|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
21.4.2008 12:14:25   
helenav
tianna, rožica hvalauser posted image

dreamz aaaaa veš, da od nekdaj sumim da si to ti..po imenu tvojega srčkauser posted image , sedaj pa sem sigurna da vemuser posted image , ampak prav nič te ni več videt po Izoliuser posted image , al pa se mi več nič ne srečamo....

primorke smo za eno kavico..v sredo, četrtek??

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
21.4.2008 12:51:47   
zvezda71
Knjigo sem kupila, pa mi je kar ok. Sem jo zdaj brala namesto da bi pisala diplomsko. Sdem jo naročila preko spletne knjigarne cangura je še najcenejša.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
21.4.2008 13:05:23   
lemavrica
Tianna slik še ni v albumu. Smo bili pa najprej v Strunjanu na kavi, pa da je Jaka pojedel pol pa v Portorožu.

Helena luštna Klara

Guppy user posted image

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 21.4.2008 13:06:30 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
21.4.2008 13:11:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Tianna slik še ni v albumu. Smo bili pa najprej v Strunjanu na kavi, pa da je Jaka pojedel pol pa v Portorožu.

A si se dobila s kakšno Septembrko? user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1329
21.4.2008 13:14:43   
lemavrica
Ne. Je bil čist družinski izlet user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
21.4.2008 13:26:18   
sandra85
pozdravček še od mene
js sem tako zbolela, da se mi e dihat ne dauser posted image
3 dni me je samo grlo bolelo, včeraj sem imela še nos zabasan, zvečer pa sem namerila T. tako da sem prav gnila-dobesedno!

Škoda ker se nisva mogle s Sandro srečati, pa drugič, saj v maju bomo vsaj 1x doli.

mrni je ful ful žal, da se nismo dobiliuser posted image user posted image user posted image bili smo na pikiniku (rojstnem dnevu) pa še bolana sem, nisem pa hotela, da se kdo od vas nalezeuser posted image . no, včeraj še ni bilo tako hudo, če ne, nebi šli na piknik-zvečer pa se je začelo. no, upam da se vidimo 5.5.user posted image

dreamz nevem, možno da sem bila jsuser posted image ma nisem bila sama? z dragim, ne? edino če sva bila z Enejem sama, pol si nas videla nekje pri DM-u, ker sva čakala dragega, ker je šel pšo denarnico domov (kako se bila oblečena? pa kaki voziček?)

guppy user posted image user posted image user posted image za vrtec!!!!!!!! super!!! še za lemavrico držim pestiuser posted image guppy, lep avataruser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: helenav

primorke smo za eno kavico..v sredo, četrtek??

rade volje, ampak sem fejst prehlajenauser posted image

user posted image user posted image user posted image vsem za podvige, zobke, lepe slikice, krst,..................res nimam volje brat vsegauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 21.4.2008 13:29:02 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 1331
21.4.2008 13:33:36   
annie
Pozdravljene,

jaz pa sem končno malo prišla k sebi...noč smo imeli katastrofalno, najverjetneje sem samo 1 h skupaj spala. Namreč Niku bosta počasi pokukala spodnja dva zobka in je praktično celo noč user posted image , pa prehlajen je, tak da sva mu še noseka mogla pucat ponoči user posted image En zobek se že otipa, zraven pa se vidi še ena bela črtica user posted image , tak, da bo drugi zgleda tudi kmalu pokukal. Me je prav strah današnje noči user posted image ...ampak bo že nekako.

user posted image Kako dolgo pa traja, da celi zobek pride ven? Saj verjetno se je že o tem kdaj govorilo, samo jaz ziher takrat še nisem bila pozorna user posted image

Drugače pa smo včeraj bili na obisku pri mojih starših in smo se fajn imeli...Nik je bil zelo dobre volje in niti najmanj se mi ni sanjalo, da bom že danes otipala zob user posted image .

Tak, zdaj pa grem hitro skuhat kosilo za Nika, dokler še pančka...vas pridem upam, da še kaj pokukat...če seveda ne bo spet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1332
21.4.2008 14:47:09   
_annela_
ola kaj katera ve kako je z vrtcom oziroma kdaj zves da je user posted image sprejet v vrtec prejsni mesec smo se pa upisali?smo pa z notranjske!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
21.4.2008 15:13:27   
guppy
Jaz sem decembra poslala vlogi, marca so bili roki, kak teden nazaj smo dobili vprašalnike za izpolnit... Zdaj pa od enega od dveh vrtec odločbi, da sta sprejeta. Od drugega še čakamo odločbi, ampak bom kar klicala in povedala, da odstopamo, da bi lahko kdo drug dobil ti dve mesti, če smo slučajno sprejeti.

Pozdravček iz norišnice :)

(odgovor članu _annela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
21.4.2008 16:19:56   
Anonimen
Sandra85, pozdravi se. user posted image

Annie, spodnji enki so našemu res hitro pokukali ven. Zdi se mi, da je zobek prebil dlesen v treh dneh. Zdaj pa mu raste zgornja enka in jo čakamo že en teden. user posted image  Črtica je že lepo vidna, samo dlesni pa ne prebije. Upam, da bo kmalu. In upam, da bo tudi prvi vas kmalu in čim manj boleče.

_annela_ iz kje pa si?

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1335
21.4.2008 17:04:26   
Anonimen
Kje ste vse? user posted image  Moj čmrlj spi drugo rundo. Kmalu ga bom zbudila, da ne bomo ponoči imeli akcije. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1336
21.4.2008 19:05:58   
lemavrica
Jaz sem pa prejle spucala kuhinjo, pa Jaki sem zapekla en CD s otroškimi pesmicami.

Zdej pa čakam lubija da pride da narediva pizzo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
21.4.2008 19:14:52   
Anonimen
Zdej pa čakam lubija da pride da narediva pizzo.

Jaz tudi delam pizzo. user posted image

Pa dober tek! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1338
21.4.2008 19:45:34   
lemavrica
Enako user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
21.4.2008 20:02:24   
ana b
Joj mi lušte delate s pizzo user posted image .
Naš user posted image  sicer že spi, ampak je tudi že jokal user posted image . A bo kdaj spal 5 ur v kosu?

Grem še tavelkega fanta v mižule spravit.

Neposredna povezava do sporočila: 1340
21.4.2008 20:12:08   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: ana b

Naš user posted image  sicer že spi, ampak je tudi že jokal user posted image . A bo kdaj spal 5 ur v kosu?

Pod tole se jaz podpišemuser posted image . Danes dopoldne sem s kolegicam ujela zadnji sonček in smo kofetkale v Tivoliju. Uf je bilo lepouser posted image user posted image .

Zdajle pa mal BB gledam. Tale Tjaša pa Sandi sta mi ratala čist mim. Prav zanimivo mi je kako se je Seba umiril in v obeh skupinah sta ženski postali šeficiuser posted image user posted image .
Grem še mal po internetu pogledat, pol pa že user posted image  pride iz službe, če ne bo zabluziluser posted image user posted image .

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
21.4.2008 21:07:35   
Anonimen
Dober večer.
Jaz sem ga dala spat, se stuširala in sem že v postelji. Malo bom prečekirala RR, pa grem tudi jaz spat. Sem tako utrujena...

Anab, seveda bo spal 5 ur v kosu, boš videla. Mogoče pa te bo glih to noč presenetil. user posted image

Uf, ma je zatišje tu pri nas...

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 1342
21.4.2008 21:09:36   
sandra85
večer
moj mišek že spančka, js pa sem glih palačinke z skuto in borovnicami pojedla user posted image
BB:ma ta tjaša je meni ena taka kurauser posted image zdaj pa se mi dejan smili, pa mi ni bil nikoli všeč...ta teden bom 1. poslala sms, ker res hočem, da gre ona vn!
helena a greš še kej pogledat? za koga pa glasuješ, ko glasuješ? ker sem hotela glasovat, pa je že nekdo glasoval pod mojim imenom, pa me sam zanima, (če) za koga glasuješ-upam da ne za tjašouser posted image js vedno za marcelota

tianna
hvala za piko pokouser posted image
js sem še vedno ista:zabasan nos v nulo, boli glava, peče grlo in cel požiralnik pa še kašljat sem začela, vročine pa hvala bogu nimam več.
dragi dela, js pa bom verjetno kak DVD pogledala.

pridne bodite pa mirno in sladko noč vam želim! user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
21.4.2008 21:12:17   
Anonimen
A že greš? user posted image

No, sej razumem. Spočij se, pa kakšen Lekadol vzemi, to lahko. Mene je tudi tak močan prehlad dajal, ma na srečo ga je blo hitro konec. Upam, da bo tudi pri tebi. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1344
21.4.2008 21:24:18   
Naty 76
Čeeeer.

Tudi midva z dragim sva gledala BB. So naredili tak halo iz tega spora, da jim naraste gledanost. Tistemu, ki bi roko položil na žensko bi lomila roke, če ne še kaj hujšega, ampak se mi zdi da ni bilo tako hudo, kot so potem vsi opisovali. Se mi zdi, da bi si še kakšen drug zaslužil kazen. Ah ta BB.

Sandra moj pa zdajle večerja palačinke z nutelo in sladoledom. Jaz sem se rajši umaknila. Se pa tudi mene nekaj loteva. Boli me grlo, nasledna stopnja bo nos, zadnja pa kašelj ... vedno je tako.

Tianna odločitev glede toplic še ni padla. Očitno upava, da se bo stanje hitro popravilo. Pojma nimam kako bo, če se ne, ker gre dragi v petek še službeno na Madžarsko in se vrne v soboto dopoldan.

Tia in Žan pa še vedno občasno kašljata. Pa vse skupaj ne bi bilo tako hudo, če jima ne bi take težave delala ta sluz, ki se vozi gor in dol po grlu. Danes smo tolikokrat bruhali, da se je v enem dnevu nabralo za stroj perila. Upam, da bo noč mirna.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
21.4.2008 21:30:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76
Upam, da bo noč mirna.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1346
21.4.2008 21:39:37   
Naty 76
Hvala. Danes sem prvi del noči poslušala kako diha Tia. Samo čakala sem da se bo začela davit in nisem spala nič. Ko sva midve zadevu zrihtali, pa se je zbudil Žan in jokal kot ne vem kaj. Saj potem je zaspal, ampak zraven vsake toliko stokal. Tega nisem vajena in meni se mamice, ki morajo ponoči še vstajat kar smilijo. Jaz v nosečnosti skoraj nič nisem spala in sem se vedno tolažila s tem, da bom pa potem ko bom rodila vse nadoknadila. Imam srečo, da je res tako.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
21.4.2008 21:41:38   
Naty 76
Tianna skoraj pred eno uro si rekla, da greš počivatuser posted image . Meni tako učke skupaj vleče, da bom kmalu v vodoravnem položaju.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
21.4.2008 21:48:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Tianna skoraj pred eno uro si rekla, da greš počivatuser posted image . Meni tako učke skupaj vleče, da bom kmalu v vodoravnem položaju.

A me podiš? user posted image

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1349
21.4.2008 21:53:38   
lemavrica
BB meni je pa Dejan tolk mim, ker je itak on težil Tjaši, če bi nehal in šel spat bi bilo ok. HB da je šel ven. Pa če bi bilSeba tak agresivec bi Dejana ene 2x zalimal, ne da ga je mirno spravljal v spalnico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.