|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
11.6.2008 21:42:16   
CUKRČEK
guppy, hvalauser posted image

očitno gremo jutri SPET k zdravniku.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
11.6.2008 21:45:17   
Anonimen
Zdej me je to glede gladiatork prav zamorilo. Vem, da so tam, a ne morem ponje. Kr neki no. user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 4827
11.6.2008 21:47:27   
NalLa
Guppy, se bova zmenili. Ta vikend tud mi ne mormo. Ttrenutno pa glih po msn-ju z bratovo ženo klepetava, tko da se zmenva jutri, al pa v petek. A ti je ok? Sej veš iščeva neke podatke na netu.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
11.6.2008 22:23:55   
guppy
Evo,... zavestno se odločam, da grem danes spat Z(GO)DAJ.
Čisto sem crknjena...

Sprehod z decembrko je bil fajn, v službi kratko in fajn, v vrtcu ok informacije...
ampak.... TOO MUCH vsega.

Lahko noč od sovice

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
11.6.2008 22:32:26   
annie
Večer,

sem komaj sedaj prilezla do računalnika. Nik je komaj malce prej zaspal, ampak saj ni čudno, ker sva celo popoldan bila pri tašči in tastu in je tam spal od 17.00-19.00 h user posted image ...tako dolgo še doma ne spi, zgleda, da bova mogla večkrat tja it na obisk user posted image

Imava z user posted image pri njih majcen košček vrta, pa sem šla malce oplet in pa pogledat, kako nama kaj uspeva user posted image . Sva si letos prvič nasadila paradižnik, solato in krompir, pa mi je kar fajn vsake toliko časa it pogledat, kako kaj raste user posted image , pa zelo lepa okolica je se za sprehajat...imava z možekom željo, si tam nekega dne lastno hišico sezidat user posted image

Tako, da si danes osebne izkaznice nisva šla delat, bova pa najverjetneje jutri šla.

IZVIRNO SPOROČILO: helenav
annie jooooojjjjj, kako lepega sinčka imaš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fullllllllllllllllllllluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..prav res je lep!!!!!!!!!!!..kake očke..pa nasmeh..pa bjondaste laske...uffff.......mama se je zaljubla....in Klara bi se tudi ziher!!!!!!!!! Ji bom pokazala ko se zbudi!!!

user posted image user posted image Hvala! user posted image

In kaj pravi Klara? Ja, to bi bila lep par...oba sta bjond in z modrimi učkami user posted image

Pa hvala še ostalim za lepe komentare...itak pa so vsi naši septemberčki zelo kjut user posted image

Cukrček eno veliko user posted image za Manco...res nimate sreče user posted image    user posted image

Nič, jaz grem tudi v mižule, sem že čist user posted image .  Pa lahko noč...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
11.6.2008 22:54:40   
123a
tianna-še vedno velja za petek...no,če ne dobiš prej

sonce78-sem ti že danes na kavi rekla,da ne hvali Zoje,ker je že čez 2 ure tečna....in res danes popoldan je bila praviuser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
12.6.2008 0:05:31   
nena80
Hej!
Midva sva iz mini počitnic doma, sva šla za dva dni k nam domov in je bilo superuser posted image , le malo mu ni bila okolica znana in ko se je zbudil je moral vse pregledatiuser posted image , drugače se pa navajava na drugo okolje in ljudi,...

Luštni otročki, so postali pravi šarmerji in lepotičkeuser posted image  tile naši septemberčki.

Vsem bubančkom en zdravilenuser posted image   in user posted image

Ja pa hvala, da ste me spomnile, moram tudi jaz še oddati vlogo za znižanje plačila vrtca.

Kar se pa tiče strij, se jaz pa niti malo ne sekiram, pa jih imam kar nekaj, pa brazgotine od 2 laproskopij, CR in še ene druge operacije, pa nosim normalne dvodelne kopalkeuser posted image ,....včasih se še pohecam, da škoda da nisem vzela uhančka na laproskopijo, bi mi ga samo vstavili, tako "usput" ko so ravno luknjice v popku delaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko in mirno noč vam želim user posted image

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
12.6.2008 8:10:32   
NalLa
Punce jest imam enake zarezice kot ve od laproskopije (so mi tako cisto odstranli), pa se mi ne vidi skoraj nič. Moraš res vedet kje so zarezice in ornk pogledat, da jih vidiš. Sem pa mazala nekaj časa z kontrkelom al neki takega (tisto kar je že guppy napisala). Je pa res, da je od moje operacije že približno 6 let. Tako, da se ne sekirat, bo zbledelo samo od sebe.

aja, pa moja mami ima čisto porezan trebuh od številnih operacij, pa je VEDNO nosila dvodelne kopalke. Tako, da se ne ozirat na druge. Glavno, da ste ve zadovoljne s sabo. Kaj pa si drugi mislijo je pa njihov problem.

Pa še ena smešna štorija. Enkrat sem bila operirana nekaj, kjer so mogli zarezice narediti pod pazduhami in je izgledalo tako, kot pri puncah, ki si dajo umetne joške. No, moja operacija je bila aprila, junija pa sva šla s fantom na morje. Takrat so bile te zarezice še ful vidne in jest sem mela še ornk joške. In se najdeta en par na nekem izletu, ki sta non stop bulila vame, v moje joške in v tiste zarezice. Meni in mojemu je blo pa to ful smešno. Sem ju hotla že vprašat če jima dam telefonsko številko od plastičnega kirurgauser posted image

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
12.6.2008 8:20:17   
lemavrica
Jutro,

danes smo pa fino spali, od 9h do 4.30 in potem še do 8h.

CUKRČEK user posted image za Manco

Tianna jaz grem mogoče danes v LJ, če bo nehal dež oz. če lubiju pridejo net v "posl.prostor" priklopit. Bom pogledala če jih imajo in ti javim, ker mi je že kar hudo ker ne prideš do njih.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
12.6.2008 8:38:38   
ana b
Jutro!

Mi smo že pri prvi rundici. Upam, da se bo zbudil dobre volje.

Ga pa moram spet pohvalit, ker je danes sam od sebe preplezal dnevno naprej in ne nazaj, pa še usede se samuser posted image user posted image , mama pa napihnjena kot žaba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

CUKRČEK: user posted image user posted image  pa čimprej se pozdravite in upam, da ni hujšega.

Zdaj grem pa položnice plačevat. Zakaj pa je bila ta mesec porodniška tako zgodaj nakazana? Zdaj bo do 15. 7 ful dolg mesec user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
12.6.2008 8:42:57   
andreja32
A porodniško imamo že nakazanouser posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
12.6.2008 8:47:30   
NalLa
Zdejle čakam, da gre Lan spat, da si prištimam vse za izpit, ki ga imam danes, pa še kakšen plonkec moram narest (za boljši občutekuser posted image ). Držite pesti, da ga naredim. Traja pa kar tri ureuser posted image .

Tianna sej bi ti šla jest po čevlje, ampak res nimam časa danes in jutri zaradi izpita in posvetovalnice, ki jo imam jutri z Lanom. Dej mi za vsak slučaj še enkrat pošlji tel. št.

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
12.6.2008 9:01:18   
lemavrica
Naila bom držala pesti da ti bo šlo super na izpitu. Dobro opravi. user posted image  user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
12.6.2008 9:20:53   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: andreja32

A porodniško imamo že nakazanouser posted image

mislim, da je bila že včeraj, nism pa pogledala

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
12.6.2008 9:21:47   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Zdejle čakam, da gre Lan spat, da si prištimam vse za izpit, ki ga imam danes, pa še kakšen plonkec moram narest (za boljši občutekuser posted image ). Držite pesti, da ga naredim. Traja pa kar tri ureuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
12.6.2008 9:26:31   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

saj sem ravno nekaj brala in ne drži vse za Manco....zdaj pa res ne vem. Vročino ima do 38, flekasta je samo po obrazu in rokah(pa še to ne skoz...dopoldne ni bila, proti večeru pa vse bolj). Kaj pa vemuser posted image Sem pomislila tudi na kako alergijo, samo tu potem ne bi bilo vročine. Mater...bomo abonma odprli pri zdravnikuuser posted image user posted image user posted image

a ima 6 bolezen, tak je biu moj žiga, ko jo je imeuuser posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
12.6.2008 9:56:08   
sonce78
GRRRRR .... sem napisala cel roman, pa ni objavilo .....

.. še enkrat

Dobro jutro! user posted image

Današnja noč je bila super. Se je zbudil "samo" ob 2h in 5h ter spal do 8.30h. Sem naspana in polna energije user posted image .

cukrček user posted image user posted image user posted image za Manco, da hitro ozdravi!

NaILa ... držim pesti, da gre izpit uspešno skozi user posted image user posted image user posted image

andreja32 porodniška je bila včeraj nakazana. Lahko si pa na tem linku vsak mesec pogledaš kdaj bo nakazana: http://www.csd-lj-siska.si/splosno/index.asp

user posted image user posted image user posted image Ali ima katera v pisni obliki odpoved delovnega razmerja? Na katere stvari moram biti pozorna? Prosim, prosim, prosim za pomoč user posted image

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
12.6.2008 10:10:22   
Anonimen
Jutro!
Tudi naša noč je bla ok. Sem tako trdno spala, da sploh ne vem kolikokrat je jedel. Mislim, da samo 1x, ma nisem sigurna. Sva šla na sprehod, pri nas ne dežuje. In zdaj spančka prvo rundo.

Lemavrica in NaILa: Hvala obema. user posted image  Danes popoldne gre kolegica v Ljubljano in sem ji že naročila, da mi mora po gladiatorke. user posted image  Če bodo popoldne še no. Upam. Ma, če tudi te prodajo, potem pa res nimam sreče. NaILa, ma ta Mercator center je v Šiški?

Pa srečno na izpitu! user posted image

Lemavrica: Ma bova midve za vsak slučaj vseeno v kontaktu a?

< Sporočilo je popravil tianna -- 12.6.2008 10:11:51 >

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4843
12.6.2008 10:10:36   
guppy
Primeri odpovedi:
KLIK na obrazec, ki ti spiše odpoved

Še člankov o iskanju zaposlitve in pisanju prošenj
KLIK TUKAJ

zvezda, zadnjič si vprašala za KM in vrtec. Moja2 bosta ob vstopu stara več kot 13 mesecev in do takrat nameravam že uvesti KM.

< Sporočilo je popravil guppy -- 12.6.2008 10:23:02 >

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
12.6.2008 10:23:10   
123a
Jutro pupe...

Naša noč spet super...spati sem jo dala ob 21 in je spala do 3(je hotela samo dudo)potem pa je spala do 7.20,sem ji naredila flašo in zapala nazaj do 9.30user posted image user posted image .Joj ko se hvalim bom jutri že dobila po glavi...user posted image user posted image

sonce78
-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vasja....se vidi ,da se je včeraj družil z manouser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
12.6.2008 10:29:42   
NalLa
Evo jest imam za izpit vse pripravljeno, samo še narest ga moramuser posted image .

Tianna ta Mercator center je v šiški ja. Imajo pa te rjave gladiatorke v izložbi. Tako, da bo mogla rečt naj ji dajo ven, če prav te hočeš. Srebrne so pa na polici. Je pa rekla, da misli, da jih bojo še dobili in če jih ne dobiš danes ti lahko jest vsakič, ko bom tam pogledam če jih imajo in te pokličem. Ti je to ok? Čeprav zdej sploh ne vem kakšne hočeš, nizke ali visoke? No, moj dragi je reku da mu te, ki sem si jih jest kupila niso všeč. Ampak itak nisem drugega pričakovalauser posted image

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
12.6.2008 10:29:47   
lemavrica
Tianna ja Mercator je v Šiški, ob Celovški cesti. Ok, upam da jih kolegica dobi.

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
12.6.2008 10:32:56   
Anonimen
Ja te NIZKE bi rada ja. Res upam, da jih ne bodo prodali do popoldne. Poročam. user posted image  

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4848
12.6.2008 10:34:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

No, moj dragi je reku da mu te, ki sem si jih jest kupila niso všeč. Ampak itak nisem drugega pričakovalauser posted image

Te srebrne so full lepe, res lep model; samo bom raje rjave kupla (upam), ker te srebrne nimam po čem kombinirat.

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4849
12.6.2008 10:50:40   
NalLa
tianna rjave nizke pa ne vem če so imeluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?