|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
3.5.2008 21:26:52   
NalLa
Mi imamo slalom pro in sem ful zadovoljna (trikolesnika). je enostaven za zložit in prideš z njim kamorkoli. Je proti drugim tud precej lažji.

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
3.5.2008 21:28:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Mi imamo slalom pro in sem ful zadovoljna (trikolesnika). je enostaven za zložit in prideš z njim kamorkoli. Je proti drugim tud precej lažji.

user posted image  Je res, da ta najvišji naklon sploh ni visok, da user posted image  na pol leži, da ni 90 stopinj? Upam, da me razumeš kaj mislim povedati.

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1977
3.5.2008 21:28:51   
NalLa
Aja, pa sprehajam se skor samo po šodru, asfalta bolj mal vidi in je čisto lahko vodljiv. Sploh športen del je super.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
3.5.2008 21:29:42   
Anonimen
Moj Pliko ne gre po makedamu. user posted image  

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1979
3.5.2008 21:31:03   
NalLa
Ne 90 stopinj nima, pa sej 90 je itak preveč. Pravi fant, da je naklon pa večji kot pri Quinnyju (sva se odločala med tema dvema)

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
3.5.2008 21:32:10   
Anonimen
Ja no, sej točno 90 je too much. Ampak lepo sedi, al na pol leži?

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1981
3.5.2008 21:32:23   
NalLa
Midva sva se za tega odločila glih zato, ker je ful dobr vodljiv po takih šodrastih cestah. Ker pri nas je ful takih poti in lahko grem z njim tud na gozdno pot če hočem

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
3.5.2008 21:36:40   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

sedi čist ok

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
3.5.2008 21:38:05   
NalLa
Men je drugače najboljše blago na vozičkih od chiccota, oblika in barve so mi ful dobre od quinnya, ampak funkcionalnost pa je zame pri jane najboljša

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
3.5.2008 21:38:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

sedi čist ok

Aha, hvala. user posted image  Sej pred nakupom mislim it do BC pa ga posest itd, ma izkušnje mamic so vedno dobrodošle. user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1985
3.5.2008 21:44:11   
NalLa
V BC ga ne boš dobila. Jih ne prodajajo. Imajo jih pri nas samo v pikapolonici. Ampak jest ga tem ne bi več naročila. Sem ga dobila skupaj z lupinico po dveh mesecih ko sem ga naročila in 100x posredovanju, tisti dan ko sem šla iz P. Pejt rajš v Italijo, tam ga je tud Helena kupila. Pa Helena prodaja tak voziček, mogoče se pa vidve lahko kaj zmenta, samo da ima štirikolesnika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
3.5.2008 21:45:13   
NalLa
Ja točno. Helena, sem vprašala sodelavko za voziček in ga je ravno kupila, tako da žal ne bo nič.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
3.5.2008 21:47:32   
Anonimen
A ni jih v BC al kako? Ja no... Potem pa se bomo zapeljali do Italije. user posted image  Želim pa si 3-kolesnika. Imaš kakšno foto kako Lan sedi v vozičku? Mi lahko prosim pošlješ na mail? Če hočeš seveda.

Helena, kje v Italiji si ga kupila?

Pa eno nemško stran sem odkrila (no, ena RR mi je povedala zanjo, kjer so cene dokaj nižje). user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1988
3.5.2008 21:49:32   
NalLa
Bom probala poiskat, če imam kakšno, če pa ne, pa ga slikam in ti pošljem.

Katera stran pa je to?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
3.5.2008 21:51:15   
Anonimen
Ok, hvala. user posted image

Ta stran:

http://www.o-baby.de/agr/Jane-Slalom-Pro_22505_3.html

Romer Safefix plus je tu dooosti cenejši. user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1990
3.5.2008 21:54:39   
NalLa
sem že poslala, samo se ne vidi dobro. Pa še to ne vem če je bil čisto gor potegnjen voziček, ker imava dostkrat bolj na pol poležanega, ker tako zaspi

zdej grem spat

lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
3.5.2008 22:00:06   
Anonimen
Hvala NaILa. user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1992
3.5.2008 22:19:15   
lemavrica
Čer,

ufff ste se pa razpisale v dveh dneh ko me ni bilo na RR.
DA grem po vrsti

Zobki pri nas sta na plano pogledala dva zgornja zobka, Sandra datum je 2.5.
Srečanje v Portorožu ful ste vse fajn in user posted image  tudi. komaj čakam vseslovensko srečanje da se spoznamo. No upam da katero že prej. Naila, Helena ( pridita 10. na srečanje )

Guppy M&M sta prava srčka user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  za nakup, super si to dobila.

Helena, Sandra vama pa res ni treba hujšati. Kam že?

Lina user posted image  za Žana in njegov napredek. Jaka se še vrti v krogu, kotali in nekaj malega probava nogice pod trebušček povlečt.

Vseslovensko srečanje tudi jaz sem ravno včeraj razmišljala da ga bo potrebno kmalu začet organizirat, ker potem bodo dopusti in se bomo težko zbrale vse na kupu. Predlagam konec maja, ko bo že toplo. Lokacija??

Shopping mi smo včeraj zapravljali v Avstriji, smo šli po plenice. Naty, Rožica hvala za napotke kako se pride do Toysa. Sem srečala Zvezdo, smo se istočasno parkirali pred Toysom. Njen dragi ni verjel da se nisva zmenili user posted image

Dreamz user posted image  za zobka

Tianna jaz imam Quinny Buzz in sem zadovoljna, Speedy mi je prevelik, pa še moti me ker se športni del priveže z jermeni. Pri Buzzu pa lepo natakneš in je, edino kar malo moti da moraš športni del sneti ko ga zložiš. Lahko je obrnjen v obe smeri in to mi je ful pomembno.

Nana pridna da si se spravla k knjigam.A to delaš podiplomca?

Pikica Pokica ful ste luštni nas slikah. Se vidi da je Zoja uživala.
Upam da nisem kaj spustila ker ste se res načvekale.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 3.5.2008 22:20:14 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
3.5.2008 22:28:04   
lemavrica
Še ena slika iz današnjega potepa po LJ.

user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
3.5.2008 22:32:20   
Anonimen
O Lemavrica, si nazaj. user posted image  Super, da ste se imeli fajn. Slika user posted image .

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1995
3.5.2008 23:02:51   
dreamz
Dober večer! user posted image

Sem zmantrana user posted image  po doolgih dneh, ko nisem nič delala, sem danes prala in likala ceeelll kup cunj, ki so se nabrale v 2 tednih user posted image .

Lemavrica: Vam tudi čestitke za zobke!! Na isti dan kot moj user posted image

Pikica Pokica: Full lepa slika na pesku, kako uživa! user posted image  
                     Mi smo našega, ki ima že več kot 9kg, enkrat prejšnji teden za provo dali v večji sedež, ampak ker vedno zaspi v avtu, mi je boljše še naprej uporabljat jajček.

Guppy: user posted image user posted image  Slike so fantastične, še posebno tam ko spi in tam ko gledata akvarij user posted image  , res sta dve kokiceuser posted image user posted image , ampak se tudi vidi, da sta navihana user posted image  Prav bi rada imela dvojčke v drugo!! user posted image
Neki me zanima, kaj tam ko sta ograjena, je taka velika stajica, ali ste sami to skombnirali? Full dobra ideja! user posted image

Lahko noč pupe!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
4.5.2008 0:41:06   
guppy
Noooooooooč!

dreamz, to je stajica, ki sva jo kupila na E-bayu. Spodaj link iz originalne web strani:
KLIK

Mislim, da naju je stala 60 ali 80€ s poštnino, ali nekaj takega? Joj, kok sem senilna.... :))) Skratka, pisala sem o tem v eni od naših tem.... sem pa kar nekaj dni zaporedoma sodelovala na avkcijah, dokler pač nisem dobila po ceni, ki sem jo bila pripravljena plačat.

user posted image
user posted image

Mi nismo izkoristili vseh 8 stranic, ampak samo 6, kot vidiš na sliki. Spredaj so pa vratca.  Stajica je dolga 2 metra, kar pomeni, da zjutraj, ko sem komirana, privlečem vanjo kovter in povšter in ležim med tem ko mala2 lezeta po meni :)) Vem, da ne moreta nikamor hehehe in lahko mižim

... več o skrivnostih dvojne mamice naslednjič
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 4.5.2008 21:05:02 >

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
4.5.2008 7:08:15   
LINA31
Jutrouser posted image ,

oh sem zaspana. Žan spet razgraja ponoči. Pa ne, da bi skos jedel, ampak zbudi se, pa stoka in potem ne zaspi sam nazaj. Joj, kdaj bo to mimouser posted image . Ubistvu rabim samo eno pošteno noč, da si nafilam baterijeuser posted image .

Kavico sem že spila. Žan že pri meni v naročju čekira RRuser posted image user posted image .

Zdaj se greva igrat.
Vse slovensko srečanje....lokacija? Full sem razmišljala in se sploh nič pametnega ne spomnimuser posted image . Kaj bi lokacija mogla imet??
- velik parking,
- sprehajalne poti,
- nekaj konkretnega za sedet????

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
4.5.2008 8:48:54   
LINA31
A vse še spiteuser posted image
Žan že spi 1. rundo. Sem mal brala po RR-ju glede nočnega spanja...sem se odločila, da od danes naprej ne dobi za vsak jok ponoči zizo, pa da vidimo, če se bo manj zbujal. MENI je tol ratalo čista znanstvena fantastikauser posted image .Jutri je luna, tako da ga mogoče to daje, ampak kar je to much, je pa to much. Sem ugotovila, da ponoči tolk je, da mu pol zjutraj ne paše dojenje do ene 10.00, ko mu jaz že malico damuser posted image .

helenav..naslednjič se obvezno javim.
Nič lepo se imejte v tem lepem vremenuuser posted image .

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
4.5.2008 9:43:28   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

pikica pokica ful lušni ste.....ej, al ni dajala nič rokice v usta? Jaz sem mojo zadnjič dala na kamenčke..pa je takoj k ustom neslauser posted image .

Sem se najbolj bala, da bo mivko v usta dajala. Seveda je poskusila in ugotovila, da ni prav fajn, če imaš mivkasta usta, tako da je probala samo 1x.
Me je pa kamenčkov bolj strah, saj bi ga lahko pogoltnila, kar pa se verjetno ne bi najbolje končalo.

Guppy, ful sta face tvoja dva. Sta tako simpatična, da še večkrat kakšno sliko objavi.
Lemavrica, tudi tvoj Jaka je ful user posted image .

SREČANJE, jaz  predlagam v drugi polovici maja, ko še ne bo tako hudo vroče. Lokacija??? Tivoli??? Lahko se sprehajamo in gremo nekaj popiti. Ampak parking je pa verjetno problem. Lahko pa se dobimo v Celju user posted image , pa imamo tudi fajne sprehajalne steze in NI problema s parkiranjem user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Pikica pokica -- 4.5.2008 9:50:16 >

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.