|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
4.5.2008 10:09:32   
Anonimen
Dobro jutro.
Naša noč pa je bila ok. Jedel je samo 1x, ob 1.30h. user posted image  Sem se naspala in sem kot nova. Zdaj sem mu skuhala marelice+slive+rozine+prosene kosmiče. Pa ven bova šla, ker je lepo vreme.

Glede lokacije za srečanje nimam pojma. Kje v Lj, da bi bilo za vse blizu. Ne vem pa je. Fajn je, da je zdraven za se sprehajat in kaj popit.

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2001
4.5.2008 10:35:35   
guppy

---> VSESLOVENSKO SREČANJE SEPTEMBRK <---

Punce, kaj pa MOSTEC?
Imajo sonce/senco, imajo klopce, igrala, parking (no ja...), ... ni potrebna rezervacija... pa še ZOO je blizu, če se potem katera odloči za to...

Napisala bom par terminov: konec maja, začetek junija, enega konec junija, enega sredi julija. Prosim sporočite ali ste na te termine doma, pa bom vpisovala v preglednico.

Torej, kako kaže za vseslovensko srečanje na termine:
31. maj
7. juNij
28. juNij
19. juLij

Osebno ŠE nisem prepričana, da bom tukaj konec maja, ampak sploh ni pomembno. Takrat, ko bo največ prijavljenih, bomo imele srečanje. Sicer pa ga lahko ponovimo septembra
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil guppy -- 4.5.2008 10:36:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
4.5.2008 10:37:38   
ana b
Dan!
Naš user posted image  se sprehaja, mama pa kuha user posted image  na rr.
Noč je bila čudovita, kar pomeni, da se je zbudil samo 2x, jedelin takoj zaspal nazaj. In celo do 6h smo spali user posted image .

Srečanje: Arboretum Volčji potok? Mislim, da v času, ko ni kakšne aktualne razstave, ne bo prehuda gužva. Ne vem pa, kakšna je gostinska ponudba. Nana dodatne informacije.

Zdaj pa zares kuhat user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
4.5.2008 10:39:59   
Anonimen
Ana b paše, da se tudi mi naspimo, kajne? Ah, da bi bile vse noči takšne a?

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 2004
4.5.2008 11:04:45   
uska
Ciao

Evo april je mimo. in to kakšen april, pravi aprilski april, kakršnega se spomnim samo iz pripovedovanj mojih starih staršev....user posted image
Mi smo kljub slabemo vremenu bili kar naprej zunaj, bili  2.5. tudi v Avstriji tako kot Zvezda in Lemavrica in kupili trikolesnik. No, in sedaj, ko je lepo vreme mi pa sinko zboli. user posted image

Sandra, za seznam: mi imamo že 3. in 4.ti zobek in sicer od 20.4. in 23.4.

Hej Pikica Pokica, krasne fotke tvojih dveh sončkov. Vas že celo večnost nisem videla. In zgleda, da se v prihajajočem tednu tudi ne bomo. Jure je ponoči dobil vročino.user posted image  Šmrk. Sploh ne vem kaj naj. Aljab, a mu lahko dam Calpol za znižanje temperature ali bolje, da počakam na pregled pri pediatrinji (nameravam iti takoj v pon zjutraj, razen če zvečer naraste temp čez 38,5)?

Bravo za vseslovensko srečanje! Jaz glasujem za 19.7.
Lepo se mejte in pozdrav od bubanega celjana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
4.5.2008 11:40:21   
nana 27
Dan! Lemavrica, res je. Študiram za biomagija :) Guppy, meni odgovarjata zadnja dva termina, torej junij in julij. Drugače pa dam glas za Volčji potok! Ko se v teh dveh tednih poleže naval, bo prav luštno. Ima tudi vse točke, ki jih je naštela Lina - torej parkirišče, sprehajalne poti, veliko travnatih površin, kamor lahko damo piknik odejice in otročke na tla, igrala za starejše otroke, dobre sadne kupe. Mi v Mostecu še nismo bili. Guppy, daj še malo več opiši, kako je tam. Kaj pa še kje drugje. Naj vsaka za svoj konec pove in nato glasujmo.. Katera spremlja BB? Jaz ga kar nekaj časa nisem in ko včeraj priklopim na RR pa vidim, dase nekaj fajtajo..je katera gledala v živo? Za kaj se gre?

(odgovor članu uska)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
4.5.2008 12:22:53   
guppy
nana, bom, ko jih dam popoldan spat (če bom imela čas za RR)
Glede terminov pa lepo prosim, da napišete VSE možne termine, ki se jih lahko udeležite. Tako bo najbolj fer za izbirat. Vem, da ima vsaka ENEGA, ki je najljubši, ampak septembrk je res veliko in iz različnih krajev smo, zato se probajmo čim bolj prilagodit.

Volčji potok se sliši super za lokacijo... mmmm!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
4.5.2008 13:28:07   
Naty 76
Ojla bejbe,

ste bile pa pridne včeraj. Čakam, da se malčka zbudita potem pa na kosilo z babico in dedkom.

Včeraj smo bili cel dan zunaj, ker urejamo okrog hiše in končno smo se zmenili kako bomo uredili. Bomo imeli svoj Arboretum doma:).
Guppy M&M sta pa taka cukra in prava dirkača. Super ste resuser posted image . Meni oz. nam zaenkrat bolj ustreza termin 7.6. Lokaciji se pa prilagodimo, ker iz Šk. Loke nikamor ni dalečuser posted image .

Jst sedež sem kupila v Žireh (Bob&Čenča), cena je bila 200eur, imajo jih pa tudi v Toysu (cena je pa nižja za 10eur). Ni bistvene razlike. Saj se lahko zmenimo in ga z Leonom probata. Tia ne bo imela nič proti.

Tianna kolega nas je poklical da so na meji čakali skoraj pol ure in smo se potem odločili, da smo raje pol urce več na sončku in zraku. Zato Portorož. Slikic pa nimam, ker je dragi v službi pozabil fotoaparat. Sem bila malo jezna nanj, potem pa je obljubil, da bomo kmalu ponovili izlet in potem bo slikic še preveč.

Helena pošlji mi mail na ZS. Se bom jutri slikala z malima, tako da bo vse na svojem mestu. Sicer bom pa kmalu zrihtala albumček pri 9M.

Lemavrica super za nakup. Jana moram še oblečt za poletje in bom po mojem kmalu spet v Celovcu.

Sigurno sem še kaj pozabila. Slikice ... vsi so tako corti ..

Uživajte. Mi gremo zdaj papat.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
4.5.2008 14:24:48   
zvezda71
Pozdravljene,
upam da ste čimbolj brezdelno preživele praznik dela. Kot je že napisala Lemavrica se je tudi naša družinica klatila po Celovcu in okolici, kupili smo samo plenice, z Lemavrico sva imeli tako hudo debato sredi trg. da so naju eni za prodajalke zamenjaliuser posted image .
Pol smo našegauser posted image ustoličli na Knežnem kamnu tako da je zdaj Knez Tacenski-Vičavski pol pa smo se še malo okoli Vrbskega jezera sprehajali. Včeraj smo bili v Predjamskem gradu, skratka čist smo praznike izkoristli.
Srečanje meni je vseeno kje datum pa:28 junij bi bil super za našo familjio.
Zdaj pa pišem diplomo user posted image ,user posted image ,user posted image  se spet klatijo nekje, pa upam, da hitro pridejo, ker bo meni zizo razneslouser posted image .
LP vsem

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
4.5.2008 14:35:18   
helenav
ciao vsem

najprej guppy, meni odgovarja 31 maj ali pa 7 junij...ostalo smo na dopustu....

imam še eno vprašanje:

tiste,ki vam otroci spijo v spalnih vrečah...pls...povejte mi kako jih naštimate za spat, da jim ni vroče....mi so se danes zbujali na eno uro celo nočuser posted image user posted image in sprašujem se ali ni krivo to, d aji je pretoplo..kajti najlepše je spala, sredi zime, ko je temperatura padla na 17/18 stopinj..sedaj imam v sobi 20/21, pa okno imam odprto....oblečem pa jo: bodi z dolgimi in enkrat ji dam nogavičke, enkrat ne...pa v vreči je..še vedno v tisti podloženi,morem nabavit to tanko..pa pokrita je z najbolj lahko poletno oddejo ( tako je pisalo na original embalaži???user posted image user posted image user posted image user posted image )..zdej pa res ne vem.....

in še enouser posted image :
katera  ležišča imate? al so trda? al bolj mehka? jaz bi rada sedaj klupla,kakšno mehkejše..pa ne vem katerega... Opazila sva z mojim, d ako smi pri meni doma, na moji posteljci , spi vedno dljeuser posted image , doma pa vedno le pol urce ( govorim o popoldanskem počitku...)....

evo se je že prebudilauser posted image

sedaj pa gremo v bazenčka!!!!!!!juppppppppppppiiiiii

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
4.5.2008 15:36:03   
LINA31
Ravnokar sva prišla iz mosteca, ker tam dragi ribariuser posted image . Guppy..vzela si mi lokacijo iz ust...skratka meni se zdi Mostec super lokacija. Danes je bila full vozičkaric. Fajn je, ker je veliko zelenja, za sprehodit in tudi kaj za spit.
Termini pa zaenkrat vsi ustrezajouser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
4.5.2008 15:58:44   
lemavrica
Ojla,

mi smo bili malo pri moji babici, da je bil Jaka lahko malo zunaj na travi ( seveda je bila deka spodaj ).Je ful užival. Se pa čuti da bo luna, ker je malo site,pa še vreme dol tišči.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
4.5.2008 16:02:25   
Anonimen
Ojla!
Sem ga dala spat... Jaz pa pucam. Nedelja pa pucanje a. user posted image  Prej je iz puzzel zlezel na parket in se tam neki  vrtel, ko pa sem ga dvignila je bil cel od praha. Vse je pobrisal. Grozno. Ne vem od kje toliko praha, včeraj sem sesala. user posted image

Helena, naš ne spi v spalni vreči. Spi z nama in je čisto navaden jogi. Greste v Bernardin? Lepo se imejte.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2013
4.5.2008 16:58:16   
lemavrica
Helena Jaka spi v spalki, zaenkrat mu ni vroče, ima eno malo tanjšo in eno malo debelejšo, jih menjavam. Ima pa Dormeo jogi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
4.5.2008 17:01:59   
LINA31
helenav...naš ne spi v spalki. Zdaj mu dam samo pižamico in pleničko spodaj. Pokrit pa je z dekico ali kovterčkom.

Če je katera za sprehod in kavico drug teden po Tivoliju se naj javiuser posted image .

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
4.5.2008 18:22:43   
guppy
VSESLOVENSKO SREČANJE SEPTEMBRK

VOLČJI POTOK / MOSTEC?
Imajo sonce/senco, imajo klopce, igrala, parking, ni potrebna rezervacija...

Prosim sporočite ali ste na te termine doma, pa bom vpisovala v preglednico.
Naštejte vse termine, ko se lahko udeležite srečanja!!! Na razpolago so:
31. 5.
7. 6.
28. 6.
19. 7.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
4.5.2008 18:43:32   
lemavrica
Nam ustreza 31.5, ker za kasneje ne vem ali bomo na morju ali ne. Lokacija pa bolj Voljčji potok kot Mostec.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
4.5.2008 18:48:02   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

VSESLOVENSKO SREČANJE SEPTEMBRK

VOLČJI POTOK / MOSTEC?
Imajo sonce/senco, imajo klopce, igrala, parking, ni potrebna rezervacija...

Prosim sporočite ali ste na te termine doma, pa bom vpisovala v preglednico.
Naštejte vse termine, ko se lahko udeležite srečanja!!! Na razpolago so:
31. 5.
7. 6.
28. 6.
19. 7.

Meni  7.6. ne odgovarja, ker smo na dopustu. Drugače mi je vseeno. Sem pa za Mostec, saj  ga približno poznam, ker sem se kot študentka tam veliko sprehajala in tekala.

Helenav, Zoja spi v spalni vreči, ampak te, ki je brez rokavov. Spodaj ima le pižamico ( brez bodyja) in ponoči ni dodatno pokrita.

Uska, upam, da se Jurček hitro pozdravi in da se čim prej kaj vidimo.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
4.5.2008 18:59:15   
aljab
Živijo punce!

No tu še eni prehlajeni (predvsem jaz in možek). Ampak veselo pohajamo okrog. Lepo je prebrat, da se dogovarjate za srečanje. No, jaz bi tudi. 31. maja ali 7.junija.

Janinček kar lepo napreduje, mamo nov zobek, pa še druga enkica jo muči že en teden. Malo puza rikverc in nazaj ampak je zelo previdna. Probali smo nahrbtnik za v hribe in neznansko uživa. Kar vriskala je. Samo ko zaspi pa zleze skupaj in mami postane živčna, atiju pa gre na živce ker mami sitnari. Mamo tud prvo besedico (če se temu lahko tko reče), to je bu (Bum), ko kaj pade(bolje rečeno vrže)...ali ko se boji, da bo ona padla. Pa maha papa in ploska (če hoče). Tolk sem zaljubljena, da me resno skrbi moje ljubosumje.user posted image user posted image

Primorke fajne ste. Ja končno ste se zmenileuser posted image . Sonce Vasja je vedno lepši.user posted image user posted image
Uska ubogi Jure. Ti kar daj Calpol, če gre nad 38.5. Kako si pa ti?
Pikica Pokica nič vaju ni blo telovadit. So nas prav fajn mučle.
Tianna jaz mam Slaloma, sicer starejši model. Mi je super, ampak moraš imet velik avto. Odkar sedi je pa itak bolj malo naslonjena.

Mi smo tud hotli v avstrijo drugega ampak sem se bala gužve. A je bla kriza?
No lepo se imejte!!!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
4.5.2008 19:54:27   
Anonimen
Dober večer.
Mi smo pohajali zunaj 2 urci in je takooo pasalo. Zdaj smo si pico naročili; čakamo, da pripeljejo. Mišek se igra na tleh.

Aljab, hvala za tvoje mnenje glede vozička.

Še neki: Je res, da strehica ne gre full naprej? Hvala. user posted image

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 2020
4.5.2008 20:23:19   
Naty 76
Za nami je prav pestro popoldne. V gostilni smo zabavali vse, doma so nas čakali obiski in prav luštno smo
se naklepetali. Obiskal nas je še en septembrček. Tia je osvajala na veliko, se vidi, da je vajena moške družbeuser posted image . Ob 19ih so vsi trije zaspali, jaz pa pri cunjah. Nikoli jih ne zmanjka.

Helena Žan spi v spalni vreči brez rokavov, spodaj pa ima bombažno pižamico. Včasih ga pokrijem še s čisto lahko odejico. Tia pa spi tako mirno, da je še ne potrebuje. Že trkam.

Zdaj grem pa k možeku še malo na vrt posedet.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
4.5.2008 20:23:59   
helenav
evo nas ...da malo poročam...

najprej..hvala za odgovore...danes sem jo oblekla v body z dolgimirokavi, nogavičke..vreča brez rokav in čez eno tanko dekico..pa da vidimo...user posted image

drugače pa je v bazenu fullllllllllllllllllllllllll uživala.....tako je plavalain brcala in se smejala....ful je bilapridna...sedaj lahko gremo komot tudi v toplice....čeprav ob prihodu ni zgledalo najbolje....smo že bili na temu, da se obrnemo in gremo domov....je začel aful jokat..pa toplo ji je bilo, ampak ne morem verjet mi je zaspala in se umirila v naročju. ko je odspala svoje, pa se je začelo veselje..evo vam par slikic:

user posted image

user posted image

pa še par slikic sem v album dodalauser posted image

Naty zdej tipišem ZSuser posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
4.5.2008 20:39:24   
Anonimen
Ste bili v Bernardinu?

Grem zdaj pogledat foto.

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 2023
4.5.2008 20:42:21   
Anonimen
Lepa Klara! user posted image  Naš v začetku tudi ni bil navdušen, to pa zato, ker ga nismo prav dali v Fredov obroč. Naslednjo rundo v vodi pa je neznansko užival. Samo prav smo ga morali zavezati. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2024
4.5.2008 20:49:35   
ana b
Večer!

Srečanje: meni ne ustreza samo 28. 6., ker ravno na ta dan gremo na morje.
Lokaciji pa sta mi obe v redu.

Helena: Klari se pa vidi, da je uživalauser posted image . O spalni vreči ti pa ne morem svetovat, ker mi ne spimo v vreči.

Tianna: mi imamo freestyla in sem zadovoljna. Edina pomankljivost pa je teža in tudi zložen je kar velik.

Vsem bubanim: user posted image user posted image

Grem malo igrače skupi zmetat user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.