|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
19.4.2008 9:53:01   
Anonimen
Grrrrr.... Vse sem napisala, pa me je dol vrglo. user posted image  Pa še enkrat...

Dobro jutro. user posted image
Naša noč je bila zopet user posted image . Nosek zabasan, pa še zobek... Ma ubožček moj. Zdaj spančka prvo rundo.

Sonce78, kaj pa ti ob takih nemogočih urah na RR? user posted image  Da te dragi ne vidi a? user posted image  Če bi vedela, da prideš, bi te počakala. user posted image  Meni je bilo včeraj tako dolgčas, a na RR nobene. user posted image  Moj je bil v nočni...

Naty, kako sta user posted image user posted image ?

Sandra, a kafeta ne boš skuhala? user posted image Kolko € je cepljenje? Je po celi Sloveniji enako? Pri nas je 33€.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1276
19.4.2008 9:59:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

Sem dodala slike v album. Geslo je na google skupini.

user posted image user posted image user posted image  Lepa sta. user posted image

IMAŠ ZS.

< Sporočilo je popravil tianna -- 19.4.2008 10:04:22 >

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1277
19.4.2008 12:05:29   
Naty 76
Ojla,

pri nas je danes pestro. Zjutraj ob 4ih jok, Žana je zakuhalo in potem smo spali po obrokih. Malo prej sem ga peljala v dežurno in naj bi imel neko virozo. V ušesku ima malo pordel, ampak naj ne bi bilo hudo. Vročina pa visoka. Zdaj končno spi in upam, da bo še malo ker nisem navajena tega in sem čisto koma.
Tia še kar kašlja in hrope. Men se tko smili, ampak ona se ne da. Razgraja in je dobre volje.

Fanta sem poslala k babici in dediju, da bosta tam na kosilu, ker ne rabim doma še dveh tečk. Bomo že preživeli. Zunaj je posijalo sonce, ki mi bo dalo malo energije.

Ko bo čas še se kaj oglasim. 

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
19.4.2008 12:56:00   
škorpion
Ojla

Mi smo sprehoda in moram reči da nas je dobila ploha, grozno to vreme.

sonce mi gremo na morje od 12.7-26.7 smo pa v slanici privat apartma. Za koliko časa pa greste vi. Bi se lahko kdaj dobili na kavi. Drugače pa v vrtec sem jo vpisala v Anico Černejevo v mesto in mi je rekla da smo zasigurno dobili, tako da nimam glede tega več problemov. Meni je tudi ta vrtec najbližji.

Se moram malo pohvaliti mi smo danes spali od 7 zvečer pa do 8 zjutraj. Kako je pasalo.

Kaj ve  že dajete svojim malčkom testenineuser posted image  

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
19.4.2008 14:18:57   
Anonimen
Naty user posted image , držim pesti, da bosta kmalu zdrava. user posted image user posted image user posted image  Mogoče veš za kakšen dober hotel v Makarski? Me je malo zamikalo. user posted image  Pa tudi Tučepi so fajn... Ah, preveč je vsega.

Škorpion, jaz mu trstenine ne dajem še.

< Sporočilo je popravil tianna -- 19.4.2008 14:29:16 >

(odgovor članu škorpion)
  Neposredna povezava do sporočila: 1280
19.4.2008 16:28:20   
annie
Pozdravljene,

se vidi, da je vikend, ker je tukaj pravo zatišje. No mi vsi 3je smo sedaj že 2 uri spali user posted image , pravzaprav dragi in Nik še spita, jaz pa več ne morem poležavat in sem hitro skočila mal na rr pogledat user posted image Dopodlan smo bili malce na potepu, tukaj je vreme krasno, imamo 19 stopinj user posted image , zdaj ko se pa bosta naša dva moška zbudla, pa gremo še eno rundo na sončka.

IZVIRNO SPOROČILO: december06

IZVIRNO SPOROČILO: annie

Sem pa zelo vesela, da so v MB odprli Kik trgovino user posted image . Imajo res lepe oblačila za user posted image , pa tudi drage niso, npr. sva mu kupila že za poletje kratke rokave in cena enih je samo 1 eur user posted image ...sem prvo mislila, da je to ziher kaka čudna roba, ampak ni, je 100 bombaž, pa na izgled so ful lepe...tako, da sva mu jih kar 5 kupila user posted image

Tud mi smo že kupovali v Kiku, pižamice, nogavičke, rutke, majčke, pa zadnjič so imeli štramplčke za 1€. Pa sem tudi sorazmerno zadovoljna s kvaliteto. Še možek si je nakupil nekaj majčk. Pa mislim, da bi se zame tudi kaj našlo. Kje pa je v MB ta trgovina, če me pot zanese tja, da še tja skočim?

Ko se recimo s ptusjke ceste pripeljete v Mb,  (ne vem točno, s katere strani vi pridete v Mb) je Kik trgovina nasproti Mercator centra na desno, tam ko je Baumax, Big bang, Pikaopolonica, Takko...v glavnem tam, ko je sklop teh trgovin. Kik je tam, ko je bila nekoč Hardi trgovina. Upam, da sem ti koliko toliko prav obrazložila user posted image

Sonce78 luškane slikice user posted image

Aha, zgleda da sta se unadva zbudila, ker slišim neko smejanje s sobe...user posted image .

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
19.4.2008 16:33:33   
annie
...ma jaz sem prej imela prisluhe user posted image  user posted image ...še vedno oba spita kot ubita user posted image

Sem ti Škorpion prejle pozabila odgovorit. No, mi še tudi nismo dali testenin. Sploh pa ne vem, kakšne bi bile dobre za user posted image user posted image Baje so neke dobre za dobit v DM-u user posted image Komu kaj znano?

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
19.4.2008 19:18:59   
sandra85
tianna peljali smo jo v kopersko veterinarsko ambulanto in je tudi cena 33€, je pa bila takaaaaa gužva user posted image vsi imajo čas ob sobotah, ker so doma. tako da je bil dragi not, js sem z enejem počakala zunaj in 3x odmikala avtouser posted image

december 1x sem mu probala dat špagete pa mu ni bilo všeč. mu bom pa v kratkem dala juhico z zvezdicami, da vidim kako bo sprejel
sonce bom šla pogledat slikice od Vasje takoj ko bom imela 5 minut časauser posted image

mi smo spet cel dan pohajali in zapravli en kup €
je pa tako lepo vreme pri nasuser posted image jutri imamo pri očetu piknik.....no to pa je Enej na gugalnici (moj oče dela igrišče za vnuke na njegovem vrtu)user posted image

user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
19.4.2008 19:22:27   
Anonimen
Sandra, lepa slika. V ozadju morje... Mmmmmm.... user posted image

Tudi mi smo danes bili zunaj in je prav pasalo. Zdaj pa ga nesem spat, je buden že od 15h.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1284
19.4.2008 19:33:15   
Naty 76
Otroci spijo, jaz pa kot cunja. Dragi je šibal po pico, ker si nisem imela časa niti skuhat. Žanu je preden je zaspal temp. prvič v celem dnevu padla. Danes bomo šli hitro spat, če bo slučajno budnica.

Pri nas je popoldan tako pihalo, da tudi če bi bili zdravi ne bi šli ven.

Sandra Enej pa res uživa. Tudi jaz bi imela hiško s pogledom na morje. Tianna imava isti okus, kajne.
Mi imamo pa poged na hribe, zraven hiše mali gozdiček, tako da se sicer nimam kaj pritoževat.

Škorpion če se jušni rezanci iz juhice štejejo pod testenine, potem jih mi že jemo. Ne pretiravamo, ampak včasih je najhitreje odmrznit juhico, zahuhat rezance in potem maladva lažje počakata na zelenjavo in meska. No, tako je pri nas.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
19.4.2008 20:08:07   
nana 27
Ojla, čvekice! Vsem prehlajenim mamicam in njihovim sončkom želim čimprejšnje okrevanje user posted image user posted image user posted image Vidim, da je kar nekaj prehlajenih user posted image  Pri nas je pa te dneve malo gužve, ker smo sami in oba sta doma, ker je Miha še na antibiotikih, tako da je dela več kot dovolj user posted image  Malo sem brskala po starih fotkah in obujala spomine.. Evo mala falotka, stara skoraj 8 mesecev user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
19.4.2008 20:13:00   
dreamz
Čiiiirrr user posted image

Sebastien že spi in upam, da ne samo do 22.00, ampak še malo dlje. Ko gre tako zgodaj spat, se tudi hitro zbudi. user posted image

Vam full pomaga vozičkanje, da user posted image  več spijo?user posted image
Nam prav nič... včasih se še pogosteje zbuja ponoči. Zgleda da ga ne utrudijo sprehodi, ampak še bolj vznemirijo, ker vidi ogromno novih stvari. user posted image

testenine: Sebastien jih ima kar rad. Kupila sem pa tiste čisto majhne za dojenčke znamke Plasmon, ki sem jih kupila v Italiji. Večinoma sem mu jih skuhala in potem zabelila z maslom. Na škatli piše, da zabeliš z olivnim oljem. Danes pa sem poskusila nov recept:
- pol bučke sem naribala in popražila na malo masla in malo solila
- bučkam dodala žlico kisle smetane in zmiksala, da je postala omakica
- skuhala tri jedilne žlice paštice in jih zabelila z omakico
Vse je pojedel! user posted image

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
19.4.2008 20:58:11   
LINA31
Čeer,
še jaz se na hitro pofočkamuser posted image . Sva bila na poroki s srčkom. Zdaj pa sem zmatrana za znoretuser posted image . Žana je pazila moja mami in sestra. Je bil full pridenuser posted image .

testenine...jih še ne jejo. Predvsem, zato ker ne zna gristiuser posted image . Letim zdaj počivatuser posted image , pa jutri kej več napišem.

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
19.4.2008 21:06:25   
dreamz
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Čeer,
še jaz se na hitro pofočkamuser posted image . Sva bila na poroki s srčkom. Zdaj pa sem zmatrana za znoretuser posted image . Žana je pazila moja mami in sestra. Je bil full pridenuser posted image .

testenine...jih še ne jejo. Predvsem, zato ker ne zna gristiuser posted image . Letim zdaj počivatuser posted image , pa jutri kej več napišem.

Saj tudi moj ne  grize. Paštica je tako majhna in fajn skuhana, da jo kar pogoltne. user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
19.4.2008 21:31:48   
december06
annie hvala ti za obrazložitev. Mislim, da bi našla zadevo.

škorpion mi še tudi ne jemo testenin, ampak dreamz je sporočila tako dober recept, da ga bom ziher sprobala. Samo še te testenine nabavimo. Kje se jih pa pri nas dobi?  Verjetno kakšne BC.

dreamz nam res vozičkanje pomaga da prej zaspi in lepše spi ponoči. Ampak naš je ponavadi zunaj ko je čas za spanje in tudi potem spi in še to več kot bi doma. Včasih ko smo dosti zunaj in full spi, se sprašujem kako bo ponoči, pa se mi zdi da še bolje spi. user posted image Sicer pa naš je itak tak zaspanc. Čeprav nam ne prespi še cele noči, običajno se zbudi 2x na noč.

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
19.4.2008 21:40:53   
annie
Dober večer,

najprej kako je fajn videt slikice naših septemberčkov  user posted image user posted image user posted image ...lepi otročki user posted image .

Nik spi, dragi gleda tv, jaz pa malo po netu srfam. Je bil danes fajn dan, smo še proti večeru eno rundo bili zunaj. Uf je pasalo bit na sončku in svežem zraku. Jutri zjutraj pa gremo k mojim staršem malo na obisk, mi jih je vedno fajn it obiskat in spomine obujat na otroštvo user posted image

Dremaz za mojga user posted image ne vem, če vozičkanje kar pripomore k boljšemu spancu user posted image . No sicer se nimam za ponoči nič kaj za pritoževat, ker se ponavadi samo 1x zbudi in potem hitro nazaj zaspi.

Sedaj pa se grem k dragemu pridružit, ker sem mu prej obljubila, da bova šla malo karte vržt, sva oba strastna kvartopircauser posted image ...uživajte v preostanku večera in lahko noč.

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
19.4.2008 22:44:02   
nena80
hej punce, rabim eno pomoč!
user posted image  se zbuja v joku in hlasta/hrope za zrakom in ful jokauser posted image  ter se vleče za ušeska oz se jih s tavečjim prstom špika,... a je možno, da bi imel vnetje ušesk kljub temu, da nima povišane temparature???user posted image user posted image user posted image sploh ne vem kako mu naj pomagamuser posted image ... je pa že cca3-4 dni prehlajen pa še zobke sumim, da prihajajo, vendar še ni nikjer videti, kje bojo...

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
19.4.2008 23:20:40   
december06
Božček. Joj ne vem ti prav svetovat. Lahko, da je samo zobek in upam, da je res in ga boste že jutri videli. Lahko pa je tudi vnetje ušes. Lahko vam le v tolk pomagam, da vam zaželim mirno noč in čimprejšnje okrevanje in seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
20.4.2008 0:18:38   
sonce78
nena čisto možno, da je zobek, ker se baje tudi za zobenje vlečejo za ušeska. Probaj namazati s Calgelom, pa boš videla, če mu odleže. Sicer pa se tudi moj falotek skozi zbuja z jokom (zaspal ob 21h in se je že štirikrat zbudil), ker bo jutri polna luna. Lahko, da ga luna matra. user posted image user posted image user posted image da bo lepo prespal noč.

sandra joj, kako lep razgled in kakšen frajer je Enej na gugalnici. Sem ti prav malo fouš za vrt s pogledom na morjeuser posted image .... jaz moram gledati v Savinjo user posted image , pa še pred blokom imamo direktno cesto in me malo skrbi kako se bo Vasja igral, ko bo večji.

nana full, full dobre slikice. Mi je všeč, da sta slikana v isti starosti v istem stolčku. Če mi bo Bog dal še enega otročička, jih bom tudi jaz slikala v podobnih pozah. Hvala za idejo.

annie imam tudi jaz večkrat presluhe in letim v sobo, on pa spančka user posted image

december testenine za user posted image lahko kupiš v Italiji, v supermarketih, če boš kaj hodila. KLIK

helena
sem špijonirala po sosednjem forumu in videla Klaro v krstni oblekici .... prava lepotica je!!!!

Evo spet jaz ob takih urah .... monolog user posted image . Se grem stisnit k dragemu in nabrat moči, ker me čaka še dooooolga noč ... kot ponavadi.

pa, pa

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 20.4.2008 19:25:15 >

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
20.4.2008 7:35:37   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: nena80

hej punce, rabim eno pomoč!
user posted image  se zbuja v joku in hlasta/hrope za zrakom in ful jokauser posted image  ter se vleče za ušeska oz se jih s tavečjim prstom špika,... a je možno, da bi imel vnetje ušesk kljub temu, da nima povišane temparature???user posted image user posted image user posted image sploh ne vem kako mu naj pomagamuser posted image ... je pa že cca3-4 dni prehlajen pa še zobke sumim, da prihajajo, vendar še ni nikjer videti, kje bojo...

ja je možno, moj jih je tudi imeu

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
20.4.2008 8:43:54   
LINA31
Jutrooo,

helenav...kako ste se imeli na krstu? Pa tvoje zdravje?

Žan že gode na puzzlih. Oziroma naj bi bil na puzzlih, ampak zdaj vstrajno odhaja na parket. NI nobenega pomena, da ga še popravljam. Ko pogledam njegove hlačke, pa imam občutek, da nič ni pospravljeno, saj ima skos rumene in ne beleuser posted image user posted image .

ZUNAJ JE SOOOOONNNNCCCEEE!!!!!!!!!user posted image user posted image

PA PA

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
20.4.2008 9:09:00   
ana b
Jutro!
Smo na obisku pri mojih že od včeraj, pa ni časa za rr. No zdaj je, ko tavelik že divja s kolesom okoli hiše, mali pa spi prvo rundo. Me je pa ponoči zagrabilo v križu, ko sem se n-tič sklanjala v potovalno posteljicouser posted image . Če bo na dopustu tako, bom po enem tednu samo še za bolniško.

Ušeska brez vročine so pri nas pri tavečjem stalnica, torej je možno.

Ah grem se vsaj iz pižame spravit, ker pridejo obiski user posted image .

Lepo se imejte in uživajte na sončku.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
20.4.2008 9:49:58   
Naty 76
Jutro. Sonček je ... in počutje čisto drugo.

Noč smo prespali, Žan se je na srečo zbudil brez vročine. Upam, datako tudi ostane. Se je pa tudi pri njem pojavil tak kašelj kot ga ima Tia, tako da gre očitno res za tako virozo.

Nena80 ... je možno da bi imel vneta ušeska. Tia je imela tako močno vnetje srednjega ušesa, da so ji morali ven izsesati gnojček. In ni imela vročine. Če se ne izboljša ga kar pelji pokazat.

Pradedek nas pelje na kosilo za RD. Maladva bom peljala k mojima v varstvo, zato jima grem že zdaj skuhat kosilo.

Uživajte.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
20.4.2008 12:26:22   
_annela_
ola punce res nimam casa da se javim kaj prevec ravno koncujem solo pa se preselili se bomo na svoje cez dva tedna in bomo koncno sami,olajšanje:)mali je sel z bako na sprehod mami pa je likala:(drgace smo se zaceli plazit ko polzek na vse stiriuser posted image spanje je zadnje case tko vsake tok se zbuja in brblja,...tok da zadnje dni nismo kaj dobro spali!drgace smo odlično,pridno papamo,smo izgovorili deda in mamauser posted image user posted image user posted image zelo sem vesela!in vasi kako napredujejo?lep pozdrav vsem 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
20.4.2008 16:56:21   
Anonimen
Ojla punce!
Kakšno zatišje... Se vidi, da je vikend, pa še lepo vreme. user posted image  Mi smo takoj po kosilu šibali ven, zdaj smo prišli domov. Je prav pasalo! user posted image  
Sem bla pa prej full žalostna, ker sem mislila, da se noče več dojiti. user posted image  Ob 9:30h sem ga podojila in je zaspal do 10:30h, potem sem mu skuhala kosilo - ob 12h - in je pojedel celih 250ml. Potem smo šli ven. Ob 14h sem mu dala joško, 2x je povlekel in konec... user posted image  Full mi je blo bad, ker ponavadi vedno povleče, vsaj za žejo. No, in danes ni. Par minut nazaj sem mu jo zopet dala in je vlekel. user posted image  Zdaj pa ne vem... Al se je za kosilo preveč najedel al kaj?? Od 9 do 16 se mi zdi full časa brez mleka. user posted image  Ima še katera podobno izkušnjo?? Kaj mu je? Me prav zanima, če bo zvečer vlekel. Upam.

Naty, user posted image user posted image  za Tio in Žana. Samo, da gre na bolje!

Nana27, lepi sliki! user posted image

Nena80, user posted image  tudi za vaju! Kako je z ušeskom?

Lemavrica, kje si?

Helenav, kako je bilo na krstu?

(odgovor članu _annela_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.