sonce78
|
Ku ku pupe!!! Vas je prav lepo brati!!!!! Moj škrat ponoči še kar ne spi, noče jesti nič sveže pripravljenega, ampak s potrpljenjem bomo tudi te težave rešili. Se je včeraj prvič sam vsedel in položaja plazenja , pa sem na glas začela kričati bravo, bravo in me je čudo gledal v smislu: "mama, kaj ti pa je" ... jaz pa tako ponosna. helenav tu si sprintaj obrazec http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=478 Sicer pa še vedno ne vem, ali je potreben žig delodajalca ali ne V vlogi je zahreva za žig in podpis pooblaščene osebe v podjetju. Glede tega mi še ni čisto jasno, bom pa šla v petek na občino vprašati. tianna ... lep, lep, lep tvoj čmrlj, se mi zdi, da ni kaj dosti podoben tebi? Ali se motim?.... pa sandalčki so tudi full dobri annie tudi tvoj sinek, je lep, lep, lep ... pa kakšne lepe slike, tisti, ki slika ima smisel za fotografilo, so mi zares všeč slike guppy si me nasmejala s Nasinim skafandrom in plenico ... kje se to kupi? kopalke danes grem v Modianov izvidnico, pa v Ottovem katalogu sem videla full lepe tankini od S.Oliverja in grem danes še v njihovo trgovino.... se vidi, da je nakazana podrodniška taček ... želim ti, da čimprej zanosiš, oziroma da stvari potekajo tako, kot si želita. Nobenemu, zares nobenemu na svetu ne želim, da ne more zanositi. Midva sva se tudi matrala in upam, da v drugo bo šlo lažje. Midva sva do sedaj delala na , pa ni šlo, sicer sem šele prejšnji mesec dobila menstruacijo. Sedaj pa ne bova več delala, ker si moram najprej novo službo poiskati. Sem mislila, da bi šla iz porodniške v porodniško, pa ni šlo . 123a bravoooo za prespano noč . Tvoja Zoja je itak zakon, teoretični otrok, vse dela kot po knjigi , se mora Vasja kaj naleziti od nje škorpion in ostale Celjanke .... kdaj gremo kaj na kavo??? sandra bravooo za službo. Super si se zmenila, nekaj ur dnevno, ravno toliko, da odklopiš. Jaz bi tudiiii tako, pa ne bo šlo. krema za trebuh meni so predlagali to kremo, se mažem približno dva tedna in se mi zdi, da je veliko boljše, uporabljam pa od dr.Hauschke ... olje črnega trna. Sigurno sem kaj pozabila ... se vrnem po šopingu
< Sporočilo je popravil sonce78 -- 11.6.2008 16:32:21 >