|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
18.4.2008 13:49:11   
lemavrica
Tianna kako to da ti kamp ni ok?

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
18.4.2008 14:01:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Nisem tak tip človeka za kampiranje. Rajši sem bolj komot. Sem bolj za hotele.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1252
18.4.2008 14:02:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Jest tud neki tazga iščem. Pa ne najdem user posted image

Če najdeš, sporoči. user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1253
18.4.2008 14:27:33   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Nisem tak tip človeka za kampiranje. Rajši sem bolj komot. Sem bolj za hotele.

No sej meni bi včasih tud hotel pasal, ker nisem kak kamp freak. Meni je bolj to da je res ful poceni dopust pri nas v kampu, vsaj bivanje in si lahko pol več privoščimo
Imam pa grozno fobijo pred pajki in me je tega vsako leto ful strah v kampu. Zato pa gremo letos jeseni še nekam se razvajat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
18.4.2008 16:52:20   
Rožica*
nok, nok, nok,...                  Živjo je kdo doma?

Že dve uri tavam po RR, pa nikjer nobene.user posted image
Ste vse na sprhodih? jaz bi tudi.

Neposredna povezava do sporočila: 1255
18.4.2008 17:11:26   
lemavrica
Ojla,

jaz sem tukaj. Malo sem delala za fax saj je Jaka danes popldne spal kar 3h in malo prejle je pojedel nekaj malega riža z korenček/jabuček kašico. V osnovi je bilo mišljeno riž+bučke ampak buč res ne mara, tako da mu jih nekaj časa ne bom dajala. Sem mu probala vmes kako žlico bučk podtaknit, pa je točno vedel da to ni ta pravo user posted image

Za sprehod pa ravno ni ,ker pada dež

Mi smo hotli it naslednji teden v kake terme na karatki dopust, pa je pri možu v firminih apartamjih vse zasedeno.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 18.4.2008 17:15:10 >

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
18.4.2008 19:50:28   
škorpion
Na Murterju je dosti za hodit saj je to majhno mesto, pa tudi Tisno je zelo lepo in tudi mirno. Lepo je jtudi ja Jezerih pa dosti je še tega, če pa želiš še kaj več pa greš v Šibenik to pa je nekje 15 min vožnjem, pred Šibenikom so pa tud Vodice kjer je pa  ful ljudi pa imajo tudi malo večje centre in tudi malo več igral pa stojnice........ Mi sicer letos gremo v Trogir- Čiovo smo ful dobro dobili, svojo hišo lastno plažo, kamin, terasa, mesto blizu, upam da bo super in da bomo zadovoljni. Poročam ko pridem nazaj.

Sem videla da ste tudi nekaj pisale o vrtcih. Jaz sem svojo tudi že vpisala in kot mi je danes rekla smo tudi sprejeti. Čeprav mi je ful hudo ker bo morala v vrtec ampak če pa vem da drugače ne bom zmogla. Kako je krut ta svet. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1257
18.4.2008 20:14:30   
Anonimen
Dober večeeeer! user posted image

Sem sama tu gor... user posted image  A vse gledate BB?

(odgovor članu škorpion)
  Neposredna povezava do sporočila: 1258
18.4.2008 20:59:58   
sandra85
škorpion user posted image za premike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Sandra, imaš ZS glede parcele. user posted image  Če kupiš, povej. user posted image

hvala...bomo še videli (premalo info je to user posted image )

NaILa priklopi se, ko boš imela čas user posted image (upam, da nisi spregledala, ko sem se ti tukaj zahvalilauser posted image zlata si!!!!!!) user posted image

lemavrica user posted image user posted image žal mi je, upam da bo vsaj 1 pozitivna!

jaaaaaaaa, mi smo bili spet cel dan zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako pašeuser posted image
grem zdaj gledat BB pa dat Eneja spat, ker je še zdaj poln energije, da skače po tatiju ko norcuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
18.4.2008 21:08:35   
NalLa
Sandra sem se priklopilauser posted image . Ma nism spregledala, pa ne rabiš se mi zahvaljevat. Si tud ti men že ful pomagala. Včeri pa nism mogla sodelovat v debati, ker je moj spet igrice igral. Zdejle pa tud jest gledam BB.  

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
18.4.2008 21:09:14   
ana b
Čeeeeeeer!
Dolg dan je za mano. Smo imeli sistematski pregled s tavelikim fantom in zato ni šel v vrtec in posledično dopoldne ni bilo časa za rr user posted image . Pregled  smo uspešno opravili, potem pa mu je mami privoščila krompirček v Mcdonaldsu, pa igranje v sparovi igralnici, potem pa smo šli še na en obisk. Letanje cel dan. Sploh nisem imela časa godrnjat nad vremenom.
Jutri pa mojega user posted image  cel dan ni, pa sem se kar povabila k mojim.

Lemavrica: držim pesti za vrtec. Lahko se zgodi, da bo kdo, ki je pred vami šel v drug vrtec in pridete notriuser posted image

Bolančki hitro se pozdravitevuser posted image user posted image

LP

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
18.4.2008 21:23:59   
Anonimen
Dragi dela, mišek spi... Kanal A mi ne dela... Po stanovanju sem vse naredila... In zdaj dolgčas. Študiram, da bi si kaj skuhala. user posted image  sem lačna. user posted image

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 1262
18.4.2008 21:35:06   
annie
Dober večer,

da se vam malce javim. Mi smo v redu, Nik je iz dneva v dan vse bolj gibčen. Sem šla na wc, malega pa pustila na puzlih in ko pridem nazaj, je že bil sredi kuhinje...zdaj bo treba imeti oči še na hrbtu user posted image

Popoldan smo imeli obisk. Je prišel brat s svojo družinico user posted image ...je bilo fajn. Po obisku pa smo šli še malo v MB na šoping. Sva kupila senčnik za voziček, pa za Nika eno ful lepo kapico s šiltom. Sem pa zelo vesela, da so v MB odprli Kik trgovino user posted image . Imajo res lepe oblačila za user posted image , pa tudi drage niso, npr. sva mu kupila že za poletje kratke rokave in cena enih je samo 1 eur user posted image ...sem prvo mislila, da je to ziher kaka čudna roba, ampak ni, je 100 bombaž, pa na izgled so ful lepe...tako, da sva mu jih kar 5 kupila user posted image

Tak, punce grem še jaz počasi v pančkavo deželo user posted image ...pa lahko noč.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
18.4.2008 21:41:16   
Anonimen
Annie, jaz sem šele danes pokukala v tvoj album. Lepe slike! Se vidi, da je user posted image  maksimalno užival. Full ste lepa družinica. user posted image

(odgovor članu annie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1264
18.4.2008 21:59:45   
sandra85
tianna če ti ne dela kanal A, ti lahko dam geslo in greš na net gledat BB
NaILa user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
18.4.2008 22:54:34   
Naty 76
Čeeer čvekice. Vas bom samo na hitro pozdravila.

Tudi za nami je pester dan. Dopoldan smo bili na NFT, potem Tia na kontroli in ko sem bila že vesela da se je ušesek pozdravil (no, še kašelj odženemo), sem bila kmalu spet v skrbeh. Ko smo prišli domov je imel vročino že Žan. Kaj nas čaka? Zaenkrat oba spita, bomo videli kako bo.

Malo sem gledala BB. So končno naredili nekaj, da bo zadevo malo popestrilo. Če se že grejo showuser posted image .

Zdaj pa počasi v mižule.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
18.4.2008 22:59:46   
december06
Hojla. Pravkar sem prišla domov. Sem bila v Celju na čveku s kolegicama s faksa. Joj, kako je lušno čvekat. No, pa še ena je noseča, 5,5m, drugič, še zdaj ne morem verjet, tako sem pozitivno presenečena. Pa barabica, mi sploh ni povedala, pa še jan. so bli pri nas na obisku. Ima hči staro 4 leta, pa je rekla, da je zdaj tako komot že, da jo je kr groza kako bo. In, da če bi lahko razmišljala za nazaj, bi se odločila prej imet drugega otroka. Tako, da punce, hitro v akcijo. user posted image user posted image user posted image

Vrtci, ja grozno je tole z zasedenostjo, pa še ogromno denarja hočejo. Mi bomo tudi hvala bogu pri mami in tašči. Sta ob šle lani v penzijo. No, to je pa prednost, če nimaš mlad otrok user posted image in seveda da se razumeš in da si blizu.

dupust zgleda da bomo gledali kakšno last minut, ker ne vem kako bo moj z dopustom. Jaz pa bom tudi še mogla vprašat če bom dobla dopust. user posted image user posted image user posted image user posted image A ni to fajn, da si prvič ni treba dogovarja in pogajat kdaj boš lahko šel na dopust?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
18.4.2008 23:04:58   
december06
IZVIRNO SPOROČILO: annie

Sem pa zelo vesela, da so v MB odprli Kik trgovino user posted image . Imajo res lepe oblačila za user posted image , pa tudi drage niso, npr. sva mu kupila že za poletje kratke rokave in cena enih je samo 1 eur user posted image ...sem prvo mislila, da je to ziher kaka čudna roba, ampak ni, je 100 bombaž, pa na izgled so ful lepe...tako, da sva mu jih kar 5 kupila user posted image

Tud mi smo že kupovali v Kiku, pižamice, nogavičke, rutke, majčke, pa zadnjič so imeli štramplčke za 1€. Pa sem tudi sorazmerno zadovoljna s kvaliteto. Še možek si je nakupil nekaj majčk. Pa mislim, da bi se zame tudi kaj našlo. Kje pa je v MB ta trgovina, če me pot zanese tja, da še tja skočim? Ja, Anni, vaš malček je pravi spogledljivček, super lepe okice ima.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
18.4.2008 23:07:02   
sonce78
Ku ku!

škorpion Kdaj pa greste na Čiovo? Mi gremo tudi 5.7. v Okrug Gornji na Čiovem. Waw, ke dobro, da bi se srečali!!!! V kateri vrtec si vpisala user posted image ? Jaz sem ga v Mavrico na Čopovi.

Našemu bombončku smo danes kupili tale avtek, ki se spremeni v poganjavčka ter ima za namontirati "štango" da ga bomo lako zunaj porivali v avtomobilčku.

user posted image

< Sporočilo je popravil sonce78 -- 18.4.2008 23:17:35 >

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
18.4.2008 23:35:09   
sonce78
Sem dodala slike v album. Geslo je na google skupini.

A že vse ajate? Danes bi pa jaz čvekala pa ni nobene .... šmrc, šmrc.user posted image

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
18.4.2008 23:50:43   
december06
Jaz se tudi še tu. Sem pogleda slikice in kaj naj rečem, .... pa saj veš, res ste čedni.

Dober avtek in zanimivo, kje si ga pa kupila?

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
18.4.2008 23:51:22   
december06
Mah, zdaj grem pa še jaz v meževo deželo. Nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 1272
19.4.2008 0:01:59   
nena80
no ste bile pridne, bom imela lepo nočno branje, še dobro, da mojega ni doma in bom v miru prebralauser posted image

sicer je naš mali malo siten, ker imam malo zabasan nosek in mislim, da bojo tudi novi zobki (upam da čimprej) ker je res ubošček, sploh ne ve kaj bi si še v usta zatlačil, pa še nesrečno stoka zravenuser posted image ....

komentiram še kaj

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1273
19.4.2008 1:01:11   
sonce78
IZVIRNO SPOROČILO: december06

Dober avtek in zanimivo, kje si ga pa kupila?

Kupila sem ga v Pikapolonici.

Še vedno strašim tukaj .... zdaj pa grem spat.

Čudovito je biti mama!

Neposredna povezava do sporočila: 1274
19.4.2008 9:35:56   
sandra85
waaaaa sem prva (to pa je prvič)
no, se samo na hitrco javim, ker šibamo v koper psico cepit pa mal na šoping...
vreme je katastrofa-tako da bomo izkoristli dan za nakupe in opravke

lep dan!

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.