|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
17.4.2008 22:31:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

ma tianna, kaj zdaj si se pa priklopla?user posted image

Mi je kar crknilo vse skupaj. user posted image  Nimam se kam priklopit. user posted image

kako ne? maš, mašuser posted image

Ma nimam. Kam?? user posted image

kaj nima MSN-ja user posted image user posted image user posted image

Tu na prenosniku ga nimam. user posted image

user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1201
17.4.2008 22:32:05   
Naty 76
Evo, dragi je prišel in pozdravil računalniškega molja.

Ga grem malo pocrkljat, da bom jaz lažje zaspalauser posted image .

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
17.4.2008 22:32:08   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Za očke spočit, res.

Slovenija ima toliko kotičkov, ki jih mi ne poznamo, tujci jih pa najdejo.

slovenija je prelepa!!! resno mislim! mi silimo na neke otoke na hrvaško, kanarske, dominikanska, dubaj user posted image
ma to ni nič, če pogledaš! naša slovenija je tako lepa, da imaš res kej za videt, ne pa une peščene plaže, na vročem soncu in polno ljudi. (sej smo vsi isti)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
17.4.2008 22:32:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Meni je morej ok ampak na obali pa nebi živela, bi šla pa takoj živet na Dolenjsko, tam NM, Otočec.

Otočec je tudi lep. user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
17.4.2008 22:33:15   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1205
17.4.2008 22:33:15   
sandra85

Mi je kar crknilo vse skupaj. user posted image  Nimam se kam priklopit. user posted image

user posted image

user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
17.4.2008 22:33:28   
Naty 76
Lepo čvekajte še naprej in čim bolj mirno noč vam želim. Mi se zbudimo ob 6ih, ker mora Tia dobit antibiotik.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
17.4.2008 22:33:49   
sandra85

user posted image user posted image user posted image  user posted image

ja itak! ddd user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
17.4.2008 22:33:56   
Anonimen

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1209
17.4.2008 22:34:24   
sandra85

Lepo čvekajte še naprej in čim bolj mirno noč vam želim. Mi se zbudimo ob 6ih, ker mora Tia dobit antibiotik.

enako user posted image

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
17.4.2008 22:34:36   
Anonimen

Enako. user posted image  Pa lahko noč.

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1211
17.4.2008 22:35:12   
sandra85
tianna, pošlji mi na ZS mal o parceli (kje je, kolko m2, €, je zazidalna,......)

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
17.4.2008 22:36:21   
Anonimen
Sej zdaj grem tudi jaz, ker drugače sem zjutraj čisto user posted image .

Mirno noč, pa se beremo zjutraj na user posted image .

Lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1213
17.4.2008 22:36:47   
Anonimen

tianna, pošlji mi na ZS mal o parceli (kje je, kolko m2, €, je zazidalna,......)

Jutri, va bene?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1214
17.4.2008 22:38:11   
sonce78
ku ku!

Vidim, da čvekate na veliko user posted image .

december glede subvencije ... če ste stanovanje kupili po marcu 2006, ti predlagam, da daš vlogo, saj boste dobili 300 eur po članu družine

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
17.4.2008 22:39:04   
december06

IZVIRNO SPOROČILO: december06

Naš user posted image je včeraj od tete dobil pametnega kužka. Pa mu še ni čist jasno zakaj je tolk glasen, edino ušesek mu je všeč. Se mi zdi da ste ve tudi pisale o tem ušesku?

enej je ušeska že pokvariluser posted image ker ga je skozi slinu
ja, tut meni je šlo na živce, ker je glasen (not, kjer so baterije, se regulira glasnost-to sem js pred 2 meseci ugotovila, ima pa ga od rojstvauser posted image )

Ej hvala za to, bomo kar jutri zmanjšali zvok.

Ja Slovenija je res lepa, mi pa mislimo, da si na dopustu le, če greš nekam v tujino. Sam men je tud morje zakon!!!!!!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
17.4.2008 22:39:36   
sandra85

Jutri, va bene?

user posted image lahko nočuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
17.4.2008 22:43:19   
dreamz
Dober večer vsem! user posted image

Tako sem utrujena, da se mi še pisat ne da. user posted image  

sandra: hvala za info glede kužka, takoj bom znižala glasnost, ker je prav zoprn. user posted image
Tudi jaz sem enkat nekaj prebrala na forumu v objemu žalosti in sem se jokala... še sedaj ko sem prebrala tvoj post, so mi prišle solze... ne morem si predstavljat nekaj bolj krutega v življenju. user posted image  

Počitnice: jih že komaj čakam... Obožujem tudi Bohinj in Bled, zato upam, da nam uspe it še nekaj dni tja, še posebej če bo res tako vroče julija in avgusta.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
17.4.2008 22:44:14   
sonce78
I love morje ...... zdaj imam pa Savinjo user posted image user posted image user posted image

Ali tudi vam pametni kuža govori tudi, ko ga nihče ne tika? Zadnjič sem zvečer gledala TV, vsi že zdavnaj spali in se mi iz kota oglasi kuža, da me vidi user posted image ..... sem mislila, da se mi blede user posted image

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
17.4.2008 23:01:09   
december06
Glede kužka si še nisem čisto na jasnem. Samo, sem ugotovila, da vedno ko nehaš nanj pritiskat, potem še on enkrat sam zaključi da te ima rad ali pa da te vidi. Mogoče je prej ker stikal po njem, včasih pa jih tudi kakšna svetloba zmoti. user posted image user posted image user posted image

Sem šla user posted image počekirat, če je pokrit in zopet spi na boku in nekam glavico nazaj tiši. Tako, kot prvi mesec, ko sem mu jo popravljala in ga je potem minilo. user posted image Kaj bi lahko blo to kaj narobe ali ga bo zopet minlo? Mu jo popravim, pa zopet nazaj.user posted image

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
17.4.2008 23:10:28   
dreamz
december 06: Sedaj so naši user posted image  že dovolj veliki, da se med spanjem sami premaknejo v njim najboljšo pozicijo, tako kot mi. Zgleda da tvojemu paše imet glavico tako.
Včeraj sem Sebastiena dala spat na desni bok, ko sem šla jaz spat, je bil že na levem boku.  Jaz ga ne premikam, ker se bi takoj zbudil. Le pokrijem ga, če se odkrije.

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
17.4.2008 23:20:43   
sandra85
kuža: js sem rabila nekaj časa, da sem ga pogruntalauser posted image ko stisneš 1. oranžno nogico  reče:čas je za ućenje, takrat govori:zelena roka, modro uho,...ko stisneš 2. nogico in reče:pojva in se igrajva, pol zapoje ko pritisneš. ko končaš in ne pritisneš izhod, ti bo čez čas rekel:vidim te, ali rad te imam (mislim, da tudi objemi me), če pa ga izklopiš, bo miruser posted image
spanje enej se že par dni da na trebuščka in rito v luftuser posted image (sem rekla, da ga moram slikat, sam bi se zbudil, ko bi fleš videl)
tako da, december mislim, da ni nič narobe in mu pač ta poza paše

zdaj pa grem tudi js spat
lahko noč mamice user posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 17.4.2008 23:21:22 >

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
17.4.2008 23:24:02   
sandra85
joj, vidim, da je naša škorpionka onlineuser posted image danes sem razmišljala o tebi in študirala, kakega trebuščka imaš zdaj in če nam ga boš pokazala (kako slikico)user posted image pa brcike bodo kmalu, a ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
17.4.2008 23:29:17   
december06
Sem šla prejle pogledat pa je bil že na hrbtu. Ja, očitno imajo takšne poze, kot jim paše in lepo spijo. Sicer pa, verjetno bi se ker tud čudil in si mislil, če smo ta pravi, ko bi nas gledal med spanjem. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
18.4.2008 8:12:17   
zvezda71
srečanja so pa vedno samo med vikendi? Mi vsak vikend kam šibamo...

Tudi med tednom...piši ZS pa se zmenimo, jaz sicer pišem diplomo ampak za kaki čvek se vedno najde čas, ravno včeraj sva z eno rr kar fajn spet čvekali pa kilometrčke tudi zraven nabiraliuser posted image

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.