annie
|
Pozdravljene, se vidi, da je vikend, ker je tukaj pravo zatišje. No mi vsi 3je smo sedaj že 2 uri spali , pravzaprav dragi in Nik še spita, jaz pa več ne morem poležavat in sem hitro skočila mal na rr pogledat Dopodlan smo bili malce na potepu, tukaj je vreme krasno, imamo 19 stopinj , zdaj ko se pa bosta naša dva moška zbudla, pa gremo še eno rundo na sončka. IZVIRNO SPOROČILO: december06 IZVIRNO SPOROČILO: annie Sem pa zelo vesela, da so v MB odprli Kik trgovino . Imajo res lepe oblačila za , pa tudi drage niso, npr. sva mu kupila že za poletje kratke rokave in cena enih je samo 1 eur ...sem prvo mislila, da je to ziher kaka čudna roba, ampak ni, je 100 bombaž, pa na izgled so ful lepe...tako, da sva mu jih kar 5 kupila Tud mi smo že kupovali v Kiku, pižamice, nogavičke, rutke, majčke, pa zadnjič so imeli štramplčke za 1€. Pa sem tudi sorazmerno zadovoljna s kvaliteto. Še možek si je nakupil nekaj majčk. Pa mislim, da bi se zame tudi kaj našlo. Kje pa je v MB ta trgovina, če me pot zanese tja, da še tja skočim? Ko se recimo s ptusjke ceste pripeljete v Mb, (ne vem točno, s katere strani vi pridete v Mb) je Kik trgovina nasproti Mercator centra na desno, tam ko je Baumax, Big bang, Pikaopolonica, Takko...v glavnem tam, ko je sklop teh trgovin. Kik je tam, ko je bila nekoč Hardi trgovina. Upam, da sem ti koliko toliko prav obrazložila Sonce78 luškane slikice Aha, zgleda da sta se unadva zbudila, ker slišim neko smejanje s sobe... .
|