Rožica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Je še kakšna za zaspance JAZ BI TUDI ENO TAKO! Duška a je instant, ekspres, al prava. Jaz vsako jutro spijem ta pavo turško, sem pristaš močne doze. Samo ta tvoja mi je pa tako mamljiva, čeprav sploh ne pijem mleka, to bi pa zdaj poizkusila, še sama ne vem zakaj. Mi tudi živimo skupaj s taščo in tastom. Bomo zidali majhno hiško, parcelo imamo, vendar je takoj sosednja od te kjer smo zdaj in nekako se obotavljava že nekaj let. Najprej nisva vedela a bi al nebi tako blizu, potem sva se pred dvema letoma odločila, da je vseeno bolje met svojo hiško, kot skupaj stroške..., pa vedno komu kaj ne paše, koliko elektrike, vode porabimo..... delno sva uredila papirje, imava rušt,.... in še nekaj krame, ker pač kupiva kadar je kaj ugodnega al pa da kje kaj ugodno dobiva, potem je bil pa vsi ti stroški, jaz brez službe pa smo spet oddložili za eno leto.... Letos pa verjetno tudi ne bova začela, ker nimam službe, in bi radi vsaj kolikor toliko normalno živeli in ne stiskali za vsak €. Čeprav moramo pri tako nizkih dohodkih vseeno pazit. Čeprav bo treba čimprej začet, ker naju tako molzejo vsako leto je treba kaj obnovit, centralno, streho, vodo... in pač morava dati zraven, ker živiva tam in jima ne plačujeva stanarine, kar nama velikokrat očita. Sem že predlagala, da ji vse plačava, pa ne želi, ker ve da ji denarja ne bova kar tako dala ampak hočem vse črno na belem in bo pol morala davek plačat. Spet sem vam zamorila s svojimi problemi.
|