|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
17.4.2008 22:07:37   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Sandra jaz takih stvari raje ne berem in niti oddaj o kakšnih operacijah malčkov ipd ne gledam. Me tako prizadane da potem še ponoči sanjam in premišljujem o tem. Pa še moji teti se je zgodilo isto, tako da vem kako mamica trpi. Jaz vedno pravim, raje imam navihane, poredne otročke, samo da so zdravi.

js jih tudi ne berem-sam sem hotela it samo pogledat za katjušo (ki je helena napisala, da je bila septembrka) in pol sem seveda prebrala še touser posted image zdaj mi je žal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
17.4.2008 22:08:19   
Naty 76
Menda bo povprečna temperatura v julij in avgustu 36st. Naj me katera popravi, če se motim. V glavnem .... vroče bo.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
17.4.2008 22:08:40   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

kako lepo, da nisem sama na RRuser posted image

Mi smo bile tudi včeraj zvečer, pa tebe ni bilo. Si bila priklopljena, oproščeno. user posted image  user posted image

neeeeee user posted image
ok priznamuser posted image

A danes je v službi?

ne, je bil ful utrujen, pa je šel spat že ob 21h (drugače ne greva nikoli pred polnočjo spat)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
17.4.2008 22:09:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Jaz moram pa lubija pohvalit, me je presenetil z eno ful ful lepo vrtnico, kar tako, ker sem bila popoldne nekaj sl.volje.

user posted image user posted image user posted image  za user posted image . Naj bo čimveč takšnih dnevov. Z user posted image  mislim, ne s slabo voljo, da ne bo pomote. user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1179
17.4.2008 22:09:48   
sandra85

joj, sem zdaj jezna sama nase!!!! sem šla na temo v objemu žalosti in se zjokalauser posted image user posted image user posted image kako je hudo, ko je pisala, da je rodila mrtvega fantkauser posted image in da sta ga oba z očkotom cartala, božala in občudovala (on pa je bil mrtev)user posted image user posted image user posted image ma mene je tako v jok spravlouser posted image user posted image user posted image

Jaz takšne stvari preskočim, če se le da, ker me spravijo s tira. Glih zadnjič sem na tem forumu brala zgodbo ene punce, ki ji je mama umrla in sem se zjokala... user posted image  Človeka niti ne poznam, pa me tako gane.

to sem tudi prebrala-pa je bila v isti situaciji kot js pred 4 letiuser posted image

user posted image user posted image user posted image

hvala tiannauser posted image

lemavrica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za T seveda, ne zate, ker si tečna pa slabe voljeuser posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
17.4.2008 22:10:46   
Naty 76
Moj se je ustavil eno nadstropje nižje. Tašča naj bi kuhala za tri, skuha pa vedno za pet oseb. Popoldan sem jima dajala inštrukcije za digitalca, ki sta ga kupila in zdaj ima dragi še večerjo.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
17.4.2008 22:12:38   
lemavrica
user posted image

Ja meni res ni za ploskat ko sem slabe volje. Lubi je pa res krasen, čeprav je imel težek večer pri svojih.

Sandra user posted image , si ne znam predstavljati kako mora biti grozno če zgubiš mamo.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 17.4.2008 22:14:46 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
17.4.2008 22:15:08   
Naty 76
Če bo res tako vroče, se bo treba pa skrit v zavetje gora ... sem našla eno luštno stvarco
http://www.logarska-narazpotju.si/

Sandra user posted image user posted image  

Lemavrica to je pa res lepo od njega. Mene ponavadi preseneti s kakšno čokolado, ki jo potem zmaževa skupaj.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
17.4.2008 22:16:14   
sandra85
ma tianna, kaj zdaj si se pa priklopla?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1184
17.4.2008 22:20:37   
sandra85
js sem tudi bolj gorski tip...
tuki v bljižini(teh krajev, ki so na slikah) imamo mi vikendico

http://www.tnp.si/

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 17.4.2008 22:21:10 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
17.4.2008 22:22:16   
Naty 76
Fantastično. To bi se pa dalo zamenjat za teden morja. Brez problema.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
17.4.2008 22:22:55   
december06
Hej. Končala z likanjem. Že tri dni se spravljam likat in potem je kup vsak dan večji. user posted image

Naš user posted image je včeraj od tete dobil pametnega kužka. Pa mu še ni čist jasno zakaj je tolk glasen, edino ušesek mu je všeč. Se mi zdi da ste ve tudi pisale o tem ušesku?

Ah ti prehladi, tudi pri nas se zgleda vlečejo. Prejšnji teden sem bila jaz boga, potem je user posted image začel kašljat, zdaj pa še user posted image pravi da se mu moti in ima vročitno. Tako da helenav in pikica pokica user posted image user posted image pozdravite se. In naj čimprej mine.

Vsem malčkom user posted image user posted image user posted image za nove podvige in plazenje. Tudi mi bomo med tazadnjimi, pa se ne bom bunila preveč.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
17.4.2008 22:23:13   
Anonimen

Mi je kar crknilo vse skupaj. user posted image  Nimam se kam priklopit. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1188
17.4.2008 22:23:57   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Fantastično. To bi se pa dalo zamenjat za teden morja. Brez problema.

se strinjam user posted image sam js sem itak skozi na morju

poglej to slikouser posted image ke lepo!!!
http://www.flickr.com/photos/33399582@N00/1472584843/

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 17.4.2008 22:24:24 >

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
17.4.2008 22:24:16   
Anonimen

js sem tudi bolj gorski tip...
tuki v bljižini(teh krajev, ki so na slikah) imamo mi vikendico

http://www.tnp.si/

Lepo, samo jaz imam vseeno bolj rada user posted image .

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1190
17.4.2008 22:24:42   
lemavrica
Sandra ful lepo, čeprav meni gore niso ne vem kako pri srcu ampak na takem kraju bi pa imela en vikend.

Meni je morej ok ampak na obali pa nebi živela, bi šla pa takoj živet na Dolenjsko, tam NM, Otočec.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 17.4.2008 22:26:06 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
17.4.2008 22:25:30   
Naty 76
December vse ob svojem času, kajne. Pri nas me bo kot kaže Žan malo uvajal, da potem ko bo začela z vragolijami Tia ne bo težav.

Pridna ... jaz sem likala 1x na teden in potem je to trajalo cel dan. Zdaj nič večuser posted image

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1192
17.4.2008 22:26:03   
Anonimen

Sandra ful lepo, čeprav meni gore niso ne vem kako pri srcu ampak na takem kraju bi pa imela en vikend.

No, tudi jaz bi ga imela. user posted image  Toda, če bi morala izbirati med gorami in morjem, bi brez premisleka izbrala morje. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1193
17.4.2008 22:26:14   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: december06

Naš user posted image je včeraj od tete dobil pametnega kužka. Pa mu še ni čist jasno zakaj je tolk glasen, edino ušesek mu je všeč. Se mi zdi da ste ve tudi pisale o tem ušesku?

enej je ušeska že pokvariluser posted image ker ga je skozi slinu
ja, tut meni je šlo na živce, ker je glasen (not, kjer so baterije, se regulira glasnost-to sem js pred 2 meseci ugotovila, ima pa ga od rojstvauser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1194
17.4.2008 22:27:22   
sandra85

Mi je kar crknilo vse skupaj. user posted image  Nimam se kam priklopit. user posted image

kako ne? maš, mašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
17.4.2008 22:28:15   
Anonimen

Ma nimam. Kam?? user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1196
17.4.2008 22:29:13   
sandra85

No, tudi jaz bi ga imela. user posted image  Toda, če bi morala izbirati med gorami in morjem, bi brez premisleka izbrala morje. user posted image

js pa bi živela malo tu, malo tamuser posted image js res obožujem gorski svet, svež zrak, zelene trate, kravise, ki te zbudijo z njihovim vlkim zvoncem, za dobro jutro pa pred pragom kravji drekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
17.4.2008 22:29:38   
sandra85

Ma nimam. Kam?? user posted image

kaj nima MSN-ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
17.4.2008 22:30:06   
Naty 76
Za očke spočit, res.

Slovenija ima toliko kotičkov, ki jih mi ne poznamo, tujci jih pa najdejo.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
17.4.2008 22:30:23   
sandra85
dreamz vidim, da si na veziuser posted image povej kej

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.