|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
10.5.2008 11:12:38   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  CUKERČEK, vse naj naj za rojstni dan! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2276
10.5.2008 11:14:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

in je bil 1. v kratkih rokavih na sprehodu (samo majčka z kratkimi, hlače z dolgimi) sa je bilo takooo vroče

Pri vas je itak zelo vroče. Jaz mojega oblečem samo v bodi z dolgimi rokavi + hlačke. Drugače se mi full poti.

Lepo se imejte z Dreamz na vajinem mini srečanju. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2277
10.5.2008 11:25:26   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

in je bil 1. v kratkih rokavih na sprehodu (samo majčka z kratkimi, hlače z dolgimi) sa je bilo takooo vroče

Pri vas je itak zelo vroče
. Jaz mojega oblečem samo v bodi z dolgimi rokavi + hlačke. Drugače se mi full poti.

Lepo se imejte z Dreamz na vajinem mini srečanju. user posted image

pa saj ti nisi tok dalečuser posted image
a se nama pridružiš?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
10.5.2008 11:28:50   
Anonimen
Sem daleč sem. user posted image  Tu pri nas ni tak lep sonček kot tam dol.

Ne morem prit na Obalo. user posted image  Moj sicer gre na Internautico, vendar gre s kolegi in jih je poln avto, tako da... Nič ne bo. user posted image  

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2279
10.5.2008 11:33:18   
_annela_
zivjo punce!no malo casa zase smo bili na sprehodu in za nazaj domov je zaspav in se spiuser posted image aja SANDRA85 sm ti pozabila napisati se velikost 74 cm,ter za zobke 1.zob3.2.08 ter drugi zob 18.2.08in mislim da bo kmali prikukav tudi tretji!drgace pa me zanima za te tricikle prejšni teden je babi kupila nasemuuser posted image to pa me zanima kdaj ga lahko zacneva uporabljati,tam pise da sele po enem letu vendar ima vse na okloi zašćito da ne bi padel,pa me zanima ce ima katera izkušnje s tem?lep pozdrav vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
10.5.2008 12:21:11   
lumpa6
živjo

samo kot informacijo vam sporočam da če obiščete spletno stran h&m www.hm.com izbereš državo in tam rešite anketo vam podarijo bon v vrednosti 5€ res da ni ne vem kaj je pa to recimo ena cunca za veše nagajivčke

pa če kakšni rata naj še meni pove kako izbereš državo da prideš do bona

(odgovor članu _annela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
10.5.2008 12:23:06   
Rožica*
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Rožica*, full hvala za linke. Ste se že odločili za voziček?

NE user posted image

Še vedno žalujem za Zappom user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
10.5.2008 12:24:28   
škorpion
Najprej en lep pozrav!

Dolgo se nisem javila ker smo bili sedaj na morju in moram reči da je bilo fantastično. Imeli smo zelo lepo vreme, Neja je bila tudi zelo zelo pridna, pridno je spala in še bolj pridno jedla. Morje je bilo še malo prehladno za kopanje, ampak vseeno bi  kar ostala. Ampak kakor pravijo vse kar je lepo hitro mine.

Za seznamček sporočam da smo dobili že 8 zobek 4.5.2008, tako da kar napredujemo.
Jemo že skoraj vse razn stvari ki jih naj še takšni otroci nebi jedli in moram reči da je tudi zelo dober jedec, saj se ji tudi vidiuser posted image .

Za nazaj nisem brala tako da slabo vem kaj se dogaja, grem pa sedaj malo prečitati ko imam čas.

Lepo preživitie sobotno popoldne.

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
10.5.2008 12:44:42   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

živjo

samo kot informacijo vam sporočam da če obiščete spletno stran h&m www.hm.com izbereš državo in tam rešite anketo vam podarijo bon v vrednosti 5€ res da ni ne vem kaj je pa to recimo ena cunca za veše nagajivčke

hvala za link
to je možno samo v avstriji, ker nimaš na izbiro državo, ampak mesta v avstriji

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
10.5.2008 12:46:41   
LINA31

Ni ti treba kliknit države, ker te vrže avtomatsko na SLO stran.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
10.5.2008 12:48:29   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

a je tebi uspelo? js sem dala na dunaj pa sem rešila anketo-samo itak da ne bom bona dobila, če sem iz slo, a?

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
10.5.2008 13:29:00   
Anonimen
Ojla.
Moj mišek je danes za kosilo pojedel ajdovo kašo+piščanček+grah. Kaj pa ste ve kuhale?

Zdaj ga bom še podojila, potem pa šibava ven. user posted image

Se beremo.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2287
10.5.2008 14:02:48   
sandra85
enej pa je papal zelenjavno rižoto (brokoli+korenček) in je zmazal vse user posted image
ob 15h sem zmenjena z dreamz user posted image (upam, da ne bo dež user posted image neki se oblači user posted image )
enej je začel ful pit. na dan spije več kot 2dl vode. se vidi, da se manj doji

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
10.5.2008 14:27:31   
lumpa6
mi je rataluser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 10.5.2008 14:28:15 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
10.5.2008 14:32:32   
Rožica*
Jaz sem pa skuhala porovo krem juho in pečen krompir + meso.
Pojedel ni skoraj nič. user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
10.5.2008 15:15:13   
Pikica pokica
123a, revica Zoja. Upam, da bo čim prej vredu. Sem najprej pomislila na zobke, ko si napisala, da ima malo vročine in da se vleče za ušeske. No, kakorkoli, hitro se pozdravite, da se spet malo vidimo user posted image .

Moja Zoja je pa še vedno brez zobka. Zgleda, da ima hudičevo močne dlesni, saj zobek ne more in ne more prebiti čez. Sicer smo danes za odtenek bolje spali ( "le" 2x se je zbudila), kar pa je v primerjavi s predvčerajšnjimi 10x- nim  zbujanjem prav lahka noč.  user posted image user posted image user posted image

Na srečanje bomo verjetno tudi mi prišli vsi.  Mostec bi mi kar odgovarjal, saj bi moja dva falota lahko ta čas šla v živalski vrt user posted image .

Lepo soboto vam želim in še lepšo nedeljo.

PA PA

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
10.5.2008 17:09:52   
Rožica*

IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

a je tebi uspelo? js sem dala na dunaj pa sem rešila anketo-samo itak da ne bom bona dobila, če sem iz slo, a?

prestavi nastavitve!!!
Desno v kotu zgoraj settings in izberi državo, mesto....

Lahko pa si preprosto tu sprintaš bon in brž po nakupih
http://shrani.si/?1T/wj/3XvCfEsa/hm.jpg

Prijetno zapravljanje.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
10.5.2008 17:26:14   
zvezda71
Guppy thx maš res Vanish deluje sem danes sprobala in sem dala plenico user posted image namesto slinčka ko je jedel borovničev jogurt. Plenica je pol imela take lepe pastelno vijolčne pikeuser posted image  sem jo namočila v raztopino V+h2o in je v cca 1/2 ure postala spet "kristalno bela"user posted image  se mi zdi da rečejo v reklami.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
10.5.2008 18:44:07   
lemavrica
Ojla,

midva sva se šla menit za krst, načeloma naj bi bil 8.6., če ne bo kaj vmes prišlo. Botra morata pridobiti neko potrdilo o primernosti za botra ( tukaj bi znal biti problem, ker ne vem kaki župniki so tam kjer ona dva živita, pa še ločena sta obauser posted image ) Ma bomo vidli, jaz se ne obremenjujem preveč, če bo bo, če ne pa ne.

Jaz se bom šla počasi prištimat za srečanje. DAnes pa ne bo nič s sexy žabami.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
10.5.2008 19:41:01   
Anonimen
Ojla punce!
Midva sva s sprehoda. Je začelo neki pihat in sva pohitela domov.

Sandra, kako je bilo na duo srečanju?

Punce, lepo se imejte na srečanju!!!!

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2295
10.5.2008 21:19:32   
dreamz
Ciao! user posted image

S Sandro, Enejem, Sebastienom in Maggi smo bili na 2 urnem sprehodu ob solinah. Čas je full hitro minil, ker smo nonstop čvekale... user posted image  Samo je bilo takoo vroče!!! Skoraj pravo poletje! Sebastien ni bil preveč za družbo, saj je skoraj ves sprehod spal.user posted image user posted image Enej pa je užival in omagal proti koncu. user posted image Maggy je bila pa še najbolj komot, ker se je vozila v vozičku user posted image  

Sandra: Drugič še!user posted image Enej ima res krasne očke!!user posted image
Ma veš, da ko sem malo pomislila pol, sem se spomnila, da sem tvojega lubija vidla ja! Ponavadi med malico dol v jedilnici za personal! Samo veš kako v službi smo v uniformah. user posted image  Pa jaz nimam nek fotografski spomin. user posted image

Tianna: Ma od kod točno si ti, da si tako daleč od Piranskega konca? Lahko bi se dobile vse tri med tednom. Pa še Helena bi lahko prišla iz Izole, ali pa bi šle kar v Izolo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
10.5.2008 21:24:57   
dreamz
Sandra:
Boš pokazala slikice od danes?

Prej smo Sebastiena merili in mere so iste kot zadnjičuser posted image  8 mesecev: 9kg in 75 cm

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
10.5.2008 21:36:17   
NalLa
jest sm izpolnila anketo, ampak bona ni pa nikjer. Kje ste našle bon, oz. katero anketo (o čem) ste izpolnjevale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
10.5.2008 21:39:56   
Anonimen
Bravo za duo srečanje! Samo, da ste se imele ok. A bomo lahko videle kakšno slikico?

Dreamz, ma nisem tako daleč ne. user posted image  Iz Sežane sem. Problem je, ker imava trenutno samo 1 avto. Ampak sva se glih danes pogovarjala, da bova šla pogledat za en avto in ga bova verjetno kupila. Če bo ok. Na sliki je, toda v živo je včasih vse drugo.

A še kakšno zelo boli hrbet? Mene zadnje dni čisto vsak večer. user posted image  Si vzamem Lekadol, ma ne pomaga kaj dosti. A Naklofen lahko vzamem, glede na to, da dojim?

(odgovor članu dreamz)
  Neposredna povezava do sporočila: 2299
10.5.2008 21:51:28   
dreamz
Tianna: En avto je res lahko problem, ampak tudi ti prideš kdaj na vrsto  user posted image  
A iz Sežane si, jaz sem pa mislila, da si s Kopra user posted image , nevem od kod meni ta ideja user posted image

Pa za boleč hrbet je meni moja zdravnica rekla, da je potrebno vzet 2 lekadola naenkrat, da kej pomaga. Druge močnejše tablete pa niso priporočljive, če dojiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.