|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
11.5.2008 16:57:33   
nana 27
Čisto droben pesek je. Mi z marelo, ki ima majhna koleščka, šibamo po pesku brez težav. Tianna, če lahko vprašaš, bi te res lepo prosila. Koliko kock pa je bilo v tem kompletu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
11.5.2008 17:22:55   
LINA31
Hy,

Žan  zdajle spi, tako da ima mami čas za RR.user posted image user posted image
Nana27...full si se potrudila glede slikic. Super. Meni je full všeč in navijam za Volčji potok.user posted image

Danes smo se spet potepali po kavicah in potkahuser posted image . Jutri pa spet nov delovni teden in v stare tireuser posted image

Surya...kje se skrivaš, a si dobila službo?
Kje je nefretiti....a je možek še tukajuser posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
11.5.2008 19:27:10   
surya
Čau!

Lepo, da me pogrešaš, Lina31! Ravno jutri imam razgovor s štirimi šefi user posted image  naenkrat, ker se že ful mudi. Dva delovna mesta sta že zasedena in so punce baje že začele z usposablanjem. Jaz sem čisto slučajno notr padla naknadno, ker imam licenco. Če uspe, verjetno začnem že drug teden delat. Imam kar malo treme. Držite pesti user posted image !

Sploh pa več ne najdem časa za čvekalnico user posted image . Tako, da sem samo malo preletela čez strani.
user posted image  user posted image user posted image za srečanje.
Izak je čisto divji. Plazi se po vseh štirih kot nor, dviguje se, poskakuje na nogah... v glavnem, skoz moram biti zraven. Dobili smo že četrti in peti zobček. In še dva bosta glih kar zunaj. Tako, da je malo bolj tečka kot ponavadi. Sva pa kar po cele dneve zunaj. Za hišo imamo velik travnik in ful uživa ko se plazi user posted image .

Toliko od mene, prišla je pica user posted image .

Lp!

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
11.5.2008 19:58:09   
Naty 76
Ojla,

mi smo cele dneve zunaj. Spimo zunaj, jemo zunaj ... in prav uživamo, vsi po vrsti.

Nana 27 si mi kar skomine naredila s temi slikami. Moram prepričat možeka, da je čas za naslednji izlet.

Surya srečno jutri.

Cukrček pravi cukri ste.

Grem zdaj Jana spravit iz banje.

Pa pa

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
11.5.2008 20:29:13   
dreamz
Ciao!
Se na hitro javljam.

Cukrček: Full lepo familijo imaš, more bit pestro, ne user posted image ! Ta večja pupa je prava lepotička user posted image

Nana27: Kaj delaš na marketingu Volčjega potoka? user posted image  Full si mi naredila gušte, da gremo tja. user posted image
Kocke so pa Chicco (36 kosov v paketu), dobili smo jih za darilo, ampak mislim, da so jih kupili v Torri d'Europa v Trstu. Mogoče jih imajo tudi v Lj. v trgovini Chicco.

Helena, želim ti čimveč takih prespanih noči!user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
11.5.2008 20:32:25   
Anonimen
Dober večer.
Jaz sem ga že dala spat. Danes se je prvič postavil na vse 4. user posted image  

Nana, jutri bom pogledala na škatlo in ti sporočim. Danes ne morem, ker je ta škatla v spalnici in bi ga zbudila.

Surya lepo, da si se oglasila. Srečno jutri! user posted image

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2331
11.5.2008 20:45:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

ojla

se morm pohvalit dobila sem vrtec za žigijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2332
11.5.2008 20:58:05   
ana b
Večer!

Danes zjutraj sem zamudila kavico, ker sem šibala našega tavelikega fanta k babici in dediju peljat. Mi je kar čudno, ko ga ni doma. user posted image

Srečanje je uspelo user posted image  in čez en mesec ponovimo vajo. Me je pa doma čakala žurka. Mali in mož v dnevni, se igrata, mali čisto zbujen user posted image , ura pa je bila pol polnoči. No vsaj user posted image user posted image   ni, pa mož ni bil prehudo jezen user posted image user posted image .

Vem, da je še stvari za pokomentirat, ampak sem se spomnila, da moram napisati eno prošnjo za zavarovalnico, da dobimo kakšen evrček.

Mogoče še pridem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
11.5.2008 20:58:36   
dreamz
Tianna: user posted image  super za napredek!!

Moj mulc user posted image  še ne spi in zgleda, da se mu niti ne spi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
11.5.2008 21:01:19   
dreamz
Še dve slikce od danes.

Iz sprehoda ob morju:

user posted image

Večerno kopanje:

user posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
11.5.2008 21:06:30   
Anonimen
AAA morje!!! user posted image  user posted image  Lepe slike! Ta s psičko je user posted image . Meni je takooo lepo videti sožitje otrok:žival. user posted image

user posted image  Ali katera daje riževo mleko?

(odgovor članu dreamz)
  Neposredna povezava do sporočila: 2336
11.5.2008 21:22:19   
sandra85
večer
mi smo bili danes v kopru, je Enejeva prababica praznovala 76.rojstni dan
mi pa še vedno ponoči slabo spimo...user posted image upam da bo kmalu mimo ta faza (če je samo faza)

lumpa user posted image za vrtec
helena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prespano noč-a je zobka dobila? (upam, da tudi mene kmalu doleti ta srečen dan in začne enej spet spat)
zvezda user posted image za zobka
tianna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega čmrljauser posted image
surya
bom dražala pesti user posted image
CUKRČEK lepe slikice

dreamz pa si mu le dala kratke rokave user posted image lepe slikice
kaj una račka, ki jo ima v banjici je od S.Oliverja? ker ima Enej 4 takeuser posted image
riževo mleko mu nisem dala

zdaj bom dala slikice od včeraj gor, sam da jih iz fotoaparata dol poberem

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 11.5.2008 21:23:02 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
11.5.2008 21:26:00   
guppy
zvezdica, jah normalno!! Pa ja ne boš stradala na srečanju septembrk!!!!!!!!!

lumpa bravo!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
11.5.2008 21:40:08   
dreamz
Tianna: Riževo mleko tudi jaz nisem še dala in tudi verjetno ne bom. V poštev bi mi prišlo le, če bi bil alergičen na kravje. Upam, da ne.
Glede živali in otroka, tudi meni je full dobro, da otrok že takoj spozna živali. Sem tako vesela, da se rada skupaj vozita.

Sandra: Ja, sej bi mu dala tudi včeraj kratke, ma preden smo šli od doma je bilo oblačno in bolj hladno. Pa tudi danes sem mu nonstop oblačla in slačla majčko. Račka je iz muellerja.
Jaz tudi ne vem kaj je prespana cela noč... niti ne upam v to, skoraj da sem se že sprijaznila...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
11.5.2008 21:52:25   
guppy
Aja, pozabila sem napisat...

Na ljubljanskem srečanju smo se zmenile, da imamo vseslovensko srečanje v VOLČJEM POTOKU.

Tiste, ki ste tam "doma", prosim predlagajte lokacijo, ki zlahka najdemo in opremo, ki jo moramo imeti s seboj (dekice, ...)

Bomo kakšno hrano prinesle, da naredimo piknik? Kaj predlagate?
Ne bi namreč rada, da se zgrupiramo po "dekicah" z družinami - bistvo je, da se družimo in spoznamo!

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
11.5.2008 21:53:33   
sandra85
Enej boža Sebastiena

user posted image

Enej in Sebastien

user posted image

Sebastien-se je glih zbudil

user posted image

to pa je 1 dan prej na sprehodu po Portorožu

user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
11.5.2008 21:55:25   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Bomo kakšno hrano prinesle, da naredimo piknik? Kaj predlagate?
Ne bi namreč rada, da se zgrupiramo po "dekicah" z družinami - bistvo je, da se družimo in spoznamo!

lahko bi user posted image
sam da ne bomo vse prinesle zelenjavo user posted image zato se mormo zmenit, kera bo kaj prinesla

glede grupiranja, pa je najboljše, da se dajo vse dekice na en kup in smo vsi na kupu

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
11.5.2008 21:56:26   
Anonimen
Oooo kako sta lepa! user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2343
11.5.2008 21:58:21   
Anonimen
Ej, na ta zadnji sliki je Enej lepo zrihtan. Full mi je všeč barvna kombinacija! user posted image
Tisto pikasto si ti?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2344
11.5.2008 21:59:36   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Tisto pikasto si ti?

user posted image ja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
11.5.2008 22:01:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Tisto pikasto si ti?

user posted image ja

Si suhcena, pa visoka a?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2346
11.5.2008 22:09:38   
sandra85

Tisto pikasto si ti?

user posted image ja

Si suhcena, pa visoka a?

ne, ja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
11.5.2008 22:11:54   
Anonimen

Tisto pikasto si ti?

user posted image ja

Si suhcena, pa visoka a?

ne, ja user posted image

Na sliki je lepo vidno. user posted image  

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2348
11.5.2008 22:14:17   
nena80
hej

ful lepe slikiceuser posted image , in tista s kužkom, ki se vozi zravenuser posted image , sem dobila takoj asociacijo, kako bi našega prevažali, bi morali kar prikolico pripetiuser posted image user posted image  (ima cca 40-50 kg)...

Moram pa žal odpovedati udeležbo na vseslovenskem srečanjuuser posted image user posted image user posted image , pa tako sem se že veselilauser posted image ...V glavnem sva dobila vabilo za fantovščino in dekliščino najinih dobrih prijateljev, ki bo pa že zgodaj popoldne, ker imamo že vsi otročke....
Upam, da bo ponovitev in da takrat pridemo, da se spoznamo!!!
Vsekakor ste mi pa naredile velike lušte s temi slikicami iz Volčjega potoka, tako da gremo sigurno v kratkem na izletuser posted image

lp oz nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
11.5.2008 22:15:35   
Anonimen
Grem... user posted image  

Mirno spite.

Lahko noč.

(odgovor članu nena80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.