|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
11.6.2008 12:56:27   
zvezda71
Vendar sem si po tiho govorila bodi ponosna, glej kakšen lep fantek je zrasel notri.
na smozavesti mislim da ni najbolj pomagalo, res pa je da sem preusmirila misli na mojega malega lepotca. In žerela sem od ponosa.

user posted image user posted image user posted image  punca tako se govori!

Sem morala komentirar, drugače pa......jaz se učim, pišem diplomo,user posted image  uživa raste skratka ni nam nič hudega.

Glede hrane in vrtca: glede na to da bodo našiuser posted image  kmalu začeli hodit v vrtec (joj žeuser posted image )kaj boste naredile glede prehranjevanja predvsem mleka, ker koliko vem v vrtcu dobijo KM za pit?

Uživajte, sončka vsem!

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
11.6.2008 13:14:15   
LINA31
Midva sva iz enega dolgega sprehoda. Zunaj je tako lepo toplo, popoldne pa naj bi bil že dežuser posted image .

vrtec....tako kot so že predhodnice napisale..vlogo za znižanje lahko odda vsak. Daj poglej, če imate kej na spletni strani do vrtca napisano. Na Vrhniškem je. Sem pa ravno na kavi izvedela, da na veliko razsajajo vodene koze na Vrhniki. Joj groza...upam, da jih mi kje ne fašemo tik pred morjemuser posted image . Glede prehranjevanja v vrtcih pa dajo res baje vse za jest. Moj gre sicer v privat varstvo, ampak bom konec avgusta probala dat še vse tiste stvari, ki so alergene in jih do takrat ne bova probala.

taček...kaj pa, če bi dal Staš darilo v kakšni mini skrinjici. Jaz sem to nekje že videla in  je blo fulll lepo.user posted image

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
11.6.2008 13:23:41   
škorpion
Končno en sončen  lep pozdrav iz Celja.

Za nazaj sicer nisem nič brala ste preveč pridne, jaz pa enostavno nimam časa. Danes smo imeli posvetovalnico. Naše mere za 9 mesecec 11.430kg. 77 cm. Vse je v najlepšem redu, rekla pa nam je da le tako naprej. Dali smo tudi kri pa seveda upam da nas ne bodo poklicali.

Zdaj pa šibam malo brati za nazaj. Pa mogoče še potem kaj napišem.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
11.6.2008 14:26:05   
helenav
annie jooooojjjjj, kako lepega sinčka imaš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fullllllllllllllllllllluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..prav res je lep!!!!!!!!!!!..kake očke..pa nasmeh..pa bjondaste laske...uffff.......mama se je zaljubla....in Klara bi se tudi ziher!!!!!!!!! Ji bom pokazala ko se zbudi!!!

vrtec anab....hvalauser posted image user posted image user posted image ..zdej mi je jasnouser posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
11.6.2008 14:31:20   
sandra85
Enej spančka, js pa sem glih en magnum pojedla user posted image
dragi je šel delat, pred tem pa nam je skuhal kosilo (mesno-zelenjavno lazanjo) in pospravil kuhinjouser posted image priden!!! tako da sem js prej samo posesala in je stanovanje čisto! zdaj se gre pa malo sončit! vas berem še kasneje

aja, škorpion user posted image za mere
taček iz 50€ bo res težko šopek naredit..edino če daš več rožic, umes pa cvetke narejene iz denarja
mi smo tako naredili pred 2 leti enemu za abrahama (iz 50 sit) in je vn prišlo kr precej dnarja, tako da je res težko naredit z desetimi bankovci. najboljše je da greš v cvetličarno in ti ona naredi nekaj lepega. pa držim pesti, da ti kmalu uspe zanosit

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
11.6.2008 16:26:37   
sonce78
Ku ku pupe!!!

Vas je prav lepo brati!!!!!

Moj škrat ponoči še kar ne spi, noče jesti nič sveže pripravljenega, ampak s potrpljenjem bomo tudi te težave rešili. Se je včeraj prvič sam vsedel in položaja plazenja user posted image user posted image user posted image , pa sem na glas začela kričati bravo, bravo in me je čudo gledal v smislu: "mama, kaj ti pa je" ... jaz pa tako ponosna.

helenav tu si sprintaj obrazec http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=478
user posted image Sicer pa še vedno ne vem, ali je potreben žig delodajalca ali neuser posted image V vlogi je zahreva za žig in podpis pooblaščene osebe v podjetju. Glede tega mi še ni čisto jasno, bom pa šla v petek na občino vprašati.

tianna ... lep, lep, lep user posted image tvoj čmrlj, se mi zdi, da ni kaj dosti podoben tebi? Ali se motim?.... pa sandalčki so tudi full dobriuser posted image

annie tudi tvoj sinek, je lep, lep, lep user posted image ... pa kakšne lepe slike, tisti, ki slika ima smisel za fotografilo, so mi zares všeč slike

guppy user posted image user posted image user posted image user posted image si me nasmejala s Nasinim skafandrom in plenico user posted image user posted image user posted image ... kje se to kupi? user posted image

kopalke danes grem v Modianov izvidnico, pa v Ottovem katalogu sem videla full lepe tankini od S.Oliverja in grem danes še v njihovo trgovino.... se vidi, da je nakazana podrodniška user posted image

taček ... želim ti, da čimprej zanosiš, oziroma da stvari potekajo tako, kot si želita. Nobenemu, zares nobenemu na svetu ne želim, da ne more zanositi. Midva sva se tudi matrala in upam, da v drugo bo šlo lažje. user posted image Midva sva do sedaj delala na user posted image , pa ni šlo, sicer sem šele prejšnji mesec dobila menstruacijo. Sedaj pa ne bova več delala, ker si moram najprej novo službo poiskati. Sem mislila, da bi šla iz porodniške v porodniško, pa ni šlouser posted image .

123a bravoooo za prespano noč user posted image user posted image user posted image . Tvoja Zoja je itak zakon, teoretični otrok, vse dela kot po knjigiuser posted image , se mora Vasja kaj naleziti od nje user posted image

škorpion in ostale Celjanke .... kdaj gremo kaj na kavo???

sandra bravooo za službo. Super si se zmenila, nekaj ur dnevno, ravno toliko, da odklopiš. Jaz bi tudiiii tako, pa ne bo šlo.

krema za trebuh meni so predlagali to kremo, se mažem približno dva tedna in se mi zdi, da je veliko boljše, uporabljam pa od dr.Hauschke ... olje črnega trna.

Sigurno sem kaj pozabila ... se vrnem po šopingu user posted image

< Sporočilo je popravil sonce78 -- 11.6.2008 16:32:21 >

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
11.6.2008 17:43:06   
lemavrica
Ojla,

danes smo imeli sistematskega pri 9m. Je bil pohvaljen da ima zdaj ful lepo kožo, po posvetu z P smo se odločili da ne gre v bolnico na provokacijo, glede da so ful nizke vrednosti in da je možu 1x ponoči ratalo dat Novalac 2 namesto Allernove in ni bilo nobenih znakv alergije. Moramo pa počakat do 1leta z mlečnimi izdelki, drugače lahko jemo vse ( razen hudim alergenov ), tudi rumenjak mu lahko že počasi začnem dajat v večjo količini kašice in podobno.
V glavnem nasplošno smo bili pohvaljeni

Sandra mere za seznam

9200
74cm

Strije HB jih po trebuhu nimam, nekaj jih je po joškah samo se da preživeti

Tianna ja itak da si ti kriva za nakup novih japank user posted image  user posted image  

Zvezda glede KM jaz bom P prosila da nam napiše izvid za vrtec da se mu še ne sme dajati KM, saj imam to možnost in jo bom izkoristila.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 11.6.2008 17:45:02 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
11.6.2008 19:40:39   
ana b
Sonce: žig od delodajalca JE potreben. V navodilih nič ne piše, da je potrebno, na vlogi pa je mesto za žig user posted image . No jaz sem lani nesla brez, pa sem morala potem še to dopolnit.

Annie: iiiiiiiiiiiiii

Kopalke: bodo kar tiste od lani, saj trebuha imam približno isto, kot lani v tem času user posted image

Taček: naj vama hitro rata

Lemavrica: super da ste vredu

Zvezda: saj ko gredo v vrtec bodo večinoma že stari 1 leto in takrat že lahko KM

Tamali že spančka, tavelik je spet v spidermaniji. Grem atomsko v red spravit.

< Sporočilo je popravil ana b -- 11.6.2008 19:41:36 >

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
11.6.2008 19:48:47   
lemavrica
Midva sva pa sama, lubi dela. Mene je pa začela glava bolet, zgleda da spet dol tišči ali pa bom morala k okulistu mal oči pregledat.

Zvezda a si dobila vrtec?

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 11.6.2008 19:49:44 >

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
11.6.2008 21:02:12   
Anonimen
Dober večer.
Sem ga dala spati. Je bil buden že od 15h in sem bla sigurna, da ga bo ob 19h pobralo. Pa nič. Šele zdaj je zaspal. Me prav zanima kako bo ponoči. Zobki niso še zunaj. user posted image

123a: Bravo za prespano noč. Sem ti fouš. Jaz bi tudi. user posted image  A za petek še velja?

Rožica*: To glede strij si lepo napisala! Itak sem tudi jaz ponosna na svojega sinčka, toda tisti dve striji bi blo vseeno fajn skriti. user posted image  Kot pa sem že prej napisala: Važno, da smo zdravi! Pa tudi če bi bil cel trebuh strijast. Zapp-a dobim v petek, me že čaka, vendar pred petkom ne morem do BC. Samo še varovalo naročim in bo voziček popoln! user posted image  Ti pa se še vedno ne moreš odločiti a? Rabljeno bi kupila, če bi bil res ohranjen; drugače pa ne, pa tudi če mi ga dajo zastonj.

Babyrok: Super, da je blo pri P vse ok. Mi pa smo kri dali pri 6.mesecih.

Annie: Bravo tudi vam za uspešen pregled pri P. Lepe slikice!

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4810
11.6.2008 21:05:39   
lemavrica
Sem ga spravla spat, je bil skoraj cel dan pokonci oz. vse kar je spal je bilo v vozičku ali avtu.
Lubi še kar delauser posted image , mene pa boli đe zmeraj boli glavauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
11.6.2008 21:08:13   
Anonimen
JOJ, sem prehitro poslala. user posted image

Danes pa je dosti septembrčkov imelo posvetovalnico. user posted image  

Škorpion:  Lepe mere! Kako se počutiš?

Sonce78: Bravo za sedenje! user posted image  Naš pa se še vedno ne vsede sam. user posted image  Ah, bo že... Se ne smem sekirati. Eni prej, drugi potem, kajne? user posted image  A se ti zdi, da mi ni nič podoben? Kaj pa vem. Vsak reče po svoje, sama pa sploh ne znam oceniti. Usta ima moja, oči njegove... Od pasa dol je sigurno njegov. user posted image

Kako je blo v izvidnici? Si si kupla kopalke?

A Lemavrica tudi vi ste imeli posvetovalnico. Sem vesela za vaju, da je s kožo vse ok! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4812
11.6.2008 21:09:01   
Anonimen
Upam, da ti glavobol kmalu mine. A tableta ti ne pomaga?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4813
11.6.2008 21:11:15   
lemavrica
Fajn je ker na nebo treba v bolnico, mi ni nič dišalo ga peljati na Pediatrično za cele 3 dni.
Še nisem vzela Lekadola, ga bom šla zdele vzet, ker sam od sebe zgleda da glavobol ne bo popustil.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 11.6.2008 21:12:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
11.6.2008 21:14:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

user posted image  

Čmrljice, ROKICE STRAN!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4815
11.6.2008 21:20:08   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

user posted image Ima katera izkušnje z peto al pa šesto otr. boleznijo?? Mi bomo očitno vse pokasiral...Manca ima spet vročino in je po obrazu in po rokah flekasta. Je to omenjena bolezen?
Zadnje čase je res skoz nekaj...komaj eden ozdravi, pa drugi zboliuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
11.6.2008 21:25:46   
guppy
CUKRČEK: šesta otroška bolezen:

Dva do štiri dni ima otrok visoko vročino (do 40 stopinj C). Znižuješ jo sama s paracetamolom, kopelmi, vse kar ti gre od rok in je uspešno.
Če je otrok drugače ok (normalno je, PIJE (!!!!!), se normalno odziva) to počneš doma. Nekje 4. dan se pojavijo na telesu DROBNE rdeče pikice. Ne povsod, samo na nekaterih predelih. Ko se to zgodi, je bolezen izvenela in je v zaključni fazi. Otrok več ni kužen.

Pri nas jo je prebolel Marko. Izvor je virusni in so pričakovali, da bo pokasirala še Maja, ker je "tako pravilo". Ampak ni bilo nič, Maja jo je odnesla brez.
Marka je vročila zelo zdelala. 4. dan je postal neodziven, samo spal je. Šla sem k P na pregled in tisti dan, ko smo prišli domov (kri in vse je bilo b.p.) so se pokazale pikice.

Upam, da ti kaj pomaga tole, lahko ti pa najdem še link kjer je več napisano o tej bolezni?
Samo povej, NI PROBLEM.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
11.6.2008 21:28:07   
guppy
Ahhh, sem kar hitro našla. Evo:

Exanthema subitum ali roseola infantum ali 6 otroška bolezen:

NAJPOGOSTEJŠI SIMPTOMI:

-nenaden pojav visoke vročine s komaj motenim splošnim počutjem
-po približno treh dneh vročina izzveni
-majhni,rdeči kožni spuščaji.

ZAPLETI:
Kot redek zaplet se pojavijo lahko vročinski krči.

MORA OTROK K ZDRAVNIKU?
Tridnevna vročina je večinoma nenevarna,vendar jo je lahko zamenjati s škrlatinko in ošpicami.
Zaradi tega jo mora dijagnosticirati zdravnik

TAKO POMAGA ZDRAVNIK:
Ko zdravnik pregleda vašega vročičnega otroka in izključi škrlatinko in ošpice,vam bo povedal,kako se lahko borite proti simptomom-pri tej
virusni bolezni posebno zdravljenje ni potrebno.

TAKO VI POMAGATE OTROKU:
-otrok z visoko vročino mora prve tri dni ostati doma,
dokler se ne pojavijo tipični izupščaji po katerih je bolezen jasno prepoznavna.
-glede na to,da se otrok ne počuti bolnega,mu ni potrebno ležati v postelji.
-vročino skušajte znižati z obkladki.Svečke niso potrebne razen pri nagnjenosti k vročinskim krčem(tu se ne strinjam,svečke so potrebne)
-Otrok naj veliko pije,ker zaradi vročine se poveča izguba telesne tekočine
in pri tem tudi izguba soli skozi kožo.

KAJ JE TA BOLEZEN?

Je močno nalezljiva virusna okužba,ki se pri večini otrok pojavi že v drugi polovici prvega leta življenja.Prenaša se s kapljično okužbo.Povzročitelj je iz družine herpesnih virusov.Po stiku z virusom preteče 7 do 17 dni,da se pojavijo prvi bolezenski znaki.
Roseola infantum se začne z nenadnim dvigom telesne temperature od 39 do 40,pri čem je splošno počutje otroka samo malo poslabšano.Po treh štirih dneh vročina izgine v nekaj urah.Hkrati se pokažejo v plasteh rdeči izpuščaji,podobni ošpicam ali rdečkam,ki prekrijejo celo telo in po približno dveh dneh spet izginejo.Ko se pojavijo izpuščaji,ni več nevarnosti okužbe.Ko otrok preboli roseolo infantum.je doživljensko zaščiten proti ponovni okužbi.

Vir: http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=928632

< Sporočilo je popravil guppy -- 11.6.2008 21:29:41 >

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
11.6.2008 21:28:56   
NalLa
Tianna sem danes v Mercator centru čakala na mojega dragega in šla v Promod. No, in sedaj imam srebrne gladiatorke. Sem te hotla poklicat če jih tudi tebi vzamem, ker so imeli še ene 38 (nizke) in ene rjave visoke v izložbi 38, pa sem ugotovila da nimam tvoje tel. št.user posted image  Očitno si jo nisem shranila. Sem si pa jaz kupila št. 37, pa se mi zdi, da so mi komaj prav, 38 so ble pa ful prevelike. Imam pa drugače št. 36-37. Je rekla prodajalka, da so te številke ful različne. Pomojem, da jih bodo jutri še vedno imeli (in najbrž jih tudi še dobijo) in pokliči, če ti jih rezervirajo. Jest bom sigurno šla drug teden tja še v kakšen shopping, ker sem danes bila zelo na hitro, pa ti lahko takrat pogledam, če jih še imajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
11.6.2008 21:29:30   
CUKRČEK
saj sem ravno nekaj brala in ne drži vse za Manco....zdaj pa res ne vem. Vročino ima do 38, flekasta je samo po obrazu in rokah(pa še to ne skoz...dopoldne ni bila, proti večeru pa vse bolj). Kaj pa vemuser posted image Sem pomislila tudi na kako alergijo, samo tu potem ne bi bilo vročine. Mater...bomo abonma odprli pri zdravnikuuser posted image user posted image user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
11.6.2008 21:30:17   
Anonimen
user posted image  za Manco!

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4821
11.6.2008 21:34:13   
Anonimen
  • IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Tianna sem danes v Mercator centru čakala na mojega dragega in šla v Promod. No, in sedaj imam srebrne gladiatorke. Sem te hotla poklicat če jih tudi tebi vzamem, ker so imeli še ene 38 (nizke) in ene rjave visoke v izložbi 38, pa sem ugotovila da nimam tvoje tel. št.user posted image  Očitno si jo nisem shranila. Sem si pa jaz kupila št. 37, pa se mi zdi, da so mi komaj prav, 38 so ble pa ful prevelike. Imam pa drugače št. 36-37. Je rekla prodajalka, da so te številke ful različne. Pomojem, da jih bodo jutri še vedno imeli (in najbrž jih tudi še dobijo) in pokliči, če ti jih rezervirajo. Jest bom sigurno šla drug teden tja še v kakšen shopping, ker sem danes bila zelo na hitro, pa ti lahko takrat pogledam, če jih še imajo.

A NaILa, zakaj si nisi shranila moje številke?! user posted image

Ma preko telefona mi jih ne bodo rezervirali, pa še za drugi teden. Ni šans. No, si vsaj ti prišla do njih. user posted image  Ampak jaz bi tudi. Pa slabo kaže. user posted image

Ljubljančanke: A gre jutri mogoče katera v Mercator v Promod?

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4822
11.6.2008 21:34:35   
NalLa
Guppy tebi pa napišem ZS enkrat ko bom mela več časa, ker se bom razpisala user posted image . Sej se hecam. Al pa se lahko dobiva na kavi, seveda pa si vabljena tudi k nam. Je moj dragi danes reku, ja seveda naj kar pridejo, bomo šli malo na sprehod in na kakšno kavo. Tako, da lahko pripelješ še tvojega moža, bo imel moško družbo za "moški pogovor"user posted image .

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
11.6.2008 21:36:27   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: ana b

Ja ceno vrtca plačaš na podlagi prihodkov, vpogled v prihodke pa oni dobijo s to prošnjo za znižano plačilo vrtca. Torej če ne daš te vloge, boš plačevala 8 plačilni razred, sigurno!!!!!!!!!!!!
Pri nas je potrebno najkasneje 14 dni preden pride otrok v vrtec. Na podlagi tega boš dobila odločbo iz občine, ki bo veljala samo do decembra. Za naslednje leto pa je potrebno oddati do 15. novembra ponovno in potem dobiš odločbo, ki bo veljala od januarja do decembra in nato vsako leto oddaš do 15. novembra.
Komplicirano napisano, ker komlicirano je. Upam, da razumeš, kaj hočem povedat

Helena, sem ti obljubila report, pa je anab že lepo napisala. Torej, kratek povzetek:
- nam so rekli, da imamo vsi v vsakem primeru financirano 20 % cene vrtca
- ostalih 80 % plačaš, če ne pošlješ vloge za znižano plačilo
- glede na to vlogo (tam izpolniš podatke o dohodnini iz 2006!!) ti izračunajo, koliko % cene vrtca boš plačala.

VLOGA - kako in kam?
- vlogo si lahko sprintaš na internetu
- oddaš jo na občino oziroma vrtec (pozanimaj se sama)
- za vse otroke, ki jih imaš v vrtcu oddaš ENO vlogo

VLOGA - kdaj?
- vlogo za znižano plačilo se odda 15 dni pred vstopom otroka v vrtec
- ta vloga velja SAMO za leto 2008, s tem da:
- vlogo za leto 2009 moramo predložiti do 15. novembra

TO POMENI:
- pred vstopom v vrtec oddaš vlogo za znižano plačilo v letu 2008
- do 15. novembra 2008 (LETOS!!) oddaš še eno vlogo za znižano plačilo v letu 2009
- do 15. novembra 2009 oddamo novo vlogo za 2010 in tako dalje

VLOGA - posebnosti?
- za občino Ljubljana vem, da občina priznava stanovanjski kredit kot olajšavo, kar načeloma pomeni, da prideš nekje en razred nižje pri plačilu cene vrtca.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
11.6.2008 21:38:00   
guppy
naila, midva sva se danes že pogovarjala o tem, da vaju peljeva na sladoled nekje v Polhovem Gradcu.
Ta vikend ne moreva, ker imam v soboto srečanje, v nedeljo pa ima mož družinski službeni piknik in gremo vsi.

naslednji vikend?
dajva se kar zmenit user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?