|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
4.5.2008 20:52:20   
aljab
Tianna strehica res ne gre zelo naprej, ampak mislim, da enako kot pri drugih vozičkih.... Mislim, da mam kako fotko... bom dala v album.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
4.5.2008 21:16:09   
nena80
Čao septemberke, mi smo nazaj z mini počitnicuser posted image , imeli smo se zelo lepo in mali je ful užival v vodiuser posted image , je tako čofotal in ga ni slana voda niti malo motilauser posted image , res smo se imeli lepo...

Spoznala sem tudi nekaj septemberk in so prav fajn, pa otročki so pravi cukerčki, sem prav vesela, da sem vas spoznala, sam žal mi je da sem morala tako hitro it, da smo se šli še kopat...je moj komentiral, da če bi prišla sama z user posted image , me ziher cel dan nebi bilo nazajuser posted image user posted image  (kar je pa tudi resuser posted image ...), pridem mogoče čez kak mesec v Koper, bom pa takrat nadoknadila, če bo katera zauser posted image .... Res sem vesela, da smo se videleuser posted image  vsem....

Vidim, da ste bile tudi ve pridne cca 20 novih straniuser posted image , no bom imela pa malo branja za lahko nočuser posted image ...

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
4.5.2008 21:51:26   
NalLa
Nena jest skoz razmišljam od kje te poznam. Pa moj dragi tud pravi da pozna tebe in tvojega, pa se ne spomneva od kje. A si bla v zadnjih 3 letih na kakšni poroki? Kje si bla pa kej na morju? Zdej te ful zaslišujemuser posted image .  Dej mi napiš na zs (seveda če hočeš) kako se pišeš. Me prov matra to.

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
4.5.2008 22:22:57   
december06
Čer. Mi smo se tudi potepali čez praznike. user posted image je sprobal nahrbtnik in seveda tudi zaspal noter. Zaradi čudnega vremena smo potem za 1. maj šli z avtom do Celjske koči in od tam na Svetino, kjer smo prevedrili nevihto. V petek smo šli še v Avstrijo in opravili ugodne nakupe. Čez vikend pa smo šli na vikend, k staršem od dragega, v Haloze, kjer nas je danes lepo sonček grel. Naš user posted image je dobil čisto rdeča lička. In sem se spraševala ali bi ga blo pametno s kakšno kremo namazat.

user posted image Uporabljate kakšno kremo za sončenje (zaenkrat lička) za svoje bebice? Oz. kaj se priporoča. Da se do enega leta nič ne maže.user posted image Kakšna je najbolša kremica.

pikica pokica sem pogledala slikice kako lepo ste uživali na morju. user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa morem še za nazaj prebrat, če mi bo uspelo.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
4.5.2008 22:28:15   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Nena jest skoz razmišljam od kje te poznam. Pa moj dragi tud pravi da pozna tebe in tvojega, pa se ne spomneva od kje. A si bla v zadnjih 3 letih na kakšni poroki? Kje si bla pa kej na morju? Zdej te ful zaslišujemuser posted image .  Dej mi napiš na zs (seveda če hočeš) kako se pišeš. Me prov matra to.

hej, jaz tudi večino časa razmišljam o tem, iz kje te poznam, tvojega dragega se pa niti nisem ogledala, ker je imel očala in čepicouser posted image  tako, da sploh ne vem kako zgledauser posted image ... no grem na zs

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
4.5.2008 22:35:51   
nena80
no, si že ušla, pa drugič

Na porokah sem bila, ampak tukaj na dolenjskem koncu, drugače sem pa hodila na fax v LJ in sicer FGG na Jamovi...
Sem razmišljala, če se poznamo kje preko službe, si že od začetka v tej službi, ali si prej delala kje drugje...

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
4.5.2008 22:41:44   
lemavrica
Čer,

Jaka pančka, danes je ful malo spal, v bistvu samo dopoldne 1h in pol malo v avtu in v vozičku. Tile zobi so kar user posted image .
Ta teden imam lubija doma, en dan bomo skočili na obalo, nejbrž v petek ker ravno ta teden dobim M in konec tedna bo že toliko švoh da bom šla lahko v vodo.
komaj čakam da sprobamo Freda in da vidim če bo mišek užival v vodi.

Helena luškana Klara

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
4.5.2008 22:53:05   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85
[magari user posted image dragi še zadnji dan dela-pol pa 10 dni frajjjjjjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image

kaj grete vse spat?????????????? js sem zdaj mal likala (me je očitno nena80 nalezlauser posted image )

user posted image user posted image user posted image   no lepo, da se to koga prime user posted image , jaz se največ pogovarjam o tem in izvajam v praksi, ko je nuja, saj vešuser posted image user posted image  likanje...

Lepo se imej na počitnicahuser posted image

No sem hotela še nekajkaj napisat, pa sem pozabilauser posted image

Lahko noč

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
5.5.2008 7:38:28   
helenav
jutroooooooooooooo

mi smo prvi....noč obupna.....ufffffaaaaa..ampak mislim, da so zobki krivi!!!!!!

grem pit kavico.....bom kasneje več napisala

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
5.5.2008 7:55:04   
LINA31
Jutrouser posted image ,

helenav..zadnje čase si midve zjutraj deava družbo, češrav suser posted image em juser posted image az danes nekaj poznauser posted image . Je user posted image ŽAN MALO podaljšal, ampak paše. Noč kar uredu, ampa sem mu dala dvakrat flaško...mogoče je pa res lačen in imam jaz že premalo mlekouser posted image

user posted image Od česa se naredijo grudice v .AM..premalo topla voda?

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
5.5.2008 7:57:41   
Pikica pokica
Helenav, mi se vam tudi pridružujemo v klubu nespečnosti  user posted image . Tudi Zojo matrajo zobki oz. se je spet pojavila črtica in zdaj resnično pričakujemo zobek. Včeraj je cel dan tišala jeziček ven oz. je pokrivala spodnjo dlesen. Bila je tako smešna, kot da ima jeziček predolg. Ampak zgleda, da jo tako boli dlesen. Sploh mi ne pusti, da bi ji namazala s tisto pasto, kaj šele, da bi pogledala, če je zobek že na vidiku. Je tudi ful razdražljiva, jokava in joka kar v spanju.
Pa super slikice z bazena. Ste lepo uživali user posted image .

Aljab, res me ni bilo nič na aerobiko. Najprej je bilo tako lepoo vreme, da se mi ni dalo biti notri, potem smo bili na morju. Danes ni sončka, zato prideva. Seveda če bo Zoja za to. Ampak mislim, da se bom že zmenila z njo user posted image . PA čestitke za BU. Zoja zna samo mahati ( pa pa), pa še to samo takrat, ko se ji zlubi. Eh, saj bo še čas. Drugače pa šiba rikverc po celem stanovanju. Ampak ne po vseh 4, pač pa kar po trebuščku user posted image .

VSESLO.SREČANJE... kaj pa VELENJSKO JEZERO??? To je tudi odlična lokacija. Mir, parking, lepo okolje, igrala, ni treba razervirati, če bomo šle kaj popiti ali se malo posladkati, super za sprehajat...

< Sporočilo je popravil Pikica pokica -- 5.5.2008 7:58:33 >

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
5.5.2008 8:01:17   
ana b
Jutro!
Pa mene ne pozabit pri user posted image user posted image user posted image .
Noč z zbujanji na 2 uri, pa eno budno rundo ob 4huser posted image .

Zdaj pa čas za user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
5.5.2008 8:04:12   
ana b
To Velenjsko jezero se tudi ne sliši slabo.

Pa o datumu 19. 7. je treba razmišljat o gosti debeli senci, ker bi znalo biti zelo vroče, če se zmenimo za takrat.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
5.5.2008 8:14:12   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: ana b

To Velenjsko jezero se tudi ne sliši slabo.

Pa o datumu 19. 7. je treba razmišljat o gosti debeli senci, ker bi znalo biti zelo vroče, če se zmenimo za takrat.

Glede sence se strinjam. Zato sem nekako najbolj za prvi datum, ko še ne bo tako vroče. 19.7. je lahko že drugo srečanje user posted image user posted image user posted image .

Guppy, kaj pa datum 24.5.?? Junila in julija jih gre že dosti na dopust in bo težko uskladiti datum. Tako je maj verjetno še najboljši mesec.   Pa še vročine ne bo prevelike.  ( ne zameri, ker težim, ampak to je samo predlog user posted image ).

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
5.5.2008 8:28:13   
dreamz
Dobro jutro! user posted image

Sebastien še spi. Čakam, da mo dragi skuha kafe. user posted image

Ma klicarim pediatrinjo, pa me vsakič vrže z linije... pred 8.00 je klicalo, ampak ni bilo še nobenega.. Grr...

Tianna: Sem provala tako očistit nosek, ampak mi ne uspeva nič kaj preveč. Isto kot prej. Boo.. Ma itak ima zdej tako zamašaen nosek, da fiziološka ne pomaga več user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
5.5.2008 8:34:21   
helenav
dreamz si dobila video od Sandre???...to je ful dober način pucanja...mi jo tako vedno odrešimo..je malo kruto..ampak se splača....Kaj pa malo operila? Ravno toliko da malček zadiha? Pa seveda razredčen....

Jaz sem tudi bolj za Majuser posted image user posted image , ker ko začne vročina in ko se morje ogreje bomo skoraj vsak vikend izkoristli za potovanja na Susak.

Punce, kaj bo katera od vas dala predlog za podaljšanje porodniške?

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
5.5.2008 9:28:07   
Anonimen
Dobro jutro.
Sem ga dala spat prvo rundo. Noč je bila zopet tako tako. 4x al 3x je jedel, pa saj ne vem. user posted image  No ja... Bomo že preživeli. user posted image

December06, brala sem na mon, da vsak faktor nad 30, da je noter sama kemija, tako da... Ne vem. Zdej en dan moram it do lekarne, pa se malo pozanimati. Helenav in Sandra imata eno kremico in jo hvalita. Aja, pa tudi tu na RR je že bila debata o tem, ti pošljem link, ko najdem. user posted image

Nena80, našega tudi ni motila slana voda. Komaj čakam morje!!! user posted image  Kje pa ste bili?

Lina, kako to, da si začela s stekleničko? Jo je sprejel brez problema?

Dreamz, ne vem kako drugače naj ti pomagam. user posted image  Kakšen aspirator pa imaš doma? Ena user posted image  za Sebastiena.

Aljab, geslo dobim na naši skupini?

Helenav, zakaj me ignoriraš? user posted image  

Uska, user posted image  tudi za vaju.

NaILa, kaj pa pri ta novem modelu, strehica ne gre full naprej a? Al si mi to že povedala? JOJ, full sem zamešala vse vozičke. user posted image

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 2042
5.5.2008 9:29:20   
Anonimen
Pa user posted image user posted image user posted image  za vse, ki čakate/mo zobek. user posted image

December06: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2718333

oz. http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2707294

< Sporočilo je popravil tianna -- 5.5.2008 9:35:19 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2043
5.5.2008 9:50:42   
dreamz
Naša p. danes ne dela in gremo ob 11.00 k drugi.

Helena: Ma video mi je Tianna poslal, ampak ga ne morem nikakor odpret, noben program ga ne prepozna. A ga imaš tudi ti? Bi mi ga lahko poslala?
Operil kapljice še nisem dala, bom videla kaj bo danes rekla p.

Tianna: Imam aspirator Narhinel.. ko sam z usti vlečeš. Saj gre full ven z nosa, ampak mu se takoj nabaše spet oz. mu leze kar direktno v grlo, zato kašlja in potem fullkrat bruha. user posted image
Zobek je dobil, pa nismo niti opazili, da ga kaj mučijo dlesni, zaradi prehlada. Ampak hvala bogu ponoči spi kot ponavadi... no razen, da vsaj enkrat vmes bruha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
5.5.2008 10:11:06   
Anonimen
Ja ubožček. Potem pa ti ne preostane drugega, kot da redno pucaš. user posted image

(odgovor članu dreamz)
  Neposredna povezava do sporočila: 2045
5.5.2008 10:15:16   
Naty 76
To noč je pa lunca nagajala vsem (razen Tii). Midva nisva mogla spat, ob 3h je Žan začel monologe, ki so trajali eno uro, potem se je zbudil Jan in hotel da ga pokrijeva .... proti jutru bi pa spali. Tia je bila edina, ki se ni pustila motit in je spala lepo do 7ih.

Tast mi je skuhal res dobro kavico, tako da mi ne bo treba hodit okrog z zobotrebčki v očehuser posted image . Maladva zdaj spita, jaz perem, pa surfam na netu (res dober šport),... ko se zbudita ju pa peljem k moji mami, jaz pa grem kupit kakšno bombažno pižamico za maladva. Zunaj se je začelo jasnit, tako da bomo šli še na sprehod.

Pa pa za zdaj

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
5.5.2008 10:37:02   
Anonimen
Mi pa imamo jutri prvič RA in me prav skrbi kaj bo. user posted image

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2047
5.5.2008 11:29:20   
Naty 76
Tianna zakaj bi te skrbelo?

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
5.5.2008 11:33:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Tianna zakaj bi te skrbelo?

Pa ne vem kaj bodo rekli. Kakšno je stanje, kako se bo popravilo itd. Skrbi pač. Upam samo, da stanje ni tako hudo in da bomo s telovadbo in vajami vse zrihtali. user posted image

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2049
5.5.2008 11:34:49   
lemavrica
Ojla,

mi smo pa še kar dobro spali, me ta teden mož menja pri nočnem hranjenju tako da ga jaz samo nahranim on pa gre naštimat flaško. Je ful lažje če ni treba vstati in štimati flaške. To me najbolj ubije, ko moram sredi noči na drug konec stanovanja.

Pri nas je pa dež in dvomim da bomo šli kaj ven. Sem jezna ko user posted image , mož na dopustu zunaj pa dež.

Da se še malo pohvalim, danes imava 1 obletnico poroke. Ok preživela je ne bova ravno romantično, razen če se naju Jaka ne usmili in gre spat že ob 20h user posted image  da bova imela večer zase.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.