008 10:54:43 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 10:55:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej če bi bla pa kriza, si pa lupinco sposodiš od nekoga.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 10:55:41
|
|
|
|
babysolza
|
Punce jaz pa samo še jutri delam (no ja 5 in 6 bom še prišla malo pogledat, pa verjetno potem tudi, če me bodo rabili...), Bravo Katja_k! Zdaj pa v miru gnezdit.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 10:56:37
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_k Punce jaz pa samo še jutri delam Jaz se pa od danes počutim nekak na dopustu - ker sem oddelala ta glavno. Sedaj imam dopust do konca prihodnjega tedna, ker imam MŠ sredi dneva vsak dan in imam bolniško. Sicer moram maja še par stvari naredit za službo, ampak v glavnem imam z vodstvom zmenjeno, da sem maja fraj, več kot 1x, 2x tedensko me ne bo. Imam bolj svoboden poklic in to gre. Sicer pa sem sedaj že tak okrogla - šef me sedaj nikoli ne pokliče v pisarno, kot me je prej, pa čeprav je njegova pisarna zraven moje - pride vedno k meni Sem ravno včeraj opazila, da vedno pride on k meni in sem mu rekla, kaj me nič več ne pokliče, pa je rekel, da me mora šparati. Ni to fajn? Ena protiutež temu, da si stoje težko oblečem spodnjice in štunfe
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 10:56:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva je tudi še nimava, k si jo bova sposodila, pa čakava, da jo dobiva. Ampak moram pa res mal povprašat, če jo ma še kdo v uporabi, pa če bi jo posodil, če bi blo potrebno
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 10:56:51
|
|
|
|
alea01
|
slovenka- hartan itak nima svoje lupinice. Če kupiš adaptarje, daš gor lahko mislim, da celo vse lupinice. Tak, da ti kar pejt pa lupinico kupi. Maxi cosi gre definitivno na hartana.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 10:59:21
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Saj ne more biti res, kar pravijo v trgovini, da ti otroka sicer ne dajo domov, kaj menite? Ja ampak v čem ju boš pa peljala domov? Saj vem, ja. Recimo v mehki košari ali kaj takega, pa jaz sedim z na zadnjem sedežu. Bog ve, kako sta naša dva kaj mene domov spravla. Če bi takrat veljali današnji predpisi, bi mogoče še zmeraj bila v porodnišnici.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 11:00:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima, kako je kej z evforijo starih staršev, pa tet in stricev? Pri nas kr nič - sej mi je tko kr ok, sam se mi zdi, da ko se bo enkrat začelo, bo pa kriza. Ima katera že s tem izkušnje?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 11:01:49
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 slovenka- hartan itak nima svoje lupinice. Če kupiš adaptarje, daš gor lahko mislim, da celo vse lupinice. Tak, da ti kar pejt pa lupinico kupi. Maxi cosi gre definitivno na hartana. Aha, alea ful ti hvala. Bova tako naredila. Saj maxi cosi se pa hitro dobi v Baby centru, ne? Mislim, da v par dneh. Podvozje pri hartanu pa je itak temno in gre vsaka barva lupinice gor, a ne?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 11:03:27
|
|
|
|
alea01
|
nya... pri nam ima tašča še cel načrt. Zunaj postavit peskovnik, pa koš za metanje žoge, pa tobogan, pa trampolin,..... . Pa polno pravljic- jih že kupuje. Celo violino vadi, da bo puži igrala.....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 11:05:51
|
|
|
|
l.daisy
|
alea, tega je mene strah... da bi eden šel vaginalno, za drugega bi mi morali pa naredit CR... pa pravijo, da se to redko zgodi.... AMPAK, tudi če se REDKO, SE vseeno zgodi... ok, razumem, da pač ne dajo na izbiro vsaki nosečnici, ker bi najbrž prihajalo tudi do zlorab, ampak.... pri normalnem porodu z glavično vstavo lahko pride do komplikacij, torej so pri medenični/prečni, sploh pa pri dvojčkih komplikacije še toliko bolj verjetne... saj zdaj ne razmišljam, da BO šlo kaj narobe, se tolažim, da so strokovnjaki in da bo vse OK, še vseeno pa bi rada vedela vse možnosti... tako komplikacij kot rešitev... mene zmrazi, ko pomislim, da bi mi zdravnik z roko v maternici obračal otroka...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 11:06:26
|
|
|
|
alea01
|
slovenka, točno tako. Maxi cosi lupinice pa itak vsepovsod dobiš- takoj. Razen barva v temno sivi- jaz sem to že pred mesecom naročila v BC, pa še zdej ni ne sluha ne duha. Sicer jo pa imam, ker sem jo tazadnjo ulovila v bušiju . Poglej tudi na spletni strani sončka. Ti celo pošljejo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 11:06:44
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Mene pa zanima, kako je kej z evforijo starih staršev, pa tet in stricev? Pri nas kr nič - sej mi je tko kr ok, sam se mi zdi, da ko se bo enkrat začelo, bo pa kriza. Ima katera že s tem izkušnje? Nya, naši so tudi kar običajni. Čeprav komentirajo moj trebuh - sploh moj ata Se mu kar malo smilim - mama pa je tudi že malo pozabila, kaka je bila ona med nosečnostjo. Čeprav zadnjič me je pa jezila ena prodajalka v Mercatorju pri nas, ki je rekla, da smo mladi starši sicer veseli otrok, samo ne tako kot babice in dedki, da njim to več pomeni. Mislim... Ona je rodila pri 16 in mogoče je sama drugače takrat gledala na bebo, kot sedaj pri vnukih, samo če bi moji starši meni rekli, da njim moj dojenček več pomeni kot meni, bi jih nekam poslala.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 11:07:03
|
|
|
|
babysolza
|
Mene pa zanima, kako je kej z evforijo starih staršev, pa tet in stricev? Pri nas kr nič - sej mi je tko kr ok, sam se mi zdi, da ko se bo enkrat začelo, bo pa kriza. Ima katera že s tem izkušnje? Moji starši so čist po luftu - mami me pokliče skoraj vsak dan, čeprav se drgač slišva 1-2 krat na teden. Tata je pa itak mal , ker je njegova nova partnerka postala babica pred 2 tedni (veliko predčasen porod) in je zdaj čist po luftu in tudi klicari, če je moja še v trebuhu. Od starši so mal bl umirjeni - se pozna, da že imajo 2 vnuka. Njegov oče se sicer kar oglasi in pozanima, mama je pa mal bl hladne sorte. Da gre počasi h kraju, pa vidim po svoji teti - slišiva se 1krat na pol leta al pa še ne, zdaj me pa vsak teden pokliče . Tako da iz mojih izkušenj - evforija je tam, kjer bo prva beba v familji. Po moji strani so namreč vsi mlajši od mene, tako da so kr vsi po luftu.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 11:09:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, pr nas ma že brat dva otroka, pr njemu bo pa to prvi , pa ni čutit nič posebnega. Mislim, da ko bo njegova sestra bodo vsi evforični.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 11:10:34
|
|
|
|
babysolza
|
Pupe, jaz ratujem spet lačna. Sam bi rada, da prej na 100. stran pridemo, da bom vedela od kje potem naprej brat. Si je 100 lahko zapomnit za moj trenutni IQ.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 11:10:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma kaj čmo. Sej moji so veseli, sam mam občutek, da nočejo zganjat evforije, medtem ko pri njegovih pa sploh nič ne čutim.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 11:11:29
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Tako da iz mojih izkušenj - evforija je tam, kjer bo prva beba v familji. Po moji strani so namreč vsi mlajši od mene, tako da so kr vsi po luftu. Babysolza, pri nas bo tudi prva beba na obeh straneh - samo verjetno je vse bolj umirjeno, ker sva midva sedaj v selitvi in sva tako leteča, da naju skoraj nič ne vidijo in v glavnem samo ogovarjava mojstre...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 11:11:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Pupe, jaz ratujem spet lačna. Sam bi rada, da prej na 100. stran pridemo, da bom vedela od kje potem naprej brat. Si je 100 lahko zapomnit za moj trenutni IQ. Jaz tudi, kr za oboje.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?